Vedıc Astrology Rahu Güneş Kavuşumu

Vedıc Astrology Rahu Güneş Kavuşumu 

Vedik Astrolojideki Rahu, başsız/yılan başlı bir insan şeklinde Gölge gezegenidir. Bu nedenle, Rahu ayartmalara ve dünyevi şeylere hükmeder ve asla küçük menfaatlerle yetinmeyecek, ancak aslan payını tercih edecektir.


Rahu, beğensek de beğenmesek de, evren tarafından bizim için belirlenen hedefleri temsil eder.

Rahu esas olarak tutulma olarak bilinir ve ne zaman onlarla kavuşsa Ay ve Güneş'i gölgede bırakır.

Bu, Güneş ve Rahu bir doğum haritasında kavuştuğunda, kişinin hayatında geçici bir karanlık anlamına gelir.

Rahu ayrıca hayatımıza korku ve stresli durumları da getirir.

Bunun nedeni Rahu'nun sürprizleri seven maceracı doğasıdır.

Rahu tabuları yıkıyor ve her türlü sınırı aşıyor.

Benzersiz olmak ve geleneği kırmak ister

Rahu bir savaşçıdır. Bu nedenle, Rahu'dan etkilenen kişiler , kavgacı bir zihniyete sahip olacaklardır.

NEW,Gezegenler,Rahu kuzey kamik düğüm,Vedıc Astrology Rahu Güneş Kavuşumu



Vedıc Astrology Rahu Güneş Bağlantısı – İyi veya Kötü

Bu birleşimi anlamanın kolay yolu, Güneş'in ışınlar üretmesi ve Rahu bulutunun onu kesintiye uğratması, yani genel olarak bu, Güneş özelliklerinin Rahu'nun bulutu tarafından kesintiye uğratılacağı ve özelliklerin Rahu tarafından manipüle edileceği anlamına gelir.

Rahu, kavuştuğu gezegenin anlamını büyütür, aldatıcı bir şekilde gezegen gibi davranır ve aynı gezegenin niteliklerini taklit eder, bu nedenle gerçek amacı belirlemek kolay değildir.

Böylece, Güneş ile, bir Güneş bir evde iki Güneş anlamına geliyormuş gibi davranacak, bu yüzden sonuç, Güneş'in hükümdarlığına göre olacak, ister zararlı isterse burç için faydalı olsun, Rahu onu büyütecek. Kişinin arka plan yaşamında karanlık ve baştan çıkarıcı bir şey var.

Rahu ve Güneş düşmanlardır. Bu birleşim, kişiye davranışında çelişki, karmaşıklık ve kafa karışıklığı yaratacaktır.

Güneş, Vedik astrolojide otoriteyi, ruhu, özgüveni, babayı ve güçü temsil eder. Güneş hükümet ve siyasettir. Rahu, doğası gereği kurnaz, aşırı takıntılı, açgözlü, manipülatiftir.

Rahu, Güneş'e tutulma verir ve bu olumsuz bir evlat-baba ilişkisi yaratır. Araları iyi olmayabilir veya baba doğrudan veya dolaylı olarak kişinin hayatından yoksun olabilir.

Genellikle babanın uyuşturucu, suç, etik olmayan cinsel davranış vb. gibi sosyal olarak uygunsuz (Rahu) davranışları vardır.

Rahu, bağdaştırıldığı gezegenin anlamını büyütür, aldatıcı bir şekilde gezegen gibi davranır ve aynı gezegenin niteliklerini taklit eder, bu nedenle gerçek amacı belirlemek kolay değildir. Böylece, Güneş ile, bir Güneş bir evde iki Güneş anlamına geliyormuş gibi hareket edecek. Dolayısıyla sonuç, Güneş'in hükümdarlığına göre, burç için zararlı mı yoksa faydalı mı olacak.

Bu kişiler bencildir, egoisttir, sahte gücü, sahte güveni gösterirler, çok yüksek ses ve korkuyla konuşurlar, düşük özgüven ve düşük özsaygı gösterirler, ama Rahu yüzünden gerçekten öyle görünmüyorlar.

Bu birlikteliğin hem iyi hem de kötü etkileri vardır. Doğuştan başarılı bir politikacı, harika bir girişimci, iyi bir sanatçı vb. yapar. Baba ile ilişki acı çeker. Belki baba yabancı ülkelerde yaşıyor ya da rolü eksik olabilir.

35-36 yaşından sonra, Rahu güneşi tutulmasından kurtarırken, natal kendi içindeki gerçek güveni hisseder.

Rahu Güneş bir burçta bir araya geldiğinde, kişi güce aç olur, nihai hedefe ulaşmak için gücü, otoriteyi kötüye kullanmaktan çekinmez. Özellikle Devlet, iş yerindeki otorite ve tabii ki babası ile başkalarına karşı asi bir tavır takınır.

Rahu-Güneş birleşiminin genellikle bir pitri-dosha ürettiği düşünülür. Bhava-2'deki Rahu, babanın (Surya) aile soyunun sorgulanabilir olabileceğini öne sürüyor.

Pitra Dosh– Ataların laneti olduğu şeklindeki yanlış algının aksine, Pitra Dosh aslında ataların karmik borcudur. Kundli'ye zararlı gezegen kombinasyonları şeklinde yansır ve Kundli'sinde Pitra dosha olan kişi tarafından ödenir. Basitçe söylemek gerekirse, ataları bir günah veya hata işlediğinde, bir kişinin burcunda Pitra dosh oluşur. Bunun karşılığında,kişi atalarının geçmişte yaptıklarının cezasını çeşitli cezalarla ödemekle yükümlü tutulur.

Bir kişinin burcunda Pitra Dosha'nın bulunması, kişinin hayatında kaçınılmaz ve beklenmedik bazı zorlukları beraberinde getirebilir. Kişinin hayatında ciddi iniş çıkışlara neden olur.

Kişi, zihinsel kararlılık ve para eksikliğinden muzdarip olma eğilimindedir.


Pitra Dosh'un etkileri aşağıda listelenmiştir:

1. Ailede nesli devam ettirecek erkek çocuk olmayacak veya ailede çocuk olmayacak.Sık kürtajlar olabilir.

2. 1 Atalarımızın/çocuklarımızın önceki yaşamlarında bilerek veya bilmeyerek yaptıkları kötülükler.

3. Ailede evlenmek istemeyen çocuklar olabilir veya tüm uğraşlara rağmen evlilik için uygun bir eş bulunamaz.

4. Pitripaksh ayında, ölümün efendisinin tüm ruhlara kendi halkını ziyaret etme ve çocuklarının adaklarını kabul etme özgürlüğü verdiği söylenir, pek çok insan atalarına şerad sunar.

5. Bu ailelerdeki çocuklar fiziksel veya zihinsel olarak kısıtlı olarak doğabilir,

6 Evde ve aile üyeleri için sağlık ve hijyenle ilgili konular pasaklı olurlar.

7. Kıtlık her zaman bu ailelerin etrafında döner ve yapmaya çalıştıkları her şeyde neredeyse hiç şans veya refah bulamazlar.

8. Pitra dosh, çocuklarının fiziksel veya zihinsel hastalıklardan etkilenmeleri olasıdır.

9. Bu Dosh'tan muzdarip insanlar, evlilikleriyle ilgili birçok sorunla karşı karşıya kalırlar. Tüm çabalarına rağmen Pitra Dosh yüzünden doğru zamanda evlenemezler.

10. Çoğu zaman hanenin etrafı hastalıklarla çevrilidir ve bu nedenle aile birçok fiziksel, duygusal ve finansal sorunla karşı karşıyadır.

11. Pitra Dosh evde olumsuz bir ortam yaratır. Karı koca önemsiz konularda anlaşmazlıklar ve sorunlar yaşayabilir.

12. genellikle düzenli olarak borç altında kalırlar ve tüm çabalarına rağmen borcunu ödeyemezler. Pitra Dosh'un kendisinin kötü etkileri nedeniyle, kişinin ailesi finansal büyümede geri kalıyor. Ve her zaman yoksulluk ve yetersizlik ile çevrilidir.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology Rahu Güneş Kavuşumu 812060449431046667

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item