Bharani Nakshatra Güneş Pada 1

Bharani Nakshatra Güneş Pada 1  Koç burcu  13+20 – 26+40  • Bharani yöneticisi Venüs • Tanrı Yama, Ölüm Tanrısı • sembol Rahim, Kadın üreme ...

Bharani Nakshatra Güneş Pada 1

 Koç burcu  13+20 – 26+40 

• Bharani yöneticisi Venüs

• Tanrı Yama, Ölüm Tanrısı

• sembol Rahim, Kadın üreme organı

• Gana Manushya (İnsan)

• Kalite Ugra (Şiddetli)

• Kast Mleccha (dışlanmış)

• Hayvan erkek fil

• Kuş Karga

• Ağaç Hint bektaşi üzümü

Bharani nakshatra'nın 1. pada'sı Aslan Navamsa (Güneş Tarafından Yönetilir)

Bharani Nakshatra Güneş Pada 1



Bharani, Venüs tarafından yönetilen ikinci nakshatradır. Tanrısı Yama'dır, yönü Güney'dir ve yoni (dişi genital organı veya rahim) ile sembolize edilmiştir. Bharani'nin 16 yaşında bir genç kız gibi olduğu hayal ediliyor; bal arıları için karşı konulmaz bir çiçek açmaktadır.

Bharani ile bağlantılı büyüleyici bir efsane var. Bu, ölüm tanrısı Yama ve bu büyüleyici nakshatra'yı saran enerjinin veya niteliğin mitolojik karakterizasyonu olan kız kardeşi Yami ile ilgilidir. Bir zamanlar Yami kendini çok yalnız hissetmiş ve bir erkeğin sevgisini özlemişti. Ama ağabeyi Yama dışında etrafta kimse yoktu. Yama'ya birlikte sevişmemizi ve çocuk yapmamızı teklif etti. Bu yalnızlığımızı giderirdi. Yama açıkça bu saçma teklif karşısında dehşete kapıldı ve hayır dedi. Yami ısrarlıydı. Yama'yı ikna etmek için her türlü argümanı verdi. Ama Dharma'nın vücut bulmuş hali olan Yama kayıtsızdı. Örnek özdenetim ve Dharma anlayışı nedeniyle Yama, dünyadan ayrılan ruhların yaşamdan sonraki varlığına karar verme gücü ile ölüm Tanrısı statüsüne terfi etti.

Bu hikaye ve bu nakshatra ile ilgili sembolizmler size bilmeniz gereken her şeyi anlatıyor. Güneş, bilinçli kişiliğiniz aracılığıyla tezahür eden ruhunuzun gelişim düzeyidir. Aynı zamanda kişinin babasını, sosyal statüsünü, işyerindeki patronunu temsil eder. Hayatın tüm bu yönleriyle ilgili olarak bu kombinasyonun sonuçlarını çıkarabilirsiniz. Karşı cinsten insanlarla, özellikle iş yerindeki amirleriyle düzgün bir şekilde ilgilenerek toplumdaki konumunu korumalıdır. Aksi takdirde, tartışmalara karışma riski vardır. Bu kombinasyon aynı zamanda kişinin şehvetini kontrol edememesi nedeniyle yüksek yerlerden düşmesine neden olabilir.

Bharani'de güneş, duyusal düzeyde her türlü cazibeyle ilgili sorunlarla uğraşma ihtiyacı anlamına gelir. Kişiyi tüm sosyal tabuları yıkmaya sevk edecek kadar güçlü olabilecek karşı konulamaz bir cinsel dürtü olabilir. İç vicdan, bu tür düşünceler nedeniyle suçluluk duygusuyla kuşatılabilir. Aynı zamanda, kişi düşünce ve davranışlarını arındırmak zorunda hissedebilir. Aşırı pujalara, vratalara, upvaalara vb yol açabilir. Oyunculuk, sinema, fotoğrafçılık, modellik gibi yaratıcı alanlara doğru çekilebilir. Yine bu kariyerler kişinin duyusal zevk için etik sınırlarının test edildiği durumlar yaratabilir. Tıpkı yeni açan bir çiçeğin bal arılarını çekmesi gibi, insan karşı cinsin ilgisini çekebilir. Kişinin düşünceleri üzerinde yakından tetikte olması gerekir. Yama ve Yami'nin baskısı altındayken nasıl davrandığı, uygun bir davranış seçerken modelimiz olmalıdır. Genellikle Bharani, Yama yoluna gitmeyi seçtiklerinde örnek karakterler üretir. Ancak bunun tersi de mümkündür. Bugünlerde pornografinin aşırı gelişimi, kitle düzeyinde dizginlenmemiş Bharani enerjisinin bir tezahürüdür. Burada Venüs enerjisi en tamasik seviyesindedir. Dikkatli olmak gerekiyor.



DAHA FAZLASI..

NEW 3999577923288965529

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item