Rudraksha Tespih

Rudraksha 1 + 2 + 3 +4 yüzlü 


 
Rudraksha Tespih kelime anlamı olarak "shiva'nın gözyaşları" demektir, bu yüzden shiva geleneklerinin tamamında kullanılır. shiva mantraları zikrederken bu tespihten faydalanır ayrıca takı olarak ta takılır.

çok kutsaldır ve zor bulunur. 1 ile 21 arasında değişen yüzleri olabilir bir tohumda. yaşken rengi mavidir kurutulduğunda sarı ile turuncu arasında değişir

TEK YÜZLÜ EK MUKHİ RUDRAKSHA


Ek Mukhi Rudraksha, nadiren bulunabilen dünyadaki en nadir boncuklardan biridir. Tüm Rudrakshalar arasında en hayırlı olarak kabul edilir. Bu, Lord Shiva tarafından yönetilen en güçlü Rudraksha'dır. Tek yüzlü Rudraksha Endonezya ve Java'dan geliyor. Nepal ise nadiren bulunur ve son derece pahalıdır. İki tür 1 yüzlü Rudraksh mevcuttur. Biri yuvarlak, diğeri yarım ay şeklindedir. Milyonlar ödeyecek olsanız bile birinci turu bulmak neredeyse imkansız

Bu kutsal boncuk meditasyon ve ruhsal tatmin konusunda başarı sağlar.Onlara herhangi bir bağlılık olmadan maddi başarı getirir.

Rudraksha'nın faydalarına inanan herkes tek yüzlü Rudraksha takabilir. Bunun dışında bu kutsal boncuğu takmanın büyük bir astrolojik yararı vardır.

Güneş gezegeni zayıfsa, yanmışsa veya herhangi bir zararlı gezegen tarafından etkilenmişse giyebilirsiniz. Güneş gezegeninin Mahadasa ve Antardasası sırasında da giyebilirsiniz.

EK MUKHİ RUDRAKSHA NASIL GİYİLİR

Ek Mukhi Rudraksha giymenin bazı temel kuralları vardır.


Kullanıcı iyi bir karaktere sahip olmalıdır. Kullanıcının sigara içme alışkanlığı olmamalıdır. Vejetaryen olmayan yiyecekler yememelidir. Kişi partnerle seks yaparken giymemelidir.

Bu güçlü boncuğu takarken Panchakshari Mantra (Om Namah Shivay) 108 kez zikredin.

Çocukların ve hasta insanların Ek Mukhi Rudraksha'yı giymesine izin verilmiyor.


2 YÜZLÜ BAŞARI GETİREN VE AYINIZI GÜÇLENDİREN MUKHİ RUDRAKSHA


Bu kutsal boncuğu takan kişi her zaman Güneş ve Ay'ın kutsamasını alacak. Bu nedenle, kullanıcı ad, ün, pozisyon, yetki ve diğerleri üzerinde komuta sahibi olacaktır. 2 yüzlü Rudraksha takan kişi, güneş sistemindeki Güneş gibi ilgi odağı olabilir. 2 yüzlü Rudraksha'nın astrolojik bir çare olarak kullanılması



2 yüzlü Rudraksha takan kişinin asla tembel olamayacağı söylenir. Dolayısıyla sizi aktif hale getirebilir. Yeni bir işe başlarken biri büyük bir inançla giyerse, engelsiz başarı getirecektir.



Yengeç burcuna ait olduğunuzda da kullanılabilir. Doğum haritasında Mahadasa ve Ayın Antardasası sırasında giyilirse sağlık, mutluluk ve refah da getirebilir . Ay gezegeninin olumsuz etkisini etkisiz hale getirebilir. Ay gezegeni kötü niyetli, zayıf ve Shani, Rahu, Ketu, Mangal ve Rahu'dan etkilenmişse, Ay'ın olumsuz etkisini etkisiz hale getirebilir.
 
2 YÜZLÜ DO MUKHİ RUDRAKSHA



İki yüzlü Rudraksha kırmızı yün iplikle bağlanmalıdır. Büyük fayda sağlamak için 3 boncuk Do Mukhi Rudraksha almalısınız. Do Mukhi Rudraksha için Mantrayı söylerken Rudraksha'ya Lord Shiva ve Parvati'nin idolü dokunulmalıdır.

Tercihen Pazartesi sabahı takılmalıdır. Boynuna takabilirsin.

İki yüzlü Rudraksha için Mantra "Om Namah Shivaya"

"Om Shreem Namah" (Skand Puran)



"Om Om Namah" (Mantra Maharnava




TEK YÜZLÜ EK MUKHİ RUDRAKSHA


3 YÜZLÜ TEEN MUKHİ RUDRAKSHA - YARARLARI, ETKİSİ VE ÖNEMİ


Teen Mukhi Rudraksha, giyebileceğiniz en popüler ve güçlü boncuklardan biridir. Bu üç yüzlü Rudraksha boncuğu, Brahma, Vishnu ve Mahesh gibi en güçlü Üç Tanrı'nın sembolüdür. Bu kutsal boncuk uygun ritüelden sonra tam bir inançla giyilirse, kullanıcı bu 3 Tanrı ile kutsanacaktır.


Üç yüzlü Rudraksha kullanan kişi, o kadar büyük bir yüksekliğe ulaşır ki artık sıradan bir insan olarak görülmemelidir. Neredeyse tüm hedeflerine ulaşır. Bu kutsal boncuğu takan kişi, beyin gücünü o kadar geliştirir ki, tüm taahhütlerini yerine getirirken otomatik olarak pratik hale gelir.tüm üzüntülerini, sefaletlerini giderir ve hayat huzur, mutluluk ve rahatlıklarla dolu olur.
MARS GEZEGENİNİN 3 YÜZLÜ RUDRAKSHA

Mars gezegeni bu kutsal boncuğun yönetici gezegenidir. Mars'ın malefik dönemine sahip olduğunuzda takabilirsiniz. Mars gezegeni zararlı gezegen ile birleşmişse veya kötü gezegenlerden etkilenmişse, Üç yüzlü Rudraksha bir nimettir.

Sadece Mars gezegeninin olumsuz etkisini etkisiz hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda vücut zayıflığı, tansiyon, kanla ilgili hastalıklar, adet bozuklukları, depresyon ve aşağılık kompleksi gibi birçok akut ve kronik hastalığı iyileştirmeye de yardımcı olur. Güven, güç ve cesaret geliştirir. Bu kutsal boncuğu takan kişi sonsuza kadar sağlıklı ve güçlü kalabilir.

Teen Mukhi Rudraksha nasıl giyilir

Pazartesi, bu boncuğu takmak için en iyi gün.

Üzerine Tilak veya Sandal ağacı macunu koyun.

Aşağıdaki mantrayı 108 kez oku Om Rem Hum Hrim Hum


4 YÜZLÜ CHAR MUKHİ RUDRAKSHA VE KULLANIMLARI VE FAYDALARI


Dört yüzlü Rudraksha, üstlendiğiniz hemen hemen her alanda başarılı olmak için oldukça yararlıdır. Bu kutsal Rudraksha aynı zamanda 4 yönü de gösterir. Bu nedenle, kullanıcı başarısını her yönden elde edecektir. Aynı zamanda kullanıcıya aydınlanma getirir.
 
CHAR MUKHİ RUDRAKSHA VE GEZEGEN

Merkür'ün Mahadasa ve Antardasası sırasında dört yüzlü Rudraksha giyebilirsiniz. Merkür gezegeni zararlı gezegenle kötü bir şekilde birleştiğinde ve herhangi bir düşman gezegenden etkilendiğinde çok yardımcı olabilir.

Merkür gezegeni bu kutsal boncuğun yönetici gezegeni olduğundan, Merkür güçsüzleştiğinde büyük ölçüde yardımcı olabilir.

Bunun dışında Merkür gezegeni, kullanıcıya beyin gücü, mantıksal düşünme ve bilgelik geliştireceğini Kişinin fiziksel olarak sağlıklı ve sağlam kalmasına yardımcı olur.
CHAR MUKHİ RUDRAKSHA NASIL GİYİLİR

Dört yüzlü Rudraksha giymek için tercih edilen gün Pazartesi.

Char Mukhi Rudraksha için ritüeller yaparken beyaz çiçekler sunun

Aşağıda verilen 108 kez Mantra ilahisi Om Vam Kam Tham Hum
 

DAHA FAZLASI..

Rudraksha tespih 1427679149343440404

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item