Ay-Maha-Dasa


Ay Mahadasha neredeyse 10 yıldır çalışır. Ay, güzelliği, kadınlığı, saflığı, çekiciliği, yumuşaklığı, duyguları, sanatı, aşkı, parayı, durumu, nesli, lüksleri, uğurlu olayları, refahı, zihinsel huzuru, anneyi, gümüşü vb. temsil eder. Ay Mahadasha sırasında , kişi genellikle sanatsal arayışlara meyilli hisseder. Bu dönem kişide yaratıcılığı artırır. Kişi bu dönemde canlı rüyalar ve fanteziler yaşar.

Ay sizi maneviyata ve daha yüksek bilgiye doğru içsel bir yolculuğa çıkarır. Bununla birlikte Ay, zararlı etki durumunda zihinsel dengesizlik, depresyon, tembellik ve huysuzluk da getirir.



Ay Mahadasha'da Ay Antardasha

Ay Mahadasha'daki Ay Antardasha , gezegen etkilenmediği sürece kişinin hayatında olumlu bir dönemdir. Bu süre zarfında birçok ilerleme gerçekleşir. Yerli maddi rahatlıktan, refahtan ve kadınların arkadaşlığından hoşlanır.

Anne ile olan ilişki de kişi isteklerini yerine getirebildiği için gelişir. Olumlu ve olumsuz birçok gelişme hayatta bir yol açar. Doğum mutluluğuna da sahip olma şansı. Bekarlar özel biriyle tanışma şansı yakalar.

Ay'ın empoze ettiği zihinsel zayıflık ve istikrarsızlık nedeniyle, kişi de bazı engellerle karşılaşır.

Ancak toplumda pek çok saygı ve şöhret bu döneme damgasını vurmaktadır. Sanata ve müzik, şiir vb. yaratıcı alanlara yönelim de artar. Bu Dasa sırasında ruhsal seyahatler de gerçekleşir.

Ay Mahadasha'da Mars Antardasha

Ay Mahadasha'da Mars Antardasha , dönem artan zorluklar ve engellerle işaretlenir. Bir miktar servet kaybı mümkündür, ancak aynı zamanda, yerli profesyonel cephede büyüme yaşar.

Bu Dasha'nın anahtar kelimesi sıkı çalışmadır. Kişi bu dönemde sıklıkla doğduğu yerden uzak durmak zorunda kalır. Anne ve diğer aile ve akrabalarla ilgili bazı sorunlar da devam ediyor.

Büyük ölçüde, bu Dasha, kişi mide, kan kirliliği ve kaygı ile ilgili sorunları deneyimlediğinden sağlığa zarar verir. Düşmanlar da bu Dasha sırasında sizi aşağı çekmeye çalışır.

Ay Mahadasha'da Rahu Antardasha

Rahu ve Ay gezegenleri birbirine düşmandır. Rahu burada kişinin psikolojik sağlığını etkiler. Kişi, zihinsel huzur eksikliğinden ve özellikle hırsızlıktan kaynaklanan gereksiz korkulardan muzdariptir.

Ay Mahadasha'daki Rahu Antardasha'nın bu döneminde finansal durumda bir düşüş de görülür . Kişi, içe dönecek kimse yokmuş gibi sıkıntılı ve yalnız hisseder.

İş hayatında da değişimler görülüyor. Bu dönemde yeme alışkanlıkları da bozulur ve sağlık sorunları da ateş, zihinsel sıkıntı ve yanlış ilaçlara bağlı enfeksiyonlar gibi engeller oluşturur.

Dasha bittiğinde, kişinin hayatı normal bir duruma döner.


Jüpiter Antardasha Ay Mahadasha'da


Buradaki genişlemenin efendisi Jüpiter, kişiye büyük zenginlik ve mutluluk verir. Kişi lükslere, giysilere, süs eşyalarına ve diğer maddi konforlara çok para harcıyor. Bu, hoşgörü ve zevk zamanıdır.



Ay Mahadasha'da Jüpiter Antardasha'nın bu döneminde bazı ruhsal seyahatler de gerçekleşir . Bilgi ve bilgelik bir destek alır. Öğrenciler istedikleri konuyu seçebilmekte ve çabaları sınavlarda iyi sonuçlar vermektedir.



Bu büyük çünkü her ikisi de faydalı gezegenler. Hayatta mutluluk ve barış hakimdir ve kişi arkadaşlarıyla ve arkadaşlarıyla da çok zaman geçirir. Ayrıca, servet beklentileri de bu dönemde iyileşir.



Ay Mahadasha'da Satürn Antardasha

Satürn zararlı bir gezegendir, bu nedenle Ay Mahadash a'daki Satürn Antardasha'nın bu dönemi , doğal olarak hayatta bazı zorluklara neden olur. Satürn, hedeflerinizi ve başarılarınızı gerçekleştirirken hayal kırıklığı ve sıkıntıya yol açabilecek bazı engeller gözlemleyebilmeniz için gecikme getiren gezegendir.



Kişi bu dasha döneminde sert bir dil ve ton kullanmaya başlar ve zararlı etki altında daha tartışmacı hale gelir. Toplumda karalama şansı da var. Annenin sağlığı veya onunla olan ilişkiniz en çok bu Dasha'nın olumsuz etkisini taşır. ayrıca bir tür bağımlılık geliştirir.



Ay Mahadasha'da Merkür Antardasha


Ay, Merkür'ü arkadaş olarak görüyor. Merkür Ay'a düşman olsa da , Ay Mahadasha'daki Merkür Antardasha'nın bu dönemi çoğunlukla olumlu etkiler taşır, çünkü her ikisi de faydalı gezegenlerdir.



Kariyer ve gelir beklentilerinde çok fazla büyüme gerçekleşir. Yerli hayatın konforunu yaşıyor. Merkür'ün faydalı varlığı nedeniyle iletişim yeteneği önemli ölçüde gelişir. Bu, tartışmalara katılmak için iyi bir dönemdir.



Yerli, akıllıca kararlar vermek ve onu başarıya ve mutluluğa yönlendirmek için çok fazla zeka ve bilgi kullanır. Mali pozisyonda iyi bir artış da mümkündür. Öğrenciler çalışmalarında tatmin edici bir performans sergiliyorlar.



Ay Mahadasha'da Ketu Antardasha


Ay Mahadasha'daki Ketu Anatardasa çok seyahate neden olur. Ancak bazı zihinsel sıkıntılar ve iç huzuru eksikliği nedeniyle acı çeker. Ketu'nun Ay üzerindeki gölgesi Vedik astrolojide zararlı olarak kabul edilir ve bu dönemde kişiyi zihinsel olarak sıkıntıya sokar.



Servet kaybı ve Aile sorunları da devam eder ve sık sık çıkan kavgalar samimiyeti etkiler. Bazı istenmeyen korkular, sudan ve düşmanlardan olduğu gibi, kişiyi sıkıntıya sokar. Zor bir zaman olsa da, kötü bir zaman olarak adlandırılamaz.



Ay Mahadasha'da Venüs Antardasha


Venüs ve Ay arasındaki ilişki düşmanca olsa da, ikisi de zenginlikle ilişkilendirilen faydalı gezegenlerdir. bu Dasha sırasında hayatta birçok konfor ve lüksün tadını çıkarır.



Zenginlik önemli ölçüde artar ve Ay Mahadasha'daki Venüs Antardasha'nın bu döneminde bazı ani kazançlar da mümkündür .



Bu dönemde yeni ilişkiler mümkündür ve mevcut olanlar mutlu kalır. Yerliler de sevdikleriyle çok zaman geçirirler.



Kişi yaratıcı arayışlara ilgi duyar ve sanata, şiire, müziğe, kozmetiklere, güzelliklere, mücevherlere vb. ilgi duyar. İstenen seyahat de bu dönemde gerçekleşir.



Ay Mahadasha'da Güneş Antardasha


Ay, sert güneş ışığının çoğunu emer ve yalnızca yumuşak parıltıyı yansıtır. Bu dönem çok dengeli bir dönemdir çünkü her iki gezegen de tıpkı bir baba (Güneş) ve bir anne (Ay) gibi birlikte çalışır.



Ayrıca, bu iki gezegen birbirleriyle arkadaştır, bu yüzden Ay Mahadasha'daki Güneş Antardasha'nın bu döneminde yaşamda mutluluk ve keyif hakimdir .



Kişi hayatta daha iyi bir konuma gelir ve otorite tarafından da tanınır. Bu dönemde sosyal hayat ve statü iyileşir. Kariyer büyümesi de algılanır.



Düşmanlar sizi aşağı sürükleyemez. Ancak, kişi bu dönemde biraz bencil ve baskın hale gelir, ilişkilerde barışı korumak için bundan kaçınılmalıdır.



Ay Mahadasha nedir? Ay Mahadasha altında Güneş, Ay, Mars, Venüs, Merkür, Jüpiter, Satürn, Rahu ve Ketu Antardasha'nın Sonuçları

DAHA FAZLASI..

NEW 2418497193522241847

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item