Bharani Nakshatra Mars 4 Pada

Bharani Nakshatra Mars 4 Pada

Bharani Nakshatra 4 pada Mars Mangal (23 derece ile 26 derece )

• Koç burcu 13+20 – 26+40

• Bharani yöneticisi Venüs

• Tanrı Yama, Ölüm Tanrısı

• sembol Rahim, Kadın üreme organı

• Gana Manushya (İnsan)

• Kalite Ugra (Şiddetli)

• Kast Mleccha (dışlanmış)

• Hayvan erkek fil

• Kuş Karga

• Ağaç Hint bektaşi üzümü

Bharani Nakshatra Mars 4 Pada


Bharani Nakshatra 4 pada' Mars  (23 derece ile 26 derece )

Mars bu çeyrekte kendi Rashi'sine ve kendi Navmansha'sına yerleştirilecek. Bu Mars, bazı tıbbi ve farmasötik alanlarda sıkı çalışma yoluyla kazanç ve başarı sağlar. Bazı araştırmaları ve yeni yenilikçi yöntemleri tercih etmeye çok hevesli olacaksınız.
 
Mars Bharani'deyken, Kişi tutkulu, agresif ve güçlü cinsel arzuya sahiptir. Moda, tasarım ve güzellikle ilgileniyorlar. Güzel bir sevgili, bir araba ve bir ev istiyorlar.

Nihai hedeflere ulaşmada biraz huzursuzluk olabilir.

Kariyerinizde hızla daha yüksek bir pozisyona yükseleceksiniz.

Yolculuk sırasında ani kaza gibi bazı tehlikeler belirtilir.

Yabancı kaynaklara bağlanmak da iyi bir zenginlik kazandıracaktır.

Kendiniz olmaktan rahatsınız ve başkalarının iyiliği için kendinizi ayarlama ihtiyacını görmüyorsunuz. Dürüst ve açık sözlüsünüz ve konuşmanızda çok sert ve doğrudan olabilirsiniz. Eleştirel bir gözünüz var ve yargılayıcı, dar görüşlü ve hatta kaba olabilirsiniz. Yoğunluğunuz genellikle başkalarına ilham verir, ancak onları kapatabilir.


Bharani Nakshatra 4. Pada: Bharani Nakshatra'da doğanların dördüncü padası, Mars tarafından yönetilen Akrep Navamsa'ya düşer. Kişi enerjiyle dolup taşacak ve son derece üretken olabilirler ve hatta bazı değerli keşifler yapabilirler. Bununla birlikte, kişi, fazla enerjinin yıkıcı olmayan ve makul bir şekilde kullanılmasını sağlamalıdır.
  

Nakshatra  – Bharani

Lord Yama aynı zamanda Bharani nakshatra ile de bağlantılı olduğundan bu kişiler sertlik, disiplinli ve bazen kaba doğa gibi özellikler göstermişlerdir.

Ayrıca, bu kişiler zor durumlarda hayatta kalmakta zorlanırlar ve herhangi birinin üzerlerinde herhangi bir şekilde hüküm sürmesinden hoşlanmazlar.

Ancak güçlü iradeleri ile hayatın her zor durumundan savaşçı olarak çıkabilirler.

Bu Nakshatra, doğanın dişil özelliğini belirtir ve besleme, dayanma ve üstün gelme yeteneğine sahiptir.


Bharani Padda 4:


Bharati nakshatra'nın dördüncü padası Akrep Navamsa'ya düşer ve Mars tarafından yönetilir. Kişi çok fazla enerjiye sahip olacaktır. Son derece üretken ve aktif olabilirler. Hatta bazı değerli keşifler bile yapabilirler. Kişi herhangi bir işi yapmak için yüksek enerjiye sahiptir.

Bharani'de Yükselen:



Bu insanlar orta boylu ama çok çalışkan, cesur ve kendinden emin olacaklardır. Sağlığı iyi. Spora, avcılığa ve havai fişeklere ilgi duymuş olabilirler,

Bharani'deki Merkür


Merkür Bharani'deyken, kişi çok enerjik ve tutkulu kelimelerle konuşur. Konuşkandırlar ve her türlü borcu kazanırlar. Böylece karşı cins tarafından kolayca sevilebilirler. İlişki uzmanları ve flört guruları olabilirler. Bu insanlar iyi yazarlar, komedyenler ve aktörler olabilir.

Jüpiter Bharani


Jüpiter Bharani'deyken, kişi tutkuyla öğreten iyi tutkulu öğretmenler olacaktır. Öğretim kaliteleriyle çok ünlü olacaklar. Tasarım ve yaratıcılıkta da iyidirler.

Bharani'deki Venüs


Venüs Bharani'de olduğunda, insanlar tutkulu, şehvetli ve güçlü cinsel arzuya sahip olacaklar. Moda, tasarım, güzellik ve yemek işleriyle ilgileniyorlar. Karşı cinsle ilişki kurmaya büyük ilgi duyarlar.

Bharani'deki Satürn


Satürn Bharani'deyken, insanlar iyi performans gösteremezler. Hayal kırıklığı yaşarlar ve kariyer inşa etmede sorunlar yaşarlar. Ancak bu kişiler Emlak sektöründe iyi olabilirler.


Bharani'de Rahu


Rahu Bharani'deyken, kişi çok sevecen olacaktır. Dans etmeyi severler ve bunu çok iyi yaparlar. Yabancı veya başka bir kast ile bir aşk ilişkisi olabilir. Kişi bilgisayar veya modern ve ileri teknoloji konusunda çok uzman olacaktır.

Ketu Bharani

Kişi, cinsel faaliyetlerle veya herhangi bir aşk ilişkisiyle ilgilenmeyecektir. Ketu, Bharani'deyken, kişi modern teknolojinin yenilikçilerinden biri olabilir. Basit kalmayı severler.

DAHA FAZLASI..

NEW 6426338674038235080

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item