Vertex kavuşumu Kuzey düğümü

Vertex kavuşumu Kuzey düğümü

Astrolojide Vertex, gücünü ortaya çıkarmak için aktivasyona ihtiyaç duyan karmik bir noktadır.

NEW,Astroit,Vertex,Vertex kavuşumu Kuzey düğümü,

Natal Vertex – Kuzey düğüm açıları, bağımsızlık ihtiyacınız ile bilinçli motivasyonlarınız arasında bir ilişki olduğunu gösterir. Bu nedenle, Güney Düğüm, geçmişten kaynaklanan ve artık bireyin durumu ve beklentileriyle ilgili veya uygun olmasa da tutunmaya yönelik içsel bir eğilimin olduğu bilinçaltı motivasyonları temsil ederken, Kuzey Düğüm şu an ile ilgili bilinçli motivasyonları temsil eder. ve gelecek, kişisel psikolojideki değişiklikler için bir arzu ile karakterize edilir.

Astrolojide Vertex, gücünü ortaya çıkarmak için aktivasyona ihtiyaç duyan karmik bir noktadır.

Vertex kavuşumu Kuzey düğümü

Bu bağlacın getirdiği tipik özellikler: Kuzey düğümünden “çift doz” aldınız. Bu, Kuzey ay düğümünün olumlu özellikleriyle ilgili olarak iyidir. Genel olarak, görünüm sizi hassas, sevecen ve duygusal yapar. Duygularını gizlemiyorsun.

Natal Vertex – Kuzey düğüm açıları, rahat koşulları ve özel fayda sağlayabilecek kişilerle yapılan toplantıları yansıtır.

Her şeyden önce, ilgi odağını aramayan özel bir insansınız. Ancak, arkadaşlar arasında popülerliğin tadını çıkarırsınız. Aile hayatınızın önemli bir parçasıdır. Ayrıca, ebeveynlik için becerileriniz var.

İlişkilerinizde hassas insanları tercih ediyorsunuz.

Natal Vertex – Kuzey düğüm yönleri, ortak bağlantılar, güç, ortak finans, seks, metafizik yaşam ve ölüm konularında kararlı bir şekilde ilerlemeniz gerektiğini gösteriyor.

Başka bir deyişle, doğuştan gelen yetenekleriniz ve mesleğinizin ve kariyerinizin göstergeleri ve dünyevi başarıyı ve gelişmiş sağlığı nasıl kazanabileceğinizi gösterir.

Olumlu özellikler: Bu Natal Vertex – Kuzey düğüm yönleriyle uyum, barış ve istikrarı çok seviyorsunuz. güçlü bir amaç duygusu ve sizi namlunun iki yanından ayrılmaktan alıkoyacak bir yaşama coşkusu edinebilirsiniz. Büyük bir duyarlılığınız, hayal gücünüz, sezginiz, maneviyatınız ve bir uyum duygunuz var. Ayrıca, bencil olmamanız muhtemeldir.

Duygularınız, odak noktanızla uyum içindedir. İnsanlar üzerinde büyüleyici bir etkiniz var. Kamusal ve siyasi hayatta kesin bir varlığınız var.

Olumsuz özellikler: Kararsız olabilir ve ortak, daha derin bağlantılar yerine kendi güvenliğinize yönelebilirsiniz. Aynı anda çok fazla proje seçme ve her birine çok az zaman ve emek verme eğilimindesiniz

Köşe kare Kuzey düğümü

Bu karenin getirdiği tipik özellikler: görünüm genellikle sürtüşme ve baskıyı ve belki de eleştiriyi gösterir.

Natal Vertex – Kuzey düğüm yönleriyle, görev başında olmak, geçmiş alışkanlıkların üstesinden gelmek, yaygın fakat sinsi bağımlılıkların farkında olmak ve çabalarınızı bilinçli bir şekilde ve kişisel gelişiminize tam bir bağlılıkla uygulayarak yaşamınız vurgulanır.


Bu yön, ister kişisel ister profesyonel olsun, arzularınızı karşılamak için doyumsuz bir ihtiyaç yaratır. İstediğiniz veya ihtiyacınız olan her şeye duygusal olarak bağlısınız. Dolayısıyla bu, başarılı olmak için dinamizm ve mücadele ruhunu sağlamak için harika. Biraz bu sizi inatçı ve asabi yapabilir.


Aşırı tepki gösterme ve öfkenizi serbest bırakma eğiliminiz var. Kuzey düğümün burcu ve ev yerleşimi, kolayca ifade edebilmeniz gereken nitelikleri gösterir.

Genel olarak, çalışmak ve oynamak için tutkulu bir hevesiniz var. Sen hayal gücü yüksek ve sezgisel bir insansın. Başkalarına sıcak ve sevecen bir kişilik yansıtıyorsunuz. Diğer insanlar sizin doğal kaygınızı kolayca hissederler ve genellikle sizin yanınızda güvende hissederler. Bunun nedeni, duygusal doğanızla rahat hissetmenizdir.


Olumlu özellikler: Natal Vertex – Kuzey düğüm yönleriyle, büyümeye ve başkalarıyla etkileşime her zaman hazır ve açıksınız.

Olumsuz özellikler: Dürtülerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Başka bir deyişle, özdenetim eksikliğiniz olabilir. Tehdit edilme duygunuz aşırı duyarlılık veya aslında başkalarından gelen duygusal saldırılar olarak ortaya çıkabilir. Bu yönler genellikle yaşam koşullarında ve çevrede daha az şanslı koşullar gösterir. Destek sadece eksik değil, sizi köşeye sıkıştıran çatışmalar da olabilir. Aslında yeni ilişkiler kurarken dikkatli olunmalıdır. Çeşitli alanlarda baskı oluşur ve uygunsuz seçimler ve akılsızca kararlar vererek meseleleri daha da karmaşık hale getirmeniz olasıdır.

Vertex altmışlık Kuzey düğümü


Bu altmışlığın getirdiği tipik özellikler: bu uyumlu bir yöndür. Çok hassas ve yaratıcısınız. Ayrıca, yüksek etik standartları ve idealizmi koruyorsunuz. Her şeyden önce, bir annelik rolü üstlenme eğilimindesiniz. Yumuşak yönü ile bu size yük olmaz. Ayrıca, çevrenizdeki diğer insanlarla ilgilenmekten keyif alırsınız. Ve siz de kendi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz. Bunun nedeni, yalnızca yeterince sahip olduğunuzda başkalarına yardım edebileceğinizi bilmenizdir. Kuzey düğümün burcu ve ev yerleşimi, kolayca ifade edebilmeniz gereken nitelikleri gösterir.

Natal Vertex – Kuzey düğüm yönleri ile sorunları şu anda çözebilirsiniz. Bunun nedeni, uzlaşmaya istekli ve hazır olmanızdır. Açıksınız ve kendinizi ciddiyetle ifade ediyorsunuz. Ayrıca harika bir ev sahibisin. Duygularınız güçlü olduğundan ve onları yapıcı kanallara nasıl kanalize edeceğinizi bildiğinizden, tutku suçları gibi şeyleri kolayca anlayamazsınız.


Natal Vertex – İnancınızın ve iyimserliğinizin kuzey düğümü yönleri, sizin varlığınızda başkalarını daha iyi hissettiren pozitif enerjinin diğer biçimleridir. Bu yön aynı zamanda yaratıcı yetenek ve coşkulu kendini ifade etme yeteneği verir.

Altmışlıkları çok fazla olan bireyler: Fazla tembel ve rahat olma eğilimindesiniz. Senin için değişmek zor ve acı verici. Konfor alanında sıkışıp kaldığınızı öğrenmeniz çok zor. Altmışlıklar, onlara sahip olmak yerine harika yetenekler yaratır. Buradaki en büyük işiniz, arkanıza yaslanıp dinlenirken ne kadar çok şey kaçırabileceğinizi fark etmektir.


Vertex Üçgen Kuzey düğümü


Bu üçlünün getirdiği tipik özellikler: Üçlü açı, iki uyumlu yönün daha dinamik olanıdır. Bu Natal North düğümü – Vertex yönleriyle, görünümün özelliklerini doğal ve tutarlı bir şekilde ifade ederek kişiliğinize dahil edersiniz.

Başkalarını iyileştirmek için geçmiş yaraları ve travmaları çizmek sizin için kolaydır.

Natal Vertex – Kuzey düğüm yönleri, Kuzey Düğümünüzden Şans Kısmına pozitif ve sürekli bir enerji akışını gösterir. Biriyle ne yaparsanız yapın, diğeri onu destekleyecektir. Sadece tembelliğe dikkat et. Geçmiş yaraların ve travmaların kolayca üstesinden gelir ve yaşam amacınıza ulaşırsınız.

Olumlu özellikler: Natal Vertex – Kuzey düğüm yönleriyle, çoğu zaman ihtiyaçlarınızın ne olduğunun çok farkındasınız.

Olumsuz özellikler: olumsuz özellikler olmadan çok uyumludur.

Çok fazla üçlüye sahip bireyler: En iyi ve en yetenekli benliğinizi unutma eğilimindesiniz. Bu nedenle, kendinize onların gizli yaratıcı noktalarını ve yapılması gerekenleri hatırlatmaya devam etmelisiniz. İçinizdeki böyle güzel şeyleri fark etmek için daha çok çalışmalısınız.


DAHA FAZLASI..

Vertex kavuşumu Kuzey düğümü 8646372352567053957

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item