Sigmund Freud Astroloji


Sigmund Freud 6 Mayıs 1856,  20.40'


Frieberg (almanya) -49N38, 18E09;
Doğum dasa : Mars dasa 6 yıl 2 ay 20 gün

Güneş ;Koç 24-26-25 Bharani yücelimde

Ay : Boğa Burcu 22-13-27 Rohini yücelimde

Mars Retro Başak burcu 11-29-48 Hasta Debil

Merkür Boğa Burcu 05-51-60 Krittika

Jupiter Balık Burcu 07-41-60 Uttarabhadra yücelimde

Venu Koç burcu 04-18-14 Ashvini debil

satürn İkizler burcu 05-43-19 Mrigasira

Rahu'lar R, Koç 01-37-06 Ashvini 1

Ketu R, Terazi burcu 01-37-06 Chitra 3

Uranüs D Koç 28-50-24 Krittika 1

NEPTÜN D Kova 27-53-09 Purvabhadra 3


Pluto D Koç 12-37-19 Ashvini 4

RAHU: Atmakaraka . RAHU bir gölge gezegenidir (Kuzey Düğümü) ve bize güçlü arzular ve özlemler getiriyor. Bu maddi varoluş düzleminde bizim için arzuları yaratıyor. Güçlü arzuları konusunda saplantılı olabilir. manevi yoldan çıkarabilir. AK olarak Rahu, kişinin gölgenin etkisi altında olduğunu ve kendisini açığa çıkarmak için çok çalışmak zorunda olduğunu gösterir. Başkaları tarafından aldatılmış, veya kandırılmış hissedebilirsiniz. Sonuçta aldatmayı kullanırsanız, kendinizi aldatıyorsunuzdur,



Her şeyden önce kendine güvenmeyi öğrenmek senin için çok önemli.Rahu AK u tüm deneyimlerini denemek için açlık hissi verir .Sizin için, saflık ve gerçeğin anlamını bulmak takip etmek için mükemmel bir yoldur. Manevi dersin hayal kırıklıkları, korku ve şüpheleri kabul etmektir.



Sigmund Frued, psikolojik analiz ve bir devrimci Grafiğinde, Yükselen Akrep Merkür ve Mars 7. evden dışa dönük.temel duyguların yönü, aynı zamanda onun çocukluk eylemleri Bu tür temel duygular keskin bir şekilde odaklandığının etkisini gösterir.



Freud gezegenlerin 7., 8. ve 9. Evler kuzey yönü yerleşmesi kariyer ikili ilişkiler yeniden doğuş felsefe ilişkilerinde risk alma ihtiyacı duyuyor. İlişkiler, evriminizin ve dönüşümünüzün, huzurla kabul ettiğiniz bir faktördür.

.

7 evde Merkür ve Ay'ın Ay ile birlikteliği duyguların düşüncelerin çoğu zaman karıştığını ay yücelimde oluğu duygulara ilgilinin daha ağırlıklı olacağını gösteriyor ,



10. ev yöneticisi Güneş'in yüceltilmesi ve Venüs ile birlikte, Venüs 12 bilinçaltı evi bazı cinsel duygularla bağlantılıdır.saplantılıkları derinlemesine inceleme isteği veriyor .Rahu 7 /12 ev yöneticisi Venüs 10 ev güneş birlikte oluşu mesleğinde Aykırı bir devrimci yapmıştır.



Güneş Navamsa'da Akrep'te yerleşimi , Freud cinsellik bastırılmış duygular hazlar metafizik konularında araştırma yapmaktan daha fazla ilgi duyuyordu.



Satürn'ün 8. evde olması Derin duygular Hayatı pratik ve mesleki anlamda yapılandıran ayağı ile ilişkili gezegen Satürn, sekizde, bizi, tutkudan cinselliğe, hayatta kalmaya ilişkin ilkel duygulara dönüştüren paylaşılan duygusal maddeyi ifade eder.



Akrep’in yükselen ve navamsada güneş akrep özelikle 27 yaş sonrası Freud’un metafiziksel olarak ya da ruhsal olarak.Tepkileri her zaman keskindi –


Ketu, 12. evde olması maneviyat için isteksizlik. Bilinmeyi ilgi özellikle cinsellikle ilgili bilinç dışı davranışlar araştırma isteği veriyor buna Yönetici mars ev bulunmayan 8. House ile bağlantılı. Diğer yandan, bu tür aldatmacalar Rahu tarafından da olduğu gibi 11.



Haritada Guru-Mangala Yoga: Jüpiter ve Mars birbirlerinden itibaren 7. evde yerleşmiş ise bu yoga oluşur. Bu yoga ile doğan kişi doğru ve enerjiktir. Freud balık ve başak ekseninde yogası onu sağlık ve psikoloji üzerine yoğunlaştırmıştır ruhsal ve bedensel enerjisi Enerjileri yollarda aracılık yapar.

freud, astroloji

Jüpiter Hamsa Yogası


Jüpiter’in Yengeç, Yay veya Balık burcunda ve köşe evlerden birinde yerleşmesi ile meydana gelir. Kişiye yüksek şansla birlikte spritüal yetenekler verir.

Raja YogaKral yogası olarak da bilinen en ünlü yogalardandır. Köşe (1-4-7 ve 10) evlerin yöneticileri ile üçgen (1-5-9) evlerin yöneticilerinin bir arada bulunması ile oluşur. Köşe ve üçgen ev yöneticileri birbirlerinin evinde karşılıklı ağırlama şeklinde bulunuyorsa gene bu yogadan bahsedilebilir. Daha geniş ele alırsak, köşe ve üçgen ev yöneticilerinin tam görünümü halinde de bu yoganın oluşacağı tezi vardır. En önemli yükselme yogalarındandır. Toplumda ün kazanmış, başarılı olmuş her insanın haritasında bu yogadan genelde bulunmaktadır

DAHA FAZLASI..

Sigmund Freud 7225527898128849970

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item