Bharani Nakshatra Evlilik

Bharani Nakshatra Evlilik  Ay, bu segmentte Koç Rashi'ye yerleştirilir. Ay, gönderi altında ayrıntılı olarak alınan sırasıyla Aslan, B...

Bharani Nakshatra Evlilik 

Ay, bu segmentte Koç Rashi'ye yerleştirilir. Ay, gönderi altında ayrıntılı olarak alınan sırasıyla Aslan, Başak, Terazi veya Akrep Navamansha'ya yerleştirilecektir.

Sen temiz kalpli bir insansın ve birine zarar verecek son kişi sen olursun. Ancak koç Rashi'nin etkisi nedeniyle, fikirlerinizi ortaya koyarken güçlü ve agresif sözleriniz ile başkalarını incitebilirsiniz.

Aynı hesapta anne ile bazı farklılıklar olabilir. Ay bizim ruh halimiz ve Mars yeni şeylere bakma gezegenimiz olduğu için; Geleneksel yöntemler yerine yeni yenilikçi yöntemleri tercih ederek hedeflerinize ulaşırsınız.

Bu ay konağı tarafından verilen kişilik özellikleri, güçlü karakterlerdir. Bazen ezilip buruşabilirler, bir kayıptan sonra ağlayabilirler, ama hiçbir şey onları uzun süre tutamaz. Aşırılık arzuları nedeniyle, bu insanlar yaşamları boyunca radikal dönüşümlerden geçiyor gibi görünüyor.

Yeni bir yola girdiklerinde, yeni bir şey aramaktan başka çareleri olmadığında, tüm olasılıklarını tükenme noktasına kadar keşfederler. Bharani evreni sınırsızdır.

Bharani'nin yaratıcı dürtüsü, kadınlarda çocuk doğurma ve erkeklerde yaratıcı enerjinin tezahürü ile temsil edilir.

Eril ve dişil Shakti'nin etkileşimi, Bharani'yi çok cinsel bir nakshatra yapar. Zıtlıkları çeken güç tarafından yönlendirilir. Ve böylece Bharani kişi deneyimleri, meşgul olur, avlanır ve mümkün olan her şekilde onu tanımaya çalışır.

Sigmund Freud, kendi Kundli haritasında önemli bir Bharani'ye sahipti ve bu nedenle cinsel düzlemdeki her etkinliği analiz etti. Evrim geçirmiş Bharani yerlileri ise daha çok sevgi, uyum ve birlik ile ilgilenirler.


KOÇ Rashi Ay , başkalarını ve fikirlerini reddedeceğiniz ve kendi içsel içgüdülerinizi takip etmeye çalışacağınız sert bir doğa verir. Bu nedenle, kendi halkınızın muhalefeti ve direnişiyle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Önemli ilişkileri bozabileceği için bu doğaya dikkat etmelisiniz.

Kendi hatanızı anlamak için başkalarını dinlemeniz gerekir. Hatalarını fark ederek size gelen insanlar sizin tarafınızdan affedilecektir.

Yaşınız olgunlaştıkça ve özellikle 28 yaşından sonra yaklaşımınızda daha incelikli ve akıllı olacaksınız. İstihdam olduğunuzda, yaşlılarınızın öngörülerine göre çalışmanız gerekir.

Yaşlıların tavsiyelerine saygı duymalı ve bunlara uymalısınız.

Gittikçe daha fazla bilgi edinmek için güçlü bir arzunuz var ve ayrıca herhangi bir konuyu keşfetme potansiyeliniz var. Hayatında güzel gelişmeler olacak ve sosyal hayatta da parlayacaksın ama 28 yıl sonra.

Biraz katı doğa nedeniyle servet kaybıyla karşı karşıya kalabilirsiniz, bu nedenle kendinize ait bir iş kurana kadar yaşlıların altında sakince çalışmak akıllıca olacaktır.

Rekabet yaratacağı için gereksiz tartışmalara girmemelisiniz.

Rakipleriniz hakkında dedikodu yaymaktan hoşlanırsınız ama böyle bir doğayı akıllıca kullanmak akıllıca olur. 28 yılı geçene kadar hayatın iniş çıkışlarla dolu bir salıncak gibi kalacak hiç şüphesiz başkalarına rehberlik edebilirsin ama aynı zamanda senin de bir rehbere veya danışmana ihtiyacın olduğunu unutma.

FİZİKSEL ÖZELLİKLER

Bharani ay burcu etkileyici gözler, büyük bir kafa ve kalın dudaklarla karakterizedir. Ama cinsel dürtülerini, anlaşılmazlıklarını ve soğuk ifade eden bir gülümseme. Enerjik dar çeneli geniş alın, uzun boyun, ışıltılı gözler, kalın kaşlar, iyi dişler, kırmızımsı ten. Bharani'de doğan dişiler genel olarak çok güzeldir.


EĞİTİM VE KARİYER


İlk yıllarda eğitimle ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz ancak 28 yaşından sonra her şey olumlu yönde gelişecektir. 28 ila 32 yaş arasında, hayatınızda ve kendi kişiliğinizde birçok değişiklik hissedeceksiniz. Sanayi, tarım, spor, tıp, müzik, sanat, reklam, otomobil, restoranlar gibi herhangi bir yönetim türündeki işte, kendi işinizde başarılı olacaksınız.

SAĞLIK
Sağlık, özellikle Ay ve Mars burcuna yerleştirildiğinde iyi olacaktır. Diş, şeker hastalığı, baş ağrısı, vücut ağrısı vb. ile ilgili küçük sağlık sorunlarınız olabilir. Sudan korkuyor olabilirsiniz. Sigaradan tamamen uzak durmalısınız, aksi takdirde ağır içici olursunuz.


NEW,Bharani Nakshatra,NEW,Bhari nakshatra,

AY ASLAN NAVAMSHA : özellikle kardeşlerden bolca zenginlik, araç ve saygı sağlar. Ay'ın bu yerleştirilmesi, spekülatif eğilimlere yol açan hızlı para kazanma arzusu verir. Biraz kar verebilir ama sonunda zarar verebilir. Çalışan olarak çalışmak yerine kendi işinize sahip olmak için keskin bir arzu duyacaksınız. Bir mesleği bırakabilir ve kendi zevkinize göre bir şey seçebilirsiniz. Her hareketiniz kişisel olarak neyi sevdiğinize karar vermemeli çünkü şartlara da uyum sağlamanız gerekecek.



Ay dasa 10 yıl boyunca faaliyet gösterir ve bu on yıl boyunca kesinlikle kendinize ait bir şeye başlayacaksınız. bir aşk ilişkisi de mümkündür. Soy bekleyen insanlar da Ay dasada kutsanacaklar.



AY BAŞAK NAVMANSHA : Ay'ın bu yerleşimi şanslı bir yaşam sağlar, ancak sağlık veya kariyerdeki istikrarlı ilerleme nedeniyle acı çekilecektir. Her ikisi de aynı anda olumlu olmayacaktır. Anne servetini miras alacaksınız. İyi bir eğitime sahip olacaksınız ve çalışan olarak iyi bir kariyer yapabileceksiniz.

Hayatta bilgili insanlarla yakın ilişki içinde çalışma fırsatınız olacak. Onlardan iyi bilgiler öğreneceksiniz. Ay'ın bu kısmı, çalışan olarak kariyer veya aşırı yüklenmiş çalışan veya katı ofis zamanlama işi olarak kariyer için hiç de uğursuz değildir. yaşlılarla çok iyi ilişkileriniz olacağı için kariyer gelişiminiz çok iyi olacaktır.

10 yıllık Ay dasa size en az üç terfi verecektir. Ay'ın her iki tarafında da doğal yararlı gezegenler varsa, 10 yıl içinde çok iyi sonuçlar bekleyebilirsiniz.



AY TERAZİ NAVAMNSHA : Bu kendi girişiminde başarı ve evlilik hayatında başarı için Ay'ın mükemmel konumudur. Eşinize sadık olmalısınız, aksi takdirde evlilik hayatında veya evlilik dışı ilişkilerde sorunlar olacaktır. çok şanslı olacaksın. Seks ve şarabı karıştırma alışkanlığı geliştirirsiniz. Kumaş, sanat, müzik, pamuk, gübre, otel, tarım, ticaret, bazı dükkan veya AVM sahibi vb. ile ilgili alanları seçebilirsiniz.

Ay sizi çok profesyonel ama kibar bir iş adamı yapar. Sözlerini tutacak ve başkalarına yardım edeceksin. Rakipler arasındaki genel eğilim olan nefretten ziyade iş çevrenizde saygı duyulacaksınız.

Genel olarak, Ay dasa müşterilerinizi aniden artıracak, özellikle Ay her iki tarafta da faydaya sahipse ve faydadan görünüm alıyorsa.

AY AKREP NAVMANSHA : Bu hayırlı bir yerleşim değil. Ay'ın bu şekilde yerleştirilmesi, gizli ve kurnaz bir doğa verir. Seks konusunda ciddi tutkularınız olacak ve bazı kötü işlere karışmak zorunda kalabilirsiniz. Cinsellikle ilgili bazı sorunlarınız olabilir ve ayrıca tıbbi veya cerrahi tedavi de alabilirsiniz. Hayatınızın çoğunu çalışan olarak yaşayabilirsiniz. Uzun süre evden uzak durmayı isteyen deniz, donanma, su ile ilgili bazı mesleklerle ilişkili olabilirsiniz. ayrıca uyuşturucu satıcısı olabilirsiniz.


BHARANİ NAKSHATRA'NIN DİĞER NAKSHATRA'LARLA EVLİLİK UYUMLULUĞU


BHARANİ VE ASHWİNİ NAKSHATRA: En iyi ilişkiniz: dinamik, canlı ve maceracı. Reddedilme ve sevgi eksikliği korkularını yatıştırabilirsiniz. Onlar da sizi sevecek, koruyacak ve şımartacaklar. Maceracı Ashwini'yi sonsuza kadar yanında tutmayı biliyorsun. Çok sahiplenici olmamayı unutmayın Ashwini'nin onların özgürlük duygusuna ihtiyacı vardır. %91 uyumlu



BHARANİ VE BHARANİ NAKSHATRA: İkinizin de benzer doğaları sizi birbirine bağlar: yaratıcı, ilgili, besleyici ve eşinizin ihtiyaçlarını içgüdüsel olarak anlayan, şehvetli yolculuktan keyif alan. Size olan ihtiyaçları konusunda kendinizi güvende hissedeceksiniz. Çok fazla kendini beğenmişlik, enerjinizi boşa harcamanıza ve bu ilişkinin çıkmaza girmesine neden olabilir. %77 uyumlu


BHARANİ VE KRİTTİKA NAKSHATRA: Krittika yalnızdır ve utangaç görünür. İlişkiler için gereklidirler ama asla kabul etmezler. Onları heyecan verici ve tutkulu aşıklar olmaları için baştan çıkarmanız gerekebilir. Sıcak, sevgi dolu, destekleyici ve taahhüt etmeye hazır olacaklar. Ancak onları aptal yerine koyarsanız veya güvensizliklerine gülerseniz, son derece yıkıcı olabilirler. %65 uyumlu



BHARANİ VE ROHİNİ NAKSHATRA: Rohini, seks ve tutku ihtiyacınızı karşılayabilir. Onlara sevgi, romantizm ve fantezi verin. Rohini ile hafifçe ilişkiye girmeyin. Sahiplenicidirler ve kolayca gitmenize izin vermeyebilirler. Kıskançlık ve sahiplenme temel problemler olacaktır. Sahiplenilmeye istekli olsanız da, Rohini özgürlüklerini korumayı sever. %64 uyumlu



BHARANİ VE MRİGASHİRSHA

NAKSHATRA: Anında cazibe, sıcak ve ateşli tutku sizi bir ilişkiye itebilir. Yangın çok çabuk yanabilir; harcanan tutkularınızın yanmış külleri ve sizi bağlayacak hiçbir şeyin olmadığı bir ilişki ile baş başa kalabilirsiniz. O zaman Mrigasira'nın başka bir yanıyla tanışabilirsiniz - kritik, analitik ve keskin. %43 uyumlu



BHARANİ VE ARDRA NAKSHATRA: ARDRA'NIN daha derindeki ihtiyaçlarını, korkularını ve güvensizliklerini anlayabilirsiniz. Duygularına çok az insanın yapabileceği şekilde dokunuyorsun. Onları esprili, çekici ve heyecan verici buluyorsunuz. Ardra sevgilinizin sadık kalmasını istiyorsanız, cinsel sınırları çok net bir şekilde bilmesini sağlamalısınız. %69 uyumlu

BHARANİ VE PUNARVASU NAKSHATRA: Büyük potansiyel. Punarvasu sevgilinize bir guruya değil, bir sevgiliye ihtiyacınız olduğunu bildirin. Pek çok hayranı var. Onlara paylaşmaktan nefret ettiğinizi söyleyin, isteklerinize saygı göstereceklerdir. Punarvasu sonsuza kadar yeni ufuklar arıyor ve bu, onlara ilgi duymanızı ve parmaklarınızın ucunda. Onların yanında neredeyse hiç sıkılmaz veya tembel olmazsınız. %76 uyumlu

BHARANİ VE PUSHYA NAKSHATRA:

Disiplinli, pratik ve pragmatik Pushya, gerçekten ihtiyacınız olan şey. Duygusallık, hoşgörü ve tutkuların dengesi. Ama hemen tanıyabileceğiniz bir şey değil. Sessiz güçleri sizin için garip bir çekiciliğe sahip ve iyi gizlenmiş mizah anlayışı ve oyunculuğu sizi sıkı bir şekilde yanlarında tutuyor. %61 uyumlu

BHARANİ VE ASHLESHA NAKSHATRA: Farklı angajman kurallarına dayanmasına rağmen işleyen alışılmadık bir ilişki. Ashlesha'nın kedi şehvetini, keskin mizahını ve dünyevi sinizmi seviyorsunuz. Onları oldukları gibi sevmeyi öğrenmelisin. Ashlesha'yı değiştirmeye çalışın, yakında uzaklaşacaklar. %66 uyumlu

BHARANİ VE MAGHA NAKSHATRA:

Magha'nın gücünden, kibrinden ve beklenmedik hassasiyetlerinden etkileniyorsunuz. Dünyaya başarılı bir kişilik sunarken, onları güvensiz ve şüphe dolu buluyorsunuz. Cinsel güveniniz onları güvensiz yapacaktır. Kendi zayıflıklarını örtmek için sizi reddedebilirler. %53 uyumlu



BHARANİ VE PURVA PHALGUNİ NAKSHATRA:

Venüs Nakshatralarınızı yönetir. Purva Phalguni ile hafif bir flörtün tadını çıkarırsınız, ancak kısa sürede ne kadar benzer olduğunuzu anlarsınız - onlarla bir ilişki kurmanın gizemi orada değildir. Cinsel ihtiyaçlarınız farklıdır. Bolca sekse ihtiyaçları var, oysa seksin duyusal zevklerle dolu zevkli bir yolculuk olmasını istiyorsunuz. %47 uyumlu



BHARANİ VE UTTARA PHALGUNİ NAKSHATRA: Uttara Phalguni yardımcı olmaya heveslidir ve her zaman yanınızda olacaktır. Sıkıcı olabilirler ve sevgili olabilirler, ancak yeterince tazminat var. Her neyse, aşk hayatını nasıl renklendireceğini biliyorsun. İkiniz de çok inatçı olabilirsiniz. Ara sıra pes etmeyi öğrenmelisin. %60 uyumlu

BHARANİ VE HASTA NAKSHATRA: Hasta sizi evlerine ve kalplerine davet ediyor. Karşılığında hiçbir şey kabul etmeden seni sevecekler. Onlara nasıl davrandığınıza dikkat edin. Hasta içeride güvensizdir. Sürekli sizin onayınıza ihtiyaç duyarlar. Geleneksel olma özlemiyle alışılmadık hayatlar yaşıyorlar. Güvensizlikleri onları kıskanç ve sahiplenici yapar. %50 uyumlu



BHARANİ VE CHİTRA NAKSHATRA: Zor bir ortaklık. Chitra egzotik, maceracı ve duyusaldır. Bu, heyecan verici, son teknoloji bir deneyime yol açabilir. Onlarla duygusal olarak ilgilenebilirsiniz ve karşılık veremezler. Onlara takıntılı olun ve bu çok yıkıcı olacaktır. Tutkularından zevk alır ve bırakırsanız, zarar görmeden gelirsiniz. %22 uyumlu

BHARANİ VE SWATİ NAKSHATRA

Swati büyücülerdir. Onların şevkini, enerjisini ve sizinle flört etmelerini seviyorsunuz. Swati, sevildiğini hissettirir ve fikirlerle dolu ve hareketli bir aktivite içinde hayatınıza girer. Onların dünyeviliğini seviyorsunuz ve onları cinsel komplekslerinden kurtarıyorsunuz. İkiniz de harika seks, iyi arkadaşlık ve bol eğlence. %78 uyumlu

BHARANİ VE VİSHAKHA NAKSHATRA:

Sizi bir araya getiren cinsel heyecan, başladığı yüksek notta sürdürülemez. İkiniz de huzursuz olacak ve birbirinize ilgi göstermeyi bırakacaksınız. Çekiciliğinizi, güveninizi koruyun, Vishakha'ya karşı durun ve kişiliğinizin gelişmesine izin verin, o zaman onlarla mutlu olma şansınız var. %50 uyumlu

BHARANİ VE ANURADHA NAKSHATRA

Anuradha, ruhsal olarak karmaşık ilişkinizdir. Geçmişten gelen karmik sorunlar araya girebilir ve bu ilişkiyi %47 uyumluluğunuzun önerdiğinden daha zor hale getirebilir. Aşka gerçekçi olmayan yaklaşımları, bugün sahip olduklarınızı bozabilir. İç ihtiyaçlarınız uyumsuzluk içindedir. Ruhlarına bakın, endişelerini anlayın ve belirsizliğinizi hissetmelerine izin verin. %47 uyumlu

BHARANİ VE JYESHTA NAKSHATRA

Jyeshta'nın son derece şehvetli doğasına bağlı olabilirsiniz. Mistik ve ilgi çekicidirler. Senin sevdiğin her şeyi severler; dostluk, heyecan ve zihinsel zorluklar sunarlar. Duygularınızla oynayabilirler, on-off tavırlarından çok incinebilirsiniz. Duygusal olarak fazla bağımlı olmaktan kaçının. %35 uyumlu

BHARANİ VE MULA NAKSHATRA:

Alışılmadık, cesur yaşam tarzlarından etkileniyorsunuz. İlgilerini çekmek için tüm hilelerini ve cinsel deneyimlerini kullanıyorsun. Ama ruhsal yollarınız farklıdır. Doğanız gereği duyusalsınız; Mula sizinle duygusal bir ilişki içinde olabilir, ancak ruhları ondan vazgeçmelerini istiyor. %35 uyumlu

BHARANİ VE PURVA ASHADHA NAKSHATRA: Birbirinizdeki Venüs niteliklerine bağlanıyorsunuz. Hayattaki yönleriniz farklıdır ve bu da anlaşmazlıklar yaratır. Duygusallık ve tutku istiyorsunuz; yaratıcılık ve maneviyat istiyorlar. Duygusal bir yaşamdan kısa bir süreliğine taviz verebilirler ama sonunda bu onlar için değildir. Onlar tarafından hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. %47 uyumlu

BHARANİ VE UTTARA ASHADHA NAKSHATRA: havalı çileciliğine çekiliyorsunuz. İlişki ancak şehvetli liderliği üstlenirseniz tatmin edici olabilir. Kendinden emin görünebilirler, ancak cinsellikleri ve ilişkileri konusunda güvensizliklerle doludurlar. Onlarla çok az kişinin başarabileceği sevgi dolu bir ilişkiniz olabilir. Fazla sahiplenmemeye çalışın. %72 uyumlu

BHARANİ VE SHRAVANA NAKSHATRA

Büyük cinsel çekim. Shravana'nın duyularınızın titreşimlerini yakalama ve her talebinizi daha siz dile getirmeden yerine getirme yeteneği, onları karşı konulmaz kılıyor. Seksi keşfetmekten ve eğlencenin sınırlarını genişletmekten mutluluk duyarlar. %77 uyumlu

BHARANİ VE DHANİSHTA NAKSHATRA: Daha derin cinsel ihtiyaçlarınızın karşılanmayabileceği bir ilişkiye başlamadan önce dikkatlice düşünmelisiniz. Dhanishta senin en kötü cinsel partnerin. Kendinizi son derece huzursuz hissedebilirsiniz. Bunu, cinsel saplantı ya da cinsel ayrılık yoluyla kendine zarar veren bir ilişki haline getirmekten kaçının. %26 uyumlu



BHARANİ VE SHATABHİSHA NAKSHATRA:

Shatabhishak sizin iyi arkadaşlarınız olabilir, arkadaşlığı aşkla karıştırmayın. Sahip olabileceğiniz ve sevebileceğiniz sıcak, tutkulu ortaklara ihtiyacınız var. Shatabhishak sahiplenmekten kaçar. Uzun ve dikkatli bir sevgiye ihtiyaçları var. Genellikle onların ürkek davranışlarıyla başa çıkacak kadar deneyimlisiniz, ancak yeterince sabırlı mısınız? %53 uyumlu



BHARANİ VE PURVA BHADRAPADA NAKSHATRA:

Bu ilişkiyi kim yönetiyor, fil mi yoksa aslan mı? Cinsel olarak en kötü partneriniz ama diğer alanlarda uyumlusunuz. Kraliyet diğer kraliyetlerle evlenir, öyleyse neden ormanın bir kralı bir başkasıyla ilişkiye girmesin? Purva Bhadra genellikle ilgili tüm kararları ortaklarının almasına izin verdiği için biraz daha avantajlısınız. %62 uyumlu



BHARANİ VE UTTARA BHADRAPADA NAKSHATRA: En kötü ilişkiniz. Uttara Bhadra münzevi, katı ve soğuk olabilir. Başkalarına gösteriyor gibi göründükleri sıcaklığı size ifade etmeyebilirler. Duygusallığınızı sürekli sorgulayarak sizi rahatsız edebilirler. Onların iyiliği karşısında çok ezilmiş hissedebilirsiniz. Sadece birbirinizle nasıl başa çıkacağınızı bilmiyorsunuz. %11 uyumlu



BHARANİ VE REVATİ NAKSHATRA: Revati, mükemmel cinsel partneriniz. Neden senin gibi seks konusunda açık ve rahat olamıyorlar? Onların içsel saflığını ve maneviyatını tanıdıkça, bu, cinsel ilişkinizi özel olarak görmeyi öğrenerek Revati sevgiliniz için değişmeniz için sizi etkiler ve sizi koşulsuz severek ödüllendirirler. %69 uyumlu

Uyumluluk için en iyi ve en kötü Nakshatra açısından, Bharani Nakshatra için en ideal yaşam partneri Ashwini Nakshatra'dan ve en zorlu yaşam partneri Uttara Bhadrapada Nakshatra'dan olacaktır.


DAHA FAZLASI..

NEW 2656823566386808811

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item