Venüs-Mahadasha


Venüs-Mahadasha-Shukra-venüs-dasha 


Venüs'ün Mahadasha'sı 20 yıl kadar sürer . Faydalı ve hassas bir gezegendir, sulu dişil enerjidir.

Venüs aşk, tutku, güzellik, evlilik, sanat, müzik, yaratıcılık, lüks, zenginlik, hoşgörü, seks, medya ve kokularla güçlü bir şekilde bağlantılıdır. Esasen duyuların gezegenidir - koku, manzara, ses, tat ve dokunma.

Venüs haritada faydalı olduğunda, birçok maddi rahatlık ve refah getirir. Native, medya, güzel sanatlar, dans, müzik, eğlence vb. gibi sanatsal endüstrilerde başarılıdır.

Venüs, kişiye karşı cinsi çekmesi için manyetizma sağlar. Araçların, mücevherlerin, lükslerin, evlerin, kraliyet statüsünün konforunu ve her yönden kazanç sağlar.


Venüs'ün Mahadasa Shukra venüs dasha

Venüs Mahadasha'da Venüs Antardasha


Venüs'ün Antardasha'sı zenginlik kazanımına ve refaha yol açar, birçok konforun, ulaşımın, yeni kıyafetlerin, lükslerin, parfümlerin vb. tadını çıkarır.

Venüs toplumda da daha iyi bir isim ve şöhret verir. Kişi, finansal kazanımların yanı sıra kişisel yaşamda da arzuların yoğunluğunu deneyimler.

Bu Antardasha, yeni ilişkiler ve ayrıca mevcut ilişkilerde romantizm getiriyor. Aynı zamanda aşk ve tutkuyu evli yaşamınıza geri getirir.

Kişi kendini sanata yatkın hisseder ve güzel sanatlar vb. gibi yaratıcı uğraşlardan hoşlanır.

Venüs Mahadasha'daki Venüs Antardasha'nın bu döneminde çok fazla keyif ve hoşgörü gerçekleşir .



Güneş Antardasha, Venüs Mahadasha'da


Güneş ve Venüs arasındaki ilişki düşmancadır, dolayısıyla Güneş bir şekilde burada Venüs'ün olumlu etkisini yutar. Zenginlikte küçük bir ilerleme olsa da, hayatta bazı zorluklar da devam ediyor.

Yerli, aile üyeleri ve eşiyle çatışmalara girme eğilimindedir.

Güneş Antardasha'nın Venüs Mahadasha'daki bu zamanında , sadece samimi çabalar iyi sonuçlar getirebilir.

Bazı düşmanlar veya muhalefet de sizi aşağı çekmeye çalışır. Ayrıca, bir destek eksikliği de hissediyorsunuz.

Bu Dasha özellikle gözlerinizi, başınızı, midenizi ve kalbinizi etkiler. Ayrıca devlet sektörüyle olan ilişkilere de dikkat etmelidir.



Venüs Mahadasha'da Ay Antardasha


Bu iki sulu dişil enerji bir Antardasha altında çarpıştığında, kişi müzik, çiçekler, kokular, güzel sanatlar vb. gibi sanatsal arayışlara ve güzelliğe düşkün olur.

Bu gezegenlerin her ikisi de hassas, dişil ve faydalıdır ancak kesin sonuçlar haritadan haritaya farklılık gösterir.

Aşırı itaatkar enerji, kariyer konularında sorunlara neden olur. Ailevi konulardaki sıkıntıyla birlikte bazı kararsızlıklar devam eder.

Venüs Mahadasha'daki Ay Antardasha, kontrolden çıkmanın değil, doğru bir yol izlemenin zamanıdır. Maneviyat eğilimi yardımcı olur.

Mars Antardasha Venüs Mahadasha'da


Venüs Mahadasha'daki Mars Antardasha'nın bu döneminde, libidonuz da göklere çıkıyor. Agresif ve intikamcı olursunuz. İş yerinde bazı engeller olabilir, bu nedenle davranışınızı kontrol etmeye çalışmalısınız.

Ateş, soğuk algınlığı, kan enfeksiyonu, asitlik vb. gibi sağlık sorunları da devam edebilir ve zaman zaman kanla ilgili bazı sorunlar da ortaya çıkabilir.

Bununla birlikte, bu dönemde birçok zenginlik, süs eşyaları, lüks giysiler vb. Arazi, bakır veya altınla ilgili bir işteyseniz, bu dönemde büyük karlar gelir. Genel olarak, bu Dasha yerel için karışık sonuçlar getiriyor.



Venüs Mahadasha'daki Rahu Antardasha


Venüs Mahadasha'daki Rahu Antardasha , çocuklardan ve akrabalarından iyi haberler getiriyor.

Bununla birlikte, kişi yangın, kimyasal veya zehir içeren durumlarda dikkatli olmalıdır. Bu dönemde ilaca bağlı bazı enfeksiyonlar da mümkündür.

Yine de bu süre zarfında düşmanları yenebilirsiniz. Rahu'nun olumsuz etkisi, Venüs'ün faydalı yönlerini bir şekilde gölgede bırakır, bu nedenle bu dönemde bazı zorluklar ve zorluklar devam eder.

Kişi yaşlıların gözünden düşer ve zaman zaman pozisyonunu ve servetini kaybeder. Bazı acılık ve yanlış anlamalar ilişkilerde de devam eder.



Jüpiter Antardasha Venüs Mahadasha'da


Jüpiter ve Venüs arasındaki ilişki düşmanca olsa da, bu iki gezegen de doğası gereği faydalıdır. Jüpiter aslında Vedik Astrolojide en faydalı gezegen olarak kabul edilir.

Jüpiter genişleme ile ilgilidir, bu nedenle Venüs Antardasha altında Jüpiter, Venüs'ün verdiğini genişletir. Kişi bu dönemde iyi bir mesleki statüye, maddi rahatlıklara ve ailevi konularda mutluluğa sahiptir.

Venüs Mahadasha'daki Jüpiter Antardasha'nın bu döneminde maneviyata yönelik bir miktar eğilim de hissedilir .

Yerli, sosyal çevrelerinde çok fazla tanınma ve ün kazanır. Jüpiter ayrıca kişinin bilgisini ve zekasını genişletir.

Eşi ve çocukları ile keyifli vakit geçiren kişi, kariyerinde yükselme de gözlemler.



Venüs Mahadasha'daki Satürn Antardasha


Satürn zararlı, Venüs faydalı. Her iki gezegen de birbiriyle arkadaş olduğu için Satürn'ün olumsuz etkisi bir nebze olsun hafifliyor. Venüs Mahadasha'daki Satürn Antardasha'nın sonuçları sırayla ortalamadır.

Kişi evlilik hayatında anlaşmazlıklar yaşama olasılığı yüksek olsa da, bu dönemde o da birçok konfor ve lüksün tadını çıkarır.

Kariyer ve sosyal yaşamdaki engeller, yaşamda bazı rahatsızlıklara neden olur. Sağlık sorunları ve mali sıkıntılar da artan harcamalar nedeniyle devam ediyor.

Olumlu bir kayda göre, bu dönem artan dini eğilim ile işaretlenmiştir. Bu, sıkı çalışma dönemidir. Ciddi çaba harcarsanız, sonuçlar biraz olumlu olacaktır.



Venüs Mahadasha'da Merkür Antardasha


Venüs ve Merkür birbirleriyle arkadaştır. Ayrıca, her iki gezegen de doğası gereği faydalıdır.

Eğer bu Dasha ıstıraptan kurtulmuşsa, kişi çocuklarla rahat ve keyifli bir hayatın tadını çıkarır. , arkadaşları ve ailesi ile tatmin edici bir yaşam sürüyor.

Eş ve ailenin diğer üyeleriyle olan ilişki de istikrarlı ve mutlu kalır. İlişkilere karşı daha samimi olursunuz.

Mutluluk her konuda bolca hissedilebilir. Merkür, rakipleri alt etmek ve şöhret kazanmak için doğru miktarda bilgeliği aşılar.

Venüs Mahadasha'daki Mercury Antardasha, münazara, sanat, şiir, yazı veya resim gibi yaratıcı yarışmalara katılan insanlar için harika bir dönemdir.



Venüs Mahadasha'da Ketu Antardasha


Ketu, zararlı bir gezegendir, bu nedenle Venüs'ün buradaki olumlu etkisini zayıflatır. ilişkilerde mesafe yaratabilecek , Bu dönemde zihinsel huzur eksikliği de devam eder.

Pek çok engel, özellikle kariyerinizde başarıya doğru adım atmanızı engelliyor. Kişi işteki pozisyonunu kaybedebilir veya bir miktar kayba uğrayabilir.

Bazı istenmeyen seyahatler de bu dönemde gerçekleşir. Düşmanlarınız da sizi aşağı çekmeye çalışırken çok dikkatli olmalısınız.

Venüs Mahadasha'daki Ketu Antardasha'nın bu döneminde yanlış ilaçlardan dolayı bazı enfeksiyonlara yakalanabileceğiniz için ilaçlarınızı da kontrol etmelisiniz .


DAHA FAZLASI..

Venüs Mahadasha 8342904086474760702

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item