12. Ev Etkisinde Satürn – Çok Karmik Yerleşim

12. Ev Etkisinde Satürn – Çok Karmik Yerleşim

Astrolojide 12. Ev gizem evi olarak adlandırılır, gizli yeteneğiniz, gizli sihriniz, yabancı ülke yerleşimi, kayıplar, ancak mutlaka para kaybı değil, düşman kaybı veya sağlık olabilir.

 12. evdeki Satürn: vicdansızlık, birçok düşman, mali kayıplar, ani kazara harcamalar ve dolandırıcıların tuzağına düşme.

Sevdiklerinizden ayrılma, mutsuz kişisel yaşam, çocuksuzluk, cinsel işlev bozukluğu;

yaşlılıkta problemler, göz ve ayak hastalıkları.


12. ev, kurgusal yazarların kariyerlerinde önemli bir oyuncudur, çünkü 12. ev sizi farklı bir hayal dünyasına ve bir fantezi yazarı için gerekli olan boyuta götürür.

12. Ev, yaşamın son aşamasını ve kaçınılmaz ölümü temsil eder. 12. ev, herhangi bir kayıp veya harcama anlamına gelir. Olumlu uygulamalar arasında yatırımlar, bağışlar ve istenmeyen şeylerden kurtulma yer alır. Olumsuz uygulamalar ölüm, kayıplar, beklenmedik harcamalar, hırsızlıktır.

Astrolojide 12. evde  Satürn, kişiye zihinsel stres, mülk kaybı ve aile serveti ile çok fazla depresyon getirdiği için zararlı sonuçlar verir. Satürn'ü Vedik Astrolojide 12. evde olan bu kişi, aynı zamanda kendi ailesinden olabilecek birçok gizli düşman edinir.

On ikinci ev, yabancı ülkelerdeki kalıcı yerleşimleri temsil eder. On ikinci ev, izole yerleri, kayıpları, para kaybını veya enerji kaybını temsil eden hapsetme evi olarak bilinir. Bu bir hayır kurumu, maneviyat, bilinçaltı ve yabancı seyahatler evidir. Satürn, kısıtlamayı, şeylerin gecikmesini temsil eder ve şeylere yasa ve düzen koyar.


Satürn, kişinin geçmiş canlı eylemlerini temsil eder ve onikinci eve geldiğinde, iç huzurunu, maneviyat arayışını, özel zaman arayışını kısıtlar ve kişinin kendisi olabileceği bir yer bulma arayışını kısıtlar.


12. evdeki Satürn, yeni insanlar veya kalabalıklar etrafında olmasına izin vermez ve kendi insanlarına geri dönmek zorunda kalacaktır.

Bu, ruhsal yollar veya astral seyahatlerle ilgili olabilir.

12. evden Satürn, 2. ev, aile, soy ve zenginlik evi ile açı yapar. Satürn kısıtlamalara işaret ettiği için aileden veya topraktan ayrılmaya yol açar.

12. evdeki Satürn'ün kişisi, ruhsal alanı arayan kişidir.


Onikinci Evdeki Satürn, yabancı topraklarda kazanç sağlayabilen kişi için aslında iyi bir konumdur.

Ayrıca, türbülans olsa bile evliliği kişi için sağlam tutacaktır.




Satürn, katılığın, disiplinin, sorumluluğun, zorlukların ve zorlukların doğal, zararlı ve zorlu bir gezegenidir. Satürn hayatınızın bir öğretmenidir, size hayatınızın neresinde geliştirmeniz gerektiğini öğretir, yöntemleri sinir bozucudur ancak tüm bunları bir kez yaptıktan sonra hayatın gerçek ve büyük resmini görürsünüz, bu sadece Satürn yolunda mümkündür. .

Satürn'ü sevmeyebilirsiniz ama hiç kimse geçmiş ve şimdiki karmanızdan aidat ödemeden ondan kurtulamaz.

Karmik dengeye ulaştığınızda daha iyi bir yaşam sürersiniz. Satürn aşırı sabır gezegeni olduğu için çok yavaş sonuçlar gösterecek ve sizi sadece sabrınız konusunda yargılayacaktır. Hiçbir şey bir anda gelmeyecek.

12 EVDE SATÜRN ev acıyı önlemek için her şeyi yapacağız şimdi geçmiş yaşamlarında duygusal ruhsal bedensel olarak hapsedildiğiniz bir korkuyorsunuz, sınırlı, engelliler, delirme, çaresiz bağımlılık verir.

Genellikle bir huzursuzluk vardır, örneğin sokaklarda dolaşan bir deli görürseniz garip bir şekilde sorumlu hissedersiniz. Ya da ailenizden biri hastanedeyse kendinizi huzursuz hissedersiniz. Ya da birisi duygusal olarak üzgünse, sebepsiz yere suçluluk hissedersiniz. Onları iyileştirmek/yardım etmek için sık sık yolunuzdan çıkacaksınız. Çözüm, şefkat duymak, şefkat hissetmek ama her ruh kendi seçimini yaptığını ve onun sefil durumundan sorumlu olmadığını asla unutma. Herkes için işleyen daha yüksek bir Karma yasası vardır.

Canınız isterse enerji şifa yöntemlerini öğrenebilir veya tıp veya danışmanlık ile ilgili bir meslek sahibi olabilirsiniz. Onlara yardım edin ama başkalarının başına gelenler için asla suçlu hissetmeyin.

Satürn ile 12. ev , ruhsal gelişim için çok iyidir. Ancak uğursuzsa , 12. evin olumlu etkisini kısıtladığı için çok sıkıntılı olabilir . Bu durumda sağlıksızlığa, hastalığa, ayrılıklara, tecritlere, hastaneliklere, ahlaksız davranışlara vb. bir eğilim olacaktır. Bu olumsuzluk döngüsüne girdikten sonra, ondan kurtulmanız zor olacaktır.

Satürn nereye yerleştirilirse yerleştirilsin, o eve bağlı olan daha maddi şeyleri istemenizi sağlayacaktır. Onları elde etmek için çok çalışmanız gerekecek. Ancak bu şeylerden memnun kalmamanızı sağlayacaktır.

Ne kadar zor görünse de, Satürn'ün temsil ettiği bu şeylere her zaman nezaket, nezaket, maneviyat ve kabul getirmeye çalışın.

Shani ile enerjinin çalışabilmesinin iki yolu vardır. Çalışmayı gerektiren bir karma ile yüz yüze gelirsiniz ve bunun için çalışmak zorunda kalırsınız. Ya da hayatın bu yönünden tamamen kısıtlanıyorsunuz, yani tüm evin pozitif enerjisi kullanılamıyor ve buna bağlı şeyler ruhunuza yük oluyor.

12. evdeki Satürn'ün size neler getirdiğini görelim . ABD eski Başkanı Bay Donald Trump doğum haritası bu yerleşime sahiptir.

12. evde Satürn'ün olumlu yönleri:


Bu kişi çoğu zaman yalnız kalmayı tercih edecektir. Genellikle ihtiyaç duyduklarında bile başkalarından yardım istemezler. İnsanlar bu doğadan yararlanabilir. Kişi siyasete de ilgi duyacaktır ve bu aynı zamanda bir kariyer seçeneği olabilir.


12. ev, uzun mesafeli seyahat, yabancı bağlantılardan elde edilen yabancı kazançlar şeklinde kişi yaşadığı yerden kopmayı temsil eder; yüksek öğrenim için yurt dışına gidebilir ve oraya yerleşebilir.

kişi ayrıca ithalat, ihracat, uluslararası turizm ve ticaret vb.


12. evin doğası gereği, bu kişi hayır kurumlarında, manastırda, yaşlılık merkezinde, rehabilitasyon merkezinde, hapishanede vb. çalışmak gibi sosyal hayır işleri yapmakla ilgilenecektir.


12. evde Satürn'ün Olumsuzlukları:


Astrolojide 12. ev halk arasında kayıp evi olarak bilinir, ancak burada kayıp ayrılma veya fedakarlık olarak alınmalıdır, bu kopma veya fedakarlık fiziksel olabilir ve fiziksel olmayan ayrılık veya ölüm şeklinde olabilir. 12. ev seks, uyku, rüya gibi her türlü yatak zevkine aittir. 12. evdeki Satürn uyku sorunu verebilir ve kişi uyuduğunda uykusunu daha az zevkli hale getiren garip rüyalarla karşılaşabilir. Kişi ayrıca evli hayatında veya başka bir şekilde cinsel tatminsizlik hissedebilir.


12. evden Satürn açıları: Satürn 2. ev , 6. ev ve 9. ev ile açı yapıyor .

2. evde 3. açı:


Bu durum finansal ve mesleki sorunlara neden olabilir. Kişi çok yoksul bir çocukluk geçirmiş olabilir ve daha sonraki yaşamda hayattaki temel maddi şeyleri elde etmek için mücadele edebilir. Ancak bu, onları hayattaki mali durumları konusunda çok ciddi hale getirecek ve sevdiklerinin asla aynı sorundan muzdarip olmamalarını sağlayacaktır. Bu tür bir finansal deneyim, kişinin temel şeylere bile daha fazla tasarruf etmeye ve daha az harcamaya çalışacağı para takıntısına da yol açabilir ve bu da depresyona yol açabilir.


6. evde 7. açı:


Bu yönü iyi değil kötü değil. 6 th ev Merkür evdir ve Satürn arkadaşının evinde rahat. Ancak bu yönü, kişiyi hayatta çok ciddi hale getirir. Yerli, gerekli olsun ya da olmasın başarılı olmak için çok fazla baskı alacaktır. Hayatın küçük anlarından zevk alamayacak ve sevdikleriyle olan ilişkisi de boşa gidebilir. Bu tür bir tutum, daha da kötüleşebilecek ciddi sağlık sorunları da yaratabilir. Kişi yeme alışkanlıkları konusunda çok ciddi ve yemek zevk olmaz


9. evde 10. açı:

Bu çok iyi bir yön. 9. ev dini, maneviyatı, kişinin hayata bakışını, şansı ve talihi temsil eder. Bu bireyler hayata felsefi bir bakış açısına sahip olacaklardır. Bu insanlar çok zekidir ve kendi din, Tanrı, maneviyat ve inanç kavramlarına sahiptirler. İnatçı tavırları vardır ve uyum sağlama konusunda fazla esnekliğe sahip değildirler. Gizli bilimlere derin bir ilgileri vardır. 9. ev ayrıca uzun yolculuğu temsil eder; yabancı ülke veya dini yerler olabilir. Satürn bu evde iyi durumdaysa, o zaman kesinlikle yabancı yerleşime yardımcı olacaktır. Bu yerleştirme aynı zamanda onlara iyi bir eğitim ve daha yüksek başarı sağlar. Genelde uzun ömürlüdürler.


Genel sonuçlar, 12. evin efendisinin dost mu yoksa düşman mı olduğuna ve 12. evin ne tür bir görünüm aldığına bağlı olacaktır. Aşırı durumlarda, bu yerleşim çok zararlıysa, kişinin hayatı çok çalkantılı olur ve kişinin yaşamının çok trajik bir sonu olabilir veya intihar da edebilir.


12. Evde Satürn'ün Uğurlu Sonuçları

Kişi yalnızlığın aşığı olabilir ve doğası gereği aziz olabilir.


Biri dilencilikle veya gardiyanla veya bazı hayır kurumlarıyla ilişkilendirilebilir.

Kişi gizlice servet biriktirecek.

Gizli işler ve düşük işler yoluyla kişi para kazanacaktır.

Satürn'ü 12. Evde olan kişi düşmanları yok edecek ve yagyas yapacak.

Biri bir grup insanın lideri olacak.

12. Evde Satürn'ün Uğursuz Sonuçları

Kişi korkak, utanmaz olabilir ve hayırlı işler konusunda katı bir zihne sahip olabilir.

Satürn 12. Evde olan kişi aptal, fakir ve sahtekar olabilir.

Kişi günahkar, biçimsiz ve zevklerden zevk almayı çok arzulu olabilir.

Kişi kötü işler yapmakla ilgilenebilir.

Kişi bir uzvunu kaybedebilir veya kırabilir, bu da kişiyi her zaman mutsuz edebilir.

kişi kötü ve şüpheli.

Et ve şarap tüketebilir, aşağılık insanlarla birlikte kalabilir, belki günahkar işlere dalmış olabilir ve belki de düşmüş biri olabilir.

Satürn 12. Evde olan kişi nankör, konuşmada sert, güvensiz, tembel ve kötü alışkanlıklara sahip olabilir.

kişinin küçük gözleri olabilir ve zayıf görme veya göz rahatsızlıklarından muzdarip olabilir.

Bir kan enfeksiyonu ve diğer rahatsızlıklardan muzdarip olabilir.

Kaburgalarda ve uyluklarda ağrı olabilir.

Kişi savurgan ve faydasız harcamalara düşebilir, israfından dolayı mutsuz olabilir.

Kişi kötü işler için para harcayabilir.

Kişi arkadaşlarına düşman olabilir ve akrabasını yok edebilir.

Gizli düşmanlar nedeniyle, ilerlemesinde sürekli engeller olabilir.

Bir hayvan zarar verebilir.

İnsan kendine bile zarar verebilir.

12. Evde Satürn olan biri, yanlış iddialar, zehir kullanımı ve kılık değiştirme nedeniyle hapis cezasına çarptırılabilir.

Satürn nedeniyle kişi depresif ve kederli bir yapıya sahip olabilir.

İnsanlar tarafından aşağılanabilir ve düşmanlar tarafından mağlup edilebilir.

Kişi zenginlikten, sempatiden, mutluluktan yoksun olabilir, bir uzuvdan yoksun olabilir ve kendisi çalışamayabilir.


Güneş burçlarını evlilik analizi- çocuk sahibi olmak ve ruh eşi bulmakta kullanıyorum. Ay Burçlarını psikolojik denge, sağlık ve hastalık analizini ve HAYATIN TÜMÜNE YAYILAN TÜM KARARLAR için kullanıyorum. Yükselen burcu kişinin karakterini güvenirliğini görmek için kullanıyorum.

DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 6533194686500334860

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item