Atmakaraka-Ak-Gezegen

Atmakaraka-Ak-Gezegen

atma ruh demektir ve karaka gösteri yapma , üretmek ya da yaratmak ve aynı zamanda bir eylemde bulunma aracıdır.

atma karaka gezegeni veya ruh gezegeni, bu hayatta birlikte çalışabileceğiniz hangi karmaya sahip olduğunu gösteren gezegendir.

ruhun arzusu ne istediğini anlamak önemli karakadır.

vedik felsefesine göre, bir ruh yeniden doğar, çünkü daha önceki yaşamlarda yerine getirilmeyen bitmemiş arzuları vardır ve bu nedenle, onlara ulaşmak için başka bir fırsat elde etmek için yeniden doğar. bu arzular neler? onları yerine getirecek misin yoksa onlarla mücadele edecek misin?
ruhun arzusu ne istediğini anlamak önemli karakadır. vedik felsefesine göre, bir ruh yeniden doğar, çünkü daha önceki yaşamlarda yerine getirilmeyen bitmemiş arzuları vardır ve bu nedenle, onlara ulaşmak için başka bir fırsat elde etmek için yeniden doğar. bu arzular neler? onları yerine getirecek misin yoksa onlarla mücadele edecek misin?

vedik astroloji, geçmiş yaşamlarınızın yerine getirilmemiş arzularının neler olduğunu ve bu doğumda bunları nasıl gerçekleştirebileceğinizi bulabilecek şekilde benzersizdir. ruhunuzu yöneten belirli bir gezegen var. bu gezegen, bu yaşam süresinde sizin atmakarka gezegeniniz olarak adlandırılır. burcunuzdaki diğer tüm gezegenler gibi, atmakaraka gezegeninin hakim olduğu ev/evler de bu yaşam döneminde en zor yaşam zorluklarınızın ve acı noktalarının ortaya çıkacağı yaşam alanlarını tanımlar.

atmakaraka - hayatınızın gerçek amacı ruhunun gerçekleşmemiş arzuları

doyum bulabileceğiniz yaşam alanları

acı noktalarınız veya zorluklarınız olan yaşamın yönleri

bu hayatınızın merkezi - tüm kader eylemlerinizin merkezi gösterir.

atmakaraka
gezegeninizden aldığı güç, ruhunuzun arzularını yerine getirmenize izin verir ya da başarısız olur.

güneş - ego olmadan başarı, şöhret ve güç bulmak.

güneş, atmakarka olarak başarı, şöhret ve güç arzularını gösterir.

ay - bencil olmadan sevmekte mutluluğu bulmak.

ay, atmakaraka olarak mutluluk, sevgi ve tatmin arzusunu gösterir.

venüs - aşkı her şeyde bulmak ama aşırı şekillerde değil, dengede bulmak.

atmakaraka olarak venüs, güzellik ve romantizm arzusunu gösterir.
Venus Atmakaraka olarak bir yanda aşırı bakım aşkı diğer yanda aşırı tarafsızlık
Yerli incelik arayacak, detaylara dikkat edecek, artistik. hayata lüks getirecek şeyler yapmaya zorlanacak. Çok hijyenik olacak
etkilenirse, yukarıdakilerin tümü için mücadele edecek ve idrar yolu veya üreme organıyla ilgili olarak ölmüş olabilir. Krediler ve kötü borçlar bu gibi durumlarda olur..eğer altıncı sıradaysa.

mercury - ilahi bir şekilde iletişim kurmak, doğruları konuşmak ve insanları aldatmak için değil, insanlara yardım etmek için zekayı kullanmak.

atmakaraka olarak merkür, akıl ve iletişim arzusunu gösterir.

mars - zayıfları savunmayı öğrenmek, insanı sinirlendirebilecek şeylere karşı çok az veya hiç öfke duymadan barışçıl olmayı öğrenmek.

atmakaraka olarak mars, cesur ve cesur olma arzusunu gösterir ve enerjiyi doğru yöne koyar.

jüpiter - karşılığında bir şey istemeden tanrı'nın, maneviyatın ve insan doğasının anlamını öğrenmek ve çocuklarınızdan, eşinizden ve öğretmenlerinizden öğrenmek.

atmakaraka olarak jüpiter, maneviyat ve bilgelik arzusunu gösterir.

saturn - disiplinli olmayı öğrenmek, hayal dünyasında yaşamak yerine dünyanın gerçeklerini öğrenmek, mutluluğu yalnızlıkta bulmayı öğrenmek.

satürn, atmakaraka olarak görevleri yerine getirme arzusunu gösterir.

rahu - arzuları serbest bırakmak ve her şeye hızlı bir yol konusunda saplantılı olmamak. bunun yerine, sabırlı olmayı öğrenmek, makul arzulara sahip olmak ve rahu'nun doğum haritanızda neyi temsil ettiğini saplantı haline getirmemek.

rahu atmakaraka olarak, kişinin hayatında sık sık aldatılacağını belirtir.






Karakamsha Karakamsha Koç burcudur ♈- Kendinizi sık sık başkalarına ait olan çatışma ve kavgaların içinde bulabilirsiniz. Çok fazla zarara neden olabilir. Altınızda çalışan veya ezilmiş durumdaki insanlarla ilgili sorunlar olacaktır. Rastgele dövüşte gereksiz bir Şehit olabilirsiniz.



Karakamsha Boğa burcudur ♉- Kararsızlıktan ve planlanmamış olaylardan korkabilirsiniz, ancak sık sık hareket ederseniz büyük başarı elde edersiniz. Doğal eğilim, daha güvende hissetmek için para kazanmaya yönelik olacaktır.



Karakamsha İkizler burcundadır ♊- Hayat zorlu, rahatsız olacak ama yeterince cesaret harika sonuçlar verecektir. Çok zeki, koşullara göre kolayca değişebilir ve sinirlenebilir. Başkaları aracılığıyla para kazanabilir.



Karakamsha Yengeçtir ♋- Hayat açıkça duyguların etrafında toplanmıştır. İçinde gezinmek için mücadele ederken sık sık güvensiz hissedebilirler. Ancak psikolog, yazar, şair vb olurlarsa aynı duygular onlara refah verebilir. Fikir, kaçmak değil kucaklamaktır.



Karakamsha Aslan'dır ♌- Yüzleşme korkusu yaşayacaksınız. Gereksiz yere sizde şiddet uyandırmaya çalışacak kişilerle sözlü münakaşaya girmemeye çalışacaksınız. Savaşmak için ayağa kalkarsanız, kesinlikle galip geleceksiniz. Meslektaşlarınızdan ve arkadaşlarınızdan farklı olun



Karakamsha Başak'tır ♍- Yerli, ateşten korkabilir. Hayattaki motivasyon eksikliği, sorunların temel nedeni olabilir. Alışılmadık olma ve gelenekleri bozma şansları var.



Terazi'de Karakamsha ♎- Ticarette ve tüccar olarak iyi durumdalar. Her türden insan, varlıkları refaha bağlar. Her zaman ufkunu genişletmeyi düşünmeli ve hayatta kalmaları için önemli olan iletişimlerini keskinleştirmelidirler.



Karakamsha Akrep'tir ♏- Yalnız ve duygusal olarak tatminsiz hissedebilirler. Beslenmeden yoksundurlar. Anneye sorunlar, onlara acı verebilir. Gizli sorunlar ve düşmanlar sürekli bir zorluk kaynağıdır. Dikkat çekmezlerse manevra yapmayı öğrenebilirler.



Yay burcundaki Karakamsha ♐- Yerli, hareket halindeki bir araçtan veya yüksek bir yerden düşerek kazalara maruz kalır.

Her şeyden çok statülerinin düşmesinden korkarlar. Zirveye ulaşmak onlar için sorun değil ama var güçleriyle zirvedeki konumlarını koruyorlar.



Karakamsha Oğlak burcudur ♑- Suda yaşayan hayvanlar, kuşlar, cilt, yaralar veya habis tümörlerden kaynaklanan sorunlar olabilir.

Bu sutra, yaşamdaki çeşitli alanlardan kaynaklanan çeşitli sorunların bir göstergesidir. Yerlinin çok dikkatli olması gerekiyor.



Karakamsha Kova'dır ♒- Dindar, Hayırsever, Sosyal Hizmet Görevlisi. T

apınaklara, yollara, yetimhanelere, sivil toplum kuruluşlarına vb. bağışlar. Her zaman toplumla ve ilerlemesiyle ilgilenir.

Sosyal konular hakkında çok sesli.



Balık burcundaki Karakamsha ♓



Çok Manevi, Dürüst, Dindar ve iyi bir hayat inşa edecek.

Geriye dönük bir ātmakāraka, doğumun nedeni olarak köklü bir arzuyu gösterir. Bu, AK olan gezegenin doğasından görülmelidir.

Örneğin, Mars AK ve geri gidiyorsa, bu gezegendeki bir savaşta veya rekabette başarılı olma ile ilgili çok güçlü bir arzu vardır ve kişi sayısız kavgaya sürüklenecek ve her zaman savaşacaktır.

eğer Satürn geri giden AK ise, o zaman arzu, kişinin yaşlılarla veya eski bilgilerle ilgili bir şeyler yapmasında tezahür eder.

Geri giderken, bu arzu çok güçlüdür ve hayattaki her yönün nedeni olacaktır. Satürn'ün diğer anlamı üzüntüdür ve kişi başkalarına üzüntü verirse, özellikle yaşlılar ve Guru gibi olanlar, o zaman kötü bir zaman geçirdiğini ve kaderinde çok fazla üzüntü olduğunu bilirler (her durumda). Onun için en iyi çare, başkalarının eylem ve sözlerine karşı sabırlı bir tutum geliştirmek ve onun yolunda ilerlemeye devam etmektir.


Atmakaraka'nın dersleri genellikle ilgili gezegenin nitelikleriyle ilgilidir, ancak çoğu zaman daha karanlık ve daha acı çeken niteliklerin öğrenilmesini gerektirir. Onlar bu enkarnasyonun derslerine derinden bağlıdırlar. Atmakakra'nın özel anlamı, içinde bulunduğu işaret, ev, nakshatra, Navamsha haritasındaki konum ve ayın konumu ile renklendirilecektir. Bu, saatlerce çalışmayı gerektirebilir ve ruhun bu enkarnasyondaki yolculuğunun amacını saptamak için çok heyecan vericidir.

İşte haritanızda en yüksek dereceye (veya Rahu için en düşük) sahip gezegen tarafından öğrenilmesi gereken derslerin küçük bir özeti:

Astrolojide Atma Karaka diye bir şey var. Atma Karaka burçlarda en yüksek dereceye sahip gezegendir. Hint astrolojisine göre Atma Karaka, bir kişinin ruhunu, onun gerçek kişiliğini ve bu enkarnasyonu kabul etmemizi sağlayan hedef ve arzuları gösterir.

Atma Karaka, döneminde pek çok önemli olayı beraberinde getirir. Çok fazla acı getirebilir - bir kişiyi test eder ve gerekli dersleri öğretir. Ancak maneviyata eğilim ve güçlü bir iman varsa Atma Karaka dönemi çok hayırlı olabilir.

Atmakarka gezegenleri ve anlamları.

Atma Karaka'yı ve burçtaki konumunu analiz ederek kişinin karmik görevlerini belirleyebiliriz.

Atma Karaka rolündeki Güneş, kişinin gurur ve egoizmi dizginlemeyi öğrenmesi gerektiğini belirtir. Bu tür kişilerin mütevazı ve samimi olmaları gerekir. Sorumluluk almaları gerekiyor.

Moon Atma Karaka, geliştirilmesi gereken temel niteliklerin şefkat, sempati ve nezaket olacağını gösteriyor. Bu tür kişilerin birisiyle ilgilenmesi, annelik ya da babalık deneyimini yaşaması çok faydalıdır.

Mars, kişinin saldırganlığını kontrol etmesi, şiddet ve hakaretten kaçınması gerektiğine işaret eder. Atma Karaka Mars'a sahip kişilerin Ahimsa ilkesini (canlılara zarar vermeme) anlaması ve buna bağlı kalması hayati önem taşır.

Merkür - bir kişinin münzevi konuşma yapmasının yararlı olduğunu gösterir. Yalan, küfür ve sözlü taciz özellikle ciddi sonuçlar doğurabilir. Dedikodu yapmamak ve çok fazla konuşmamak tavsiye edilir. Tam bir sessizlik uygulamak daha da iyidir, örneğin haftada bir günü buna ayırın.

Jüpiter Atma Karaka, bu hayatta kişinin büyüklerine, babasına, öğretmenine, liderine ve kocasına saygı duymayı öğrenmesi gerektiğini belirtir. Yetkililere saygı ve çocuklara (kendimizin veya başkalarının) bakımı bu tür insanların yaşamlarında çok önemlidir.

Venüs - her şeyden önce temizliğe dikkat etmeniz gerekiyor. Bu, bedenin saflığı ve vicdanın saflığı için geçerlidir. Düşüncelerde ve eylemlerde iffeti korumak gerekir. Bu kişiler için rastgele cinsel ilişkilerden kaçınmak, sadık olmak ve arzularını kontrol etmek çok önemlidir.

Satürn, bir kişinin talihsizliğin yükünü taşımaya yardımcı olmak için acısını ve zorluklarını başkalarıyla paylaşması gerektiğini gösterir. Başkalarının acı çekmesine neden olmamak da önemlidir. Bu tür insanlar oruç tutma ve kemer sıkma konusunda çok iyidirler, bu sayede manevi gelişimde önemli ilerlemeler kaydedilebilir.

Rahu yanılsamalardan kurtulmaya ve her zaman dürüst, samimi ve her türlü kurnazlıktan uzak kalmaya çağırıyor. Geleneklere saygıyı sürdürürken dünyaya değişiklikler getirmek.



atmakaraka - hayatınızın gerçek amacı ruhunun gerçekleşmemiş arzuları

doyum bulabileceğiniz yaşam alanları

acı noktalarınız veya zorluklarınız olan yaşamın yönleri

bu hayatınızın merkezi - tüm kader eylemlerinizin merkezi gösterir.

atmakaraka gezegeninizden aldığı güç, ruhunuzun arzularını yerine getirmenize izin verir ya da başarısız olur.

güneş - ego olmadan başarı, şöhret ve güç bulmak.

güneş, atmakarka olarak başarı, şöhret ve güç arzularını gösterir.

ay - bencil olmadan sevmekte mutluluğu bulmak.

ay, atmakaraka olarak mutluluk, sevgi ve tatmin arzusunu gösterir.

venüs - aşkı her şeyde bulmak ama aşırı şekillerde değil, dengede bulmak.

atmakaraka olarak venüs, güzellik ve romantizm arzusunu gösterir.

mercury - ilahi bir şekilde iletişim kurmak, doğruları konuşmak ve insanları aldatmak için değil, insanlara yardım etmek için zekayı kullanmak.

atmakaraka olarak merkür, akıl ve iletişim arzusunu gösterir.

mars - zayıfları savunmayı öğrenmek, insanı sinirlendirebilecek şeylere karşı çok az veya hiç öfke duymadan barışçıl olmayı öğrenmek.

atmakaraka olarak mars, cesur ve cesur olma arzusunu gösterir ve enerjiyi doğru yöne koyar.

jüpiter - karşılığında bir şey istemeden tanrı'nın, maneviyatın ve insan doğasının anlamını öğrenmek ve çocuklarınızdan, eşinizden ve öğretmenlerinizden öğrenmek.

atmakaraka olarak jüpiter, maneviyat ve bilgelik arzusunu gösterir.

saturn - disiplinli olmayı öğrenmek, hayal dünyasında yaşamak yerine dünyanın gerçeklerini öğrenmek, mutluluğu yalnızlıkta bulmayı öğrenmek.

satürn, atmakaraka olarak görevleri yerine getirme arzusunu gösterir.

rahu - arzuları serbest bırakmak ve her şeye hızlı bir yol konusunda saplantılı olmamak. bunun yerine, sabırlı olmayı öğrenmek, makul arzulara sahip olmak ve rahu'nun doğum haritanızda neyi temsil ettiğini saplantı haline getirmemek.

rahu atmakaraka olarak, kişinin hayatında sık sık aldatılacağını belirtir.

DAHA FAZLASI..

Vedic Astroloji 417633011051131986

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item