Rahu Satürn kavuşumu (Shrapit yoga)

Rahu Satürn Kavuşumu (Shrapit yoga)


Rahu Satürn ve Birleşimi

Bu kavuşumda, kural bozucu ve tabu kırıcı Rahu, kanun ve düzen pratiğini getiren baş düşmanı Satürn ile tanışır.


NEW,Rahu,Rahu Satürn Kavuşumu (Shrapit yoga),



Bu, bir yabancı hukuk yöneticisi veya yabancı topraklar yasasını kendi yaşamına uygulayan birini yaratır; hatta belki de yabancı bir ülkede avukat olmak.

Ancak bu kişinin en dürüst avukat olacağını düşünmeyin.

Rahu'nun yasaları ve düzenlemeleri çiğneme hevesi onları kurnaz ve kasıtlı bir yalancı yapar.

Yasa dışı bir anlaşma yapmaya veya yasadan kaçmaya çalışırken yakalanabilirler.

Korku ve endişe bu iki gezegende bir norm olduğundan, zihinsel stres sorunlarına ve sonunda kendine zarar vermelerine de yol açabilir.

Bu insanlarla her zaman yüzeyin altında gizli bir gündem vardır.

Onlara fayda sağlamadığı sürece bir şeye asla basit bir yaklaşım yoktur.

Bu yüzden harika emlak komisyoncuları, borsa komisyoncuları veya iki yabancı tarafla anlaşma yapan finansta birileri olabilirler.


Bu, 8. veya 12. Evde iyi bir kombinasyon değil, çünkü aniden yasadışı faaliyetten yakalanmaya ve hatta kabahatleri nedeniyle hapse girmeye yol açabilir.


Bu 6. Evde, upachaya evinde herhangi bir malefik gezegenin başarılı olduğu gibi, muhalefetle savaşmak büyük cesaret verir. Shrapit yoga 


Ancak kimin kimi etkilediğine bağlı olarak, bir arada, ya zafere ya da büyük bir yenilgiye yol açabilir.

Ayrıca 12. Evde, hayaletler ve iblisler gibi şeyleri görmeye yol açabilir, ancak bu sadece belirli zodyak işaretleri ve nakshatralarda görülür.


Birçok insan bu dönemde doğar ve fazla etki görmez.

Satürn ve Rahu en fazla 18 ay boyunca kavuşumda.

Rahu ve Satürn'ün görünümü 7., 8., 9. ve 12. Ev gibi yabancı toprakları temsil eden evleri gördüğünden, evlerin çoğunda genellikle yabancı topraklara seyahat ederler.


Bu gezegenlerin her ikisi de yabancı şeyleri temsil eder, çünkü Rahu yabancı şeylerin karaka'sıdır, Satürn ise birini anavatanından veya ailesinden ayırıp yabancı yerlere götürür.

Bu zorlu bir, iki büyük malefik gezegen birlikte. Satürn disiplin ve sıkı çalışmanın gezegenidir; yavaş bir gezegendir ve ödüllerini ancak sade ve gerçek bir sıkı çalışmanın ardından verir. Sonuçlar çok geç geliyor ama muhtemelen en iyisi. Rahu biraz kaotiktir, kafa karışıklıkları, yanlış anlamalar ve yanılsamalar yaratır ama bazen sonuçlar mucizevidir. Satürn kanun ve düzeni uygulamakla bilinirken Rahu kanun ve düzeni çiğnemekle tanınır.

Bu gezegensel kombinasyon, yaşamınızda stres, gerginlik ve endişe yaratma kapasitesine sahiptir: profesyonel ve kişisel yaşam.


Bu gezegenlerin her ikisi de yabancı şeyleri temsil eder, bu nedenle yabancı fırsatlar için iyidir. Her ikisi de zararlı olduğundan, 'upachaya evleri'ne yani 3., 6., 10. ve 11. evlere yerleştirmek faydalı olacaktır. Bu kombinasyonda Rahu'nun hırslı aldatmacasının kapsamı yasal Shani tarafından sınırlandırılmıştır.


Hayatlarında belirgin bir şekilde yabancılarla ve yabancı kültürle uğraşacaklar.

Bu kişilerin kendi materyalist veya diğer hırsları tarafından çarpıtılmış Düzenleme Tutkusu (Shani), Kanun ve Düzen vardır. Örneğin, bazen kişi sistemin meşrulaştırıcı bir yüzü gibi davranacak (Shani etkisi) ancak bu yüzün arkasında bazı farklı kişisel veya ticari ilham alan diplomatik bir kişilik olacaktır (Rahu etkisi).

Bu gibi durumlarda kişinin gerçek karakterini tespit etmek zor olacaktır. Düzenleyiciler hırslarını hızlandırmak için kendi kurallarını (Rahu etkisi) çiğnediği için kafa karıştırıcı olabilir.


Bir yerde daha felsefi bir bakış açısıyla düşünürseniz, bu tür sert kombinasyonlar önceki doğumunuzun kötü karmasıyla (hatalar veya eylemler) bağlantılıdır ve bu doğumda ödemeniz gereken aidatlar.

DAHA FAZLASI..

Rahu Satürn Kavuşumu (Shrapit yoga) 1902018592422123077

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item