Satrün-maha-dasha

Satürn-Mahadasha -Shani Dasha  Vishomttari-Satürn-Mahadasha dokuz gezegen arasında yargıçtır. Dolayısıyla Satürn, yasadışı, yasadışı ve gayr...

Satürn-Mahadasha -Shani Dasha 

Vishomttari-Satürn-Mahadasha

dokuz gezegen arasında yargıçtır. Dolayısıyla Satürn, yasadışı, yasadışı ve gayri meşru faaliyetlere karışan insanları çok sert bir şekilde cezalandırıyor. Satürn gezegeni adaletsizliğe az da olsa tahammül etmiyor.

19 yıllık acılar, keder, ıstırap, başarısızlık ve dava

Mahadasha sırasında Satürn gezegeninin olumsuz etkisinden dolayı baltalanmış olabilirsiniz. Genel olarak, Satürn'ün kötü mahadaşasına sahip insanlar farklı türden problemler ve engellerle karşılaşırlar.

Shani mahadasha o kötü olan . Sağlık sorunları, hem taşınır hem de taşınmaz mal kaybı, kardeş kavgaları, evsizlik, aldatmacalar, güvenilir arkadaşlardan yoksunluk, soygun, hırsızlık, evlilik anlaşmazlığı, dava, düşmanlık, muazzam krediler, yasal ceza, ilahi ceza, mesleki başarısızlık, kayıp getirebilir. gelir kaynağı ve istenmeyen seyahat vb.

Bu yazıda yükselen göre hem iyi hem de kötü sonucu açıklayacağım.

Yükselen Koç – malefik Boğa Burcu - hayırsever

İkizler Yükselen – iyilik Yükselen Yengeç - malefik

Aslan Yükselen – malefik Yükselen Başak - hayırsever

Terazi Yükselen – hayırsever Yükselen Akrep - malefik

Yay Yükselen – malefik Oğlak Yükselen - iyilik

Kova Yükselen – hayırsever Yükselen Balık - malefik

1) Satürn mahadasha veya hatta bir dereceye kadar 36 yaşından önce faaliyet gösteren antar, Satürn iyi yerleştirildiğinde ve işlevsel bir fayda sağladığında bile genellikle zorluklar ve tıkanıklıklar verir

2) Satürn, D1'de 8 derece içinde Mars veya Rahu ile birleştiğinde, neredeyse onun dashas'ında kötü sonuçlar verecektir.

3) 12. evde Satürn, özellikle ayırıcı burçta (Koç, Aslan ve yay - ateş burçları) çok kötü sonuçlar verecek ve hayatta büyük bir çöküş sağlayacaktır. Hatta bir skandal, iflas veya hakaret / mahkeme davası / hapis olabilir

4) En iyi yerleştirmeler elbette 3,6 ve 11'dir çünkü upachyaas… 10. sıradakiler zor olabilir… kariyerde gecikmeye neden olabilir… etkilenmişse kariyeri ve imajı yok edebilir… yüceltilirse / kendi evine sahipse ve iyi huyluysa bir kişiyi baş dönmesine neden olabilir yükseklikler işlevsel zararlı olsa bile… örneğin yükselen Aslan… Satürn, 6 ve 7'ye sahip olan malefiktir… ama eğer satür, Venüs ve jüpiter ile Boğa burcunun 10. evine (dost burcu) yerleştirilirse, profesyonel yaşamda, özellikle de bankacılık sektöründe bu büyük artış sağlayabilir belirli örnek

5) Bununla birlikte, Satürn - güneş tam karşıtlığı 1-7 ekseninde ise, evlilik neredeyse kesinlikle reddedilir veya aşırı derecede gecikir (> 42 yaş)

6) Satürn, Koç, Yengeç, Aslan ve Akrep burçlarında tedirgin hissediyor ve bu burçlarda daha fazla gecikme ve mücadele verme eğiliminde.

7) Satürn ile kavuşum Ketu (özellikle aynı nakshatra), bir kişinin kariyeri için oldukça olumsuzdur ve güçlü bir Jüpiter veya Venüs'ten etkilenmediği sürece, böyle bir kombinasyon bir bireyin kariyerinde büyük zorluklar getirecektir. Mars karışıma katılırsa, kariyer tamamen zor olacak ve kişi küçük geri dönüşler için çok uğraşmak zorunda kalacak ve işte her zaman zorlu bir ortama sahip olacak.

8) Satürn kavuşum Güneş 8 derece içinde olmadığı sürece (yanmaya neden olur) çok kötü değildir. Tipik olarak bu tür insanlar görevi ciddiye alır ve disiplinli bir yapıya sahiptir. Satürn, burçta Mars, Rahu veya Ketu ile yakın birleştiğinde oldukça negatiftir.

9) Satürn'ün Ay ile yakın kavuşumu iyi değildir ve çoğu zaman kişiye depresyon ve yalnızlık verme eğilimindedir. Bu tür insanlar dünyanın yükünü tabiri caizse omuzlarında taşırlar ve genellikle hemen her zaman ciddi bir ifadeyle görülür. Bununla birlikte, her iki gezegen de güçlü olduğunda (Ay ve Satürn) ve her ikisi de Jüpiter'in bir yönü ile birlikte 4. ev ile ilişkiliyse, kişi kitlelerin sevgilisi olabilir ve kitlesel şöhret kazanabilir. (Kitleler ve popülerlikle ilgili 4. ev ve kitleler için Satürn Karaka'dır. Ay, bir kişinin şöhreti ve imajı için Karaka'dır)

Satürn Mahadasa kişinin hayatında 19 yıl kadar uzun süre koşar. Bu halkalı gezegen karma, sıkı çalışma, sınırlamalar, hırs, disiplin ve uzun ömür ile ilişkilidir. Satürn özellikle işçiler, çalışanlar, engelliler, yaşlılar, hastalıklar ve eklem ağrısı ile ilgilidir.

Satürn Mahadasa genellikle ruhsal yolculukta bir işaretleme dönemidir. Bu dönemde birçok guru ve lider doğar ve yaratılır. Satürn, karmanızla uyumlu olarak zorluklar ve sonuçlar verir. Başarı verir ama başarıya giden yolculuk, sizi mütevazı ve temelli kılmak ve elde ettiğiniz şeye değer vermek için sorunsuz değildir.

Satürn üzerinde zararlı bir etki varsa, bu dönemin kariyer ve profesyonel yaşamda da pek çok engeli olabilir. aynı zamanda aile ve kardeşlerle ilişkilerde sorunlar yaşayabilir. Bu dönem, artan saldırganlık, kıskançlık, tartışmalar ve mide sorunları ile işaretlenmiştir.











Satürn Mahadasa'da Merkür Antardasa

Dasa'daki Merkür, haritada Satürn'ün olumsuz etkisini biraz dengeler. Yerli toplumda daha iyi bir imaj kazanır ve iyi konforlara sahiptir. Bu aynı zamanda ticari büyüme için olumlu bir aşamadır. daha hayırsever, entelektüel ve bilge hale gelir ve ayrıca tüm zorlukları verimli bir şekilde ele alır. Bu dönemde mesleki alanda da bazı başarılar elde edilebilir.



Satürn Mahadasa'da Ketu Antardasa

bu Dasa sırasında yabancı bir ülkeye seyahat eder. Manevi eğilim de bu dönemde güçlenir. Bu Dasa'nın zararlı etkisi, kişiyi içeriden zayıflatır. Hayatta bir miktar huzur ve tatminsizlik devam eder ve aile içinde pek çok çatışma yaşanır. , din ve maneviyatla daha fazla ilgilenmeye başlar.



Satürn Mahadasa'da Venüs Antardasa



Bu Antardasa, kişinin hayatını eninde sonunda yoluna sokar ve hayata olumlu bir yön verir. Satürn olumlu bir konumdaysa, mutlu bir evli hayatın tadını çıkarır ve sevdikleriyle çok zaman geçirir. ayrıca lükslere ve konfora çok para harcıyor. Bu süre zarfında kariyer de yükselir.



Satürn Mahadasa'da Güneş Antardasa

Meslek hayatındaki bazı engeller başarıyı engellemeye devam ettiği için bu pek de olumlu bir dönem değil. Native ayrıca babayla çatışmalar yaşar. Otorite ile ilgili bazı sorunlar bu dönemde başlar. yanlış suçlamalara ve aileden kopmaya karşı savunmasız hale gelir. Bu Dasa aynı zamanda sağlığa zarar verir ve bazı zihinsel sıkıntılar kişiyi heyecanlandırır. Ateş, baş ağrısı ve kalple ilgili sorunlar gibi sağlık sorunları da bu dönemde ortaya çıkar.



Satürn Mahadasa'da Ay Antardasa

Bu Antardasa, kişinin yaşamı üzerinde bazı olumsuz etkiler yaratır. Bu dönemde huzursuzluk ve kopma hissi yaşanır. öncelikle ilişkilerde artan mesafe ve kariyerdeki sorunlar nedeniyle depresyon ve zihinsel gerilimlerden muzdariptir. zayıf fikirli ve yalnız hissediyor. Bu dönemde düşman sayısı da artar. Bazı finansal iniş çıkışlar da devam ediyor..

Satürn Mahadasa'da Mars Antardasa



Mars, kişide saldırganlığı ve otorite ve tahakküm hissini artırır. Bu doğal olarak ilişkileri bir dereceye kadar etkiler. Bu dönemde aşırı sert ve çabuk sinirlenmekten kaçınmanız önerilir. Bu Antardasa aynı zamanda eşle çatışmaya da yol açar ve ayrılığa neden olur. Deri ile ilgili bazı alerjiler de kişi için devam eder. Düşmanlar da zarar vermeye çalışır. Dahası, kariyerdeki bazı kayıplar da hayattaki hedeflere doğru ilerlemeyi bozar.



Satürn Mahadasa'daki Rahu Antardasa



Bu dönemde bazı gereksiz çatışmalar yaşanır. Şüpheler ve engeller, kişinin başarıya giden yolda yürümesini engeller. bu dönemde gerçekten çok çalışmak zorundadır, bu nedenle doğal olarak bazı zihinsel sıkıntılar ve gerginlikler de yaşamda hüküm sürer. Kariyerde ve pozisyonda da bazı düşüşler gözlenmektedir. Düşmanlara karşı saldırgan olmaktan kaçınmalısınız. Olumlu bir kayda göre, Dasa sırasında da sıklıkla yurt dışına gider.



Satürn Mahadasa'da Jüpiter Antardasa

Jüpiter, faydalı bir gezegendir ve Satürn gibi, aynı zamanda bilgelik ve maneviyatla güçlü bir şekilde ilişkilidir. Jüpiter, Satürn'ün olumsuz etkisini ehlileştiriyor. bu dönemde düşmanlarla savaşmak için çok fazla irade, zeka ve cesaret kazanır. Bilgi ve bilgelik, Jüpiter'in hayırlı varlığının bir sonucu olarak da güzel bir destek alır. Mutluluk aynı zamanda aile hayatınıza da geri döner. Kariyer de sonunda doğru yola girmeye başlar.

Satürn Mahadasha'da Satürn Antardasha


Burçtaki etkilenmemiş bir Satürn , Satürn Mahadasha'daki Satürn Antardasha'nın bu döneminde size hayatta daha iyi bir statü ve pozisyon sağlar .

Yerli, toplumda bir liderlik rolü üstlenir. Arazi ile ilgili hususlar da fayda sağlar.

Bu dönem aynı zamanda eş ve soy ile ilgili konularda da iyi sonuç verir.
Yerli de çok fazla sosyal destek alıyor.

Ancak Satürn üzerinde zararlı etki varsa, bu dönemin kariyer ve profesyonel yaşamda da birçok engeli olabilir.

Yerli, aile ve kardeşlerle olan ilişkilerinde de sorunlar yaşayabilir. Bu döneme artan saldırganlık, kıskançlık, anlaşmazlıklar ve mide sorunları da damgasını vurur.

DAHA FAZLASI..

Satürn Mahadasha 111419829425123983

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item