12 Evin Yöneticisi Diğer Evlerde

12 Evin Yöneticisi Diğer Evlerde



NEW,Varga harita,Vedıc Astrology,12 Evin Yöneticisi Diğer Evlerde,




12 Evin yöneticisi 1 Evde


Eski astroloji kitaplarına göre, 12. evin lordu 1. eve yerleştirildiğinde kişi fiziksel olarak zayıftır, hastalıktan muzdariptir, zenginlikten ve bilgiden yoksun olacaktır.


Teknik olarak 1. ev benliğin evidir, buraya yerleştirilen L 12 benliğin kaybı anlamına gelir. Kişi fiziksel olarak zayıf olabilir, dayanıklılığı iyi olmayabilir ve sık sık hasta olabilir. Bu oluşum, 2. ev kişi için Maraka olduğu için yine iyi olmayan 2-12 ilişki yaratır. Ancak 12. ev lordu 1. evi işgal etmesinin kişiyi çok yakışıklı yaptığı söylenir.


Kişi çok müsrif olabilir ve lüks yaşam tarzına harcama yapabilir. Ayrıca içme alışkanlıkları veya başka kötü alışkanlıklar geliştirebilir.

12. ev lordu odak ve karar verme yeteneğini etkileyeceğinden kişi kararsız olabilir.Bu kombinasyon çok fazla yabancı seyahat verebilir.


1. evdeki 12. ev lordu da hastane ile bir miktar bağlantı kurar. 12. ev uykuya aittir, bu nedenle kişinin bir tür uyku sorunu olması mümkündür.

1. ev hayatın başlangıcıdır, buraya yerleştirilen 12. ev lordu hayatında sık sık engeller yaratacaktır.

Ancak, bir sonuca varmak için kötü niyetli ve faydalı gezegenlerin etkisini kontrol etmek gerekir.

12. Evin yönetici 2 evde


Sage Parashar, “Bu kombinasyonda kişi her zaman hayırlı işler için harcar. Kişi, dindar ve sevimli bir konuşmacıdır. Ve kişi iyi niteliklerle doludur ve hayatta mutludur.” 12. ev, her şeyin ve dolayısıyla egonun, kibirin çözüldüğü çözülme evidir; 2. evdeki 12. ev yöneticisi (zenginlik, malzeme) kişinin Karmasını iyileştirecek iyi işler için harcama yapmasını sağlayacaktır.

12. ev kişiyi alçakgönüllü yapar. Bu yerleşim genel olarak servetinizin Yabancı Topraklardan (12. ev) geldiğini gösterir. Maneviyat, İzole Yerler ve Hastaneler ve Hapishaneler gibi yerler kişiye zenginlik getirebilir.


2. ev ve 12. ev birbirleriyle 3-11 ilişki kurar, bu ikisi de Upachaya Evleri olduğu için iyi görünebilir. Ancak aynı zamanda bu yerleşim astrolojik açıdan iyi sayılmaz. 2. ev güçlü maraktır. Zenginlik ve sağlık sorunları, maddi kayıplar, aile sorunları, kötü beslenme alışkanlıkları, görme sorunları, dil sorunları, yanlış konuşma gibi birçok farklı türde sorunlara yol açabilir. Kişi, aile üyeleriyle iyi ilişkilere sahip olmayabilir.

12 Evin yöneticisi 3. Evde

3. ev kardeş evidir, kişi kardeş mutluluğuna sahip olmayabilir, kardeşlerle arası iyi olmayabilir, kardeş ondan uzak duruyor olabilir, kişi kardeşlerinden dolayı bazı sorunlar yaşayabilir, kardeşlerin sağlık sorunları olabilir ve kişinin harcama yapması gerekir. onlara çok para.

3. ev sizin inisiyatifleriniz, cesaretiniz, 12. evin lordu hayatın farklı konularındaki inisiyatifleri etkileyecek ve kişi planlarını uygulamak için yeterli cesarete sahip olmayabilir.

3. ev cinsiyetle ilgilidir ve sperm sayılarına veya yumurta sayılarına aittir, bu nedenle 3. evdeki 12. ev lordu sperm sayımında sorunlara veya kişinin üretkenliği ile ilgili sorunlara neden olabilir.

Kişi, üretken enerjisini kaybetmek veya sadece zevk almak için üretken malzemesini boşa harcamak gibi.


3. ev gezi evi 12. ev yabancı ülkedir, kişi mesleği veya dini nedenlerle yabancı ülkelere çok seyahat ediyor olabilir. 3. ev iletişime aittir, 12. ev yöneticisi kişinin iletişim yeteneğini etkileyebilir ve konuşmada sorunlar verir.

12 Evin Yöneticisi 4. Evde:

4. evdeki 12. ev lordu kişiyi aile, anne, mal, araç, eğitim, aile mutluluğu vb. konularda etkiler. Herkesi mutlu etmek için elinden gelenin en iyisini yapsa ve para harcasa da işe yaramayabilir.

4. ev öncelikle anne ve aile içindir, 12. ev kayıp evdir, bu nedenle annenin kaybı, kişinin annesinden uzakta yaşayabileceği veya annesinin ciddi şekilde hasta olabileceği veya yerleştirme gerçekten kötüyse ölüm olabileceği anlamına gelir. Ayrıca.

4. ev zihne veya zihniyete aittir, kişinin zihinsel durumu anlamına gelir, 12. ev efendisi zihinsel huzurla ilgili sıkıntı verebilir, kişi endişeleri veya uyku bozukluğu olabilir veya duygusal bir kişi olabilir, şeyler hakkında gereksiz düşünür.

12. ev yabancı ülke, 4. ev anavatan, kişinin yabancı topraklara gitmesi ve sık sık seyahat etmesi ihtimali kuvvetli. Ev hayatının rahatlığını kolay kolay bulamayacak. 4. ev mülke, araca vb. aittir.

Burada 12. ev lordu, herhangi bir ebeveyn mülkiyetine sahip olmama veya mülkle ilgili bazı yasal düzenlemelerin içerebileceği bir şekilde mülk kaybı anlamına gelir. Araç kaybı, araç konforunun sağlanamaması veya araçtan kaynaklı bazı sorunlar yaşanması anlamına gelir. Ayrıca kişinin hayatında eğitimle ilgili sorunlara neden olabilir, eğitimde kesinti, eksik eğitim vb. olabilir.

12 Evin Yöneticisi 5 Evde:

5. ev çocuklar içindir, 5. evdeki L 12, çocuklarla ilgili bir tür kayba, çocuk ölüm gibi bir durumda ağır hasta olabilir ve ağır para çekiliyor olabilir veya herhangi bir nedenle çocuğun kaybı olabilir veya çocuk doğurma veya çocuk doğumunda gecikme veya hiç doğum yapmama ile ilgili bir sorun olabilir. Çocuklar olsa bile onlardan mutsuz olabilir veya çocuklar yerli ile yaşayamayabilir.

12. ev ve 5. ev birbirine 6.-8. ev efendisi 5. eve yerleştirildiğinde 6.-8. ilişkiyi yapıyor. Bir tür viprit raj yog kombinasyonu olarak alınabilse de, 5. ev çok hayırlı trik evdir, yani burada 12. ev lordu çok karışık sonuçlar verecektir. Bu doğumda iyi meyve vermeyecek olan kişinin geçmiş yaşam eylemlerini etkileyecektir.

Kişi yüksek öğrenim görmeyecektir veya bir tane için çabalıyor ama başarılı olamıyor olabilir.


Zeka söz konusu olduğunda, kişinin kararının kendisi için yanlış olması veya muhakeme yeteneği olmadığı için kararı için başkalarına bağımlı olması mümkündür. Kişi bu yerleşimden dolayı çok duygusal, kibirli veya hassas olabilir, çünkü düşüncelerini kontrol edemeyecektir.

5. ev de dine aittir, bu kombinasyon kişiyi çok dindar yapar. Kişi, hayatındaki sorunlar nedeniyle dindar olabilir ve dini faaliyetlere, hayır işlerine ve dini seyahatlere harcama yapabilir.


12 Evin Yöneticisi 6. Evde :

Teknik olarak bu, kundli'de Vimala Yoga adında bir 'Vipareet Raj Yoga' yaratır. 6. evdeki L-12, çatışma, hastalık, yasa dışı eylemler nedeniyle her türlü (zihinsel, fiziksel ve finansal) kaybı ifade eder.


6. ev tartışmayı temsil eder, 6. evdeki L-12, tartışma yetersizliğini müzakere etme yeteneğinin olmaması anlamına gelir. Böyle bir kişi, eylemlerinin kasıtsız cezai sonuçlarının kurbanı olabilir. 12. ev hayal gücü evidir, 6. evdeki L-12, kişinin hayal gücündeki yansımaları nedeniyle anlaşmazlıkların, yaralanmaların ve hastalıkların kurbanı olduğunu gösterebilir.

Tıbbi ve hukuki uygulamalar gibi bazı dış yardımların gündeme getirilmesi mümkündür.

6. ev askerlik, tıp ve hizmeti temsil eder, kişinin bir şekilde bu mesleklerle bir ilişkisi olabilir. Örneğin, yoksullara hizmet eden bir doktor olabilir veya bazı kurumlarda insanlara hizmet etmek için hemşire olabilir. Bu, yaşamın son aşamasında olan ve sakinlik ve huzur arayan herkese hizmet için destekleyici bir yerleşimdir. Kişi, bu tür kişilere astral sezgisel destek getirebilir.

Bununla birlikte, 'Vipareeta Raja Yoga'yı inşa ederken, L-12 6. evdeki zararlı güçlerinin çoğunu kaybeder ve kişiye bazı iyi sonuçlar verebilir. Başka bir deyişle, bu kombinasyon, kişinin talihsizlikten şanslı bir olay yaratması lehine çalışacaktır.

12. ev 6. ev olmak aynı zamanda yanlış insanlara, yanlış partnerlere sadık olmaya delalet eder. Ortaklıklar, sözleşmeler ve anlaşmalar konusunda dikkatli olmak gerekir.

Kişi ayrıca hastalık ve anlaşmazlıklardan muzdarip olabilir ve kanunsuz veya sınıf altı davranışlarda bulunabilir. 12. ev yatak odası ve diğer özel ortamlarla ilgilidir, 6. evdeki L-12 yatak odası, hastane, yabancı ülke vb. özel ortamlarda sorun çıkarabilir.

6. evdeki L-12, kişiliği güçlendirir, iyi bir sosyal görünürlük sağlar. Bu yerleşim hekimler için çok destekleyicidir. Bu yerleşim aynı zamanda askeri meslekleri de önermektedir. Bhava-6'da ne kadar graha olursa, şikayet eden ve eleştiren ajanlar o kadar fazla olur. Bhava-6'da birkaç graha varsa, her biri kendi hastalığına, yoksulluğuna, kıskançlığına ve şüphesine neden olacaktır.


12 Evin Yöneticisi 7. Evde :


7. ev tipik evlilik evidir. 7. ev 12'den 8. evdir ve L-12 için iyi bir konum değildir. 7. evdeki L-12, ilk evlilik veya benzeri durumlarda evlilik kaybını, hayal kırıklığını veya ihaneti temsil eder. Aynı zamanda, ortaklık kaybını temsil eder, kişinin ortaklıklara giderken farkında olması gerektiği anlamına gelir.

12. ev, teknik olarak ortaklıklarda düşmanlığa neden olan 7. evden 6. evdir. Bu tür gezegen kombinasyonlarında, ortaklar doğal olarak birbirlerine düşmandır ve kişi ortaklara karşı gergin bir şüphe içinde yaşayabilir.

Evlilikte, kişi evlenebilir ve her zamanki gibi iş yapmaya çalışabilir, ancak aslında ilişki ne kadar yakın olursa olsun kimse tam olarak güvenilir görünmüyor. Evlilikte bazı yabancı bağlantılar olmalı. Evlilik, uzun süreli devamsızlıklardan etkilenebilir, özellikle. yurtdışı seyahati. Evlilik dışı ilişkiler (ihanet) için güçlü ihtimaller vardır.

Bhava-7'yi işgal eden 8'den 5'e kadar olan Lord, çocukları kaybetmek gibi ek evlilik çatışmalarını ve sadakatsizlikleri kışkırtma eğiliminde olduğu gibi çocuklar üzerinde kötü etkilere sahip olabilir. 12'nin Hükümdarı yararlıysa ve vidyapathi-5 makul ölçüde sağlıklıysa, başka çocuklar gelebilir.

L-12 faydalı bir gezegense, eş, kişiler için dış ilişkilerle ilgilenmekten son derece memnun olabilir.

Bu kombinasyonda kişinin finansal tarzı eşiyle çelişecek, yani biri lüks, diğeri cimri olacak. 7. evdeki L-12, her iki kişiye de iyi cinsel arzular verir.


12 Yöneticisi 8. Evde :


L-12 8. eve girdiğinde yine koruyucu Viparita Raja Yoga veya Vimala Yoga için bir olay. Genellikle uzun ömür için iyidir. Bununla birlikte, 8'deki gezegenin etkileri bazen gizemli ve büyülü veya şok edicidir.

L-12 kendi yerinden 9. evdedir ki bu bilgeliğe ulaşma, ruhsal gelişim ve büyüme açısından iyidir, yani 8. evdeki gezegen bu konularda yardımcı olabilir. 8. evde L-12'ye sahip olmak, 12. evde çözülen etkiler 8. evde yok edildiğinden, uzun yaşamı destekler. 8. evdeki Güneş, Ay veya Mars'ın ömrü kısalttığı söylenir, ancak bunlar da 12'nin Hükümdarı ise ekstra uzun ömür kazanılabilir.

Ancak 8. evdeki Satürn drishti, ömrü uzatmaya yardımcı olur.

8. evdeki L-12, kişiye gizli zenginlik verebilir veya ataların ruhlarından bir şekilde ani veya sürpriz bilgelik kazanımı önerebilir. 12. ev uykuyu temsil ettiği için normal uyku kaybına neden olabilir. Bu tür kişiler, hastane işleri, acil servisler, ebeler, doğum uzmanları, psikiyatristler ve diğer eğitimli şifacılar gibi bir tür şifa hizmetlerinde çalışıyor olabilirler.

Bilge Parashara, eğer 12. evin lordu 8. evi işgal ederse, kişinin her zaman kazanacağını, nazik bir şekilde konuşacağını, orta bir yaşam süresinin tadını çıkaracağını ve tüm iyi niteliklere sahip olacağını söylüyor.


12 Evin Yöneticisi 9. Evde:

9. evde L-12 böyle bir kişi bilgelik öğretileriyle ilişkilendirilebilirse, bu kişi 9. ve 12. evlerin her ikisi de Jüpiter'e ait olduğu için oldukça hayırsever olacaktır.

Bhav 9'un dini pratiğine ve felsefi görüşüne yabancı kültürel bazı unsurlar olacaktır.



Bhava-9, kişinin dinin desteğini aldığı için 10-4. ilişki nedeniyle zararlı 12'nin Hükümdarı için oldukça iyi bir yerdir. Parashara, eğer 12. evin lordu 9. evdeyse, kişinin büyüklerine saygısızlık edeceğini, arkadaşlarına düşman olacağını ve her zaman kendi hedeflerine ulaşmaya kararlı olacağını söylüyor.

12. ev lordu 9. eve yerleştirildiğinde, kişi arkadaşlarıyla olan düşmanlığını kıskanacaktır.

9. evdeki L-12, din veya bilgelik yoluyla kurtuluşu ifade eder. Kişi, ithalat ihracat işi veya din veya maneviyatla ilgili meseleler veya emtiaların dış ticaretine dahil olabilir. Hac yolculuğunun tur ve seyahat organizatörü olabilir.

12 Evin yöneticisi 10 Evde

10. ev çok güçlü bir Kendra evidir, mesleğe aittir ve 12. ev profesyonel hayatta engeller yaratabilecek kötü bir evdir. Kişi, istikrarlı bir mesleğe sahip olmayabilir veya bir şekilde iş kaybı olabilir.

12.si yabancı ülke olduğu için, kişi mesleği ile ilgili görevleri için yabancı yerleri ziyaret edebilir/yer alabilir. Aynı zamanda ruhsal bir kariyerde, Tıpta veya Hapishanelerde kariyerde birini gösterir. Yerleştirme kötüyse, bu, Kariyer veya Baba'ya kayıpların gelebileceğini gösterir.

12 ev rüyalar, meditasyon, uzak dünyalar ve kutsal alan dünyasıdır. Böyle bir kişi manevi Guru olabilir, iyi konumlanmış insanlarla yüksek bağlantıları olabilir. Bir noktada, bu tür kişilerin cinsel yaşamları kamuoyunda tartışılabilir. Bu kombinasyon aynı zamanda babanın mutluluğunda bir kayıp olduğunu gösterir, baba çocuklardan uzak olabilir veya tam tersi olabilir.

Bu kişi, üstlerinden veya hükümetten veya yetkili kişilerden sorunlarla karşılaşabilir. Kraliyet kişileri aracılığıyla harcamalar olabilir. Sonuçlar açı, diğer gezegenlerin kavuşumları veya gezegenin Gerileme veya Yanma nedeniyle farklı olabilir.


12 Evin Yöneticisi 11. Evde:



Kişi, arzularını yerine getirmede zorluklar yaşayabilir. Maddi kayıpları olabilir. En büyük kardeşle (11. ev) ilişki çok uyumlu olmayabilir. Bu yerleşim arkadaş çevrenizi anlatıyor,

12. ev kayıp evi olduğu için, ya çevrenizde iyi arkadaşlarınız yok ya da sosyal olmaktansa inzivada yaşamayı tercih ediyorsunuz, 11. ev sizin de sosyal çevreniz. Arkadaşlardan dolayı borçlar veya harcamalar olabilir (11. ev). Bu yerleşim daha fazla harcama yapar ve birey cimrileşebilir. Para kazanma yeteneklerinizi kaybedebilirsiniz.

11. ev aynı zamanda işitme yeteneklerini de temsil eder. 11. evdeki L-12, kişinin yüksek perdeyi dinliyor olabileceği gibi bazı işitme kayıpları olabileceği anlamına gelir.


12 Evin Yöneticisi 12 Evde:


12. ev lordu 12. evde Viparit Rajyog'u gösterir. Kişi zengin olabilir ve her türlü konfora sahip olabilir. 12. evdeki 12. ev efendisi kişinin dini ve manevi olabileceğini gösterir. Yerli, dini veya hayırsever faaliyetlere daha fazla harcama yapıyor olabilir. Böyle bir kişinin anavatanından uzakta yaşaması için güçlü şanslar.

12. evdeki 12. ev lordu kişinin çekici olabileceğini ve iyi bir fiziğe sahip olabileceğini, iyi bir görüşe sahip olacağını gösterir. Kişi, yatak zevklerinden (cinsel) ve sağlıklı uykudan keyif alabilir. Ancak, bu yerleşim sağlık için kötüdür. Yerli seyahat etmeyi sevebilir.

12. evde, konuların çeşitliliğini ve bunların daha ayrıntılı yorumunu tartışıyoruz:

Uyku, rüyalar, özel hayaller, yatak zevkleri, diğer dünyalar, kefaret, fedakarlık, ithalat-ihracat, dış ticaret, özveri, maddeden arındırma, çürüme, psişik güçler, eşin hastalığı veya yoksulluğu, Hapis - fiziksel veya psikolojik, çitler hastane, cezaevleri, manastırlar, aldatıcılar, sempati, empati, maneviyat, inziva yerleri gibi.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 2920134898930930012

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item