Ketu maha dasha







ketu güney karmik ay düğümü



Ketu'nun Mahadasa'sı

Ketu , Vedik Astrolojiye göre Ejderhanın kuyruğudur .

Eğer haritanıza uygun bir şekilde yerleştirilirse, bu Dasha sizi daha manevi yapar. Ketu Mahadasha neredeyse 7 yıl uzar.

Ketu Dasha kişinin ruhsal görevlere katılımını artırır ve kişiye içsel güç verir. Enerjinizi ve zamanınızı felsefi konulara, erdemli arayışlara, ibadet etmeye ve uygulamaya kanalize etmeye başlayabilirsiniz.

Kişi maddi dünyadan kopuk hissettiğinde ve okült alemlere, ortak anlayışın ötesindeki şeylere daha meyilli olduğu için Katu Mahadasha sırasında kişi ruhsal kurtuluşa doğru hareket eder .

Ayrıca bu süre zarfında birçok ev konforunun ve lüksün tadını çıkarabilirsiniz.

Bu dönemde kendinizi dindar hissedebilir ve Yoga ve meditasyona olan ilginiz artar.

Ketu ayrıca kişinin seyahat etme eğilimini artırır.

Bazen Ketu Mahadasha , istenmeyen korkulara ve kafa karışıklığına, bacaklarda ağrıya, mide sorunlarına, zihinsel zorlanmaya, kazalara, zehir korkusuna, silahlara vb. neden olur.

Yerleşim uygun değilse, aile hayatındaki sorunlar ve servet kaybı, Ketu Mahadasha'nın diğer birkaç olumsuz olasılığıdır


1) Ketu MD, Yengeç, Aslan, Akrep ve Balık gibi yükselen ve rashi (ay burcu) olan bireyler için daha iyi olacaktır.


2) Oğlak yükselen için, ketu 11. evi yönetir ve güçlü bir Mars tarafından bakıldığında, parasal kazançlar sağlayabilir.


3) Ketu herhangi bir yoga karaka gezegeniyle birleşir (örneğin Yengeç / Aslan yükselenleri için mars ve Satürn tarafından yönetilen yükselenler için Venüs) MD'sinde mükemmel sonuçlar verecektir.

4) Tipik olarak Ketu kavuşumu Jüpiter, dengeli ve ruhsal bir düşünce süreci, yaşamda tatmin ve bir burçtaki 2. ev veya 11. ev ile ilgili ise, büyük parasal kazançlar veya para girişi sağlayan çok iyi bir kombinasyondur.


5) Bunun tersine, Ketu Satürn ile veya Satürn ile aynı nakshatra ile kavuşumda (Satürn'e üçgen), yaşamda kemer sıkma eğilimi olan, bağımsız ve ciddi bir zihin verir.

Venüs karışıma dahilse, maddi zevkler için karaka ise Satürn-Ketu-Venüs'ün kombinasyonu, dünyevi rahatlıklara karşı bağımsız bir zihniyete sahip aziz gibi bir insan üretebilir.



6) Satürn, Ketu ile yakın bir şekilde kavuşur ve Jüpiter veya Venüs gibi bir iyicinin hiçbir yönüne sahip olmaması, kariyerinde kesinlikle ciddi sıkıntılar yaratacaktır (Satürn işin karakasıdır ve ketu, moksha'nın bir karakasıdır veya dünyevi zevk arayışlarının kaybıdır.


7) Ketu Akrep ve Yay burcunda ve Balık burcunda Mooktrikona'da yüceltilmiş sayılmalıdır.


8) Ketu Boğa ve İkizler burcunda zayıflatılmış kabul edilmelidir.


9) Ketu birleştiği herhangi bir gezegenin enerjisini içselleştirecektir. Örnek - Ketu ile kavuşan Mars, Mars'ın enerji seviyelerini büyütecek, ancak öfke / ego veya saldırganlığı şişirmek yerine, bireyi duygularda yüksek düzeyde kontrol edecek ve kişi, enerjisini ulaşmak için belirlediği herhangi bir hedefe kanalize edebilecektir.

10) Ay'lı Ketu, güçlü konsantrasyon güçleri ve duygular açısından soğuk ve bağımsız görünen bir kişilik verir. Bu kombinasyon Boğa veya Aslan gibi sabit bir burçta meydana gelirse, kişi duygusal doğasında son derece sakin ve soğuk görünecektir.


11) Merkür içeren Ketu, eğer Merkür güçlüyse ve kişi iyi bir avukatlar, profesörler ve araştırmacılar için iyi bir analitik ve nüfuz edici zihne sahipse, iyi matematik becerileri verecektir.

12) yükselende ve veya aya yakın Ketu da psişik / sezgi güçleri verir


13) Ketu ve Mars 1'inci, 6'ncı, 8'inci veya 11'inci evlerde birleştiğinde (özellikle 5 derece içinde), kaza / ameliyat olasılığı çok yükselir. Bu kombinasyon Jüpiter / Venüs'ten etkilenmiyorsa ve Satürn'den etkileniyorsa, kaza / yaralanma yoğunluğu olarak ölümcül olabilir.

14) Ketu MD genellikle bir kişinin kariyerinden ve genel gelişiminden memnun olmadığı 7 yıllık bir dönem getirir. Tipik olarak her türden değişiklik hiç kolay gelmez ve bir kişi hayattaki statükoyu değiştirmekte zorlanabilir.

15) Ketu MD sırasında, Ketu bir haritada Satürn, Ketu, Rahu veya Mars'ın doğum derecesi üzerinden geçiş yaptığında, özellikle ani bir doğada olumsuz olaylar beklenebilir.

16) Yukarıdaki 15. maddeye göre, Ketu bir gezegenin üzerinden geçtiğinde, hükümdarlığıyla ilgili ani etkiler tahmin edilebilir. Örnek Ketu MD çalışırken 9. evin lordu üzerinden geçiş yapan Ketu, baba / patron / guru veya işverenle ilgili çok ani etkileri tetikleyebilir.

17) Ketu kendi nakshatrasında (Koç, Aslan ve Saggi'nin ateşli burçlarında 1. nakshatra olacak) çok yoğunlaşır. Ayrıca, böyle bir ketu, kişiyi söz konusu bhaav'ın işaret ettiği göreceli veya anlamlardan ayırma eğilimindedir. Yükselen Aslan örneği, eğer Ketu kendi nakshatrasında saggi içindeyse, Ketu'nun çocuklarla ilgili problemler verme eğilimi olacaktır (5.bhaav) ve eğer Jüpiter 5.'in lordu hasta / zayıfsa, Ketu verebilir çocuğuyla ilgili trajik sonuçlar (özellikle erkek çocuk)


18) Ketu, ani olaylar ve kazalar için bir karakadır. Bhaav Madhya'ya yakınsa (evin en etkili noktasına yakın) pozisyonu 6. ve 8. evdir (evin en etkili noktasına yakın) her zaman bir kişiyi kaza ve yaralanmalara / ameliyatlara yatkın hale getirme eğiliminde olacaktır.


19) Ketu, Güneş veya Ay ile kavuşumda göz / görme ile ilgili sorunlar yaratabilir. Güneş ile birlikte yaşamda kemik kırılmalarına ve omurga ile ilgili sorunlar sağlar. Güneş ve ketu birleşik ve iyi yerleştirilmiş / güçlü ise, bir kişinin Ego ve doğası son derece ruhsal ve dengelidir ve babaları da ruhsal olarak eğimli bir kişi olabilir.

20) Materyal başarılar için en iyi Ketu pozisyonları 3., 6. ve 11. sıradır. Ruhsal ilerleme için 12.evdeki Ketu, güçlü ve Jüpiter veya Satürn'den bakıldığında harikadır.


21) Ketu, 8. evde oldukça dengesiz ve patlayıcıdır ve bir kişiyi, nihayetinde kişi ve mali durumu için sorun yaratabilecek gizli eylemlere / şüpheli eylemlere önceden tahsis eder.

22) Ketu-Güneş-Mars hepsi 6. veya 8. evde birleştiğinde, Ateş / silahlardan ve hatta vahşi hayvanlardan ölüm ve yıkım olabilir.

23) Ketu, Jüpiter, Satürn ve Venüs ile birleştiğinde, yüksek mertebeden bir azizi öngörür


24) Rahu'da olduğu gibi, Ketu'nun rashi ve Nakshatra emanetçisinin yerleştirilmesi ve saygınlığı, Ketu'nun bir yıldız haritasındaki nihai sonucunu belirlemek için Ketu'yu birleştiren ve ona açı veren gezegenlerle birlikte hayati önem taşır. Dipositörlerin saygınlığı ve yerleşimi ne kadar güçlü olursa, Ketu'nun dasalarında sağlayacağı daha iyi sonuçlar

25) Genel olarak Ketu, Mars gibi davranacak ve bu nedenle Mars'ın burçtaki saygınlığı ile birlikte Yogas Mars'ın burçta yer alması Ketu'nun sonucunu belirleyecektir.

26) Ketu dasa Merkür ve venüs bir haritada negatifse, 7 yıllık Ketu, Ketu başka türlü iyi yerleştirilmiş olsa bile düşük performans gösterme eğiliminde olacaktır.


27) 7. eve yerleştirilen Ketu, evlilikte gecikme yaşanmasına ve evlilikten sonra bile evlilik / partnerle ilgilenmemesine neden olacaktır. Bu Ketu da Venüs ve Mars kavuşumundaysa, evliliği ve eşini olumsuz yönde etkileyecek olan kişide fiziksel arzulara karşı tam bir ilgi eksikliği olacaktır.


ketu güney karmik ay düğümü


Venüs Antardasha, Ketu Mahadasha'da


Venüs faydalı bir gezegendir ancak Ketu'nun etkisi nedeniyle enerjisini. Bir çok olumsuzluk zihnini kaplar.

Bu Dasha sırasında, deneyimler kariyerlerinde engel oluşturur. Ayrıca arkadaşları ve ailesi ile anlaşmazlıklara girme eğilimi de geliştirebilir.



Venüs Antardasha'nın Ketu Mahadasha'daki bu dönemi evli çiftler için de uygun değildir. Bir eşten ayrılma şansı da mümkündür.

Kişi bu dönemde kendini çok daha hassas hissedebilir ve sevdiklerinden sempati bekler.

Dasha aynı zamanda kişide gözle ilgili sorunlara da neden olabilir.



Güneş Antardasha, Ketu Mahadasha'da




Ketu Mahadasha'daki Ketu Güneş'e düşman olduğu için uygun bir konum değildir.

Kişi bu dönemde hayatın her alanında birçok sorun ve zorlukla karşılaşmak zorundadır.



İşyerinde yaşlılarla ilgili sorunlar mümkündür. Kişi ayrıca istediği veya hak ettiği terfiyi elde etmek için mücadele eder. Mesleki konularda destek eksikliği devam ediyor.



Ayrıca, kişi eskisinden çok daha agresif hale gelir. Kişinin karar verme yeteneği de zarar görür ve bu da tüm çabalardaki başarı oranını etkileyebilir.



Ketu Mahadasha'da Ay Antardasha


Bu Antardasha, Ay ve Ketu arasındaki düşmanca ilişki nedeniyle Vedik Astrolojide de olumsuz olarak kabul edilir. Kombine etkileri kişinin mutluluğunu gölgede bırakır.



Ketu, Ay'ın faydalı etkilerini azaltır, bu nedenle kişi bu dönemde çok fazla sıkıntı ve depresyon hisseder. İstenmeyen düşüncelerin fazlalığı kişiyi rahatsız eder ve kişi istenmeyen korku ve kaygılarla mücadele etmek zorunda kalabilir.



Yaşam boyunca bir memnuniyetsizlik duygusu hakimdir ve kişi dünyadan kopmuş hisseder.





Ketu Mahadasha'da Mars Antardasha


Mars agresif ve hırslıdır ve Ketu'nun da Mars gibi çok çalıştığı söylenir. Bu dönem, kişinin karşılaştığı mizaç sorunları nedeniyle o kadar olumlu değil.

Kişi, mantıksız çatışmalara girme eğilimi geliştirir. Kişilikteki güçlü saldırgan içgüdüler, başkalarıyla olan davranışlarını etkiler.

Kişi çok fazla fiziksel ve zihinsel acı çeker. Ketu Mahadasha'daki Mars Antardasha'nın bu döneminde, olumsuz titreşimler kişiyi çevrelemiş gibidir .

ayrıca kaza, alerji ve tıbbi enfeksiyonlarla karşılaşma riskini de taşır.



Ancak bu Dasha, kişiye muhalefeti yenmek için çok fazla kararlılık ve cesaret verir.



Rahu Antardasha, Ketu Mahadasha'da




Bu Dasha, karmik düğümlerin debil düşüşte değilse herhangi bir sıkıntı yoksa, kişiye ani zenginlik ve kazançlar verir.

Bununla birlikte, kişi Ketu Mahadasha'daki Rahu Antardasha'nın bu döneminde , özellikle göğüs veya mide ile ilgili sağlık cephesinde de acı çekebilir .

Zihinsel sıkıntı da Dasha dönemi boyunca hakimdir. İstenmeyen düşünceler bu dönemde kişiyi rahatsız eder.

Hayatta kişisel mutluluğu ve memnuniyeti etkileyen birçok karışıklık meydana gelir.

Ancak kişi düşmanları devirmek için güçlü bir irade geliştirir.



Jüpiter Antardasha, Ketu Mahadasha'da


Bu, hem Ketu hem de Jüpiter, kurtuluş ve maneviyat ile ilgili olduğundan, ruhsal ilerleme için iyi bir yerleşimdir.

Jüpiter Antardasha'nın bu döneminde kişi Ketu Mahadasha'da çok sayıda dini geziye katılıyor . Erdemli uğraşlar için çok para harcayabilir.

Gezegenler ayrıca yurtdışı seyahatleri için olanaklar yaratır.

Bu dönem iş hayatında çok fazla kafa karışıklığı getirir ve çalışmalarda da bazı konsantrasyon sorunları devam eder.

Bu Antardasha sayesinde evlilik hayatında da mücadele mümkündür.

Ketu Mahadasha'da Satürn Antardasha


Bu, yerlinin hayatında zorlu bir aşamadır. Profesyonel alanda birçok engel ortaya çıkıyor.

Bu genellikle ilişkilerde zor bir dönemdir. Kişi, dikkatli olunmazsa bu süre zarfında önemli bir ilişkisini de kaybedebilir.

Kişi kendini dünya işlerinden de kopuk hisseder.

Bu dönemde harcamalar da artar.



Bu Dasha boyunca zihinsel sıkıntı ve huzursuzluk hakimdir.



Bazı fiziksel ıstıraplar da mümkündür ve kişi kendini uyuşuk ve tatminsiz hisseder.



Ketu Mahadasha'daki Satürn Antardasha'nın bu döneminde bazı savurgan ve aslında riskli yolculuklar da gerçekleşebilir .



Ketu Mahadasha'da Merkür Antardasha


Bu Dasha boyunca konsantrasyon eksikliği devam ediyor. Gezegensel konum aynı zamanda Ketu Mahadasha'daki Merkür Antardasha'nın bu döneminde aşırı harcamaya neden olur .

Kişi zihni istenmeyen düşüncelerle meşgul. Ayrıca, sonuçları düşünmeden sert bir şekilde konuşmaya başlayabilir.

Akılları her zaman seyahat ve gezinme düşüncelerinde kaybolur.

Kişi yine de dini açıdan eğilimli hisseder.



Ketu hayatta birçok sorunu beraberinde getirirken, Merkür aynı zamanda hayatta olumlu bir tutumun korunmasına yardımcı olur.




DAHA FAZLASI..

NEW 1974893623138617872

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item