Kalathra-Dosham-Vivah Dosh

 Kalathra-Dosham-Vivah Dosh 


Burçtaki yedinci ev, eşin evidir ve “kalathra sthana” veya ev olarak da adlandırılır. Basit terimlerle de Kalathra eş anlamına gelir. Erkek burçtaki kalathra Venüs'tür ve bir kadında kalathra'nın anlamı Jüpiter'dir. Burcun yedinci evi yatak, eş, uyum, birliktelik, mutluluk, evlilik mutluluğu ve eşle iyi ilişkiler anlamına gelir. Kalathra Dosha, etkilenen bir evlilik evi ve evlilik hayatı ve mutluluk sorunları anlamına gelir.

Evlendikten sonra da anlaşamazlar ve ayrı bir hayat sürerler. Sonunda boşanmaya son veren evlilik mutluluğuna da sahip değiller. Bazı durumlarda eş sağlık sorunları yaşamakta ve hatta ağır vakalarda ölüm gerçekleşebilmektedir.

Kalathra-Dosham-Vivah Dosh

İkinci, yedinci ve onbirinci ev arasındaki hiçbir bağlantı genellikle geç evliliğe yol açmaz. Yedinci evdeki veya yedinci ev yöneticisindeki kötü gezegen kötü ızdırap, evlilik hayatında sorunlar yaratabilir.

Yedinci evin veya yedinci evin yöneticisinin dokunduğu gezegenlerin çeşitliliği boşanmaya ve yeni evliliğe yol açabilir.

Çoğu genellikle evlilik sorunlarını çözmek için çok zaman alır ve özen gösterir. Ama Evlilik bölümündeki asıl kötü adam bu Kalathra Dosha. Bir erkek veya bir kızın burçları Kalathra Dosha'nın bir formunu gösteriyorsa, bu sorun evlilikten önce çözülmelidir.

Kalathra Dosha nedir?

Kalathra eş veya eş anlamına gelir. Doğum haritasındaki 7. Ev, Kalathra Sthana veya Eş Evi olarak adlandırılır. 7. Ev eş, uyum, ortaklık, mutluluk, evlilik uyumu ve iyi bağ anlamına gelir. Kalathra Dosha, evlilik ve evlilik problemlerindeki sıkıntıları ifade eder.


Bu dosha'ya Güney Hindistan'da Kalathra Dosha denir. Kuzey Hindistan'da Vivah Dosh olarak bilinir.



Kozmik Hizalanma Kalathra Dosha'yı Nasıl Yaratır?

Vedik Astrolojide Kalathra Dosha, Mars, Satürn, Güneş, Rahu ve Ketu'yu içeren zararlı gezegenler Yükselen veya Lagna'dan 1., 2., 4., 7., 8. ve 12. Evde konumlanmışsa oluşur. Erkek burçtaki Kalathra, Venüs'tür.

2., 7. ve 11. evler arasında bağlantı yoksa evlilikte gecikme olabilir. Bu evlerin Kalathra Dosha'yı belirlediği kabul edilir. 7. Evde veya 7. Ev Lordunda zararlı bir gezegenin varlığı evlilikte uyumsuzluğa neden olabilir. 7. Evdeki Venüs, Ketu gibi zararlı bir gezegenle birlikte doshaya neden olabilir.


Yükselen veya Ay'dan 7. Ev'e yerleştirildiğinde sorunlara neden olan Ketu gibi zararlı bir gezegen Kalathra Dosha'ya neden olabilir. Kalathra Dosha Nasıl Oluşur?

Kalathra dosha'yı bir tabloda kontrol etmek için 2., 7. ve 11. evleri incelememiz gerekiyor. Bu doshanın değerlendirilmesinde en yüksek önem 7. eve verilmiştir çünkü 7. ev eş evi ve evlilik hayatıdır.

Özellikle yedinci evde Venüs ve Mars'ın birleşimi. Böyle biri karşı cinsten üyelerin sevgisini çekecektir. Ancak iffet evi ve efendisi olan dördüncü ev Güneş gibi kötü gezegenlerden etkilenmiyorsa ve Jüpiter'in faydalı bir yönü varsa bu eğilim kendini göstermeyecektir.

Rahu'nun Yerleştirilmesi

Yedinci evin Lordu yanıyor.

Rahu ve Güneş 7. evde.

7. yöneticisi zayıflaması

7. Yöneticisi 6., 8. ve 12. evde

7. evin lordu ile trik bhav (6., 8. ve 12. evler) lordları arasındaki ilişki

Diğer gezegen 7. evde zayıfladı

7. evde Venüs'ün varlığı

Gecikmiş evlilik.

Mutsuz evlilik hayatı.

Eşin kötü sağlığı.

Ayrılık veya boşanma.

Bir eşin erken ölümü.

Kalathra Dosha için Ev Çareleri

Kalathra Dosha sahibi olan kişi muz ağacı ile evlilik töreni yapabilir.

Annadanam (pirinç ve diğer lezzetlerin bağışı) Cuma günü herhangi bir tapınakta yapılmalıdır.

Evlenmek isteyen ancak düğün için parası olmayan fakir bir çiftin düğününe sponsor olun.

Mümkünse Andhra Pradesh'te Kalahasti'yi ziyaret edin.

Anne babanız dışında yaşlı bir çiftin hayır duasını alın ve mümkünse meyve, tahıl, giysi, para ve altın bağışlayın.

Bu dosha'nın rahatsızlığını haritanızdan kaldırması için Vishnu ve Shiva'ya dua edin.

Bir astrolog tarafından önerilen şekilde değerli taşlar giyin.

Art arda 7 Cuma günü beyaz renkli nilüfer çiçeğini Shiva idolünde tutun.

Art arda 7 Cuma günü bir tapınağa tatlı dağıtın.

DAHA FAZLASI..

vedıcastroloji 3663406957077624696

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item