Ay Rahu Kavuşum

 Ay ve Rahu Kavuşumu 

Vedik Astrolojide Ay ve Rahu Kavuşumu olan kişilerin kendileri ve başkaları için gerçekçi olmayan beklentileri vardır ve bunlar gerçekleşmediğinde depresyona girerler.

Rahu, tabuları yıkmak ve olağandışı olmakla ilgilidir ve Ay ile sıkı bir birliktelikteyken, duyguların zihni sürdürmek için benzersiz bir doğrulamaya ihtiyacı vardır.


NEW,Rahu,Vedıc Astrology  Ay Rahu Kavuşum,



Rahu, içimizdeki kontrol edilemeyen arzudur ve zihin veya Ay onunla oturduğunda, bu arzuyu yerine getirmek için duygusal bir ihtiyaç vardır.

Rahu'nun doğası gereği asla tatmin olmadan şımartmak için kolayca aldatmaya yol açabilir.Bu insanlar yaşam, seks, ilişkiler ve keşif için şehvet duyarlar.

Rahu ve Ay arasındaki mesafe 5 dereceden daha azsa, o zaman bu insanların olduğu yerde kalması veya tek bir şeye odaklanması son derece zor olacaktır.

1., 2., 7. ve 8. Evde böyle bir kombinasyon meydana gelirse, evlilik beklenenden daha erken bir angarya haline gelecektir.

Çoğu insan fetişlerini kendilerine saklar, ancak bu insanlar ister evli komşularıyla bir ilişkisi olsun, ister cinsel veya şiddet içeren fantezileri olsun, isterse birini incitme arzusu olsun, bu arzularını gerçekleştirmek için adımlar atarlar.

Hayatınızda drama ile yaşamayı seven biri varsa, büyük ihtimalle onların ayı Rahu ile sıkı bir ilişki içindedir.

Olayların ve ilişkilerin dramatizasyonu bu insanlar için heyecan haline gelir çünkü tatmin olmamış Rahu daha fazla çatışma için can atar.



Rahu Ay Kavuşumu – İyi veya Kötü Mahatma Gandhi'den Kundli, Tony Blair, George Washington farklı bhavada Rahu Ay kavuşumuna sahip .


Rahu, Güneş ve Ay'ın en güçlü düşmanıdır.


Ay zihni, duyguları, suyu ve sıvıları temsil eder. Güçlü bir Ay, iyi zihinsel, duygusal ve psikolojik istikrar anlamına gelir. Etkilenen Ay genellikle duygusal zorlukları ve psikolojik sorunları yansıtır.

Ay burçta Rahu ile kavuştuğunda etkilenir. Aynı zamanda anneyle bir tür bozuk duygusal-gelişimsel ve koruyucu ilişki olduğunu, annenin bir tür rahatsız edici (Rahu) duygusal sorunu olabileceğini düşündürür.

Kişinin çocukluğu, çocukluk ilişkisi ve doğal büyümesi, annenin alışılmadık olağandışı davranışı, uyuşturucu bağımlılığı, suç, rastgele cinsel ilişki nedeniyle bozulabilir veya annenin genellikle derin bir hastalığı vardır.

Örneğin, anne çocuk yetiştirmekten uzaktır ve bebeği bebekken çalışmaya devam eder ve kişinin zihnini ve ruhunu kesinlikle etkileyecek bir dış kurum tarafından bakılır.

Rahu, kavuştuğu gezegenin niteliklerini güçlendirir, yoğunlaştırır, hızlandırır, çoğaltır. Bu durumda Ay gibi davranır, bir evde iki Ay anlamına gelir; bu da kontrol edilemeyen duyguların seli anlamına gelir, kişinin zihni öyle bir şekilde ve sonsuz bir şekilde düşünür ki, düşüncelerinin yanılsamaları içinde sıkışıp kalır, ancak gerçeklik tamamen farklı olabilir. Bununla birlikte, aynı zamanda bu birleşim, iyi bir psişik ve sezgisel yetenek verir ve kişi, başkalarının duygularını ve hislerini anlamakta çok hızlı olabilir.

Bu insanlar duyguları konusunda çok olgunlaşmamış ve hassastırlar, duygularını nasıl kontrol edeceklerini bilmiyorlar.

Rahu ve Ay kavuşumu, büyük öfke, korku, endişe, depresyon, saldırganlık, yanılsamalar, ruh hali değişimleri, bağımlılıklar gibi aşırı duygusal tepkiler verecektir.

Takıntılı davranışlar, histerik eğilimler, huzursuz zihin ve korkutucu rüyalar. Rahu Ay kavuşumu, belirli bir dasha döneminde yaşam olaylarını hızlandırabilir, ancak uzun sürmez ve bu tür kazanımlar zaman sonra kaybedilir.

Örneğin, Moon/Rahu kavuşumları mükemmel atlet/oyuncular yaratabilir; ancak kişi çok fazla sağlık komplikasyonu geliştirebilir.


Rahu yabancı topraklar için bir gezegendir ve Ay suyu temsil eder, kişi farklı amaçlarla yabancı topraklara gitmek için denizi geçebilir. Bilgi teknolojisi ile ilgili alanlarda iyi olabilir. Rahu deneysel bir gezegendir ve Ay zihni temsil eder, bu insanlar araştırma, yeni icatlar ve fütürist yaklaşımda çok iyidirler.


Rahu ayrıca toplumun alt kesimini temsil eder ve Ay hizmeti temsil eder, bu kişiler toplumun daha zayıf kesimine bakmak için çalışabilirler.

Rahu karanlıktır, yanılsamalara neden olur, kuralları çiğner, manipüle eder, aşırı hırslı, doyumsuz ve aşırıdır. Ay, kişinin annesi, duyguları, zihni, evi ve psikolojisidir. Kişi Ay'a yakın bir Rahu olduğunda, korkuları hayal etme eğilimi olacaktır.

Yani Ay'lı Rahu, kişiyi hayal gücünün yanı sıra duygusal olarak dengesiz hale getirebilir. Kişi kurnaz, dramatik ve takıntılı olacaktır.
Bu verimli bir şekilde kullanılabilir. Geleneksel olmayan düşünme, hayal gücünü ve yanal düşünmeyi maksimumda kullanan bir kariyerde uygulanabilir. Psişik yetenekler de olabilir. Çoğu, Ay'ın gücüne bağlıdır.


Ay duygulardır ve duygular, bu bir rüya, bu anne, bu bizim mutlu olma yeteneğimiz.

Ve Rahu, illüzyonları ve korkularıyla bu küreye gelir.

Bu insanlar kendilerini bir yere götürebilecek gerçek dışı dünyalar, peri masalları, rüyalar ve illüzyonlar icat edebilirler.

Bu bağlantı özellikle tehlikelidir çünkü kişiyi gerçeklikten çok uzaklaştırabilir.

Öfke nöbetlerine, korkulara, paranoyaya, psikoza, halüsinasyonlara, manik depresyona ve zulüm duygusuna neden olabilir.

Tüm bunlar, bir kişi cehalet modundaysa kendini gösterebilir.

Bu nedenle, böyle bir kişinin Rahu'sunun uyumlu ve iyilik modunda olması için upaya, uyumlaştırma ve doğru yaşam tarzına öncülük etmesi gerekir.

O zaman bu bağlantı kişiye içgörü, basiret, peygamberlik rüyalar ve çok güçlü bir sezgi verecektir.

Böyle bir kişi kahin veya medyum olabilir, güçlü bir duyarlılığa sahip olacaktır.

Ay çok hızlı bir grahadır, Rahu bir yabancıdır ve böyle bir kişi yabancı ülkelerde çok seyahat edebilir ve bir yabancıyla evlenebilir veya evlenebilir.

Rahu ve Ay iyilik modunda tezahür ederse, o zaman böyle bir kişi nasıl rahatlayacağını, zevk alacağını zaten bilir, duygularını nasıl kontrol edeceğini bilir, daha önce ona tuhaf, anlaşılmaz gelebilecek annesini nasıl anlayacağını bilir. .

Ayrıca bu kişiler sık ​​sık aktivitelerini değiştirip farklı aktivitelere girişebilirler ve özellikle Rahu ve Ay zodyakın bazı hareketli burçlarındaysa bir yerde oturmaları zor olabilir.

Hepsinden kötüsü, Ay ile Rahu burcun yedinci evine yerleştirildiğinde, orada istikrarlı bir evlilik hayatı vermeyeceklerdir.

Böyle bir kişinin birçok hayat arkadaşı olabilir.

Sekizinci evdeyse, birçok cinsel partner olabilir.

Bu, bir kişinin istikrarlı ruhunu ve istikrarlı ilişkilerini olumsuz yönde etkileyebilir.

Rahu'nun Ay ile bağlantısını uyumlu hale getirmek için, iyi üstatlarla yüksek seviyede olmak şartıyla tantrik uygulamalara girmek iyidir.

Cehalet içinde, bu tür insanlar genellikle aldatmaya, manipülasyona ve kurnazlığa maruz kalırlar, düşüncelerinde ve sözlerinde karışıklık yaşayabilirler, kandırabilir ve manipüle edebilirler.

Çocuğun annesi (Ay'ı sembolize eder) gerçekleşmemiş bir durumdaysa, Rahu açısından kendini ifşa etmemişse (atipiklik, yabancılar, yabancı bir durum, kendini tanımanın genişlemesi), korku ve yanılsama içindedir. , o zaman çocuk tüm bunları özümseyecek ve bu şüpheyi, kaygıyı, korkuları dünyaya daha da taşıyacak, böylece anne uyum sağlayarak çocuğu bu şekilde etkileyecektir.

Güneş'ten etkilenen Ay, kişiyi kavgacı, kendini eleştiren yapar.

Mars'tan etkilenen Ay, kişiyi agresif hale getirir ve aynı zamanda onu şiddetlendirebilir.

Satürn'ün etkilediği Ay, akut depresyona, maniye neden olabilir.

Rahu'dan etkilenen Ay şizofreni, fobi ve intihar eğilimlerine yol açar.

Ketu'nun etkilediği Ay, intihar eğilimlerine ve mantıksız davranışlara neden olur.

Merkür'den etkilenen Ay, depresyona, izolasyona ve intihar eğilimlerine neden olur.

Depresyon, etkilenen Ay ile ilişkili çok yaygın bir sorundur. Ay, yalnızca ilk evde bir düşman burcuna yerleştirilirse ve kişi Ay hakimiyet dönemindeyse durum daha da kötüleşebilir.

Ayın olmadığı ve dolunayın olmadığı gecelerde hastanın durumu büyük ölçüde değişir

Chandra Dosha ve ilaçları


Kafur, tahıl, pirinç, beyaz sandalet, deniz kabuğu, gümüş, beyaz bez, şeker, lor, beyaz çiçek, beyaz inci ve öküz gibi eşyaları bağışlayın.

Manta'yı Chandra için söyleyebilirsiniz.

Pazartesi günü oruç tutmak, Ay'ın olumsuz etkisini hafifletebilir beyaz inci veya Ay taşı takabilirsiniz. Beyaz inci takmadan önce bir astrologa danışın..

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology Ay Rahu Kavuşum 3913711770013527494

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item