Navamsa/ D 9 Grafikindeki Gözlemlerim

Navamsa/ D 9 Grafikindeki Gözlemlerim

Tecrübelerime göre Navamsa tablosunu değerlendirirken hiçbir ders kitabından almadığım bazı kurallarla karşılaştım.

Bu tamamen benim tecrübem ve net olmayan bir şey varsa yorum kısmından bana sorabilirsiniz. Bu gözlemleri nokta nokta aşağıda tartışacağım.

Navamsa/ D 9 Grafikindeki Gözlemlerim



Mars, Navamsa grafiğinde (İkizler veya Başak) Merkür burçlarında yerleşimi Rahu veya Ketu ile bağlandığında kişi ciltle ilgili hastalıklar yaşıyor



Venüs Navamsa tablosunda Rahu veya Ketu ile bağlandığında kendi topluluğunun dışında evlenmeye zorlayan ve o kişi evlendiğinde antardasha'nın ilk aşamasında birçok sorunla karşılaşıyor


Venüs, Rahu, Ketu, Satürn, Mars gibi malefik gezegenler arasına sıkışırsa evlilik hayatını sefil hale getirir.


Venüs Kritrika, Moola, Aridra veya Jyeshtha Nakshatras'ta bulunduğunda ayrılık evlilikte bozukluğu meydana gelebilir. Kritika en uğursuz ve çok kötü sonuçlar veriyor.


Rahu D9 grafiğinde Venüs'ü rahatsız ederse, Eş Evlilik ilişkisinden aldatma deneyimi olma ihtimali yüksek.

Satürn Navamsa grafiğinde Venüs'ü etkiliyorsa, anlatılmayan acı ve bitmeyen acı kıtlık getirir.


Navamsa'da Merkür ve Venüs evlilik mutluluğu için kötü bir kombinasyondur.


Satürn ve Ay Navamsa tablosunun herhangi burçta bir araya geldiklerinde kişi çok para kafası yaşıyor Normal para düşüncesi değil cimrilik veya sert zihniyetle gelir evlendikten sonra daha belirgin veya ağır hale gelir.


Ay ve Mars Navamsa'nın herhangi bir işaretinde bir araya geldiklerinde özellikle 7. veya 8. evi işgal ederken, bu kombinasyon kadınlara jinekolojik sorunlar, erkeklere ise özellikle evlendikten sonra kan basıncına bağlı hastalık veriyor.

Eğer bu kombinasyon yengeç veya akrep burcunu meşgul ediyorsa bu durum daha da ağırlaşıyor


Daha önce de söylediğim gibi Jüpiter şans veya zenginliğin önemli bir parçasıdır, bu yüzden Navamsa grafiğinde Jüpiter'in gücü insanı zenginlik açısından şanslı yapar, özellikle Jüpiter yücelme veya kendi işaretindeyse kişi 29 yaş sonrası maddi olarak yükselir..


Satürn navamsa harita güçlü yerleşmesi 33 yaş itibari ile kişi kariyer yaşamında başarı yakalar

Güneş vücudumuzdaki ateşli enerjiyi temsil eder ve Koç burcu başımızı temsil eder, tıbbi astrolojiye göre Navamsa grafiğinde Güneş Koç burcunu işgal ettiğinde kişi erken yaşta kelleşir ve ardından geniş alın verir


Dokuzuncu evin lord gezegeni Güneş ile 10 derece ortasındaysa, o zaman kişi şüphesiz talihsizdir. Navamsha zayıflama burcundaysa, milyarder olsun kişi bir bir gün yola çıkmak zorundadır.


Navamsa 12. evde ise kişinin kaderi kendi ülkesinde parlamaz.

Yurt dışında yaşayıp orada acı çekmek lazım.

Sıkı çalışması sadece servetini oluşturur.

1. 7. evde Güneş Navamsa Yerleştiyse, Eşim müzik okuyor veya seviyor veya müzik aleti çalıyor, egoist ve yüksek kendine saygısı olabilir. Kısa boyu, geniş başı, düz saçları vs olabilir.

7. evdeki Navamsa Sun güçlü olduğunda, Birey saygıdeğer bir aile geçmişinden olabilir.


2. Navamsa 7. evde Ay olduğunda, eşi Güzel ve çok seksi. Erkek ya da kadın adil yumuşak tenli, yumuşak kalpli vb. olabilir.


3. 7. ev Navamsa'da Mars eve yerleştirilirse veya Navamsa'da A7 ile ilişkili ise kişi çok agresif ve ateşli olabilir. Erkek ya da kadın bir spor sever olabilir.


7. evdeki Navamsa Mars güçlü olduğunda, kişi çok iyi inşa edilmiş olacak ve fizik gibi ince ve atlete sahip olacak. Erkek ya da kadın çok tartışıcı olabiliyor.


4. Merkür 7. evde Navamsa olduğunda, eş neşeli ve dost canlısı olabiliyor. Erkek ya da kadın edebiyata, yazarlığa vb. düşkün olabilir.


Navamsa Merkür 7. evdeki Merkür hadım bir gezegen olduğu için eşinden fiziksel zevk eksikliği verebilir. Eşim yaşından daha genç görünecek.


5. Jüpiter 7.ev Navamsa'da evdeyken, Hayat Arkadaşı iyi eğitimli, Öğrenilmiş, güzel, şanslı ve çok iyi doğaya sahip, ruhsal olabilir. Erkek ya da kadın iyi orantılı bir vücuda sahip olabilir. 7. evdeki Navamsa Jüpiter eşini de çok dindar yapabilir.

DAHA FAZLASI..

Varga harita 6771633656765610268

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item