Satürn 3. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

Satürn 3. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki


Astrolojide 3. evde bulunan Satürn, kişiyi çok yaratıcı kılar, kalın bir ses verir (radyo için iyi), uzun yazma sevgisi verir, bu bir romancı ve senarist için mükemmeldir ve genellikle yerli seyahati iş için yapar

.3. evdeki Satürn : maddi zenginlik, düşmanlara karşı zafer, şöhret, mutlu aile hayatı, cömertlik.

Yolculuklar sırasında sıkıntılar ve trafik kazaları, kazalar yaşanabilir.

Kaba ses.

 
3 ev 'deki Satürn her şeyi sıfırdan başlatmalı ve babanın, çocukların ve akrabaların borçlarını geri ödemelidir.
Karmik konumdur, çünkü buradan hem saf üçlüleri hem de ölürken geçmiş yaşam anılarının 12. ev sini gösterir. 

3. evdeki Satürn, kişinin bir iş veya hizmet durumunda olmasına izin vermez ve sonunda kendi işine sahip olacak ve kendi patronu olacaktır. Satürn, özellikle Güneş'le aynı evde oturuyorsa veya açı yapıyorsa, babayla olan ilişkiyi de kısıtlayabilir.

Satürn Vedik Astrolojide 3. evde 32 yaşından sonra başarı sağlar.

Üçüncü evdeki Satürn kişinin evliliği de aşk hayatında düzelme, 25-29 başlar öncesi sıradan aşk ilişkileri hayatında belirgin bir şekilde görülmektedir.


Kişi , erken yaşta kültüre ve dine saygısızlık ettiyse, sonraki yıllarda daha çok içine girer. Üçüncü evde, Satürn kişiye korku getirir ve bu onun çabaları ve değeriyle ilgili bir tür gereksiz korkudur.


Herhangi bir evde Satürn bir stres faktörüdür ve eksiklikleri yansıtır, ancak 3. evde Satürn kardeşlerinizi, cesaretinizi, iradenizi, komşularınızı ve kısa mesafeli seyahatinizi temsil eder. Yazma, konuşma veya oyunculuk ve medya endüstrisi gibi herhangi bir biçimde iletişimi temsil eder.

NEW,Satürn Kavuşumları,Gezegenler, Satürn 3. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki,


Satürn serttir, zorluklar, engeller ve gecikmeler verir, kişinin sabrını ve dayanıklılığını test eder, hayat dersleri verir, sonunda başarıya doğru gitmeden önce hayatı basit ve pratik hale getirir

3. ev kardeşler, meslektaşlar, okul arkadaşları, ilk-orta eğitim ve iletişim vb. ile ilgilenir. Ayrıca kısa gezileri, ulaşımı ve tüm pratik şeyleri tartışır. Bu ev, kişinin eğitiminde ve mesleğinde hayati bir rol oynar.

3 ev de Dusthsthan (kötü evin) biri olup cesaret, fiziksel güç, inisiyatif, girişimci doğasını, yazma ve iletişimsel yeteneği vb temsil Upachaya ev böylece zararlı gezegenler burada iyi kabul edilir.

Satürn için en iyi konumlardan biridir; bireyi çok çalışmaya iter, hayatın zorluklarıyla yüzleşme cesareti verir. Birey birçok engelle, gecikmeyle veya muhalefetle karşılaşabilir, ancak sonuçta başarılı sonuçlar çıkacaktır.

10. evden 6. konumdur.Kariyeri yöneten kişi, kariyerinde Satürn yolunda çok başarılı olmak için uzun bir yol kat edecektir. Birey, çalışkanlığı ve zekası ile toplumda tanınacak ve saygı görecektir.

Bu kişilerin herhangi bir türde ortaklık işine girmemeleri her zaman tavsiye edilir. Kişi genellikle ciddi, düzenli ve hayata çok odaklıdır. Bu insanlar mahremiyeti veya izolasyonu tercih eder. Onlar parlak stratejist ve analisttir. doğru ile yanlışı ayırt etmek için en iyisidir..


Satürn Olumsuz Etkiler:


Bu kişiler çocukluklarından beri konuşmaya utangaçtırlar ve sınıfta ayağa kalkıp isteseler bile konuşmaları onlar için kolay değildir. Başka bir deyişle, zamanla iyileşen konuşma korkuları vardır.

Çocuklukları pek akılda kalıcı değil, kendilerini takdir edilmediklerini, düşünme biçimleri nedeniyle hafife alındıklarını hissettiler. Kimse onları duymadığı için bu onlara bir aşağılık kompleksi vermiş olabilir ve sessiz kalmayı öğrenmiş olabilirler.

Çok sosyal olmadıkları için çok az veya yetersiz etkili temaslara sahip olacaklar ve muhtemelen çok yalnız kalacaklar. Yalnızlık zaman zaman karamsarlık ve depresyon getirecektir.

Bu yerleşime sahip insanlar zaman zaman sebepli veya sebepsiz depresif hissederler. Bunun nedeni Satürn'dür; bu depresyon duyguları çocukluktan beri gelir çünkü çocukluk çok unutulmaz olabilir. Ancak bu depresyon ve karamsarlık durumu, zaman ve yaş geçtikçe düzelecektir.

Diğer bir sosyal faktör ise kardeşleri ve akrabaları ile olan ilişkileridir; çok iyi olmayacak. Kardeşler veya akrabalar zaten yerlinin hayatında pek yardımcı olmayacaklar, aksine çoğu zaman onlardan hayal kırıklığına uğrayacaklar.

Kişinin araba kullanırken dikkatli olması gerektiği söyleniyor.

Bu insanlar iletişim konusunda iyidirler ancak çok iletişim kuramazlar, bu yüzden sadece merhaba demek için birini aramak veya mesaj atmak onlar için çok zordur.

Bu kişiler fikirlerinin ciddi biçimde eleştirildiklerine inanıyorlar; kendilerini güvensiz hissederler ve duygu ve düşünceleri konusunda sessiz kalmayı tercih ederler.

Satürn'ün bu yerleşimi eğitimde engeller yaratır, kişi eğitimini tamamlayamayabilir veya gecikebilir veya yüksek öğrenime ulaşamayabilir. Bu kariyeri etkileyecektir.

Bu yerleşim evlilik hayatına ciddi zararlar verebilir. eşinize her türlü desteği ve güveni sunacaktır, ancak sonunda incinecektir. Kişi gerçek aşkı aramaya devam edecektir.


3. Evdeki Satürn'ün Bazı Olumlu Etkileri:


Bu kişiler meslektaşları ve üstleriyle fazla etkileşime girmeleri gerekmeyen görevlerde çok iyidir. Her zaman kendi işlerine baktıklarından, diğerlerinden daha hızlı sonuç almayı başarırlar.

Genellikle katıdır, düzenlidir (tıpkı Satürn gibi), parlak bir zihne sahiptirler ve strateji ve analiz uzmanıdırlar.

Kişi, hayatta bir şeyler elde etme çabalarıyla birçok engelle ve rahatsızlıkla karşılaşacak, ancak sonunda uçan renkler ve başarı ile çıkacak.

Ayrıntılara dikkatleri kesinlikle olağanüstüdür ve yalnızca gerektiğinde çok daha az konuşurlar. Bununla birlikte, ne zaman konuşurlarsa konuşsunlar, kelime seçimleri harika, cümleler kısa ve öz ve insanlar onları duymak istiyor. Ancak, kibar ve sözlerinde kimseyi incitmemek için çekingendirler.

Hangi meslekte olursa olsun, kişi görev ve sorumlulukları konusunda kendini adamış, disiplinli, aktif ve dakik olacaktır.

3. evdeki Satürn kişiyi çok mantıklı kılıyor; hayırseverlik, din, doğru ve yanlış gibi konularda insan farklı kavram, görüş ve inançlara sahip olacaktır.

Yerleşim genel olarak iyiyse, o zaman kişi zengin olabilir, siyasetle ilgilenebilir, alt sınıfa hizmet edebilir ve Satürn düşük sınıftan insanları temsil ettiği için kitlelerin refahı için çalışabilir.

Daha az konuşup daha çok dinledikleri için sürekli yeni fikirler üretirler ki bu başarılarının sırrıdır.

Satürn onları çok sabırlı ve hoşgörülü yapar, bu da onlara çok istikrarlı bir zihin verir ve hayattaki herhangi bir durumla başa çıkmak için zaman verir ve alırlar.

Satürn ile doğum haritalarında üçüncü evde doğan insanlar kesin, esnek ve olayları derinlemesine görme yeteneğine sahiptir. Çok verimli bir şekilde organize olabilirler ve yaşamla en geleneksel ve muhafazakar şekilde baş edebilirler.

3. evdeki Satürn, kişinin uzun süre bir işte veya hizmette olmasına izin vermez ve sonunda kendi işine sahip olur. Dünyevi başarı 33 yaşından sonra gelecektir.

Bu ev aynı zamanda cesareti de teşvik eder. Kişinin iradesinin ve çabasının evi, yani kişinin çabasının nerede olacağı ve yaptığı işte ne kadar çaba göstereceğidir. Bu aynı zamanda 8. evden 8. olduğu için uzun ömürlü evdir .

Satürn, Güneş ile aynı alanı paylaşıyorsa, babanızla olan ilişkinize zarar verebilir. İşin iyi yanı, bunu başarmak için yeni iş stratejileri geliştirmeniz için size ilham verecek.

Yurtdışında çalışma fırsatları bulabilirsiniz. Ya da işle ilgili seyahatlere çıkabilirsiniz. 3. evde Satürn'ü zayıflattıysanız, kardeşleriniz veya yakın arkadaşınızla olan ilişkilerinize zarar verebilir. Satürn'ün varlığı başarınızı geciktirebilir, ancak kendinizi çalışmaya adadığınız sürece, başarıyı daha yüksek bir seviyede bulabilirsiniz.

3. ev Satürn, ancak çok çalışırsanız servetinizi lehinize çevirebilir.

3. evden Satürn açıları:

5. evdeki görünüm:

Beşinci ev aşk hayatını, çocukları ve diğer zevkleri temsil eder. Bu yön, kişiyi eğlenceden, aşktan veya diğer zevklerden mahrum bırakır. Kişi, yaşam ve sorumlulukları konusunda çok ciddi olabilir ve yaşamın küçük anlarının tadını çıkarmayı unutacaktır. Aynı zamanda bu yön onu sakin, manevi, yardımsever yapacak ve hayatın anlamını ve amacını arayacaktır. Doğumda problem olabilir.


9. evde açı:

Bu çok iyi bir yön. 9. ev dini, maneviyatı, kişinin hayata bakışını, şansı ve talihi temsil eder. Bu bireyler hayata felsefi bir bakış açısına sahip olacaklardır. Bu insanlar çok zekidir ve kendi din, Tanrı, maneviyat ve inanç kavramlarına sahiptirler. İnatçı tavırları vardır ve uyum sağlama konusunda fazla esnekliğe sahip değildirler. Gizli bilimlere derin bir ilgileri vardır. 9. ev ayrıca uzun yolculuğu temsil eder; yabancı ülke veya dini yerler olabilir. Satürn bu evde iyi durumdaysa, o zaman kesinlikle yabancı yerleşime yardımcı olacaktır. Bu yerleştirme aynı zamanda onlara iyi bir eğitim ve daha yüksek başarı sağlar. Genelde uzun ömürlüdürler.


12. evde açı:

12. ev açısı düşmanlarınızı kontrol altında tutacaktır. Ancak kişi yabancı ülke ile ilgili eğitim, meslek veya yerleşim gibi sorunlarla karşılaşabilir. Uyku sorunları olabilir.


Bunlar genel gözlemlerdir. Genel sonuç hayıra bağlı olacaktır. 4. evdeki gezegenlerin görünümü , diğer gezegenlerin görünümü , yerleşim evleri, yüceltme , güçten düşme, açılar, Nakshatra, efendilik, kavuşum, derece vb.

Güneş burçlarını evlilik analizi- çocuk sahibi olmak ve ruh eşi bulmakta kullanıyorum. Ay Burçlarını psikolojik denge, sağlık ve hastalık analizini ve HAYATIN TÜMÜNE YAYILAN TÜM KARARLAR için kullanıyorum. Yükselen burcu kişinin karakterini güvenirliğini görmek için kullanıyorum.

3. Evde Satürn'ün Uğurlu Sonuçları


Kişi sağduyulu, ihtiyatlı ve kararlı olabilir.

Kişi zeki olacak ve iyi tavsiyeler verecek.

Astrolojiye ve derin bilimlere ilgi duyulacaktır.

Kişi alim, hızlı çalışan, güreşçi, sağduyulu, cesur, şanslı, enerjik ve düşman avcısı olacaktır.

Kişi galip ve dindar olacaktır.

Kişi disiplinli yeteneklere sahip olabilir.

Önyargısız bir şekilde herkes yardım edecektir.

Biri devlet tarafından tanınabilir, mükemmel bir araca sahip olabilir ve belki bir köyün reisi olabilir.

Dostlar çoğalacak ve zenginlikte kazanç olacaktır.

Kişi karşı cins tarafından sevilecek ve karşı cinsten tam bir memnuniyet duyacaktır.

Bir kişinin birçok kardeşi olabilir.

kişinin iştahı düşük olacaktır.

3. Evde Satürn'ün Uğursuz Sonuçları


Kişi esmer, vücudu kirli, tembel ve mutsuz.

Kendisine hürmet eden kimselere karşı nankör ve şerli olur.

Kişinin istekleri yerine getirilmeden kalabilir, hayal kırıklığı ve mutsuzluğa neden olabilir.

Kişi çok deneyebilir, ancak zihni huzursuz olabilir çünkü çok çalışmasına rağmen başarıya ulaşamayabilir.

İnsanın talihi birçok engelden sonra başlar.

Kişi yatırım yaptığı işten zevk almayabilir. Başka bir deyişle, bir işletme istenen kazanımları sağlayamayabilir.

Kişinin eğitimi tamamlanmayabilir.

Seyahat sırasında soğuk hava nedeniyle hastalanabilir.

Kişinin elleri zayıf olabilir veya yaralanma olasılığı vardır.

Bir kimse kardeşlerle kutsanmayabilir.

Kardeşler ve arkadaşlarla olan çatışmalardan dolayı kişinin zihni huzursuz ve sıkıntılı olabilir.

Erkek kardeşler, kız kardeşler ve çocuklar yok edilebilir.

Kardeşler arasında bir ayrılık olabilir ve birlikte kalmayabilirler.

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 6640194520648655210

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item