Venüs


Venüs ile ilgili temel astronomik gerçekler

Venüs, Güneşten en uzak ikinci gezegendir. Güneş ve Ay dışında gökyüzündeki en parlak gezegen . Dünyadan görüldüğü gibi, Venüs asla Güneşten 48 dereceden fazla uzakta olmaz. Venüs'ün Güneş etrafında bir yörünge yapması 225 gün sürüyor ve ekseninde bir dönüşün tamamlanması 243 gün sürüyor. Venüs retrograd periyodu yaklaşık 40 ila 43 gündür ve yaklaşık her on dokuz ayda bir retrogra alır.



Hindu Mitolojisinde Venüs




Venüs, şeytanların gurusu, tanrılarla savaşan Sanjivini Vidya'nın yardımıyla ölüleri kaldırabilir. O son derece zeki ve gerçek bir Brahmana, her öğrenme biçiminde uzman. Ayrıca Zühre, Roma Astrolojisi'nde Lucifer isimleriyle bilinir. Eski Roma tanrıçası Venüs (Eski Yunan Mitolojisi'nde Afrodit) adını bu gezegenden almıştır. Halk arasında Çoban Yıldızı olarak da bilinir. Kendi ekseni etrafında, Güneş Sistemindeki diğer tüm gezegenlerin aksi istikamette döner.

Astrolojide Venüs ( zühre,çoban yıldızı, ) Terazi ve Boğa burcunun yöneticiliğini üstlenir. Balık burcunda yücelir(27 derece), Başak burcunda gücünü yitirir.

Venüs, her sekiz yılda Güneş ile kavuşum yaptığı 5 sidonik döngüden geçer. Her sekiz yılda bir aynı noktaya gelir ve o noktadan yeniden doğar. Bu süre içinde Güneş’in etrafında beş kez dönmüş olur. Venüs, bu döngü esnasında gökyüzünde “Pentegram (Beş Köşeli Yıldız)” motifi çizer.

Pentagram, Yunancada beş çizgili anlamına gelen pentagrammon kelimesinden türemiştir. Beş köşeli yıldız demektir. Evrensel olarak birlik ve sonsuzluk anlamına gelir. Pentegram, beş unsuru (ateş, hava, su, toprak ve eter) ve beş unsurdan oluşan mikrozkozmosu yani insanı simgeler. İnsan kollarını ve bacaklarını açtığı zaman, başı ile birlikte beş köşeli bir yıldıza benzetilir. Bu sembolizmle ifade edilen insan, insan ruhunun tekamül hedefi olan mükemmel insandır, yani her türlü dualiteyi aşmış insandır. Yıldızın kendi içindeki oranı antik çağlar ve rönesansta kullanılan “altın orana” eşittir ve aynı zamanda insan bedenini de temsil eder. Her insan aslında bir yıldızdır.



GÜÇLÜ BİR VENUSUN ETKİLERİ 

eğlenceli kişilik ve kariyer verir. Kişinin kazanması için gerekli olan gerçek değere sahip olmamasına rağmen iyi şanslar ve sanatsal niteliktedir. başarılı bir müzisyen veya aktör olabilir.

ZAYIF VENUSUN ETKİLERİ 

Venüs etkilendiğinde cinsel eğilimler, ahlaksız karakter, aşırı içme, birden fazla evlilik sayısı, çocuk kaybı para kaybı, cinsel skandallar, prestij kaybı.

Venüs ilişkilerde en önemli gezegendir. Güzel bir Venüs aşk getirir.Venüs kötü yerleştiyse sevgiyi anlaman mümkün değil veya sevgiyi anlamayan bir eşin gelmesi mümkün oluyor.

Doğum haritasında kendinde Venüs- Mars açısı olmayanlar evlenirken cinsellikten çok güvene ve mantığa önem vererek seçimini yaparken, Venüs-Mars açısı olan kişiler o enerjiyi otomatik yayan bu konuya daha önem vererek seçim yapan kişilerdir.

Bunun için iki kişinin Venüs ve Mars'larının karşıklı görünümlerine bakmalıyız. Kadının Venüs’ü Erkeğin Mars’ı ile ve Erkeğin Venüs’ü kadının Mars’ı ile uyumlu mudur?

Entelektüel fikir birliği için Merkür, Ay, Jüpiter yerleşimleri de kontrol edilmelidir.



NEW, Venüs aşk gezegeni


VENÜS FİZİKSEL GÖRÜNÜŞ Venüs doğal ortalama boy, sivilce yuvarlak yüz, beyazımsı ten, hoş gözler, hoş ses, tatlı gülümseme ve kıvırcık saçlar verir. Çekici bir kişilik ve cinsel canlılık verir.

Eğer kişinin yaşı bu daşaların yaşandığı yıllarda evlenmesine izin vermiyorsa yapalım?

Venüs - Jüpiter ve Ay maha-antar daşa bakın, ek olarak 7.nin lordunun dispozitörünün daşasına, 7.nin lordunun navamsada bulunduğu burcun lordunun daşasında da gelebilir.

Venüs Koç; hızlı aşklar, ateşli ve çekici aşık, birçok ilişki imkanı,

Venüs Boğa; sakin sabırlı alıngan eş evlilikte mutluluk, güzel ve düzgün bir eş, sarsılmaz ve dayanıklı maddiyat ön planda olan aşk

Venüs İkizler; flört seven aşkta iletişim isteyen cinsellikte aşırılık, yüksek libido, çifte ilişkiler, eğitimli partnerler, 2 evlilik

Venüs Yengeç; Aşırı duygusal tutku, cinsellikte aşırılıklar, duygusal eşler, eşle zamanı evde harcama ev yaşamına fazla özen gösterme evde fazla zaman geçirme

Venüs Aslan; sahne sanat ego gösterişli aristokrat aileden hoş eş, derin ciddi çekicilik, ateş burcunun kurutuculuğu aşkın sıcaklığını tazeliği bitirebilir

Venüs Başak; cinsellik arka planda, mantık birlikteliği düşük kaliteli dar kafalı eşlere ortaklara dikkat.

Venüs Terazi; aşk sanat denge güzellik evliliği göstergesi, cömertlik, pahalı evlere, takılara ve lükse düşkünlük eşi bezdirebilir sorunlar getirebilir

Venüs Akrep'te; gizli duygulara tutkulu intikamcı duygular, kıskanç, bağlı fakat aldatılırsa artık sadık kalamayabilir,

Venüs Yay; heyecanlı şakacı sevimli bir aşık, heyecanlı görünüş altında bir çocuk ve bilge, mutlu başarılı evlilik, ufak tefek kaçamaklara göz yumulması gerek

Venüs Oğlak'da; soğukluk maddiyat kariyer vefasız aşk ilişkileri, evliliğin gecikmesi, yalancı çıkarcı eşler. Üzüntüler

Venüs Kova; Marjinal görüşlere evet ama Rahu'nun yerleşimine göre yabancı eş , hezeyan, hayal kırıklıkları, geç yaşta evlenmek

Venüs Balık, yüceldiği yerde olumlu, bol aşk, sonuçta mutlu bir evlilik, alçak gönüllü güzel iyi eşler, evlilikte konfor,

Venüs Cinsiyeti: Kadınsı.ve Arzu Venüs ilişkiyi gösterir: Eş.

Venüs'ün Mizaç: Kolay gidiş ve uzlaşmacı.

Venüs'ün Yönel Gücü: Yedinci / Dördüncü Evde.

Venüs'ün Zayıflığı: sekiz ve Onuncu altıncı Evde.

Venüs burcu yönetir: Boğa ve Terazi.: Balık.

Venüs'ün zayıflamasının işareti: Başak koç akrep

Venüs'ün arkadaşları: Merkür ve Satürn.

Venüs'ün düşmanları: Güneş ve Ay.

Venüs ile nötr: Mars ve Jüpiter.

Venüs'ün Vimshottari Dasha dönemi: Yirmi yıl.Venüs tarafından yönetilen Nakshatra Bharani Nakshatra , Purva Phalguni Nakshatra ve Purva Ashadha Nakshatra'dır .

Venüs vücut kısmı: Böbrekler ve Üreme organları.

Venüs günü : Cuma.yön: Güneydoğu yönü.

Venüs taş: Elmas. Beyaz Safir ve Zirkon.

Venüs renkler: Beyaz ve Alacalı Renkler İlkbahar mevsimi.

Venüs'ün tatlar: Ekşi tatlar.geometrik şekil: Bir Sekizgen.

Venüs'ün Numeroloji'ye göre sayılar: 6, 15, 24, 33 ve altıya kadar ekleyenler buna göre yönetilir.

Venüs için olumlu anahtar kelimeler: Uyum, Adanmışlık, İyileştirme, Sevgi ve Duyarlılık

Venüs için olumsuz anahtar kelimeler: Tembellik, Kayıtsızlık, Kendine hoşgörü, Yüzeysel ve Çapkın.

VENÜS vücut kısımları, işlevleri ve hastalıkları

Boğa ve Terazi üzerine hüküm süren Venüs, boğaz, tiroid ve böbrekleri düzenlemeye yardımcı olur. Venüs Bakır vitaminlerini yönetir. Venüs ayrıca dolaşım sisteminin yarısından fazlasına hakimdir, ciltle ilgilidir. Venüs kan hastalıklarında rol oynar. Venüs ayrıca flebit, Mars, sıkı, sağlıklı kasları temsil ederken, Venüs, zıddı, yumuşak veya zayıf kasların potansiyel bir ton veya gerginlik olmadığını gösterir.

bademcik iltihabı, difteri, larenjit, boyunda şişlik, kabakulak ve ağız veya boğazda pamukçuk veya mantar enfeksiyonu gibi boğaz ve boyun ile ilgili tüm hastalıklar. Tiroid ile ilgili problemleri, böbreğin çeşitli hastalıklarını, ayrıca deri rahatsızlıklarını, Şeker veya diyabet, idrar ve semen ile ilgili problemleri yönetir. Ellerin ve ayakların kilo ve ödemlerine veya kilo verememe sorununa neden olabilir.

VENÜS'ün yönettiği meslekler




Venüs, sanat, eğlence, güzellik ürünleri, lüks , özellikle tatlılar ile ilgili tüm meslekleri ve kariyerleri yönetir. Venüs; oyunculuk, drama, film endüstrisi, müzik, dans, şarkı söyleme, enstrümantal müzik, çizimler, resim, heykel, fotoğrafçılık, süsleme, parfümeri, sanat, dekorasyon, kuyumcular, değerli taşlar, lüks eşyalar, gelir vergisi ile ilgili olanları belirtir. gelir, finans departmanı, banka yetkilileri, yargıç, yün tüccarı, berberler, saç stilistleri, peruk yapımcısı, terzi, terzi, bayan giyim, bayan giyim, lüks eşya bayileri, oteller, restoranlar, pastane, aşçılar, bayiler, barlar, süt çiftliklerinde bayiler, buz krema, şeker, süt, şekerleme, boyalar, boyalar, asitler, benzin, yağlar, gübre, cam, plastik, parfümeri, sabun, evlilik komisyoncusu,


Venüs'ün Mantra'sı:Om dram dreem droum sah shukraya namah


Hima kunda mrinalaabham daityanam paramam gurum sarva shastra pravatkaram bhargavam pranamaamayaham


Venüs'ün burç içine iyi yerleştirilmemiş olması durumunda Venüs için yapılacaklar:

Durga chalisa'nın okunması.

Venüs Mantralarının okunması.

Yardımseverlik: Evli kadınlara cuma günleri parfüm, süslü eşya ve beyaz sandal ağacı bağışında bulunun.

Oruç: Cuma günleri.Rudraksh: Altı mukhi (altı yüzlü) Rudraksh giyin.

1. Evdeki Venüs Çözümleri

(1) Gün boyu cinsel ilişkiye girmeyin.

(2) Karakterini temiz tut.

(3) inci ve sütle ile banyo yapın.

(4) 25 yaşına girmeden evlenmeyin.

(5) Herhangi bir iş yapmadan önce başkalarından tavsiye alın

(6) Cuma günü tek başına dinlenin .

(7) Misafirlerinize düzgün ılımlı cevap verin.

(8) Pırlanta kullanın ve yokluğunda inci kullanın .


6. Evdeki Venüs Çözümleri




(1)çıplak ayakla yürümemelidir.

(2) Sütü beslenin 6 gün boyunca 6 kıza sürekli bağış yapın.

(3) Daima cebinizde sağlam bir gümüş bulundurun.

(4) Cuma için, sütle beyaz taşı yıkayın ve suyla yüzmeden önce üzerine beyaz sandal ağacı uygulayın.

(5) Güvecin Kuşlara pirinç ve sütlaç verin.

(6) Gümüş bir kapta lor peyniri bağışlayın.

(7) Kadınlara saygı duy. .

(8) Parfüm, krema ve pudra kullanın.

(9) Beyaz ve yeşilimsi renkler giydiğine dikkat

8. Evdeki Venüs Çözümleri



(1) Cuma günü, dini bir yerde 8 kilo havuç bağış yapın.

(2) 43 gün boyunca siyah bir ineğe besleyin.

(3) Kimseye kefalet vermeyin.

(4) Her Cuma günü ineğe ekmek verin.

(5) Gümüşü inci giyin.

(6) Hiç kimseden ücretsiz bir şey kabul etmeyin.

Venüs 12. Evde


(1) 43 gün boyunca her akşam ıssız bir yere Neem çiçeği gömün.

(2) Siyah bir ineğe yemek yedirin .

(3) Beyaz bir ineğe iyi bakın.

(4) Eşinizin elinden bağış yapmaya devam edin.

(5) Karınıza saygı gösterin. .

(6) Karakterini temiz tut.

(7) Lor peynir süt Bağış yapın.

DAHA FAZLASI..

Venüs 7417426276269765230

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item