Chiron





Chiron, Satürn ve Uranüs arasındaki
yörüngede . Satürn sınırlamaları ve geçmişi temsil eder. Maddi, fiziksel ve lineer tabanlı gezegenler serisi sonuncusudur .

Chiron, maddi dünyadan Uranüs, Neptün ve Plüton gezegenlerinin aşkın alemine köprüdür. Chiron'un resmi bir anahtara benziyor çünkü Chiron daha ruhsal olarak bedenlenmenin anahtarını temsil ediyor.

ASTROLOJİDE CHİRON


Chiron'un tüm zodyakı çevrelemesi yaklaşık 50 yıl sürer ve her burçta yaklaşık dört yıl geçirir, yani bu dört yıllık dönemlerde doğan herkesin Chiron'u aynı burçtadır. Temel olarak Chiron, yaşamın ilk 7 yılında biriktirdiğiniz köklü travmayı ve programlamayı temsil eder.





Hayatınızda yaralanmayı nerede ve nasıl yaşadınız? O yaranın armağanını nasıl iyileştirebilir ve görebilirsin? Bu soruların cevaplarını bulun ve kişisel şifa yolculuğunuzu daha iyi anlayın.




“Chiron'un doğum haritasındaki konumu bize maddi ve manevi dünya arasında bir bölünme, bir yara yaşadığımızı gösteriyor. Ancak, aynı zamanda üstesinden gelmek ve bir bütün olmak için en büyük şansımızı temsil eder.




Chiron bize . En derin yaralarımız, kimselere göstermek istemediklerimiz, incinmişliklerimiz, korkularımız, travmalarımız ile ilişkilendirildiği gibi kendimizi farkettiğimizde ve kendimizi affettiğimizde, en önemlisi kendimizi olduğumuz gibi sevmeyi öğrendiğimizde hayatımızda birer birer mucizeler gerçekleşmeye başlar.






CHİRON KOÇ BURCUNDA


Chiron'u Koç'ta olan bir bireyin özgüveni erken yaşlarda zedelenir ve sonuç olarak reddedilme korkusuyla iddialı olmaktan korkar. Kişiye özgüven, cesaret ve birey olma ile ilgili problemler yaşatır. Ayrıca, kelimenin tam anlamıyla kafa yaraları olabilecek geçmiş fiziksel yaralanmalardan kaynaklanan öfke ve travma ile başa çıkmayı da öğreniyor olabilirler.

CHİRON BOĞA BURCUNDA





Chiron'u Boğa'da olan bir kişinin öz-değer sorunları vardır ve çocukken çok yavaş veya metodik olduğu için reddedilmiş olabilir. Ayrıca haklarından mahrum bırakılmış ve rahat bir yaşamdan mahrum kalmış olabilirler. Maddi yanılgılar ve yara alınması .

CHİRON İKİZLER BURCUNDA


Chiron'u İkizler'de olan bir kişi, çocukken başkaları sözlerini yanlış yorumlayarak ya da ne hakkında konuştuklarını bilmediğini söyleyerek ya da yargılayarak yaralanmış olabilir. Her türlü iletişim ile ilgili problemler yaşarlar. Kendilerini net ifade edemezler. Ayrıca öğrenme veya konuşma engelleri yaşayabilir . Kardeşler kuzenlerden yara alışı olabilir



CHİRON YENGEÇ BURCUNDA




Chiron'u Yengeç'te olan kişiler, çocukluklarında duyguları onaylanmamış veya ihtiyaçları karşılanmamış olabilir. Sevgi ve anaçlıkla ilgili problemler Aynı zamanda işlevsiz bir ailede büyüdüklerini de gösteriyor. Ailede yara alınması doğduğu yerden uzaklarda yerleşilmesi .



CHİRON ASLAN BURCUNDA



Chiron'u Aslan'da olan bireylerin çocukken yaratıcı yönlerini ifade etmelerine ve oynamalarına izin verilmemiş olabilir. Ayrıca, çocukken yaratıcı, oyuncu yanlarının ya küçümsendiğini ya da görmezden gelindiğini düşündürebilir. Aşk ta ve şans oyunlarında yara alınması. Sürekli onaylanma, sevgi ve ego ile ilgili sıkıntılar yaşarlar. Yeter ki içindeki çocuğu susturmasın. Yaratıcılığını kullanabileceği alanlara yönelmesi kuvvetle muhtemeldir.

CHİRON BAŞAK BURCUNDA


Başak burcundaki Chiron, mükemmellik talep eden ebeveyn figürlerinin olduğunu ve çocukken mükemmel olmadıkları için reddedilmekten korktuklarını ileri sürer. Sonuç olarak, mükemmel değillerse sevilmeyeceklerine inanmaya mahkumdurlar. Her şeyin mükemmel olmasını istediklerinden dolayı sürekli kendilerini eleştirirler. Bağışıklık sisteminde sorunlar . Anne tarafı akrabalardan yara alınması , iş arkadaşlarından gizli düşmanlık.


CHİRON TERAZİ BURCUNDA


Terazideki Chiron, çocukken bireye adil davranılmamış olabileceğini ve başkalarının istek ve ihtiyaçlarının her zaman kendilerinden önce geldiğine inanacak şekilde yetiştirildiğini öne sürüyor. İkili ilişkiler ortaklıklardan ve mahkemelerden yara alınmasıi

CHİRON AKREP BURCUNDA


Chiron Akrep'teyken, bireyin önemli güven sorunları vardır. Belki çocukken sınırlar aşıldı, güvenleri sarsıldı ve sonuç olarak kimseye güvenmiyorlar. Ölüm, Kredi, Gizli bilgiler ve kıskançlıkla ve Krediler ve miras konularında yara alınması , cinsel bölgede sağlık sorunları, cinsel hastalıklar bulaşılması , Korku blokajından sıyrıldığında şifa ile buluşacaktır.


CHİRON YAY BURCUNDA


Chiron Yay'dayken, çocukken ebeveyn figürleri muhtemelen bu bireylerin büyük fikirlerini ve hayal gücünü reddetmiş ve dikkate alınmaya değer olduklarına inanmamışlardır. İnançlar, Felsefi konular veya Yurt dışı ile ilgili problemler, Yüksek öğrenimde sorunlar, uzun seyahetler de kazalar . baba ilgili sorunlar verir, Her ne şekilde olursa olsun ufku genişleyecek ve bakış açısı, fikirleri değişecektir yaşam süresi.

CHİRON OĞLAK BURCUNDA


Chiron Oğlak'tayken, gençken sizin ve işinizin yeterince iyi olmadığı size söylenmiş ve gösterilmiş olabilir. İtibar, otorite ve kontrol ile ilgili problem yaşatır. Sonuç olarak, artık tanınmadığınızı, takdir edilmediğinizi, fark edilmediğinizi, duyulmadığınızı ve yetersiz olduğunuzu hissediyorsunuz. Kariyerde ve işe odaklanmalarda sorunlar verir .

CHİRON KOVA BURCUNDA


Kova'daki Chiron, ailedeki herkesten farklı bir yabancı gibi hissetmek için yaratıldığınızı gösteriyor. Sonuç olarak, kişi Sıradan olmayan, marjinal bir kişiyi ifade eder Kova‘ da Chiron. özgür düşünceli ve idealist biri de olabilir. Kişi, kendisini farklı hisseder. Toplumsal yardım faaliyetlerinde boy gösterir, gönüllük projelerini desteklerler. Arkadaşlar ve abi abla ilgili sorunlar , sosyal fobi verir

CHİRON BALIK BURCUNDA


Chiron Balık burcundayken, çocukken derin bir ihanet ve mağduriyet duygusu yaşadığınızı ve bunun da ilahi olana olan inancınızı ve güveninizi ve ayrıca sevgi dolu bir evrene olan inancınızı kaybettiğinizi öne sürüyor. Kendi ihtiyaçlarından çok karşı tarafı düşündüklerinden dolayı kurban psikolojisi yaşarlar. Hastaneler hapishaneler borçlar, psikolojik sorunlar,

CHİRON EVLERDE ETKİLERİ


Chiron 1. Evde; Fiziksel görüntü ile ilgili problemler yaşatır.

Chiron 2.Evde; Finans konuları kazanılan para ile ilgili sıkıntı yaşarlar.

Chiron 3.Evde; Kuzenler Kardeş, akraba ve iletişim ile ilgili problem yaşarlar.

Chiron 4. Evde; Ev, yuva aile ile ilgili problem yaşarlar.

Chiron 5.Evde; Yaratıcılık, çocuk, şanş oyunları ve Flörtler ile ilgili problem yaşatır.

Chiron 6.Evde; Sağlık, Düzen ve hizmet konularında sıkıntı yaşatır.

Chiron 7.Evde; Ortaklık, evlilik ve ilişkiler ile ilgili problemler yaşatır.

Chiron 8.Evde; Kriz, ölüm, miras, vergi ve borçlarla ilgili problemler yaşatır

Chiron 9.Evde; Yüksek Öğretim, yurtdışı, felsefe bilgi konularında problem yaşatır.

Chiron 10.Evde; Kariyer ve İş hayatında sorumluk otorite konularında problem yaşatır.

Chiron 11.Evde; Sosyal çevre, toplum ve umutlarımız konusunda problem yaşatır.

Chiron 12.Evde; Travma, ruhsal problemler, uyku, ve gizli düşmanlar ve kendini kurban ile ilgili problem yaşatır.

DAHA FAZLASI..

NEW 7435201826520073659

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item