Mars-Mangal

Mars-Mangal-Vedıc astrology 

Bir haritada güçlü Mars etkisine sahip olmanın göstergesi. 🔴🔥

• Güçlü Mars etkisi, yüz veya vücutta Güzellik İşareti, ben veya yara izi verir.

• Keskin yüz hatları, belirgin & kalın veya yüksek kemerli kaşlar.

• Doğal olarak kırmızımsı cilt tonu veya alt ton / cilt pembe görünür.

• Güçlü Mars etkisi boğuk/çekici, tiz veya sert bir ses verir.

• Marslı çok bilge, ruhani, psişik ve okültist

yapan Aktif Kök /Mooladhara Çakradır .

• Güçlü Mars etkisine sahip kişiler kendine güvenir, azimlidir, güçlü bir kimlik ve yiğitlik duygusuna sahiptir.

•Mars etkisi kişiler çok karizmatiktirler, güçlü bir auraya sahiptirler ve varlıkları diğerlerini korkutur, bu da pek çok kıskançlığı ve rakibi kendilerine çeker.

• Mars kişilerde vücutlarında yüksek Pitta (ateş) elementi vardır, baharatlı yiyecekleri severler ve sindirim sağlığı sorunlarıyla uğraşırlar.



1/2/7/3/6/8 ev 'de Mars, Oğlak Mars veya Koç, büyük 3'te Akrep veya bu burçlarda/evlerde stelyum varsa.

Mars, Ay/Güneş ile kavuşumda veya Mars Yengeç/Yükselen

Aslan yükselende ise veya kendi burcunda/evlerinde veya

Mars kendi Nakshatra büyük 3'te ~o zaman güçlü Mars etkisine sahip olursunuz. 🔥

Mars kişiyi cesur, kuvvetli, dürtüsel, cüretkar, savaşçı, inatçı, açık sözlü, çılgın, kahraman, enerjik, , çabuk ve sabırsız vb. Kılar.

Gayrimenkul, elektrik, donanım, spor salonu, güreş, fırın, sporcular, kasap, polis, savunma, askeri, silahlar ve mühimmat, tıbbi ürünler, cerrahi ürünler, medikal sanayi, kan, ateş ve fırınlar vb.


Öyle Savaş tanrısı Roma mitolojisi göre.

Gezegen Mars 4'tür inci Güneş'ten güneş sistemindeki

Mars'ın Phobos ve Deimos adında 2 uydusu ve dünyanın bir ayı vardır.

MARS'IN ARKASINDAKİ MİTOLOJİK HİKAYE

Astrolojide Mars gezegeni kötü bir yere yerleştirilmişse ve haritadaki zararlı gezegenlerden etkilenmişse, kişi Mars'ın olumsuz etkisini etkisiz hale getirmek için puja yapması gereklidir..

Vedik Astrolojide öngörüler için Mars nasıl yorumlanır?

Mars'ınız astrolojik doğum haritanızda zayıfsa, Mars tüm bunları temsil ettiği için kendi arazinizi, dükkanınızı veya evinizi edinmeniz zor olacaktır.

Birçok insan Astroloji aracılığıyla ne zaman kendi evlerinin sahibi olacaklarını veya mülkiyetle ilgili anlaşmazlıklarının ne zaman çözüleceğini bilmek ister > Mars'ın doğum haritasındaki, Navamsa haritasındaki ve özel olarak kastedilen ilgili bölünmüş haritadaki konumunu inceleyerek bilinebilecek her şey. özellikler için.


Mars'ın Oğlak burcunda (yüce) en güçlü ve yengeç burcunda (zayıf) en zayıf olduğu yerdir .

Burç yerleşiminden bağımsız olarak Mars, 10. evde en güçlü ve 4. evde en zayıf olarak kabul edilir.



Arazi ve mülk Mars ile ilgili olduğu için, daha önce de belirtildiği gibi, Mars 9. evde, 10. evde ve 11. evde yer alıyorsa, Mars en güçlü olduğu için birden fazla mülke (ev, ofis veya genel olarak arazi) sahip olabilir. bu evlerde.


Mars, yediğimiz zaman üretilen enerjidir . Mars 5. evdeyken, midede ısı biriktiği için (5. ev mideyi temsil ettiği için) sindirim ve mide ile ilgili problemler yaratır.



Mars 4. evdeyken çok fazla öfke verebilir çünkü kalpte enerji birikir ve bu iyi değildir (Mars 4. evde Balık burcunda değilse). 4. ev kalbi temsil eder.


Mars 9. evde, 10. evde ve 11. evde ise enerji (ısı) vücutta asla birikmez çünkü bu evler vücudun uyluk, bacak ve ayaklarını temsil eder ve burada ısı asla birikmez ve bu nedenle Mars bu evlerde en güçlü olarak kabul edilir. evler ve insanlar çok enerjik, bu evlerde Mars yerleşimi var.



Sekizinci evdeki ve 7. evdeki Mars, bir kişiyi çok cinsel yapabilir, çünkü o zaman enerji seks bölgesinde birikir (8. ev ve 7. ev seks bölgesine yakın olduğu için).

Doğum haritasında Rahu'dan Mars'a bir bakış açısı varsa, bu daha fazla sorun yaratır (daha fazla cinsel istek).

6. evdeki Mars da iyidir, ancak bu insanlar daha çok kavga ve kavga içeren sporları severler.

Enerjilerinin çoğunu avukat gibi tartışmalara harcarlar. Böylece doğum haritasındaki Mars'tan bir şeyi tahmin edebilirsiniz.

Vücudunuzdaki güç , vücudunuzdaki enerji , kendinize olan güveniniz ve cesaretiniz , hepsi Mars'ın burçtaki konumundan görülüyor. Mars kanser burcunda zayıflamışsa, önceki satırda belirtildiği gibi fiziksel benlik nitelikleriniz kötü etkilenecektir.

Mars enerji olduğu için aynı zamanda insandaki cinsel güçtür .

Mars zayıfsa, seks yapma ve çocuk üretme yeteneği etkilenecektir.

Mars ile ilişkilendirilen renk kırmızıdır ve Mars ile ilişkilendirilen başlıca ürün arpadır.



Mars'la ilişkilendirilen metal bakırdır ve bu nedenle bakırdan yapılan her şey gerçek yaşam senaryosunda Mars'ın bir temsilidir. Bakırın en önemli kullanımı, bakırın iyi bir ısı ve elektrik iletkeni olduğu için kablolama ve motor gibi elektrikli ekipmanlardadır.

Mars'ın Vedik Astrolojide mühendislik ve teknik kariyeri temsil etmesinin nedeni budur .

Elektrik akımı ve ısı içeren her türlü mühendislik, Mars'ın ateşli bir gezegen olduğu için Mars'ın temsilidir.


Mars'ın iki burcu vardır > Koç ve Akrep . Koç, fiziksel benlikle (yukarıda belirtildiği gibi) ilgiliyken, Akrep mühendislikle ilgilidir ve bir su burcudur.



Herhangi bir elektronik eşyayı arkasından açtığınızda gördüğünüz tüm kodlama ve kablolama (gizli kodlar) Mars'ın Akrep tarafının temsilidir. Gizlenen tüm kaynak kodları Akrep'in bir temsilidir. Mars'ın Akrep tarafı hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz .


Vedik Astrolojide Mars 8. evi yönetir . Saat, cep telefonu, televizyon vb. elektronik eşyaların onarımı, kodlanması veya yapımıyla ilgilenen birçok insan, Mars'larını burçlarının veya astrolojik doğum haritalarının 8. evine yerleştirir. Mars ayrıca küçük erkek ve kız kardeşlerinizi de temsil eder.




Yüce Mars'ın astrolojik önemi

Oğlak burcundaki astrolojide yüce Mars, Koç ve Akrep'te kendi evinde Mars ve dost burcundaki Mars sizin için bir nimet olabilir.

Mars gezegeni güçlüyse, daireler, apartmanlar, evler, binalar ve araziler gibi bol miktarda gayrimenkulünüz olması muhtemeldir.

Astrolojideki Mars gezegeni (Mangal) sizi çok cesur ve güçlü kılar. İnsanlara hakim olacaksın. Mars'ın yönetim döneminde sosyal statünüz, zenginlik, iş ve kariyer başarısına sahip olacaksınız. Ayrıca polis memuru, savunma personeli, politikacılar ve bürokratlarla vb. Temasa geçme olasılığınız vardır.

Mahadasha ve Mars Antardasha 7 yıldır, Eğer Mars Mahadasha'nın altındaysanız ve Mar yüce bir eve, dost burcuna, Koç'taki Akrep'teki oğlakta kendi burcuna yerleştirilmişse, o zaman Mars'ta kaliteli bir yaşamın tadını çıkaracaksınız.

Mars Mahadasha sırasında oldukça uzun bir başarı hikayesi yazacaksınız. Para, zenginlik, evlilik mutluluğu, cesaret ve güven, bilgi, çocuklar, sosyal statü ve dostça kardeşlik ilişkisi ile donatılacaksınız.

Mars'ın vedik haritadaki gezegen dönemi, doğum haritasında kötü bir yere yerleştirilirse son derece tehlikeli olabilir.


Her zaman kardeşlerle kavgaya dahil olacaksınız. Emlakta para kaybedeceksiniz. Ev almakta zorlanacaksınız.

Yasal sorunlar, çocukların başarısızlığı, iş kaybı, iş kaybı ve sosyal damgalanma hayatın bir parçası olacak. Şiddet nedeniyle yaralanmanız muhtemeldir. Cerrahi kesi ve kaza vb. Almak için güçlü bir fizibilite vardır.

Rahu ve Mars gezegeni haritada birbirine bitişikse, ANGARAK Dosh'u yaratır. Angarak Dosh, yönetim döneminde talihsizlik getirir.

Satürn ve Mars'ın SAMSAPTAK yoga birleşimi de kötü. Sizi yaralayabilir ve cerrahın bıçağıyla deneyim kazanabilir.

Mars ketudan etkilenirse PİSHACHA yoga oluşturur..

Vedik astrolojide zararlı Mars için iyileştirici önlemler

Vedik astrolojide zararlı Mars için olumsuz etkiyi etkisiz hale getirebilecek bazı etkili çareler vardır. Önleyici tedbirler, astrolojik haritada Mars gezegeninin gazabından kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Mangal Yantra'yı iki hafta Salı günü Puja yapabilirsiniz

Vedik Mantra, Tantrik Mantra ve Puranik Mantra vardır. Burada basit olanı Laghu Mantra, "OM AUNG ANGARAKAY NAMAH" olarak veriyorum. Salı gününden itibaren her gün 108 defa zikredin.

3 YÜZLÜ RUDRAKSHA, Mars gezegenine atanmıştır. Teen Mukhi Rudraksha'yı giymek Mars gezegeninin kötü etkisini etkisiz hale getirebilir.

Kırmızı Mercan'ı, Mars gezegeni kötü gezegenlerden etkilendiğinde astrolojide gezegensel bir ilaç olarak kullanabilirsiniz . Bununla birlikte, Kırmızı Mercan takmadan önce haritanızın deneyimli bir astrolog tarafından okunması daha iyidir.

Hayırseverlik, negatif Mars'tan kurtulmanın en kolay ve en ucuz yoludur. Mars'ın zararlı etkisinden kurtulmak için fakir insanlara Masoor Dal, Jaggery, kırmızı giysiler, safran bağışlayabilirsiniz.

ZAYIFLAMIŞ MARS İLE İLGİLİ ASTROLOJİK SORUNLAR

Mars gezegeninin haritada güçlü olması son derece zorunludur. Vedik astrolojideki Mars gezegeni cesareti, güveni, özgürlüğü ve mülkü ifade ettiğinden, haritadaki zayıf veya zayıflamış Mars sizi korkak, güvensiz ve itaatkar hale getirebilir.

Gösterici ve ifade edici olmak son derece zor olacaktır. Mars haritadaki kişiyi güçlü iradeli kılmak için yeterince güçlü olmalıdır, böylece bağımsız bir karar alabilir.

GÜNEŞ TARAFINDAN YAKILAN VE SATÜRN, RAHU VE KETU'DAN ETKİLENEN MARS, HAYATI PERİŞAN EDEBİLİR.

MANGAL-SHUKRA YOGA
Mars ve Venüs aynı evde Kişinin, diğer insanların eşlerine saplantılıkları vardır dolandırıcı, yalancı ya da kumarbaz olduğu görülüyor matematikte becerikli birbirinden farklı cinsel arzular istekler görülür. Eğer her iki gezegen de 6., 8. veya 12. evde bulunuyorsa zevkler uğruna yitirilen bir yaşam..

DAHA FAZLASI..

NEW 9191449330496248992

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item