Vertex


Astrolojiyi faydalı bir araç olarak kullanma felsefem 3 unsura bakmayı gerektiriyor – geçmişiniz, bugününüz ve geleceğiniz. Olanların yanı sıra ne olacağı konusunda da bilgi sahibi olmak söz konusu olduğunda, üçü de anahtardır. Biri bana önemli bir toplantıdan veya önemli bir olaydan bahsettiğinde - her zaman geriye bakıyorum ve Vertex'in ateşlendiğini görüyorum. İleriye baktığımda, Vertex'leri etkinleştirildiğinde insanlara her zaman bahsederim çünkü bir şeyler olma eğiliminde olan bu bir kader meselesidir Astrolojide Vertex özel bir noktadır ve konu kader olduğunda oldukça açıklayıcıdır.


BURÇLARDAKİ VERTEX, GÜCÜNÜ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN AKTİVASYONA İHTİYAÇ DUYAN KARMİK BİR NOKTADIR.

"kader karşılaşmaları"

"çağrınız veya bu yaşamda geliştirilecek Işın enerjisi"

"kendimizi, kendi hayatımızın kapsamı dışında kalan ve üzerinde hiçbir kontrolümüz olmayan bir şeye kolayca teslim ettiğimiz bir yer"

"hayatına ne çekiyorsun"

"kozmik farkındalık"

"diğer gerçekliklere erişim sağlayan bir kapı"

Vertex farklı şekillerde çalışabilir.

vertex  astroloji


VERTEX'İN KOÇ'TA GETİRDİĞİ ENERJİ


narsisizm ve Oidipus kompleksini gösterir. Ayrıca ne yaptığınızın farkında olmadığınız kadar öfke de getirebilir. İnisiyatif almanız ve kriz durumlarına hızlı çözümler geliştirmeniz gerekecek. Koşullar sizi liderliğin çarklarını almaya ve hızlı tepki vermeye zorlayacaktır. Kenarda durup başkasının yapmasını beklemek yerine eylemin merkezinde olmaya zorlanacaksınız.

Liderlik çarklarını elinize almanız bekleniyor,

Olumlu özellikler: Bunları yaparsanız, temel bir kendini ifade etme ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Başka bir deyişle, psikolojik olarak bu kendini ifade etmeye hazırsın. Liderlik etme, sorun giderme veya yenilik yapma yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca, kişisel cesaret ve öz kimlik farkındalığı kazanabilirsiniz.

Olumsuz özellikler: Bunları başaramazsanız, inisiyatifi başkası alacaktır. Veya taviz verdiğiniz veya baştan çıkarıcı sıradanlığa düştüğünüz için tatminsiz hale gelebilirsiniz. Unutmayın, burçlardaki Vertex, gücünü ortaya çıkarmak için aktivasyona ihtiyaç duyan karmik bir noktadır.


VERTEX'İN BOĞA'DA GETİRDİĞİ ENERJİ

 
Bencilliği ve aşağılık duygusunu gösterir. . İşiniz Boğa enerjisini Bir öz-değer duygusu geliştirmek zorunda kalacaksınız. Ayrıca, durumlar sizi başkalarına güvenmeden maddi olarak kendi kendine yeterlilik geliştirmeye zorlayacaktır. Finansal güvenliği sağlamada başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. Özgürlüğünüz finansal bağımsızlıktadır. Bu yerleşimle, insanlar dünyayla maddi bir düzeyde ilgilenmenizi istiyor.

VERTEX'İN OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız, ciddi bir duygusal veya maddi eksikliğe çözüm oluşturabilirsiniz. Başkalarından bağımsızlığınızı genişletebilirsiniz. Başka bir deyişle, kendi endişelerinizi yönetebilirsiniz. Ayrıca, doğal kaynaklara karşı sevginiz ve değerli eşyalara karşı bir şehvetiniz var.

VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER : Bunları başaramazsanız, kendinize olan saygıyı elde etmekten kendinizi alıkoyabilirsiniz. Ayrıca, sosyal olarak terk edilmiş ve içinizde boşluk hissedebilirsiniz.


VERTEX'İN İKİZLER'DE GETİRDİĞİ ENERJİ



kleptomani, fobiler ve sabit fikirleri gösterir. Kendi fikirlerinizi başkalarına öğretmek ve sunmak bilgileri gerçeklerle kanıtlamanız gerekecektir. İkizler sizi esnek olmayı öğrenmeye zorlayacak bir ilişkiye veya iş aktivitesine çekecektir. Esneklik genellikle başkalarının fikirlerini değiştirmesine izin vermekle bağlantılıdır. Ayrıca, eşinizle iletişim kurmak için her şeyi tüketen bir ihtiyacınız var. Sözlerinizi doğru seçerek inançlarınızı kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz.

İkizler'deki Vertex, kontrol edilmesi zor olan sinirlilik de getirir. Sonuç olarak, iletişim yeteneğinizi ön plana çıkarmanız bekleniyor. Ve durumları netleştirmek için temel gerçekleri kullanmak zorunda kalacaksınız. İnsanlar sizden yeni fikirler bulmanızı ve bunları net bir şekilde sunmanızı bekliyor.

VERTEX'İN OLASI OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız, kelimelerinizi dikkatli seçmeyi öğrenebilirsiniz. Ayrıca, konuşma konusunda kendinize olan güveninizi artırabilirsiniz. Daha iyi kendi kendine buhara sahip olacaksınız.

VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER : Bunları başaramazsanız, aptal görünmekten ve bağlı kalmaktan korkacaksınız. Kendini beğenmiş, savunmacı ve patavatsız olabilirsin. Ayrıca, ihtiyacınız olan çeşitliliği geliştirmek yerine tek bir hedefe takılıp kalabilirsiniz. Ve zihinsel esneklik ve netlik elde edemeyebilirsiniz.


VERTEX YENGEÇ TE GETİRDİĞİ ENERJİ



histerik davranışları, anneler ve eşle ilgili sorunları, genel olarak aile ile ilgili sorunları gösterir. Çoğu zaman, ailede duygusal sorunlar vardır. Ayrıca genel olarak kadınlarla ilgili sorunlarla ilgilenmeye zorlanabilirsiniz. Otoriter ve duygusuz davranışlara eğilim vardır.

Yani başkalarını hayal kırıklığına uğratamazsınız. Duygusal olarak dahil olmalı ve özen göstermelisiniz! Vertex sizden halkla ilgilenmenizi, duygusal durumlarla başa çıkmanızı ve kadınlarla başa çıkmayı öğrenmenizi bekliyor.

VERTEX'İN OLASI OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız yaşamınızdaki kendi bağımlılık ihtiyaçlarınızı ve endişelerinizi de fark edebilirsiniz. Ayrıca dünyaya ebeveyn rolünü oynama kapasitesini keşfedebilirsiniz.

VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER: Bunları yapmazsanız. Duygularınızı da bastırabilirsiniz. Yengeç burcunda çok fazla duygu var, belki de çok fazla. Başkalarından beklentileriniz gerçekçi değil ve kendi güvensizlik duygunuza dayanıyor.

VERTEX'İN ASLAN'DA GETİRDİĞİ ENERJİ


bu yerleşim narsisizmi, depresyonu, ölüm korkusunu ve hatta sadizmi teşvik eder. Bu mevsimde, daha az benmerkezci olmayı öğrenmelisiniz. Ayrıca, yaratıcı olmayı öğrenmeye zorlanacaksınız. Bireyselleştirme görevdir. İnsanlarla ilgilenmek için nesnel bir yönelimden ziyade kişisel bir yaklaşıma ihtiyaç vardır. Bu yerleşim, iç dünyayla çok iyi bağlantı kurar. Sevilme ve neredeyse ibadet edilme arzusu içseldir. Sonuç olarak, Vertex sizden sadece grubun bir üyesi değil, güçlü bir birey olmanızı bekliyor.

Vertex'in olası olumlu işlemleri: Bunları yaparsanız kendi bireyselliğinizin veya yaratıcı eğilimlerinizin farkına varabilirsiniz. Diğer insanların hedeflerini geliştirmelerine yardımcı olarak kendi egonuzu güçlendirebilirsiniz. Manyetizmanızı geliştirebilirsiniz.

Olası olumsuz işlemler Vertex: İlk olarak, eğer bunları başaramazsanız, ego kompleksi alabilirsiniz veya içinizde çatışma yaratabilirsiniz. İkincisi, kendinizi daha az değerli hissedebilirsiniz. Ayrıca önemli bir insan gibi hissetmeyebilirsiniz. Unutmayın, burçlardaki Vertex, gücünü ortaya çıkarmak için aktivasyona ihtiyaç duyan karmik bir noktad


VERTEX'İN BAŞAK'TA GETİRDİĞİ ENERJİ

 
bu yerleşim takıntıları ve otizmi gösterir. Bu süre zarfında kaotik durumları pratik, kullanışlı bir düzende getirmek zorunda kalacaksınız. Çünkü eski düzeni yıkmak için güçlü arzular var. Ve onu farklı bir kavram veya felsefe ile değiştirin. Ancak, aynı zamanda, paradoksal ve sinir bozucu olan içsel yeniden katlanmaya yönelik güçlü bir eğilim de vardır.

Vertex, sizden pratik iç görülerinizi kullanmanızı bekler. Ayrıca, hatalarınızı keşfetmek için yeteneğinizi kullanmayı bekler.

VERTEX'İN OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız, sağlık sorunlarınız hakkında endişelenme eğilimini dengeleyebilirsiniz. Ayrıca, kendi öz değerinize inanmayı da öğrenebilirsiniz. Başkalarının fikirleri hakkında endişelenmeyi bırakabilirsiniz. En etkili seviyenizde çalışabilir hale gelebilirsiniz. Her şeyden önce, hayatınızın bir anlamı olduğunun farkına varacaksınız.

VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER : Bunları başaramazsanız, iç çatışma getirdiğinizi hissedebilirsiniz. Ve hepsinden önemlisi, bir işe yaramazlık duygusu yaratabilirsiniz.




VERTEX'İN TERAZİ'DE GETİRDİĞİ ENERJİ

 
Duygusal bağımlılık yapan sorunları ve sabit fikirleri gösterir. Bu zamanda, karşıt gruplar arasında nasıl köprü kuracağınızı, uzlaşmalara aracılık etmeyi, adaleti yeniden tesis etmeyi öğrenmeye çekileceksiniz. Taraf tutmamalı veya kişisel egoyu empoze etmemelisiniz.

Vertex sizden karşıt grupları bir araya getirmenizi bekliyor. Ardından, adil ve eşit bir temelde tavsiyede bulunmanız veya hakemlik yapmanız beklenir. Veya tatmin edici bir uzlaşma aramanız gerekir. Uzlaşma ve ayrılma sanatlarını geliştirmeniz bekleniyor.

VERTEX'İN OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız, kendinizi faydalı hissedebilir ve sağlığınız için endişelenme eğilimini dengeleyebilirsiniz. İlişkilerde kişisel egonuzu bir kenara bırakabilirsiniz. Ayrıca, hayatınızdaki denge ihtiyacını da kabul edeceksiniz.

VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER: Bunları başaramazsanız, yargılayıcı olabilirsiniz. Ayrıca talepkar hale gelebilir ve ilişkilerinizi mahvedebilirsiniz.




VERTEX'İN AKREP'TE GETİRDİĞİ ENERJİ


bu yerleşim anti sosyallik, aşırılıkçılık, saldırganlığı gösterir. Karmaşık, kapana kısılmış durumlarla uğraşacaksınız . Ayrıca haklar ve sömürü sorunları için mücadele var. Finansal güvenliği sağlamada başkalarına yardım etmek için çekilebilirsiniz. Her şeyden önce, duygular sebepsiz yere patlayabilir. Vertex, sizden tam anlamıyla kendi kendine ustalaşmayı öğrenmenizi bekliyor. Arzularınızın sınırlarını keşfedeceksiniz. Ayrıca başkalarının haklarına saygı duymayı da öğreneceksiniz. Finansal düzenlemelerde başkalarına yardımcı olacaksınız.



VERTEX'İN OLASI OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız, içsel bir duygusal reform ihtiyacını ifade edebilirsiniz. Ayrıca, yüksek benliğe yeniden doğabilirsiniz. Daha yardımsever, hatta doğal bir şifacı olabilirsiniz.

VERTEX OLASI OLUMSUZ İŞLEMLER : Bunları başaramazsanız, duygusal olarak güvensiz, bencil ve saldırgan olabilirsiniz.




VERTEX'İN YAY'DA GETİRDİĞİ ENERJİ

 
bu yerleşim psikoz, ve sabit fikirleri gösterir. Bu nedenle, büyük resmi görmek için gerçeklerin ötesine geçmelisiniz. Yüzeysel ve dedikoducu bilgilerle çıkmaza girmeyin. Felsefi, manevi veya ahlaki konularla ilgilenmek için içe çekileceksiniz.

Vertex, sizden geniş bir vizyon geliştirmenizi ve gerçeklerin ardındaki gerçeğe dair daha derin bir anlayış geliştirmenizi bekler. Yeni bir dini farkındalık geliştirebilirsiniz. Ayrıca, din veya felsefeden ilham alabilirsiniz.

VERTEX'İN OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız zor durumlara anlayış getirebilirsiniz. Ayrıca kendinize, yeteneklerinize ve hedeflerinize karşı bir inanç geliştirebilirsiniz. Kendinize olan inancın, dışarıdaki bir şeye olan inancınızdan gelmesi gerektiğini öğreneceksiniz.

VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER : Bunları yapmazsanız çevrenizdekilere bencil ve kaba davranabilirsiniz. Kazandığınız övgüleri ve ödülleri kabul etmekte zorlanacaksınız. Ayrıca, her zaman maruz kalma hissine sahip olacaksınız.




OĞLAK BURCUNDAKİ VERTEX'İN GETİRDİĞİ ENERJİ


Bu yerleşim paranoya, depresyon, baba figürü, aile ve yetkililerle ilgili sorunları gösterir. Ayrıca, Oğlak burcundaki Vertex, düzensiz bir ruh hali ve kafa karışıklığı getirir. Durumlar sizi liderlik becerileri geliştirmeye çağıracak. Ayrıca, sorumluluğu öğrenmelisiniz . Görevleri ve yükümlülükleri kabul etmeyi öğrenmeniz çok önemlidir. Liderlik ve organizasyon yeteneği el ele gider. Bu nedenle, bu becerileri geliştirmek için sabrı da öğrenmelisiniz. Her şeyden önce, duygularınızın ve korkularınızın araya girmesine izin vermeyin.

Vertex, sizden kendinizi daha büyük sorumluluk gerektiren pozisyonlara hazırlamanızı bekler. Ayrıca sizden organizasyon yeteneği, dikkat, sağduyu ve sabır geliştirmenizi bekler.

VERTEX'İN OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız, düzenleme yeteneğinizin ne kadar gerekli olduğunun farkına varabilirsiniz. Daha sorumlu, yardımsever ve sevecen olacaksınız.

VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER : Bunları başaramazsanız, işte daha yüksek bir pozisyona geçmenizi engelleyebilir. Kendinizi kurban olarak görürseniz iç çatışma yaşayabilirsiniz. Ayrıca, disiplin eksikliğinizden dolayı ince bir aşağılık duygusu yaşayabilirsiniz.




VERTEX'İN KOVA'DA GETİRDİĞİ ENERJİ


bu yerleşim depresyon, kaygı, kötülük ve kin gösterir. Öncelikle hoşgörüyü öğrenmelisiniz. Her insan farklıdır ve değeri vardır. Durumlar sizi farklı durumlarda farklı insanlarla nasıl koordine edeceğinizi öğrenmeye zorlayacaktır. Bu senin için zor bir ders. Her şeyden önce, herhangi bir önyargı size musallat olmak için geri gelecek.

Bu nedenle, iyi bir arkadaş olmayı ve grubun bir parçası olmayı öğrenmelisiniz. Grup enerjisiyle çalışmakta bazı zorluklar var. Kova'daki tepe, en yüksek arkadaşlık ideali aracılığıyla kendinizi tamamlamayı arzular. Vertex sizden her tür insanla, hatta tahammül edemeyeceğinizi düşündüğünüz kişilerle bile ilgilenmenizi bekler. Başka bir deyişle, egonuzu yenmelisiniz. Bu yüzden üstün olma duygunuzu bırakmanız gerekiyor.

VERTEX'İN OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız üstünlük duygusundan kaçınabilirsiniz. Gerçek arkadaşlar edineceksiniz. Kendi egonuzun üstesinden gelmeyi öğreneceksiniz.

VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER VERTEX: Bunları yerine getirmezseniz, herhangi bir grubun hoşgörüsüz muamelesine maruz kalabilirsiniz. Ayrıca karşı olduğunuz kişiler sizi engelleyebilir. Başarılar anlamsız hale gelebilir.

VERTEX'İN BALIK'TA GETİRDİĞİ ENERJİ


Bu yerleşim, pasif ve agresif davranış arasındaki büyük salınımları gösterir. Bu yüzden durumlar sizi başkaları için duyarlılık geliştirmeye zorlayacaktır. Başka bir deyişle, şefkati ortaya çıkaran deneyimlerden geçeceksiniz. Ayrıca durumlar empati ile dinleme becerisini kazanmanız için sizi zorlayacaktır. Başka bir ders, eleştiriyi bırakmaktır. Akışa kalmayı öğreneceksin. Kurallara göre değil, içgüdüsel ve şefkatli davranarak yargılayın.

Vertex, sizden özveri geliştirmenizi ve duygusal veya psikolojik içgörüler geliştirmenizi bekler. Ayrıca, vertex, şefkat ve içinde acı çeken insanları dinleme yeteneği geliştirmenizi istiyor. Hepimizin evrenin çocukları olduğumuz gerçeğini de kabul etmeniz gerekecek.

VERTEX'İN OLUMLU İŞLEMLERİ: Bunları yaparsanız diğer insanlarla iletişim kurarak büyüyebilirsiniz. Pratik değerlendirmenin ötesinde ve ötesinde içgörüler kazanacaksınız.



VERTEX OLUMSUZ İŞLEMLER : Bunları başaramazsanız, bir boşluk duygusu yaratabilirsiniz. Bu, umutsuzluğa ve kendi kendini yok etmeye yol açabilir.

DAHA FAZLASI..

Vertex 794318382910860176

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item