ABD EYLÜL 2015 RAHU DASA


ABD EYLÜL 2015 RAHU DASA





Amerika Birleşik Devletleri'nin doğumu  4 Temmuz 1776, 18: 30' Rahu Dasha'da doğdu  İlk 18 yıl Rahu Dasha 1776-1793 arasında yaşadı.  ve üçüncü Rahu'Dasha Eylül 2015'te döngünün başlamasıdır.

Rahu Dasha'nın Vimshottari Dasha döngüsünde geri dönüşü , ülkenin kolektif evriminde önemli bir dönüm noktasıdır  gezegensel Dasha, zihnimiz üzerindeki etkisini veya bir ülke durumunda kolektif bilinç düzeyini ve gücünü gösterir.

Bir ulusun  ilk Dasha  ulusun doğduğu temeli gösterir. Amerika'yı kuran ilk yerleşimciler  Rahu alışılmışın dışında, yabancı Enerjisi, statükoyu değiştirmeye ve orijinal ve aşılmamış yolları keşfetmeye yöneliktir.


“Jung, “  Rahu yorumu bilinçli zihni ideal kavramlarla doldurmak, Batı teozofisinin bir özelliğidir, ancak gölgeyle ve karanlığın dünyasıyla yüzleşmek değildir. Kişi, ışığın figürlerini hayal ederek değil, karanlığı bilinçli hale getirerek aydınlanır ” .

 Jung, “Herkes bir gölge taşır ve bireyin bilinçli yaşamında ne kadar az bedenlenirse, o kadar koyu ve yoğun olur. Her şeyden önce, en iyi niyetli niyetlerimizi engelleyen bilinçsiz bir engel oluşturur. ”

Kişisel gezegen Dasha'ya veya içinde yaşadığımız ülkeye bakılmaksızın Rahu çağında yaşıyoruz. Medya üzerindeki etkisi, ve , fiziksel varlığımızla tamamen bağlantı kurma yeteneğimizi yansıtıyor. Keşiflere ve yeni deneyimlere ve internet çağına olan iştahı mükemmel  evlilik Rahunun yansımalarıdır..



ABD'de  Rahu, Yengeç  sekizinci eve yerleştirilir. Sekizinci ev,  güçsüz, savunmasız ve açıkta hissettiren alan hayatıdır. Sanskrit'te sekizinci eve Mrityu Bhava veya ölüm evi denir . Sekizinci evdeki gezegenin Dasha'sı üzerinden her geçişimizde her seferinde yoğun bir yeniden doğum öngörülür .

ABD burcunda Rahu, kadın ve çocuk meselelerini ön plana çıkarmaya ve erkeksi ve kadınsı gündemler arasındaki polariteyi artırmaya devam edecek kadınsı ay, kadınsı Yengeç  belirtisidir.

Kesin olan bir şey var ki, siyasi tartışmanın hangi tarafında durursanız olun, Rahu'nun Amerika Birleşik Devletleri'ndeki etkisi altındayız.

Temmuz 2018, Dasha  Rahu Jupiter'e geçti, bu döngü Kasım 2020'ye kadar sürecek Jupiterin din geleneksel liderler örgütleri vuracaktır..

Rahu antitezi olarak Jüpiter, yasallık, tarafsızlık ve eski gelenekleri destekleyen bir gezegendir, aynı zamanda ABD için yükselen efendidir ve ABD burcundaki yedinci evde güçlü bir açıda yer almaktadır. Jüpiter'in bilgelik, anlayış özellikleri , adalet, kontroller ve dengeler ABD anayasasına kuruluşunda dikkatle hazırlanmıştı.

 Jüpiter döngüde, ülkenin mahkemelerinin, adalet sistemlerinin ve hükümetin farklı şubelerinin Rahu'nun yerleşik sosyal ve politik sistemleri yok etme arzusuyla başa çıkmasını bekleyebiliriz.

Demokratik ideallerin altında, kendimizi çok fazla özgürlüğe kaybetme ve sınırlar arama korkusu yatıyor. Adalet ve dengenin altında uç noktalara çıkmanın gölgesi yatar.

Vedik Astroloji'de Rahu'nun  dinlediği tek gezegenin Jüpiter olduğu söylenir. Bu gölgenin ne kadar derine gittiğini ve Rahu'nun getireceği sosyal ve politik huzursuzluğun ne kadar derine ineceği Jüpiter'in iradesine ve bilgeliğine kalmış.

DAHA FAZLASI..

Doğum Haritaları 7228942085296889701

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item