Navamsha Ay yerleşimi

Navamsha'da Ay Koç burcu ve ya Akrep burcunda etkileri

Koç ve Akrep'in yönetici Mars'tır, Ay'ın Koç burcunda olması , kişiyi rekabetçi kılar ve hızlı karar veren bir kişi yapar, Akrep'teki ay çok duygusal ve çok hassas hale gelir, ay Mars'tan etkilenirse kişi asil ve kararlı olacaktır, kendi akıllarını izlemeyi severler.

Navamsha mars dispazitör ay , kişiyi kariyer maddi odaklı ve ciddi bir kişi doğası gereği tepki şekli sinirli öfkeli farklı olacaktır…

Ay D-9'da Koç veya Akrep'i yerleşimi Güneş'ten görünümü , kişiyi zalim yapar, gizli bilgilerin hırsızı yaptırır , fakat güneş kendi evi yada yönettiği burçta oluşu kişiyi çok koruyucu ve cesur yapar.

Ay D-9'da Koç veya Akrep'i işgal edip Satürn'ün etkisinde kalıyorsa, insanları doğada çok kurnaz ve güvenilmezler gerektiğinde insanları önce kendileri hakkında düşündükleri için kandırabilirler.
 
Ay D-9'da Koç veya Akrep yerleşimi ve Jüpiter tarafından etkilenirse , kişiyi sosyal ve asil kişilik yapar kişi Dharma yolunu izlemeyi sever ve daha yüksek ve saygın halklardan saygı duyar (Ay ve Jüpiter de D'de iyiyse) -1 sonra kişi sonraki yarısında da varlıklı hayatta dünyaya gelir ).


Ay D-9'da Koç veya Akrep'i yerleşimi ve Merkür'den etkilenirse , kişiyi uzman ve hızlı bir iletişimci kılar, ancak cıvanın bu yönü de biraz bencil ve kararsız bir akıl hastası olur.


Ay D-9'da Koç veya Akrep yerleşimi Venüs'ten etkilenirse , insanı toplumda varlıklı ve sosyal saygın bir kişilik yaparsa, bu gibi belirtilerdeki Ay'da Venüs yönü birçok kadını veya erkeği bastırdığı yanını ortaya çıkarır..

Navamsha'da Ay Boğa veya Terazi burcunda olduğunda -

Ayın Venüs burcunda yüceltme olur ve Navamsha'da yüceltilmiş ay mutlu yaşam için çok iyi olarak kabul edilir,
Ay, D-9'da Venüs alır ve Venüs'ten etkilenirse, o zaman sağlıklı evlilik hayatını, serveti ve şans ve insan da yaratıcı yetenekler kazanıyor.

Ay D-9'daki Venüs oğlak kova burçları yani Satürn dispazitör yerleşimi ve Satürn'ün etkilenmesini Kişi düşük sınıf mesleğine dahil olabilir ve sonuç kötü evlerdeyse (6, 8 ve 12.) daha fazla hayal kırıklığı yaratabilir.

Ay Boğa burcunda veya Terazi Navamsha'daysa ve Merkür'den etkilendiyse, kişi müzik aletlerini çalma bilgisine sahip olacak ve dans ve müzikle ilgilenecektir (özellikle şarkı söyleme yetenekleri kazanacaktır).

Ay Boğa ya da Terazi Navamsha ise ve Jüpiter görünüm altındaysa, kişi büyük bir şair olabilir, Dharma uzmanı olabilir, çok yetenekli olabilir, yaşamda birçok kraliyet bağlantısına sahip olabilir…

Ay Boğa ya da Terazi Navamsha ise ve Güneş'ten etkilenirse, aptalca bir aktivite yapabilir, bir zaman kaybı olabilir, Lezzetli yemeklerden zevk alabilir ve kararsız bir zihin olabilir.


Navamsha Ay İkizler veya Başak burcunu işgal ettiğinde ve Mars görünümü , O zaman kişinin zihni hızlı çalışır , doğası çok tartışmalı, öfkeli iletişimsel kişilik ise serttir.
 
Ay İkizler'de veya Başak Navamsha ve Merkür'ün etkileşimi Kişi (özellikle elektronikte) iyi vasıflara sahip olacak, sanat ve yazı konusunda uzman olabilir ve iletişimsel yetenek vardır...


Ay İkizler'de veya Başak Navamhsa ve Güneş'ten görünümü Kişi liderler gibi konuşabilen argümanlar kazanabilir ve çeşitli alanlardan bilgi edinebilir.


Ay İkizler'de veya Başak Navamsha ve Satürn'ün etkileşimi , Kişi iletişimde içe dönük ve çok ruhsal bir zihin olabilir, aşık okuma ve şiir, sanatta zeki ve uzman olabilir.


Ay İkizler'de veya Başak Navamsa'da ise ve Jüpiter'in görünümü kişi, Kraliyet halkları ile bağlantılı, ahlaki yolların takipçisi ve yaptıklarıyla ünlü olabilir.


Ay İkizler' ve Başak Navamsa ise ve Venüs görünümü , Kişi yakışıklı görünüm ve kişilik, Güzel sanatlar ve sinema ve yazma uzman göz alıcı ve çekici doğası ve ünlü kişiliği olacaktır.


Ay, Navamsha’da Yengeç yerleşimi , çok besleyici doğa için güçlü bir güç sağlayabilir ve her zaman aile, millet ve vatan diğer insanları önemser.

Ay, Navamsa yengeç ve Güneş görünüm , Kişi ağır hastalıklardan arınmış, ancak bu tür ilişkiler yoluyla suç eğilimleri görülmüştür.

Navamsha'da Güneş ve Ay bağlantısı iyi sayılmaz.

Ay, Navamsha'da yengeç yerleşimi ve Mars'tan etkileniyorsa , Kişi çok yetenekli ancak başkalarının zenginliklerini göz önünde bulundurarak sefalete ve çalmaya yönelebilir..


Ay, Navamsa'da yengeç ve Merkür'den etkileniyorsa , O zaman kişi bir kişilik sahibi ve erdemli olmaz, çok uyur ve her zaman dolaşır.

Ay, Navamsha yengeç ve Venüs'ten etkileniyorsa , Kişi karşı cinsle ilişkilerde sorunlarla karşılaşacak, hatta böyle bir bağlantı kişiliği etkileyebilir.

Ay, Navamsa yengeç yerleşimi ve Jüpiter' görünüm , Kişi çok çeşitli ve varlıklı bir kişiliğe sahip olacak ve zenginliklerden, aileden mutluluğa, ahlaki bir karaktere, bilgedir..
 
Ay, Navamsa yengeç yerleşimi Satürn'ün öngördüğü kişiler , yasak eylemlere maruz kalacak ve hapis, dava ve imha nedeniyle kedere maruz kalacaktır.

Ay Navamsa Aslan ve hiç bir görünümü olmaması tek oluşu , Kişi başkalarının tavsiyesini almaktan hoşlanmaz, ancak her zaman kendi önerisini vermek ister, Oldukça yetenekli ve her zaman cazibe merkezlerinde olmaya çalışır.

Ay Navamsa Aslan ve Güneş’ten etkilenirse , Kişi varlıklı, ünlü ve kısa boylu ancak yaratıcı bir şekilde eğimli ve büyük bir gruba liderlik edebilecek nitelikte olacaktır.

Ay Navamsa Aslan ve Mars’tan etkilenirse , Kişi zengin aileye ait, toplumda zengin ve zengin, kraliyet halklarının sevdiği zenginlerin tadını çıkar.


Ay Navamsa Aslan ve Merkür’den etkilenirse , Kişi çok zengin olur, gizli bilime ve tarihe, astrolojiye ilgi duyacak ve diğer gizli dünya ile ilgilenecektir.

Ay Navamsa Aslan ve Venüs’ten etkilendiyse , Kişi birçok aşk ilişkisine karışabilir ve doğası gereği çapkın olabilir.

Ay Navamsa Aslan ve Jüpiter’den etkilenirse , Kişi yaşamda raja yoga durumundan zevk alır ve birçok devlet yardımcı tarafından onurlandırılır ve kişi kendi toplumunda otoriter kişilik olur.

Ay Navamsa Aslan ve Satürn’den etkilenirse , günahkâr olacaklar , doğada canlıları öldürecekler, doğada kıskançlık yaşayacaklar.

Ay Yay veya Balık Navamsa ve Jüpiter'in etkilendiyse , Kişi dünyasal bir kişiliğe sahip olacak ve Oldukça zengin ve ünlü ve lekesiz bir karaktere ait olacaktır.

Ay, Yay veya Balık Navamsha ve Güneş'ten etkilenirse , Kişi ahlaki davranışları olur, ünlü olur, ancak kişisel yaşamda birçok engel ve sorunla karşı karşıya kalır.


Ay, Yay veya Balık Navamsa ve Satürn'ün etkisinde kalıyorsa , Kişi düşük sınıflı bir toplumdan olacaktır, kendi işleri nedeniyle toplumdan ayrılmakla karşı karşıya kalabilir.

Ay Yay veya Balık Navamsa ve Mars'tan etkilenirse , Kişi çok ünlü, aile geleneklerinin takipçisi, makineler matematik çok yetenekli ve bilgili, tarih öğrenmekle ilgidir..


Ay, Yay veya Balık Navamsa ve Merkür'den etkilendiyse , Kişi, toplum tarafından sevilen ve kraliyet çevreleriyle ilişkilendirilen sosyal ve Dharma halklarıyla bağlantılı, hoş bir kişilik olacaktır.



Ay Yay veya Balık Navamsa ve Venüs'ten etkilendiyse , Kişiye evlilik mutluluğu, lüks yaşamı ve ünlü kişiliğe sahip olunur.

DAHA FAZLASI..

NEW 7295482971585816794

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item