Satürn-kavuşumları-Shani





SATÜRN + GÜNEŞ
Her yıl 30günlük evrede kavuşumu yaşar

Güneş göstergesi : Baba, Otorite, Güç, Ego, Kişilik.

Satürn göstergesi: Kanun ve Düzen, Hizmetkar, Zorluk, Yoksulluk, Bilinmeyen korku.

Satürn ve Güneş birbirine düşmandır, zararları ise blundukları evine ve onlara göre değişir.

Her şeyden önce, büyük baba veya baba figürü veya koca gibi evde baba veya otorite ile fark.

Çoğunlukla Baba, o oğlunun toplumda utanmak zorunda kalacağı eylemler..Hükümetten gelen sorun.

İşteki çalışma arkadaşlarınız veya patronunuz her zaman sizi hareketinizi Sınırlandıracaktır.

KENDİNDEN ŞÜPHE ETMEK BU BİRLEŞMENİN EN BÜYÜK LANETİNDEN BİRİDİR.

4. evdeki Satürn ve Güneş kavuşması, mülk konusunda baba ve oğul arasında kavga verir.

Kadın haritasında 4. evdeki bu tür bir birleşim, ev içi mutluluk eksikliğine neden olacaktır.

Bu birleşim 9. evde ise inanç yoksunluğu veya başka inançlara değişim yüksek öğrenimde sorunlar olabilir.

6. evdeki Satürn ve Güneş kavuşması, krediler bitemeyen borçlar iş arkadaşlarınla sorunlar sağlık sorunları verir

Satürn ve Güneş birleşimi 12. veya 6. evde ise ayak bileği veya diz eklemlerinde akut ağrıya neden olabilir.

Satürn ve Güneş 7. evde bir arada olurlarsa veya o zaman karı koca arasında kesinlikle bir ego çatışması olacaktır. İş dünyasında ortaklık anlaşması böyle bir kişi için asla verimli olmaz.

Yedinci sıradaki bu birleşim evlilik hayatında sıkıntı yaratacak ve baba eş seçerken oğlunu / kızını etkilememelidir.


Satürn ve Güneş de işaretten dolayı birlikte etkilenmiş veya zayıfsa, kayma diski problemi yaşama olasılığı büyük olabilir.



VENÜS SATRÜN KAVUŞUMU
doğal 2., 7. lordu Venüs ile 10., 11. lordu Satürn'ün kavuşumudur ve bu, hepsi Karma ile ilgilidir ve buna göre ilişki kurulur.Yani haritada bu birleşimi kim yaşarsa, belirlemek için bu Satürn ve Venüs birleşimine güvenecek çok şey vardır. hayattaki başarı oranı. Venüs ve Satürn birbirleriyle dost olsalar da, yine de bu birleşim hayatımızda zor bir rol oynamaktadır.

Satürn ile Venüs: Satürn yavaş ve durgundur, Satürn ile ilişkili her şey yavaş ilerler. Venüs evliliği gösterir ve Satürn ile bağlantılı olarak evlilik ertelenir.

Venüs ve Satürn kavuşması Yükselen'de gerçekleşirse, kişi yavaş ve tembel olabilir.

Bu kombinasyon, Satürn'den etkilenen Venüs'ün cinsel dürtüsünü azaltır.

Eşten gelen rahatlık, materyalist zevk, zenginlik ya da zenginlik ya da rahatlık, zengin yiyecekler vb., Venüs'ün, Satürn'ün erteleme eğiliminin nedeninin yaşamın pater aşamasında keyif alacağı anlamlarına atfedilir. Satürn'e atanan yaş olan 50.

Satürn, Venüs ile fazla sorun yaratmaz, ancak Venüs'ten aldığı tek şey özgürlüktür. Ne zaman: Satürn ve Venüs birlikte olduğunda, kişi her Lüks Maddeye sahip olabilir, ancak onlardan zevk alma özgürlüğüne sahip olmayabilir. Sevecen bir ortak ancak koşullar bunu kamuya açık olarak paylaşmaya izin vermez.

Venüs Mutluluğu, Lüksü, Konforu, Satürn ise çok çalışmayı ifade eder, bu yüzden mutluluk hayattaki sıkı çalışmanın ardından gelmek zorunda kalacak.

Eğer Venüs ve Satürn kavuşması, evimizi ifade eden 4. evde gerçekleşirse, o zaman kişi antikaları, eski dekoratif eşyaları, Eski arabayı, eski mobilyaları toplama eğiliminde olacak, sonuçta Satürn, Eski şeyden hoşlanacaktır.

5. evdeki Venüs ve Satürn kişiyi daha cimri ve geç gebe bırakabilir.

6. evdeki Venüs ve Satürn kavuşması gerçekten dualistiktir. Satürn 6. evdeki borçları kapatmak için para sağlamaya çalışır ve Venüs'ün altıncı evde olması para kazanmayı zorlaştırır.Kazanç orantılı olarak çabalardan çok daha azdır. dişiler, kumarbazlar, dansçılar topluluğu. Sefalet yaşam boyunca musallat olur.

8. evdeki Venüs ve Satürn, Venüs eşi ve Satürn uzun yaşamı temsil ettiği için eşe uzun ömür verecektir.


SATRÜN MERKÜR KAVUŞUMU
.Saturn & Merkür kavuşumu size hedef odaklı yapabilirsiniz iki dost gezegenleri çok nadir bir yılda üç kere oluşum olur

Merkür şunları belirtir: Konuşma, iletişim becerisi, yazma yetenekleri, mizah, keskin zihin, zeka, akıllılık, güzel söz, diplomasi, düşünme yeteneği, akılcılık, mantık vb.

Satürn şunları belirtir: Kanun ve Düzen, Hizmetkar, Zorluk, Yoksulluk, Gecikme, Bilinmeyen korku, Güvensizlik, Yaşlılık.

Satürn ve Merkür birbirlerine düşman değildir, bu iki dost gezegen bir burçtayken gerçek sonuç İç Çekme evine ve onlara göre değişir.

Yükselen'de muazzam bir analitik yetenek sağlar.

Satürn'ün yavaş hareket etme eğilimi nedeniyle, konuşma problemi yaratabilir, dolayısıyla kendini ifade etme eksikliği olabilir.

Merkür ve Satürn'e sahip insanlar çoğunlukla detay odaklıdır ve hayatta zorluk çekmek için asla kafa sallamaya gitmezler.

Satürn burada güçlüyse - ya kendi burcunda ya da yüceltme işaretinde - bu birleşim hayatta çok iyi çalışır. Bu, İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher gibi hedeflere her geçen gün ulaşılmasıyla karakterde büyük bir sağlamlık sağlıyor.

Satürn ve Merkür, bir insanı çok dikkatli ve hesapçı yapar.

4. evdeki Satürn ve Merkür kavuşması eğitimde çok yavaş ilerleme sağlayabilir. Öğrenci sınavları geçmekte zorlanır.

Merkür'ün cildi ifade ettiği gibi, Satürn ile cilt problemi yaratabilir.

Merkür çok çalışan bir gezegen değildir, işi başkaları tarafından yapılır ve Satürn ile bağlantılı olduğunda, beyin işi yapma eğilimini fiziksel olarak zor bir iş haline getirebilir.



Satürn ve Merkür birleşimi, sohbet ederken alaycı olma eğilimindedir.

Satürn veya Merkür 1. veya 10. evin lordudur, çok fazla diplomasi becerisi ve iş yoluyla para kazanmanın iyi bir yolunu verebilir.



Bu doğal 3'üncü, 6'ncı ve 10'uncu lord birleşimi, hedeflerine ulaşmak için gece gündüz akıllıca çalışmaya devam etmek için yavaş ama tutarlılıktan vazgeçiyor.

İkisi de hadım gezegenleri, cinsel aktivite için iyi bir şekilde burgu yapmıyorlar ya da acımasız / soğuk bir eşe işaret ediyor olabilir. birçok insanın tutsaklığını sağlar, ama aynı zamanda aldatma, karamsar, gezgin, itaatsiz, kötü fikirli, gergindir, romatizma, umutsuzluk, zayıf hafıza, aşağılık kompleksi ve sapkın düşünceden muzdariptir.
DHARMA KARMA ADHİPATİ YOGA

SATTÜN JUPİTER KAVUŞUMU

Astrolojideki en nadir kavuşumlardan biridir. Jüpiter ve Satürn, 19 yılda bir kavuşur.

Jüpiter: Dharma, Guru, Yüksek bilgi, genişleme, iyimserlik, maneviyat, hac, dini faaliyet, adalet, servet, çocuklar, sabır, bilgelik, ortodoks vb.

Satürn: Kanun ve Düzen, Hizmetkar, Zorluk, Yoksulluk, Gecikme, Bilinmeyen korku , Güvensizlik, Yaşlılık, zaman, dakiklik, sınırlama, materyalist Karma vb

. Satürn'ün burcunda Oğlak Jüpiter zayıflar, çünkü Jüpiter bilgeliğin Efendisi olarak Karma'nın Doğal 10. evinin burcunda materyalist işler yapmak o kadar kolay değildir.

Jüpiter ve Satürn yavaş hareket eden gezegenler olduğundan, bu kavuşuma sahip bir kişi asla hiçbir şey için acele etmeyecektir. Her zaman sistematik, disiplinli, yavaş ve istikrarlı bir yaklaşımla ilerleyeceklerdir.

Satürn'ün yavaş hareket etme eğiliminin nedeni, hepimizin bildiği gibi, Satürn ve Jüpiter kavuşumuna sahip bir kişi, çoğunlukla 29 yıl sonra, yaşamın sonlarında yükselecektir.

Jüpiter genişlemeyi ve Satürn daralmayı ifade ettiğinden, iki zıt özellikli gezegen Yükselen'de konumlandırılırsa, kişiyi acımasız, hoşgörüsüz, tembel, kendi isteğine göre hareket eder

Bu, pozitif evlerde değilse veya yüksek öğrenim için diğer iyi yogalar tarafından burçlar desteklenmiyorsa, yüksek öğrenim veya çalışmalar için uygun bir bağlantı değildir.

Hem Jüpiter hem de Satürn Retrograd ise, bu durumda Jüpiter'in etkisi belirginleşecek ve sonuç olumsuz olmayacaktır.

Çoğunlukla Jüpiter ve Satürn kavuşumuna sahip olan kişi, hayatta destekçileri olsun ya da olmasın hedeflere ulaşmak için hayatta dağları aşan yüksek garip durumları aşarak ilerler. Tam bir kanıt planlama ve yöntemlerle ilerleyebildikleri için.

Satürn ve Merkür'ün birleşiminden farklı olarak, Jüpiter ve Satürn'ün bu birleşiminde kısa yol veya kolay kazanç yoktur. Hayatta kısayol için koşmak, kesinlikle hayatta yasal hasatçıları verecektir.

Bu birleşim herhangi bir satürin burcunda veya Satürn'ün yüceltme burcunda, yani Terazi burcunda meydana gelirse, Satürn'ün olumsuzluğu otomatik olarak iptal edilecektir.

Jüpiter ve Satürn'ün Birleşimi, ateşli burçlarda, toprak burçlarından daha iyidir.

Doğal 9. ve 10. lordu Jüpiter ve Satürn'ün birleşimi bir haritada Doğal DHARMA KARMA ADHİPATİ Yoga yapar.

Satürn'ün Jüpiter'inden herhangi biri Yükselen'in veya 10. evin lordu ise, kişi mesleği yasal alanlarda yapabilir.

Jüpiter ve Satürn'ün birleşimi, eğer bu gezegenler Yükselen veya 5. eve katılırsa Yükselen Koç, Aslan ve Yay için iyidir. Yükselen Kova burcu, kombinasyon diğer evler için kötü iken 2., 7. ve 12. evlerde hayırlıdır.

DAHA FAZLASI..

satürn 6971859024376435644

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item