Vedıc Astrology Rahu Kuzey Karmik Ay düğümü

Vedıc Astrology Rahu Kuzey Karmik Ay düğümü

Rahu'nun (Kuzey Düğüm) gezegenler üzerinden geçişinin etkileri ?

Arkadaşları : Satürn, Venüs ve Merkür

Tarafsız : Jüpiter

Düşmanı : Güneş, Ay ve Mars

Tek Burç Geçişi : 18 ay 12 Burç Geçişi : Yaklaşık 18 yıl
Rahu Boğa' Başak  Yüceliyor

Rahu Balık Yay Yengeç Aslan Akrep'te Zayıflıyor

Nakshatra : Ardra, Swati, Satabhisha. Dasha : 18 yaşında Vücut Parçaları : Yön : Güneybatı


NEW,,Gezegenler,Rahu,Vedıc Astrology Rahu Kuzey Karmik Ay düğümü,

Rahu, diğer gezegenleri gördüğümüz gibi göremediğimiz gölgeli gezegen. Gizem gezegeni Rahu'nun Astrolojideki zararlı gezegenlerden biri olmasının nedeni budur. Rahu, Başak burcunun sahibidir. Rahu, insan doğasında komplo, ikiyüzlülük, kaygı, heyecan, ikiyüzlülüğün baş göstergesidir.

Rahu 5, 7 ve 9 görünüm vardır . Rahu'nun ızdırabı gezegenin doğasını güçlendirir. Rahu'nun açlığı asla bitmez. Herhangi bir gezegenin Rahu tarafından etkilenmesi, o gezegenin materyalist/olumsuz etkisini fazlasıyla artıracaktır ve bildiğimiz gibi her şeyin fazlası kötüdür.



Rahu'nun haritanın herhangi bir evindeki konumu, yaşamdaki o evin anlamı ile ilgili bir yanılsama veya belirsizlik yaratabilir. Rahu'nun aşırı hoşgörü eğilimi vardır.



Rahu her zaman geriye doğru hareket eder, asla doğrudan değildir. Rahu asla sabit durmaz. İyi konumlanmış bir Rahu, halk arasında popülerlik, şöhret, dikkat merkezi, manipülatif beceri, başarı ve çılgınlık verebilir. Medyada, eğlencede veya kitlesel nüfusta başarılı olmak zor.

Rahu'nun materyalist sunumuyla ilgili sorun, ne kadar isim ün verirse versin, kişinin neredeyse hiç tatmin olmaması ya da zihninin çekişmesidir.

Rahu'nun Anlamı : Havacı, muamma, büyü, şehvet, zehir, siyasi komplo, kumar, dışlanmışlık, istismar, ateist, yabancı unsur, yolsuzluk.

Rahu sağlık etkileri: cilt hastalığı, şizofreni, Tanrılar.

Rahu ile ilgili Meslek / Ticaret - Casuslar, Okçu, Aktör, görüntü yönetmeni, film, medya, Kumar, hırsız, suçlu, gangster, bilgisayarla ilgili işler, gübre üretimi, böcek ilacı, uyuşturucu satıcısı ile ilgili herhangi bir çalışma.


Rahu üç Nakshatra Ardra, Swati, Satabhisha'ya hükmeder,

Swati tazelik dolu oldukça aktif yapıcı bir yapı olarak çalışır.

Rahu Mahadasha 18 yıl boyunca gelir ve Nakshatra efendisi Rahu mahadasha sonucunu bahşeder. Çoğunlukla illüzyon, kararsızlık, akılsız yol, aileden ayrılma, Uzun yolculuk, etik dışı hareket, bencillik, aldatma, depresyon, fazla gösteriş, saldırganlık, gizli davranışlar verir. Gri, Rahu'nun rengidir.

Rahu (Kuzey Düğüm) Geçiş Yapan Gezegenler

Rahu, bir genişleme ve hayatı dolu dolu deneyimleme hissi verir. Rahu'nun faydalı bir gezegen üzerinden geçişi, olumsuz bir gezegen üzerinde olumlu sonuç ve olumsuz geçiş verebilir. Aynı zamanda gezegenin işaretine de bağlıdır çünkü Rahu enerjiyi gezegenlerin işaretine göre yükseltecektir.

Güneş üzerinden Rahu (Kuzey Düğüm) geçişi

Rahu'nun Güneş'ten geçişi, güç duygularınızı geliştirir ve başarı ve kamu imajına sahip olmanın zamanıdır. Her ne kadar pozitif bir transit olsa da kişi Güneş enerjisinin negatif yönüne aşırı ego ve güç kaybetme korkusu ile gitmemelidir.

Ay üzerinden Rahu (Kuzey Düğüm) geçişi

Ay üzerinden Rahu geçişi zorludur. İnsanları çok mutsuz eder ve mantıksız korkular veya endişeler yaratır. Bu kişilerin bu geçiş sırasında ekstra özen göstermeleri gerekir çünkü bu geçiş tuhaf hayallerle dolu olabilir.

Mars üzerinden Rahu (Kuzey Düğüm) geçişi


Mars üzerinden Rahu geçişi de zordur. Bir kişinin ekstra risk almasını, dürtüsellik ve bir şey elde etmeye odaklanmasını sağlar. Bu kişilerin bu süre zarfında dikkatli olmaları gerekir çünkü önlem alınmadığı takdirde bu durum zararlı olabilir.


Merkür üzerinden Rahu (Kuzey düğüm) geçişi

Rahu'nun Merkür üzerinden geçişi, Merkür'ün işaretine bağlı olarak pozitif olabilir. Bu zaman diliminde bir kişi ticaret, satış işleri ve iletişim ile ilgili işler yapabilir. Ancak aşırı zeki ve zeki olmamaya dikkat etmeleri gerekir.

Jüpiter üzerinden Rahu (Kuzey Düğüm) geçişi

Rahu'nun Jüpiter üzerinden geçişi genellikle olumludur. Kişi çok umutlu ve pozitif olur çünkü Jüpiter ve Rahu geniş gezegenlerdir, birlikte çok şey yapabilirler. Bu süre zarfında bu insanlar yabancı dinlere dahil olabilir veya farklı bir kültürden biriyle tanışabilir.

Venüs üzerinden Rahu (Kuzey Düğüm) geçişi


Venüs ve Rahu ikisi de iyi arkadaşlardır. Bu zaman diliminde kişi materyalist yaşamla ilgili güzel vakit geçirir. Bu transit evlilik, lüks, ilişkiler, iyi yemek ve kıyafetler, dansa, müziğe ve oyunculuğa ilgi getirebilir. Birey için zamanı bir süreliğine değiştirir.

Rahu (Kuzey Düğüm) Satürn üzerinden geçişi

Rahu ve Satürn stresli gezegenlerdir, Rahu'nun hayali korkuları vardır ve Satürn'ün yaşam hakkında gerçek korkuları vardır. Rahu'nun Satürn üzerinden geçişi çok zordur. Bu sefer kişi için çok zordur çünkü Satürn karma gezegenidir ve bu zamanda kişi hayatta zorluklarla karşı karşıya kalır. Satürn sizin için iyi bir gezegense, Rahu Satürn'ün iyi niteliklerini güçlendirecektir.

Rahu üzerinden Rahu (Kuzey Düğüm) geçişi


Rahu üzerinden Rahu geçişi karmik ekseni harekete geçirir. Hayatınızın amacının bir kısmı bittiğinde yeni bir karmik gelişim döngüsünün başlangıcıdır ve şimdi yenisine odaklanma zamanıdır. Bu zamanda kişinin kafası karışır ve “bu hayattaki amacım nedir” diye merak eder.


Ketu üzerinden Rahu (Kuzey Düğüm) geçişi



Rahu, Ketu üzerinden geçtiğinde, eksen tersine çevrilir ve kafa karışıklığı geçmiş yaşam sorunları hakkında kafa karışıklığı yaratır. Kişi, insanlarla ilgili sorunların farkında olabilir, ancak hiçbir şey yapamaz. Geçmiş yaşam problemleriyle çalışmaya çalışırlar, ancak geçiş, geçmiş yaşamlarla ilgili konularda yarı yolda olduklarını gösterir. İnsanlarla olan sorunlarını çözemezler.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology Rahu Kuzey Karmik Ay düğümü 1289344292459685737

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item