Atmakara-Evlerde Etkileri

Atmakara Evlerde Etkileri 



Atmakaraka Navamsa Lagna'da ise, kişi kraliyet ailesine mensuptur veya asil doğumludur. Navamsa Lagna Lord Atmakaraka ile birleşirse, o zaman kişi alçakgönüllü bir kökene sahip olmasına rağmen bir krala eşit yüksek bir rütbeye yükselecektir. Rajyoga'nın gücünün doğası, ilk evin Karaka'sı olan Güneş'in konumuna bağlı olacaktır.



Atmakaraka 2. evde ise kişi çok ruhani ve büyük bir aziz olacaktır. Satürn güçlüyse, feragat tamamlanmış olacaktır. Öte yandan, Venüs güçlüyse, kişi ciddi kemer sıkma işlemleri yapacaktır.



Atmakaraka 3. evde ise kişi birçok teşebbüslerde zengin ve başarılı olacaktır..



Atmakaraka 4. evde ise kişi Karma Yogi olacaktır. Ay ve Jüpiter güçlüyse, kişi şöhrete sahip olurken, Güneş güçlü Rajyoga ise ve güçlü Satürn çalışkan bir kişiyi gösterir. Kişi sıkı çalışarak tüm Karmasını yok edecek ve Dharma yolunu izleyecektir. Merkür ve Jüpiter güçlüyse kişi için faydalı olacaktır.


5. evdeki Atmakaraka ile kişi Dharma yasalarına özenle uyar ve anlaşılırdır. Güneş güçlüyse, burçta pek çok iyi Yogalar olacaktır. Kişi Sadhna'yı uygulayacak, ruhani olacak ve gerçeği tüm dünyaya yayacaktır.



Atmakaraka 6. evde ise, kişi hastalıklardan muzdarip olacak ve sıkıntı çekecektir. Kişi, geçmiş yaşamıyla ilgili çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalır. Kişi Satürn için Mantralar söylemek ve yaşlılara hizmet etmek gibi çareler uygulamalıdır. Kişi ayrıca düzenli olarak Satya Narayan Puja yapmalıdır.



 Atmakaraka 7. evde ise kişi temiz bir yürek ve mutlulukla kutsanmıştır. Venüs güçlüyse, evlilik büyük bir nimet olacak, kişi kanunlarda ve iş arkadaşlarında popüler olacaktır.



 8. evdeki Atmakaraka ile kişi zayıf olabilir ve tedirgin olabilir. Kişi savaşta yenilecek. Kişi fiziksel sorunlarla karşılaşacağı için sekizinci sırada yer alan Atmakaraka en istenmeyen konumdur. Kişinin uzun ömürlülüğü de tehlikeye girecektir. Kişi her alanda birçok engelle karşılaşabilir. Bu durumun üstesinden gelmek ve rahatlamak için kişi günde 108 kez Maha Mrityunjaya Mantra'yı söylemelidir.



Atmakaraka 9. evde ise kişi çok dindar olacaktır. O da zengin ve talihli olacaktır. Kişi ruhsal olarak ilerlemiş olacaktır. Eğitimcidir dharma'ya inanır ve tüm karmasını maneviyatın doğruluğu ve yayılması için yapar. Bu evdeki güneş en yüksek seviyeden bir Rajyoga oluşturacak, Jüpiter bu eve yerleştirilirse, kişi harika bir öğretmen olacak.



 Atmakaraka 10. evde ise kişi temiz bir kalbe ve güzel bir yuvaya sahip olacaktır. Kişi, ailesi ve annesi için bir destek direği olacaktır. Kişi, taşınmaz mallar, araçlar ve ev için her türlü lüks ile kutsanacaktır. Onuncu eve yerleştirilen Ay, kişi için en iyi sonuçları verecektir.



Atmakaraka 11. evde ise kişi cesur, savaşta başarılı ve herhangi bir görevi yerine getirebilecek durumda olacaktır. Mars güçlüyse Rajyoga olacaktır. Kişi açık bir zihne sahip olacak ve zekası sayesinde birçok sorunu çözebilecek ve kararlı bir kararlılığa sahip olacaktır. Kişi toplumda saygı görecektir.



12. evde Atmakaraka ile kişi çok zengin olacak ve Lakshmi tarafından kutsanacak, tüm zenginliğin tadını çıkaracak. Dahası, eğer Jüpiter, Merkür ve Venüs de güçlüyse, kişi aynı zamanda engin bilgiye sahip öğrenilmiş bir kişi olacaktır. Kişi, Tanrıça Saraswati tarafından da kutsanacaktır.



Atmakaraka gezegen




1. EVDE ATMAKARAKA

1. evde Atmakaraka ile doğan kişi soylu ve asil bir ailede dünyaya gelir. Kişi vasat bir ailede doğsa bile, yüksek bir konuma ulaşır ve bir kral gibi yaşar. Bu genellikle efendisi olduğunda olur. Navamsa Lagna, Atmakaraka'yı bir kundali ile birleştirir. Öte yandan atmakaraka, Navamsa Lagna'ya açı verirse, kişi doğuştan telif hakkına sahiptir. Raja-yogaların gücü, aynı zamanda, birinci evin kaakası olarak kabul edildiği için, Güneş'in gücüne, konumuna ve birlikteliklerine de bağlıdır.





3. EVDE ATMAKARAKA

Atmakaraka'dan 3. evde Atmakaraka veya 11. evde Yükselen ile bir kişinin birçok sosyal bağlantısı olabilir. Her zaman etkili kişilerin yanında olabilir. 3. evde Atmakaraka ile bir kişi birçok teşebbüste zengin ve başarılı olabilir. 3. evdeki Atmakaraka ile kişi toplumda da saygı görebilir ve önemli bir konuma gelebilir.



4. EVDE ATMAKARAKA

Atmakaraka'dan 4. evde Atmakaraka veya 10. evde Yükselen ile kişi her zaman dinsel faaliyetlere meyillidir. Dharma'yı çok ciddiye alır ve elinden geldiğince katkıda bulunur. 10. evin çeşitli karakalarının gücü, karmanın gerçekleştirildiği caddeleri gösterir. Merkür ve Jüpiter 4. evde Atmakaraka ile güçlüyse, o zaman hayırsever, iyi bağlantılıdır ve çeşitli çevrelerde hareket eder. Güneş 4. evde Atmakaraka ile güçlüyse, kişi raja-yoganın etkilerinden hoşlanır. Satürn 4. evde Atmakaraka ile güçlüyse, geçmiş günahların sonuçlarını sıkı çalışma ve fedakarlık ile temizler.





5. EVDE ATMAKARAKA

Atmakaraka'dan 5. evde Atmakaraka veya 9. evde Yükselen ile kişi çok doğru ve dürüsttür. Böyle bir kişi dini faaliyetlere meyillidir ve dharma'yı çok ciddiye alır. 5. evdeki Atmakaraka ile ahlaki ve ahlaki eylemlerin sonuçları manevi uygulama yapma fırsatları getirir. 5. evdeki Atmakaraka ile kişi, dünyada gerçeği tanıtma davasına hizmet etmek için ileri maneviyatçılarla tanışır ve öğrenir.



6. EVDE ATMAKARAKA

Atmakaraka'dan 6. evde Atmakaraka veya 8. evde Yükselen ile kişi hayatında birçok zorlukla karşılaşabilir. Bu zorluklar, geçmiş yaşamlardan gelen stigmatik karmalar nedeniyle mevcut olabilir. 6. evde Atmakaraka olan bir kişiye genellikle Satürn'ü yatıştırması önerilir. 6. evde Atmakaraka'nın varlığı nedeniyle, kişi mümkün olduğunca sık Satya Narayana Orucu yapmalıdır. Böyle bir kişi, mevcut çağda yaşayan herkes için faydalı olabilecek Maha Mantra'yı da okuyabilir.



7. EVDE ATMAKARAKA

7. evde Atmakaraka veya yükselene 7 evin Atmakaraka dan, bir kişinin hayatında çok hayırlı sonuçlar alır. Böyle bir kişi her zaman Rab tarafından kutsanmıştır. Çok iyi bir hayat arkadaşı var. Ayrıca 7. evdeki Atmakaraka ile kişi kendisine çok faydalı olabilecek dernekler kurar. 7. evde Atmakaraka ile doğan kişinin saf bir kalbi vardır. O da şefkatli ve iyi niyetli.

8 EVDE ATMAKARAKA

Atmakaraka ile 8. ev veya Artarak 8 evin Atmakaraka gelen yerli hayatında sorunları üzücü karşılaşabileceği. Bu sorunların çözülmesi zor olabilir. Bu sorunların çoğu fiziksel rahatsızlıkları, zorlu uzun ömürlülüğü, duygusal süreksizliği ve ev içi tartışmaları içerebilir. 8. evdeki Atmakaraka ile kişi Maha mantrasını ve Vishnu Sahastranam Stotra'yı okumalıdır. Böyle bir kişi, Satyanarayana'yı da oruç tutmalıdır. 8. evdeki Atmakaraka ile kişi açık, doğru ve dürüst olmalıdır.



9. EVDEKİ ATMAKARAKA ,

vedik felsefedeki en yüksek konumlardan biridir. Kişiye servet, mutluluk ve refah getirir. Dolayısıyla hem 9. ev hem de Atmakaraka navamsa haritasının Hazine noktalarıdır.

Atmakaraka 9. evde ise, kişi çok dindar, zengin ve talihlidir. Atmakaraka'nın 9. ev pozisyonu en hayırlı pozisyonlardan biri olarak kabul edilir ve kişiye servetinin tam sonuçlarını getirir. Bu yerleşimdeki güçlü bir Güneş, rajyoga'yı kişiye getirir ve onun çok etkili bir birey olmasını sağlar. Eğitim ve maneviyat içeriğinde kişi, başkalarının düşüncelerini etkileyebilir ve onları doğru yola yönlendirebilir. 9. evdeki Atmakaraka ile, Jüpiter kundali'de güçlüyse, kişi bir guru veya vaiz de olabilir. Maddi olarak böyle bir yerlinin bu dünyada hiçbir endişesi yoktur.



10. EVDE ATMAKARAKA

10. evde bulunan Atmakarakalı kişi ailesi, evi ve annesi aracılığıyla mutluluk alır. Yerli etrafındaki herkes iyi kazanılır ve bu nedenle kişiye lüks bir yaşam sağlar. Kişi, tahakkuk eden varlıklar ve mülklerin yanı sıra yakın arkadaş ve akrabalarının saygısı ve sevgisiyle kutsanmıştır.



11. EVDE ATMAKARA

bir kişi, görevleri etkin bir şekilde yerine getirme cesareti ve kabiliyeti ile doğar. Böyle bir insan, görevlerini verimli ve mükemmel bir şekilde yerine getirme yeteneğine sahiptir. 11. evde Atmakarka olan kişi şüphesiz zekidir ve sağlam bir yapıya sahiptir. Görevlerini azami sorumlulukla yerine getirmeye ve yaptığı her şeyde iyi yapmaya kararlıdır. Ayrıca duruma kapılmadan bir sorunu analiz etme ve ona uygun çözümler sunma becerisine sahiptir. Böyle bir kişinin kriz anında bile tavır aldığı görülebilir. Kişi, herhangi bir çatışma durumunda korkusuzluğundan dolayı başkaları tarafından saygı görür veya beğenilir.

DAHA FAZLASI..

vedıc astroloji 3422967686796765923

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item