Punarvasu Nakshatra

Punarvasu Nakshatra

 
Merdivenlerden yukarı çıkarken iki ev kedisi kapının her iki yanında oturuyor ve tek düşünebildiğin Punarvasu. Punarvasu sembolizmi olan bir şeyin her iki yanında oturan iki kedi gördüğünüzde. Bu tanrıça Freya.

Punarvasu Nakshtra- canlanmanın yıldızı Bir Punarvasu'nun hayatındaki ana tema "Her şeyi kaybetmek" dir. Belirli bir yaşta bir Punarvasu her şeyi geride bırakmak zorunda kalacaktır. İlişkileri, ev, şehir & sıfırdan başlamak zorunda kalacak. 24, 28, 35, 49 yaşları çok önemlidir.






Punarvasu Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Jüpiter veya Dev Guru

İktidar tanrısı: Devaların annesi Aditi..

Punarvasu Nakshatra'nın Konumu: 20°00' İkizler burcunda - 3°20' Yengeç burcunda.

Punarvasu Nakshatra'nın Sembolü: Okların titremesi 🏹


Punarvasu'nun çevirisi: Refah

Astronomik Yıldız Adı: β Geminorum veya Beta Geminorum.

Punarvasu Nakshatra Cinsiyet: Erkek

Punarvasu Nakshatra Nadi: Vata veya rüzgar

Punarvasu Nakshatra Guna veya Nitelikler: Sattva

Punarvasu Nakshatra Doğa: Hareketli veya Geçici (Chara).

Punarvasu Nakshatra Tattva veya Element: Su

Punarvasu Nakshatra Kast: Vaishya


Punarvasu Nakshatra Gana: Dev

Punarvasu Nakshatra Yoni: Dişi Kedi (Marjar Yoni)


Punarvasu Nakshatra

Punarvasu -Nakshatra 20 derece İkizler 03 :20 Yengeç )
Karakteristikleri:Fikri ve manevi bilgelik, dünyasal refah, sevimli, yumuşak sözlü, sabırlı
Punarvasu Nakshatra Anlamı: Işığın dönüşü
Punarvasu : Yanaklar parmaklar
Sembol: Okların sadakati - Tanrıların annesi
Punarvasu Evlilik: Hayırlı değil Cinsiyet: Kadın
Punarvasu Nakshatra Değerli Taş: Sarı Safir
Punarvasu Nakshatra Şanslı harfler: K & H
Punarvasu Nakshatra Şanslı Renk: Gri veya Kurşun
Punarvasu Nakshatra Şanslı veya Uygun Sayılar: 3
Punarvasu Nakshatra Ortak ad: Bambu
Punarvasu Nakshatra Kuş: Kuğu
Punarvasu Nakshatra Yoni / Hayvan Sembolü: Dişi Kedi
Punarvasu Nakshatra Ağacı: ruksha ve Bambu
Tercüme "Işığın Dönüşü"
Sembol Oklarla yay ve titreme
hayvan sembolü Kedi
Başkanlık Tanrısı Aditi, Tanrıların annesi
Kontrol eden/Yönetici Gezegen Ay
Jüpiter'in Yönetici Tanrısı Parvati

Punarvasu Nakshatra'nın 4 Padası
1 st çeyrek Mars tarafından yönetiliyor

2 nd çeyrek Venüs tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Merkür tarafından yönetilir

4 th çeyrek Ay tarafından yönetilir

Doğa Deva (Tanrı gibi)

Kişlilk Pasif

Numara 7

Cinsiyet Dişi

doşa Vata

Guna satva

eleman Suçlu

eğilim Hareketli (chara)

Kuş Kuğu

Ağacın Ortak Adı Bambu/Vaans

Ağacın Botanik Adı Bambusa Vulgaris

tohum sesleri Ke, Ko, Ha,

Punarvasu Nakshatra
Punarvasu Nakshatra Özellikleri
Punarvasu nakshatra'da doğduğunuz için, Dünya Tanrıçası veya Aditi'nin olumlu yönleriyle donatıldınız.

Kişiler onları son derece güçlü ve güçlü yapan nitelikler bahşeder.

istikrarlı bir zihne ve yeni şeyler öğrenme yeteneğine sahip olduğunuza inanılıyor.

Açık ve doğrudan bir yaklaşım sergiliyorsunuz ancak doğası gereği biraz çekingen veya içe kapanıksınız.

Cömertsiniz ve diğer bireylere iyilik yapacağınıza inanıyorsunuz.

Başkalarının mutluluğu için çok şey feda etme eğilimindesiniz. İlahi varlığa inanırsınız, iyi bireylere yakınsınız ve sizi çevreleyen her şeyden tamamen memnun kalırsınız.

Ayrıca kendini süslemeye çok bağlısın.

Bütün bunlar hayatınızı huzurlu kılar ve uyum, barış ve sevgi ile çevrili yaşam yollarında sorunsuz koşmanıza yardımcı olur.


Punarvasu Nakshatra'da doğan kişiler çok duygusaldır ve besleyici ve şefkatli bir yapıya sahiptir. Kadınlar için çalışmakta ustadırlar ve çok uzlaşmacı ve hassas bir yapıya sahiptirler.


Doşa: Vata
Dosha, hangi tür hastalığın kişiyi etkileyeceğini temsil eder. Vata, nefes hastalıklarına, kalple ilgili sorunlara, kas ağrısına, mide ağrısına vb. neden olabilen hava ile ilgilidir. Bu Nakshatra altında doğan yerliler, bu Dosha'yı uygun diyet ve egzersizle dengelemeye çalışmalıdır.


Guna: Sattwa

Hint felsefesinde Sattwa, Rajas ve Tamas olarak bilinen üç Guna vardır. Bunlar, başarılı bir yaşam inşa eden üç süreç olarak bilinir. Punarvasu Nakshatra'nın gunası Sattwa'dır. Bu guna, kişiyi çok manevi, bilgili ve son derece hırslı yapar.


Element: Su

Punarvasu Nakshatra, su, bilimsel olarak kanıtlanmış olan büyük hafıza tutma gücüne sahip olduğundan, kişinin büyük hafıza tutma yeteneğine sahip olacağını gösteren Su elementi tarafından yönetilir. Punarvasu ile ay Nakshatra olarak doğan yerliler de güçlü bir zekaya ve hızlı kavrama gücüne sahip olacaklar.

Kuş: Kuğu

Kuşlar, evrenden bize mesajı vermek için canlanmış, son derece ruhsal yaratıklardır. Her Nakshatra'nın belirli bir kuş sembolü vardır, bu bize o kuşla ilgili enerjinin o belirli takımyıldız/Nakshatra ile ilgili olarak içimizde ikamet ettiğini gösterir. Kuğu saflığı ifade eder, bu nedenle bu Nakshatra'nın yerlisi saf düşüncelere, iyi niyete sahip olacak ve asla kimseyi incitmeyecektir.


Punarvasu takım yıldızında doğanların gözleri alaca, saçları kıvırcık, yüzleri uzun ve burunları havadadır. Bu kişilerin yüzünde veya başlarının arka tarafında kendilerine has bir işaret ya da leke vardır.

Punarvasu takım yıldızında doğanlar tatlı bir konuşma uslübuna da sahip olsalar, akrabaları ve komşuları ile sık sık sürtüşme içerisine girerler. Bu tatlı konuşmaları bazen çok tartışmacı olabilir. Ancak bu kişiler hayırseverdir ve Allah inancı taşırlar. Bu kişiler müziğe düşkündür, dansı sever.

Bu Ay konaklarının gölge tarafı, kritik bir doğa yaratabilen yaşam deneyimini entelektüelleştirmektir. Bu, İkizler burcunda yer alan ilk üç pada için geçerlidir. Bu ay konağının zirvesinde zihinsel boşaltma da yaşanabilir. Bu nakshatrada doğanların hayatlarında yargılama eleştirme var.


punarvasu Nakshatra'nın aktivasyonu
Bu takım yıldızının insanların hayatları 32 yaşına kadar çok iyi olmayacaktır. Dolayısıyla yaş 32 yaşına kadar herhangi bir büyük işe kendisi dahil edilmemelidir.30. yıllarda Punarvasu Nakshatra'nın düştüğü ev, 5. ve 7. evlerin aktivasyonuna yol açar.

40. yıl boyunca, bu Nakshatra tekrar aktive olur.


86. yılında kendini hayata geçirir. Bu kişilerin herhangi ciddi bir sağlık sorunu olmasa da, en ufak problem bile onun için bir endişe kaynağı olacaktır. Bu kişiler çok su içer. ve güçlü sindirim sistemleri vardır. Sarılık, tüberküloz, guatr, mide rahatsızlığı ve kulak sorunları karşılaşabilecekleri muhtemel hastalıklardır.


Punarvasu Nakshatra'nın Temaları
Girişimciler, Yenilikçiler ve Sofistike ve Yüksek Teknoloji Uzmanları.

Karizmatik bir vizyona sahip veya harika bir vizyon sahibi.

Oteller, Gayrimenkul canlanması ve Yenileme

hayırseverler koruma

Ekolojistler, Koruyucular ve geri dönüşümcüler.

Arkeoloji İklim değişikliği ve iklim restorasyonu

Punarvasu Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


Dost canlısı, sevecen, cömert, sevgi dolu, iyi huylu, besleyici, dindar ve kayıtsızsınız. Basit bir hayat yaşamaktan zevk alıyor, felsefelere ve manevi yazılara ilgi duyuyor ve derin bir hayal gücüne sahipsiniz. Şimdiki zamanda yaşıyorsunuz ve etkili bir şekilde iletişim kurma potansiyeline sahipsiniz. Spiritüelsiniz, başkalarıyla bağlantı kuruyorsunuz ve ilham verici bir konuşmacı ve yazarsınız.

Punarvasu Nakshatra'nın Zayıf Yönleri


Punarvasu Nakshatra'ya mensup insanların temel zayıflığı, her zaman zeka eksikliği olarak algılanan basit yaklaşımlarıdır. Sizi kararsız yapan durumları öngöremez ve anlayamazsınız. Kararsızsın, çok çabuk sıkılıyorsun, hayatı fazla entelektüelleştiriyorsun ve eleştiriyorsun. Ayrıca birden fazla işiniz/kariyeriniz ve birkaç istikrarsız ilişkiniz olabilir.

Punarvasu Erkek Özellikleri


Punarvasu Nakshatra'da doğmuş bir erkekseniz, o zaman aşırı dindarsınız ve aynı zamanda Tanrı'dan korkma eğilimindesiniz. Hayatınızın erken evrelerinde iyi davranışlara sahip olursunuz, ancak daha sonra kısa huylu davranış özelliklerinden muzdarip olabilirsiniz, insanlara ve duygularına karşı cahil olabilirsiniz. Bazen anlamakta güçlük çekiyorsun.

Siz en az konforla tatmin olan ama aynı zamanda ulaşılmaz bir şeye sahip olma arzusuna da sahip olan bir insansınız. Gerçek bir hayat yaşıyorsunuz ve ayrıca herhangi bir yasa dışı faaliyete asla karışmayacağınızdan da tamamen eminsiniz. Sevdikleriniz için ne pahasına olursa olsun her şeyi yapabilir ve onlara yardım etmek için kendi yolunuzdan çekilebilirsiniz.

Punarvasu Kadın Özellikleri


Punarvasu Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman genellikle sakin bir insansınız ama bazen keskin dilinizle başkalarını incitiyorsunuz. Bu nedenle komşularınız, akrabalarınız, arkadaşlarınız ve kayınpederiniz ile çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızı konfor ve lüks içinde geçirmeyi seviyorsunuz. Bu nedenle, maddi rahatlık ve mülk edinme arzusundasınız.


Punarvasu Nakshatra


Müzisyenler özellikle kemancı ve gitarist.
Punarvasu Nakshatra 1. Pada: Mars tarafından yönetilen Koç Navamsa'ya düşer. macera ve diğer çeşitli aktiviteler. Amaç takım ruhuyla hedeflere ulaşmaktır.

Punarvasu Nakshatra 2. Pada:, Venüs tarafından yönetilen Boğa Navamsa'sına düşüyor. Toprak tarımsal faaliyetleri sabit ve materyalist konforlar üzerinedir.

Punarvasu Nakshatra 3. Pada: Merkür tarafından yönetilen ikizler Navamsa'sına düşüyor. hayal gücü, bilim ve zihinsel aktivitelerdir.

Punarvasu Nakshatra 4. Pada:, Ay'ın yönettiği Yengeç Navamsa'sına düşüyor. besleyici bir ruh gücü ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmektir.



10

DAHA FAZLASI..

Punarvasu Nakshatra 5987265639377735009

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item