Merkür Mantra

Merkür Mantra Merkür Yantra 



Merkür, Tanrıların büyük elçisidir. O, her seviyede konuşma, iletişim ve ticareti temsil eden gezegendir. 
Alt görevinde maddi kaynakları düzenler ve ifade eder. Daha yüksek bir düzeyde, bizi içsel kapasitelerimize, zihnin güçlerine bağlar.

Aşağıda, Şakti veya güç mantrasından önce Merkür için özel ad (nama) mantrası verilmiştir. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Merkür'ün tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir.


"Om Aim Bum Budhaya Namah"


Yukarıdaki mantradaki ' Amaç ' kelimesi , ifade etme, çağırma, rehberlik etme ve öğretme gücü olan Vachana Shakti'yi ifade eder.



Aşağıdaki mantralar da Merkür gezegeni için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz.

"Om braam breem braum sah budhaya namah"

"Om bum budhaaya namah"

Mantralar, ip başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler.


Merkür'ün mantrası 21 gün içinde 9.000 defa okunabilir ve çeşitli çiçeklerle puja yapılabilir. Ay'ın parlak yarısında Çarşamba günü okumaya başlayın.


Okuma yerinde 'Vishnu yantra'nın varlığı, istenen sonuçlara daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Mantras & Shlokas'ın gücü çok eski zamanlardan beri kabul edilmektedir. Bir Mantra güçlü bir kelimeden veya kelimelerin bir kombinasyonundan oluşabilir ve kendini gerçekleştirme, endişelerden kurtulma, kişinin arzularını yerine getirme, zararlı gezegenlerin etkilerini önleme, size başarı, barış ve memnuniyet getirmesi için kullanılabilir - menzil gerçekten çok geniştir. Kendiniz seçebilirsiniz.


merkür mantra merkür yantra


Merkür için Gayatri Mantra:

 
"Om Budhagrahaya vidmahe, Indu putraya dhimahi, tanno somya prachodayat"


Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki Merkür'e yapılan ilahilerdir. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.

Gayatri mantrası gün doğumunda, öğlen ve günbatımında söylenir. Şafakta buna Tanrıça'nın genç formu, yaratıcısı Lord Brahma'nın eşi olan Gayatri denir. Lord Shiva'nın eşi olan öğle vakti Savitri, olgun halidir. Günbatımında Lord Vishnu'nun eşi olan yaşlı formu Sarasvati denir.

Gezegenlerin bazı zorlu enerjilerini hafifletmeye veya hafifletmeye yardımcı olacak en iyi çarelerden biri olan

Ayrıca Merkür Mantrasını (4.000 kez) tanıtmak için Puranik mantrayı takip etmeyi de seçebilirsiniz.

Merkür, Tanrıların büyük elçisidir. O, her seviyede konuşma, iletişim ve ticareti temsil eden gezegendir. Alt görevinde maddi kaynakları düzenler ve ifade eder. Daha yüksek bir düzeyde, bizi içsel kapasitelerimize, zihnin güçlerine bağlar.

Aşağıda, Şakti veya güç mantrasından önce Merkür için özel ad (nama) mantrası verilmiştir. Gezegensel tanrı ile bağlantı kurmak ve Merkür'ün tüm yüksek güçlerine enerji vermek için kullanılabilir"Om Aim Bum Budhaya NamahYukarıdaki mantradaki ' Amaç ' kelimesi , ifade etme, çağırma, rehberlik etme ve öğretme gücü olan Vachana Shakti'yi ifade eder.

Aşağıdaki mantralar da Merkür gezegeni için çok iyi kabul edilir. Nispeten kolay hatırlıyorsanız, aşağıdaki mantralardan birini okumayı tercih edebilirsiniz. "Om braam breem braum sah budhaya namah"



"Om bum budhaaya namah"



Mantralar, ip başına 108 boncukluk japa boncuklar üzerinde söylenir. Tespihlere benzerler. Merkür'ün mantrası 21 gün içinde 9.000 defa okunabilir ve çeşitli çiçeklerle puja yapılabilir. Ay'ın parlak yarısında Çarşamba günü okumaya başlayın.Okuma yerinde 'Vishnu yantra'nın varlığı, istenen sonuçlara daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir
"Om Budhagrahaya vidmahe, Indu putraya dhimahi, tanno somya prachodayat"

Bu Gayatri mantrası üç bölümden oluşmaktadır. İlki Merkür'e yapılan ilahilerdir. İkincisi, mantradır. Üçüncüsü, mantra enerjilerinin bir özetidir.








DAHA FAZLASI..

NEW 1159117318138774285

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item