Bill Gates

Bill Gates astroloji



Microsoft Corporation'ın milyarder kurucusu Bill Gates'in natal doğum haritasında , yükselen efendisi, 2 evin yönetici ve 11. Evin yöneticileri çoklu DHANA yogasını oluşturması ve yaşamını nasıl etkilendiğine dikkat edelim.
 



Aynı şekilde, Güneş ayrıca son derece güçlü bir lakshmi yoga oluşturan, 5. ve 9. efendiler, Venüs ve Satürn ile ilişkilidir.


Merkür açısal bir evde kendi Başak burcunda yüceltildiği için, Ay'dan (Chandra lagna) da tekrarlayan Bhadra Yoga (Merkür) bilgeliği, zekayı, eğitimi, konuşmayı ve işletmeyi temsil eder.

BHADRA yoga, güçlü Merkür'ün, birinci, 4., 7. veya 10. evin dört evden birinde, bir kişinin doğum haritasındaki kendi tabelasında (İkizler veya Başak) veya yüce burçta (Başak) bulunduğunu gösterir. zeki, entelektüel, zengin, iyi hatip, keskin zekalı, yardımsever, görkemli ve başarılı bir kariyeri çok erken yaşlarda ünlü olur,



.Şehvetli ve özverili bir doğaya sahip olup, lüks ve uzun bir hayat yaşayacaktır…


diğer önemli yoga MAHAPURUSHA Yoga Vedik astrolojide önemli bir kombinasyondur. Bu Yoga (kombinasyon) oluşumu beş farklı gezegenin konumları yerleşimleri (yüceltilmiş veya kendi işaretlerindeki oluşları), kendra'da (çeyrek) belirli rashi (işaretler) ve dört bhavasın (evlerin) birleşimi nedeniyle oluşur. Bu Yoga beş farklı gezegen Mars, Merkür, Jüpiter, Venüs veya Satürn. Her gezegenin farklı karakteristikleri var ve sonuçlarına göre sonuçlar veriyor.

Beş gezegenin oluşturduğu beş Panch Mahapurusha Yogası (kombinasyonları) şu şekilde bilinir: 1.Ruchaka, 2.Bhadra 3.Hamsa, 4. Malavya ve 5. Shasha Yoga. oluşturur. Merkür ve / veya 5. Efendi güçlü bir şekilde yerleştirildiğinde, yüksek zekaya sahip birini gösterir. Bill Gates’in Merkür natal doğum haritasında ve 5. lord Venüs’ün


Terazi burcunda, ve sırasıyla açısal ve trinal evlere yerleştirildiği durumdur.


Yükselişi İkizler, Merkür Mars ile birlikte iletişim ve bilgisayar teknolojisini temsil eden doğal zodyakın 3. işareti iken, yükselen efendisi Merkür teknik bir gezegen olan Mars ile birleşiyor.


Bu kesinlikle bilgisayar teknolojisine duyduğu ilgiyi gösteriyor, çünkü hakim gezgen Merkür de yücelimde olduğu Başak burcunda.


Harury Üniversitesi'nde lisans eğitimine başladığı Merkür-Satürn dahasındaydı. Bu, Merkür’ün eğitim karakası (Jüpiter’le birlikte) olduğu ve Satürn’ün 5. evde bulunduğu, 5. Lordu Venüs’ün konjonktüründe olduğu için anlamlıdır. Bununla birlikte, 1975 yılında Ketu mahadashaları başladığı anda, Microsoft'un hazırlık aşamasına geçmek için üniversiteden ayrıldı.


Ketu'yu takip eden Venüs dasha'sında, Venüs'ü kapsayan lakshmi yoga harekete geçti ve kısa sürede dünyanın en zengin adamlarından biri oldu….

DAHA FAZLASI..

Örnek haritalar 5679595814103284945

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item