Mars Merkür Kavuşumu Buddh Mangal yoga

Mars Merkür Kavuşumu Buddh Mangal yoga


Bu yoga etkileri, Mars veya Merkür dasa-antardasa doğum haritasına geldiğinde gözlemlenebilir veya bu gezegen doğum haritasındaki orijinal konumundan geçtiğinde daha az sonuç elde edilir.


NEW,Gezegenler,mars kavuşumları,Mars Merkür Kavuşumu Buddh Mangal yoga ,


Merkür ve Mars Birleşimi:

Bu aynı zamanda kişisel ve profesyonel yaşamdaki rekabetçi tartışmalara ve tartışmalara da yardımcı olur.

İnsanları fikirleri ve planları hakkında ikna etme yeteneğine sahiptirler.

Bu birleşme sinir sistemini heyecanlandırır ve akıllarına gelen her fikir için heyecanlanırlar.


Basitçe söylemek gerekirse, Mars bir kişinin zekasına enerji verir, ancak bu birleşmenin nerede gerçekleştiğine bağlı olarak bir lütuf ya da bir gaf olabilir.

Gaf, bunlardan biri zayıfladığında ve her ikisi de su burçlarında zayıfladığında ortaya çıkar.

Mars Yengeç'te ve Merkür Balık'taysa, bu kişinin zekası aşırı derecede savunmacı hale gelir ve dürtüsel hareket edebilir.

Harekete geçmeden önce düşünmezler.

Kırılırlarsa, fiziksel veya sözlü şiddetin gerekli olup olmadığını değerlendirmeden grev yaparlar.

Yengeç burcunda, Mars sürekli olarak inançlarını savunur ve Merkür'ün zekası, Mars'ın şiddetli eylemlerini haklı çıkarır.

Bu iki dünya işaretinin topraklanmış ve sabitlenmiş olması her zaman iyi bir şeydir.

"Zihin oyunları", bu birlikteliği tanımlamanın başka bir yoludur. Kişinin zekası sürekli uyarılmaya ihtiyaç duyar ve gerek olmadığında bile onların çalıştığını görmek şaşırtıcı değildir.

Zeka oyunları oynarlar, kitap okurlar ve problem çözerler.


Mars ve Merkür Koç'taysa, o zaman Mars faydalı sonuçlar getirecektir ancak Merkür dasa-antardasa'da kişi dikkatli ve dikkatli olmak zorundaydı. Kişi, kayıplara uğramamak için daha soğuk bir zihinle kararlar almalı, saldırganlık ve hayal kırıklığından kaçınmalıydı.

Örneğin: - Mars ve Merkür Koç'ta 2. evde

Kişi Mars dasa-antardasa'da yapılan yatırımdan fayda görecek, ancak yatırım yapmadan önce iyi bir finansal planlayıcının tavsiyesini almak zorunda kalır

Merkür dasada kişi yatırım yapmaktan kaçınmak zorunda kalır 

Kişi ayrıca Mars dasadaki gayrimenkulden de kazanç sağlayacaktır ancak Satürn ve 4. evin durumuna da bakılması gerekiyordu.

Böylece gezegenlerin evlere ve burçlara yerleştirilmesi, yerliler için sonuçları değiştirir.


Mars Merkür Kavuşumu


Bu ikisi düşman gezegenlerdir. Mars zararlı bir erkekken, Merkür okuryazar bir hadımdır. Bu enerjiler birlikte kuşkusuz kişiyi keskin ve uyanık kılar. Mars ve Merkür kavuşumu ancak her ikisi de doğum haritasına olumlu bir şekilde yerleştirildiyse olumlu olarak adlandırılabilir. genellikle ilişkilerde sürtüşme yaşarlar. Ayrıca, genellikle güvenilmez bir ortak bulurlar ve temel insanlara doğru çekilirler. Hayatları evlilik mutluluğundan yoksundur ve nesiller içinde mücadele etmek de mümkündür.


Ayrıca eğitimlerinde sorunlarla karşılaşıyorlar. Bu kavuşumu olan insanlar, ortalama finansal ayaktan zevk alırlar. Ve çoğu zaman meslekleri tıp ve metalle ilgilidir. Mars ve Merkür'ün bu kavuşumu aynı zamanda hırsızlık ve para içeren suçlara dalma eğilimi yaratır.

Bu kombinasyonun 10. ev konumu, kişiyi bilim, mühendislik, araştırma vb. konularda bilgili yapar ve kişinin bu alanlarda da bir kariyer benimsemesi muhtemeldir.


Merkür kavuşumu Mars doğumu hızlı bir zihin, hızlı refleksler ve keskin bir dil verir. Bu nitelikler, diğerleri tereddüt ederken, anın sıcağında hızlı kararlar almak için idealdir. Mükemmel münazara becerileri, yalnızca kendiniz için değil, başkalarının hakları için de ayağa kalkmanıza izin verir.

Kendinizi doğrudan ve cesurca ifade edişiniz siyaset, iş ve askerlik gibi alanlarda beğeni kazanmanızı sağlayabilir. Ancak, daha kişisel ilişkilerde ve sosyal yaşamınızda, bu doğrudan iletişim aracı tartışmalara ve düşmanlıklara yol açabilir.


Bu güçlü yönü yönetmenin anahtarı, Mars'ın dürtüsel ve saldırgan tarafını kontrol etmektir. Profesyonel yaşamınızda bile uyumlu ilişkiler kurmak, doğal olarak savunmacı tavrınızda biraz ılımlılık gerektirecektir. Çoğu zaman haklı olduğunuzu bileceksiniz, ancak barış adına, size yanlış görünseler bile başkalarının fikirlerini paylaşmalarına izin vermelisiniz.


Bu tartışmaya girme eğilimi en büyük sorunları daha yakın ilişkilerinizde ortaya çıkarır. Sakin bir durumda olduğunuzu hissetseniz bile, arkadaşlarınız ve aileniz, tavırlarınız ve iletişim tarzınız tarafından tedavi edildiğini hissedebilir. Başkalarında ne zaman savunmacı veya düşmanca tepkiler uyandırdığınızı anlamak için keskin zekanızı kullanabilirsiniz. Sonuçta ortaya çıkan öz-farkındalık artışı, dövüş becerileriniz gerekli olmadığında yaklaşımınızı ılımlı hale getirmenizi sağlayacaktır.

Merkür Kavuşumu Mars Transite



Merkür kavuşumu Mars geçişi, zihinsel aktiviteyi artırarak, bu zamanı odaklanmış ve akut düşünme için ideal bir zaman haline getirir. Delici zekanız, davanışınızı  tartışmak ve başkalarını taciz veya provokasyona karşı savunmak için de kullanılabilir.


Bu zamanda düşüncenizin saldırgan veya savunmacı bir doğası olacaktır. Bu, son derece hızlı yanıt süreleriyle birlikte, artık tartışmalara girmek, öfkenizi kaybetmek ve gereksiz yere kaba veya küfürlü olmak için daha büyük bir potansiyel olduğu anlamına gelir.
Bu nitelikler bir kavga sırasında iyidir, ancak sosyal ortamlarda veya ortaklar arasında pek yardımcı olmaz.

Bu potansiyel olarak kışkırtıcı enerjiyi ele almanın anahtarı, sinirsel ve dürtüsel enerji birikiminin öz farkındalığını kazanmaktan geçer. Uğruna savaşacak değerli bir nedeniniz yoksa, bu enerjiyi çalışmalar veya araştırmalar gibi zihinsel çalışmalara uygulayın. Bir bulmaca yapmak bile tahriş ve öfke birikimini serbest bırakacaktır.

Bu enerjiyi iyi bir tartışmada veya bulmaca çözmede tüketmeden, başkalarında düşmanlıkla karşılaşabilirsiniz. Bu tehdit, taciz veya yıldırma şeklinde olabilir. Bir kavgadan geri çekilmemeli, savaşlarınızı dikkatli seçmelisiniz. Unutmayın, bu geçiş düşünmeden hareket etme eğilimi verir.


DAHA FAZLASI..

NEW 828727816756423244

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item