Rahu maha dasha


Rahu Maha  Dasha

Satürn'den sonra belki de en korkunç 2. dasha

Genelde Rahu Mahadasha ile Rahu Antardahs iyi sonuç vermez. Rahu'nun bu kötü alt dönemi, yılan korkusu, ailevi uyumsuzluk, zihinsel depresyon, sudan korkma, intihar eğilimi, arkadaşlarla kavga, kötü arkadaşlıklar ve diğer kadınlarla yasadışı ilişkiler getirebilir.

Rahu gezegeni Akrep burcunda veya Yay burcunda zayıflama içinde yer alıyorsa Rahu Antardaşa döneminde hayata birçok zararlı olay getirecektir.


Rahu Mahadasha ve Satürn Antardasha

 
hayatınızın en sert dönemidir diyebilirim. Hem Satürn hem de Rahu doğaları gereği kötü veya kötüdür . Rahu Dasha ve Satürn'ün Antardasha döneminde son derece zararlıdır.

Rahu Mahadasha ve Satürn Antardasha'dan geçiyorsanız çok dikkatli olmalısınız. Özellikle sizi hapishaneye düşürebilecek hukuki sorunlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

Rahu ve Satürn döneminde sağlık sorunları, iflas, kayıp iş, düşmanlık, ailevi uyumsuzluk, yakın ve sevgili ölümü, evlilik ayrılığı, çocukların sağlığı olabilir.



Rahu Mahadasha ve Jüpiter Antardasha Jüpiter Antardasha, 



Bu Antardasha, sağlık konularında hafif bir gelişme sağlar. Jüpiter'in faydalı varlığı nedeniyle Rahu Mahadasha'da Jüpiter Antardasha'nın bu döneminde kişi çok fazla ün ve statü kazanır.

Kişi dünyevi zorlukları yenmek ve çabalarda başarılı olmak için ruhunuza yeni enerji girer. Kişi ayrıca ilişkilerde kariyer, terfi ve büyümede bir artış yaşar.

Bu aynı zamanda ruhsal seyahatlere çıkmak için de iyi bir dönemdir.

Bu Antardasha sırasında evlenirse, kişi diğer farklı inanctan zengin birini seçer.

Yurt dışında yaşayan insanlar da bu dönemde memleketlerine geri dönerler.

Zararlıysa, bu Dasha yasal sorunlara, eş için sağlık sorunlarına, servet kaybına, kariyerde düşüşe ve eşten ayrılmaya yol açar.
Rahu Mahadasha ve Ketu Antardasha,
Rahu Mahadasha'daki Rahu Antardasha'nın bu döneminde, Rahu'nun zorlu yerleştirilmesi , durumu karar almaktan kaçınılmalıdır .

Her ikisi de zararlı gölge gezegenlerdir, bu nedenle bu Dasha, özellikle zihinsel ve fiziksel sağlık için olumlu olarak kabul edilmez. Bir sağlık komplikasyonunun teşhisiyle ilgili sorun, kişiyi sıkıntıya sokar.

Mali durum da bu dönemde dalgalanır.

Bu gezegenler ilişkilerde de sorunlar yaratır., sevdiklerinden ayrılma duygusu yaşar.

Bu Dasha sırasında kişi kendini ateşe, zehire, enfeksiyonlara ve silahlara karşı korumalıdır. Rahu Mahadasha'daki Ketu Antardasha'nın bu dönemi, kariyer konularında karalama ve kayıplar da getirebilir.Rahu Dasha ve Ketu Antarsasha sıtma, yılandan korkma, hırsızlık, siyasi ve bürokratik halkla tartışma gibi hastalıkları beraberinde getirir.

Rahu Dasha ile Ketu Anardasa ev içi kavgalar, boşanma, kardeşlerle ayrılık, yanlış anlama, servet kaybı, yer değişikliği ve yalnızlığı davet ediyor.

Güneş Antardasha, Rahu Mahadasha'da


Güneş ve Rahu birbirine düşmandır, bu yüzden bu Dasha'da da bazı sorunlar devam etmektedir. Etkiler oldukça güneş tutulması gibidir.

Kişi, iş hayatında çok fazla gerilim yaşayabilir. Bu süre zarfında transfer de mümkündür.

Rahu Mahadasha'daki bu Güneş Antardasha döneminde sağlık da düşer ve kişi zihinsel düzeyde de tükenmiş hisseder.

Ancak, burcunuzda gezegenlerin konumu olumluysa, bu Dasha aynı zamanda isim ve şöhret getirir. Kişi başarı elde etmek için hayatta risk almaya başlar. Kişiyi daha güçlü ve cesur yapar.


Güneş gezegeni Satürn, Mars, Rahu ve Ketu'dan etkilendiyse iyi değildir.

Rahu ve Güneş döneminde kişi düşmanlık, hukuki sorunlar, siyasi, idari veya bürokratik insanlarla anlaşmazlıklar yaşayacaktır. Yangın ve elektrikten korkma, zehirden kaynaklanan tehlike, sağlık sorunları ve gözle ilgili sorun olabilir.

İşle ilgili sorunlar bulabilirsiniz. Krediniz başka birine gidecek. Bu işte rütbe düşebilirsin. Güç, mevki ve otorite azalacak.

Rahu Mahadasha ve Ay Antardasha

 
Ay gezegeni zihni ifade eder. Dolayısıyla, Ay gezegeni Satürn, Rahu, Mars, Güneş ve Ketu gibi negatif gezegenlerden etkilenirse, kişi olumsuz etkiye sahip olacaktır. kişi zihinsel depresyon, anksiyete, korku, panik atak, obsesif kompulsif bozukluk ve akılla ilgili herhangi bir şey yaşayacaktır.

Kişi bir karar alamayacak. Öfke, kişinin bir parçası olacaktır. Akrep'te Ay zayıflarsa intihar eğilimi olasılığı vardır.

Astrologun haritadaki birkaç dosha'yı da hesaplaması gerekir. Kemdrum Yoga, Vish Yoga ve Grahan Dosh gibi Graha dosha varsa kişi daha fazla acı çekecektir

Rahu Mahadasha ile Ay dönemi, aile anlaşmazlığı, para kaybı, insanlarla fikir ayrılığı, duygusal ilişkide problem vb.

Rahu Mahadasha'da Mars Antardasha


Rahu Mahadasha'daki Mars Antardasha da saldırgan içgüdülerinizi arttırdığı için pek olumlu değil.

Bu süre zarfında yasal sorunlar ve kaza olasılığı devam etmektedir, bu nedenle dikkatli olunmalıdır. Bu Dasha ayrıca zaman zaman servet ve statü kaybına da yol açar.

Yerli sık sık eş ve aile ile anlaşmazlıklara girer.

Bu dönemde daha çok çalışacak olsanız da sonuçlar beklendiği gibi olmayabilir.

Bu Dasha, yaşamda olumsuz bir dönem gerektirir, ancak genellikle orada ciddi bir hasar yoktur. Ancak kazaları önlemek için dikkatli olmalısınız.

Kişi bol miktarda maddi kayıp, sosyal rezalet, işsizlik, düşman, polis davası, yangın tehlikesi ve yer değişikliği vb. Olabilir.

Rahu Mahadasha'da Venüs Antardasha


Venus Antardasha olumsuz etkiyi hafifletmeye yardımcı olur. sonunda engellerden ve zorluklardan kurtulur. Bununla birlikte, hayatta bazı zorluklar hala devam etmektedir.

Kişi, evli yaşamda bir miktar iyileşme yaşar. Buradaki Venüs, kişiye birçok maddi konfor, araç ve lüks sağlar.

Yerli, hayattaki engelleri aşmak için hayatta çok çalışır. Rahu Mahadasha'daki Venus Antardasha'nın bu döneminde bir terfi de mümkündür .

Zararlı Rahu Mahadasha ve Venus Antardasha, deneyimlerinin en zor zamanlarından biridir.

Düşmanlık en yüksek seviyesine ulaşır. Kişi büyük olasılıkla isyan, aile anlaşmazlığı, skandal, hapis cezası ve hatta köyden, şehirden ve ülkeden ayrılmaya maruz kalır.

Alt sınıf insanlar sizinle savaşacak. Rahu Mahadasha ile Shukra Antardasha sizi mülk satmaya zorlayacak. İstenmeyen korku, kişinin hayatının bir parçası olacaktır.

Rahu Mahadasha ve Merkür Antardasha

 
Rahu Dasa ve Merkür Antardasha genellikle kişiye iyi sonuç verir. Kişi mesleki başarıya, finansal faydalara, yeni ev satın almaya, yurtdışına seyahat etmeye, itibara, iletişimde başarıya ve sağlık yararlarına sahip olabilir.

Merkür gezegeni İkizler, Başak, Terazi, Oğlak ve Kova burcuna iyi yerleştirilmişse çok faydalı olabilir.

Merkür gezegeni, mükemmel sonuçlar elde etmek için Mars, Rahu, Ketu ve Satürn gibi kötü gezegenlerden arınmış olmalıdır.

1) Rahu değişimin jenerik ajanıdır, genellikle dasha değişiklikleri, hareketleri, seyahatleri ve koşulların hızlı değişikliklerini getirecektir.

2) Hareketli burçlarda Rahu - Koç, Yengeç , terazi ve oğlak burcu diğer burçlardan daha fazla değişiklik getirecek, aynı şekilde rahu 1,4,7'de ve 10. daha fazla değişiklik verecek

3) Rahu Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi ve Kova burcunda güçlüdür. Tüm diğerlerinde, yıldız Haritasında işlevsel bir iyiciyle birleşmediği sürece zayıf ve nispeten olumsuz sonuçlar verir.

4) Kişisel gözlemlerime göre, Rahu Kova ve Başak'ı yönetiyor. Bu nedenle Boğa, İkizler burçları için bir yogakaraka görevi görür.

5) Rahu, Jüpiter'in burcunda iyi değildir, ancak Jüpiter'in (nakshatralar) iyi sonuçlar verme eğilimindedir.

6) Eğer Rahu aynı nakshatrada bir gezegenle birlikteyse ve diğer gezegen güçlü bir iyiciyse… .rahu kendi daşasında mükemmel sonuçlar

verirken, diğer gezegen kendi daşasında kendisini tam olarak ifade edemiyor olacaktır..


7) Rahu, 8. ve 12. evde, malefiklerden ve güçten düşürülenlerden (akrep ve yay ) etkilenmişse şiddetli olabilecek, karışık sonuçlar verir.


9) Rahu Nakshatra'da oturan Merkür kendi dasha'sında son derece öngörülemez hale gelebilir ve kötü bakıldığında,

özellikle Merkür retrograd ise sonuçlarda çok kötü olabilir.


10) Rahu, bir satürn arkadaşı oğlak burcunda kendini kontrol altında hissettiği ve etkilerinin çok fazla “satürnine” dönüştüğü durumlarda iyi sonuçlar verme eğiliminde olmamasına rağmen


11) Rahu ve Satürn aynı evde iyi DEĞİLDİR. 11'inde bile büyük kardeşler ve arkadaşlarla kazançlar ama problemler verebilir. Kötü şöhretli “Shraapit” Yoga, yararlı yönler yoksa ve birleşim 5 derece içindeyse korkunç olabilir. Rashi mevduat sahibi zayıfsa, tehdit edici olabilir


12) 8.evdeki Rahu ve Satürn skleroz ve felce neden olabilir. 12. sırada iyi bakılmadığı takdirde uzun süre hastanede kalmaya / hapsedilmeye neden olur. Bununla birlikte, Satürn işlevsel bir fayda sağlıyorsa, sonuçlar o kadar da kötü değildir

13) Rahu 42 yaşından sonra daha iyi sonuçlar verme eğilimindedir

14) Rahu, Satürn'ün nakshatrasında ve Satürn'de işlevsel bir fayda sağladığında, SADECE çok çalışmadan ve mücadeleden SONRA iyi sonuçlar verecektir.

15) Rahu'nun en iyi geçişleri 3,6 ve 11 olsa da TÜM Kaam trikona (3, 7 ve 11) ve Artha trikona bhaavas'ta (2, 6 ve 10) iyi sonuçlar verir ve moksha trikona ve bhagya trikona bhavas'ta kötü sonuçlar verir.

16) Rahu kendisinden 9. geçişte KÖTÜ'dür (Rahu için marana karaka sthana)







DAHA FAZLASI..

Rahu dasha 5564632896612992139

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item