Mars Mangal Mantra



















Mars, güç, güç, cesaret ve saldırganlığın gezegenidir. Yaşamdaki gücü yansıtma yeteneğimizi ölçer. Olumlu tarafı, çabalarımızı yerine getirebilmemiz için bize enerji, irade, güven ve bağımsızlığı - Sun'la paylaştığı nitelikleri - vermek için güçlü bir Mars gereklidir. O olmadan gerçek çıkarlarımız, tutkularımız ve motivasyonlarımız, kararlılığımız, hiçbir şeyi sonuna kadar gerçekleştirme ve gerçekten başarma konusunda gerçek bir yoğunluğumuz veya yeteneğimiz yoktur.

Aşağıda, Mars için Shakti veya güç mantrasından önce gelen özel ad (nama) mantrası yer almaktadır. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Mars'ın tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.

"Om Krim Kum Kujaya Namah"


Yukarıdaki mantradaki ' Krim ' kelimesi , Karana Shakti'yi, eylemin, çalışmanın, motivasyonun ve dönüşümün gücünü ifade eder.

Aşağıdaki mantralar da Mars gezegeni için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.

"Om kraam kreem kraum sah bhaumaya namah"

"Om ang angarkaaya namah"


Mantralar, ip başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler.

Mars'ın 20 gün içinde 11.000 kez söyleneceği mantra. Puja kırmızı çiçekler ve kırmızı sandal ağacı ile yapılmalıdır. Ay'ın parlak yarısında Salı günü okumaya başlayın.

Okuma yerinde 'Mangal yantra'nın varlığı, istenen sonuçları daha hızlı elde etmenize yardımcı olabilir.

Mantras & Shlokas'ın gücü çok eski zamanlardan beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirme, endişelerden kurtulma, kişinin arzularını yerine getirme, zararlı gezegenlerin etkilerini önleme, size başarı, barış ve memnuniyet getirmesi için kullanılabilir - menzil gerçekten çok geniştir. Kendiniz seçebilirsiniz.





Mars için Gayatri Mantra:


"Om Angarkaya vidmahe, bhoomipalaya dhimahi, tanno Kujah prachodayat"


Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki, Mars'a yapılan ilahiler. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.

Gayatri mantrası gün doğumunda, öğlen ve günbatımında söylenir.

Çeşitli gezegen dönemlerinde en çok hangi yaşam yönü etkilenir?

Gezegenlerin bazı zorlu enerjilerini hafifletmeye veya hafifletmeye yardımcı olacak en iyi çarelerden biri olan uygun astral mücevher.


Mars Mantrasını (10.000 kez) tanıtmak için Puranik mantrayı takip etmeyi de tercih edebilirsiniz.




DAHA FAZLASI..

NEW 8233134501407010526

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item