Shravana Nakshatra

Shravana Nakshatra

Shravana Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Ay veya Chandra

Yönetici tanrı: Vişnu, Koruyucu Tanrı.

Shravana Nakshatra'nın Konumu: 10°00' - 23°20' Oğlak burcunda.

Shravana Nakshatra'nın Sembolü: Üç ayak izi 👣 veya Kulak 👂🏻


Shravana: Ear'un çevirisi

Astronomik Yıldız Adı: α Aquilae (Altair) veya Alpha Aquilae.

Shravana Nakshatra Cinsiyet: Erkek

Shravana Nakshatra Nadi: Kapha veya Balgam (Mukus)

Shravana Nakshatra Guna veya Nitelikler: Rajas

Shravana Nakshatra Doğa: Hareketli veya Geçici (Chara)

Shravana Nakshatra Tattva veya Element: Hava

Shravana Nakshatra Kast: Mleccha (Dışlanmış sınıf)


Shravana Nakshatra Gana: Dev

Shravana Nakshatra Yoni: Dişi Maymun (Vanar Yoni)





Shravana  Nakshatra


Oğlak-burcu-10.00 - 23.20
Karakteristikleri: Zengin, öğrenilmiş, liberal fikirli eş, şöhret
Shravana Anlamı: Ünlü, işitme duyan kulak
Shravana Nakshatra Yöneticisi : Ay
Shravana Nakshatra : Kulaklar Sembol : Üç ayak izi, trident seyahat etmek iletişimde bulunmak bağce işlemleri
Shravana Nakshatra Evliliği: Hayırlı Değil Cinsiyet: Erkek
Shravana Nakshatra Değerli Taş: İnci Şanslı harfler: K
Shravana Nakshatra Şanslı Renk: Açık Mavi Şanslı Sayılar: 2
Shravana Nakshatra Ortak Adı: Kırlangıç ​​Aşığı, Süt Otu, Erükku
Shravana Yoni / Hayvan : Dişi Maymun
Başkanlık Tanrısı Lord Vishnu, Koruyucu
Doğa Deva (Tanrı gibi)
Kişilik Pasif Numara 22
doşa Kapha
Guna Rajasik
eleman Hava hareketli
Kuş Fransız dili
Ağacın Ortak Adı Aakado
Ağacın Botanik Adı Kalotroopis devi

Cinsiyet erkek
Shravana Nakshatra'nın cinsiyeti Erkek'tir ve bu cesur ve hedeflerine adanmış olacaktır. Ancak bazen katı ve aşırı hırslı da olabilirler.
Vedik Astrolojiye göre Ay, Shravana Nakshatra'nın yönetici gezegenidir. Bir trident, eşit olmayan şekilde sunulan üç ayak izi veya işitmeyi ve Lord Vishnu'nun üç adımını simgeleyen bir kulak gibi görünüyor.
 

Shravana Nakshatra'nın 4 padası


1 st çeyrek Satürn Ay  Mars tarafından yönetiliyor

2 nd çeyrek Satürn Ay  Venüs tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Satürn Ay  Merkür tarafından yönetilir
4 th çeyrek Satürn Ay Ay tarafından yönetilir

Shravana Nakshatra


Shravana Nakshatra Özellikleri


Shravana nakshatra'da doğduğunuz için sanat, müzik, oyunculuk ve dans alanlarında uzmanlığa sahipsiniz.

Ayrıca size örnek bir zeka ve bilgi bahşedilmişti.

Samimi ve sıcak olmak, doğuştan gelen davranışsal özelliklerinizdir.

İşinizi tamamlarken aşırı kararlılığa ve istekliliğe sahipsiniz.

Başkalarıyla uğraşırken çok dindar, dürüst ve dindar olmanız muhtemeldir.

Bir barışsever olarak, kaldığınız her yerde huzurlu bir ortam sağlamaya çalışırsınız.

Riskleri etkin bir şekilde hesaplayarak başarıya ulaşma olasılığı yüksek, sağlam bir planlayıcısınız.

Her şeyde tam mükemmellik arayan bir mükemmeliyetçisiniz ve işiniz çoğu zaman her türlü kusurdan tamamen yoksundur.

Doşa: Kapha


Bu Nakshatra'nın kulaklar, deri, sindirim vb. ile ilgili hastalıklardan kaçınmak için bu Dosha'nın doğru dengesini sağlamalıdır.
Guna: Rajas

Bu Nakshatra'da doğan tutkulu ve lüks düşkünü olabilir. Bununla birlikte, bazen aşırı bilinçli ve aşırı hoşgörülü olabilirler. Yeni şeyler öğrenme yeteneklerini etkileyebileceğinden, dar görüşlü ve bencil olma eğilimlerini frenlemek için çalışmalıdırlar.

Eleman: Hava

Shravana Nakshatra, Hava elementi tarafından yönetilir. son derece yaratıcıdır ve Doğa ile bağlantı kurmayı severler. Kendilerini motive ederler ve hedeflerine ulaşmak için heveslidirler. Öğrenmeye meraklıdırlar ve bilgiyi kolayca edinebilirler.

Kuş: Francolin

Shravana Nakshatra'nın simgesi olan kuş Francolin'dir. Kapinjala olarak da bilinen Francolin kuşu, istenen hedeflere ulaşmak için iyi işler ve sebat yoluyla hayatta gençleşmeyi ifade eder.


Shravana Nakshatra


Shravana takım yıldızında doğanlar uzun boylu ve sade bir vücuda sahip olırlar. Bu kişilerin kafası geniş, yüzü büyük, ön dişleri arasında açıklık olabilir. Çekici bir vücuda sahiptirler. Yüzünde doğuştan tuhaf bir işaret vardır.

Eğitim, Gelir / meslek kaynakları: eğitimde sorunlar yaşama olasılığı muhtemeldir ve bu nedenle gelen iş tekliflerini reddetmesi gerekecektir. Ancak, güzel sanatlar çok iyi bir dansçı olabilir

Sarvan takım yıldızında doğanların hayatlarında iniş ve çıkışlar olsa da sonunda zirveye ulaşacaklardır. Diğer bir deyişle, ortalama ve sıradan vasat bir yaşamdan zevk almazlar, iniş ve çıkışlar onların hayatının ta kendisidir.

Bu kişiler çok iyi danışmanlardır. Çevresindekilerin veya kendisinin bireysel veya kolektif sorunlarını çok iyi analiz edip akılcı çözümler sunabilmektedir ve bundan zevk alır.

30 yaşına varıncaya kadar hayatında istikrarı yakalayamayacaktır. 30-45 yaşları ise bu kişilerin altın çağları olup bu dönemde istikrar abidesi gibi görüneceklerdir.

Sarvan takım yıldızında doğanlar, kulaklarından, cilt hastalıklarından, egzama, romatizma, tüberkölü ve hazımsızlık gibi sağlık sorunlarından muzdarip olabilirler.

Shravana Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


Akıllı, çabuk öğrenen, etik, yaratıcı, samimi, kibar, iyi konuşmacı, eski bilgilere sahip, yardımsever, hayırsever, dengeli, mütevazı, açık fikirli ve insani ve sosyal amaçlar için çalışıyor.


Shravana Nakshatra'nın Zayıf Yönleri


Aşırı duyarlı, savurgan, küstah kıskanç ve dedikoducu.


Shravana Erkek Özellikleri


Shravana Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, işinize gelince oldukça metodiksiniz. Belirlenen değerler ve ilkeler üzerinde çalışıyor ve her aşamada takip etmeyi seviyorsunuz. Her zaman çevrenizi temiz ve düzenli tutmaya çalışırsınız. Son derece şefkatlisiniz ve her zaman tüm muhtaç insanlara yardım eli uzatıyorsunuz. Çabalarınız için takdir veya tanınma beklemiyorsunuz. Gurulara ve Tanrı'ya çok meyillisiniz. Güçlü bir zihinsel güce sahipsin.

Shravana Kadın Özellikleri


Shravana Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, hayırsever bir yapıya sahip olmanız muhtemeldir. Dini faaliyetlere çok yatkınsınız. Hem cömertliğe hem de merhamete sahipsin ve bunları herkese açık bir şekilde sergilemeyi seviyorsun. Yaptığınız iş ve hayır işleri için tanınma, ün ve popülerlik kazanmayı seviyorsunuz. Çok konuşkansınız ve bu nedenle, özellikle eşinizden bir şeyler gizleyemiyorsunuz.



Shravana Eğitimi/ Kariyer İlgisi/ Meslek


Erkek bir bireyseniz 30 yaşına gelene kadar sürekli değişimler yaşamanız olasıdır. 31-45 yaş arası dönem sizin için sabit kalacaktır.

Ancak 45 yaşından sonra sosyal ve ekonomik alanda ilerleme kaydetmeniz olasıdır. Teknik ve mekanik alanlarla ilgiliyseniz, o zaman kar elde etmeniz olasıdır.

Eğer Shravana Nakshatra'nın bir kadınsanız, eğitimsiz kalabilir ve bazı düşük dereceli işler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Yaratıcısınız ve sanata ve dansa ilginiz var.


Shravana Nakshatra



Shravana Nakshatra 1. Pada: Mars tarafından yönetilen Koç Navamsa'ya düşer. Buradaki gezegensel etkiler, mantık, hırs ve inisiyatif geliştirmeye odaklatır.

Shravana Nakshatra 2. Pada: Venüs tarafından yönetilen Boğa Navamsa'sına düşüyor. Diplomasi liberal ve müzik eğlence endüstrisi.

Shravana Nakshatra 3. Pada: Merkür tarafından yönetilen İkizer Navamsa'ya düşer. iletişim olan ve bilgiyi genişletmek isteyen Shravanaa'nın en iyi yönleri.

Shravana Nakshatra 4. Pada: , Ay'ın yönettiği Yengeç Navamsa'sına düşüyor. Buradaki odak sempatik ve alıcı olmak. otel endüstrisinde kamu görevlileri veya işler tutabilirler.


Bu nakshatra ile doğan insanlar, öğrenme, bilgi edinme ve daha sonra bunu çevrelerindeki insanların refahı için uygulamada çok iyidir.

Bu insanlar sosyal, daha büyük hedeflere ulaşmak için kullandıkları harika bir arkadaş ağına sahipler.
Etkileyici ve büyüleyici insanları güçlü yetenekleri diğerlerinden faydalanmak için kullanılır.
öğretmenler, vaizler, öğrenciler ve eğitim ile ilgili diğer meslekler gibi bu nakshatralı insanlar için birçok profesyonel alan önerir.

Nakshatra'nın gölge tarafı huzursuz, katı, inatçı doğasıdır. Huzursuz doğaları nedeniyle, genellikle bilgi peşinde koşarak yoğun bir şekilde seyahat ederler. Sharvana aynı zamanda “topal” anlamına geliyor, bu insanlar erken yaşlarda sorun ve hayal kırıklığı yaşadıkları görünüyor ve bazı engelleri olabilir. Güvenleri yok ama yaşla birlikte kendilerine olan güvenlerini yavaş alırlar .


Dedikoduları dinlemek ve katılmak, son derece hassas ve incinmiş olmalarına rağmen yaygındır. Bu insanlar çok zeki ve bencil bir doğa olabilir. Bu insanlar çok kıskanç doğaları nedeniyle düşmanları var. Sorunlu olabilecek şeylerde aşırı düzeni severler. İlk motivasyonları materyalist arayıştır, finansal güvenliklerine ulaştıklarında aydınlanma ve manevi kurtuluş ararlar. Hayatlarını büyütmek veya ilerlemek için başkalarını daha fazla dinlemeyi veya kendi iç seslerine dikkat etmeyi öğrenmeleri gerekir.





Shravana Nakshatra'da Yükselen: Mesleki rütbe ile ilgilenen, kariyerde rütbe istiyorum, Doğum yerinden, yapıdan ve organize yaşayabilir.
 
Shravana Nakshatra'da Güneş: Pratik, organize, muhafazakar, ego sorunu, devlet yetkililer ve patronla ilgili zorluklar, asi, politik
 
Shravana Nakshatra'daki Mars: İyi sabrınız, hedefe yönelik, iyi kontrol edilen davranışlarınız var.
 
Shravana Nakshatra'daki Merkür: Eski yazıları öğrenmek, iletişimi yavaşlatmak ve daha az konuşmak.

Shravana Nakshatra'daki Jüpiter: Yaratıcılıkta iyi, öğrenme, klasik şarkı söyleme ve doğada manevi.



Shravana Nakshatra'daki Satürn: Kariyerde gecikmeler, Pratik, odaklanmış, politikaya ilgi ve itibar bilinci.

Shravana Nakshatra'daki Rahu: Korkunç, ama burada zihin denge ve barış dersini öğrenmek zorunda. Rahu sessizliğin seslerini duyacak kadar uzun süre hareketsiz durmakta zorlanır.

Shravana Nakshatra'daki Ketu: İyi sezgi gücüne sahip, sessizlik ve meditasyonda iyi; evrensel bilinçle bağlantı kurmak istiyorum.

Shravana Nakshatra'da Ay - en üst seviyede olmasa da kazananlar. pes etme. aileye ve sevdiklerine öncelik vermeyi herkesten daha çok tercih edecektir. yabancılara güvenme. kişinin her durumda katılımını sorgulayacaktır. sabitlenmesi zor down. cinsel olarak kıskanç.

 Shravana Nakshatra'da Ay: İyelik annesi, huzursuz zihin, mistik doğa, Zeki, karamsar ve kasvetli bir doğaya sahip

Shravana Nakshatra'daki Venüs: Sıkı, açık değil, korkulu ve soğuk aşık, kariyer odaklı, işyerinde eğlenmeyi seviyor.


Shravana Nakshatra'daki Mars - çıplaklığa veya kendisinin saflığına düşkün. sanata ve sergiye dönüşüyor. kişinin tutumunu ve kişiliğini yansıtacak, kelimenin tam anlamıyla başka bir kişiyle mükemmel bir şekilde başa çıkabilir. onlara sorarsan, soruya değil, sana cevap verirler. kaçınır, yüzleşmek istemezler.

Shravana Nakshatra'daki Jüpiter - herhangi bir şeyden ve herkesten çok fazla gönül yarası yaşayın. her zaman ikinci seçenek olmaktan en iyisini öğrenin. çoğu zaman çocukluklarına girerler, ilk çocukluk aşklarını bile unutamazlar. kontrol edilemez bir öfke var.

Shravana Nakshatra'daki Satürn - yerleşmek istemediklerini ve hatta buna ihtiyaç duymadıklarını gösterecekler, ancak derinlerde gerçekten ilgilendiklerini ancak ilgilendikleri kişi zaten bir başkasını eğlendirdiğinde bunu çok geç ortaya çıkaracaklar. teşhircilik ve tutumluluk ile harika. bencilce aşık.

Uranüs Shravana Nakshatra'da - resmi ama gerçekten sadece bir cephe. sosyal olarak aktif, toplumu ve eğlenceyi kişisel ilişkilerden daha fazla önceliklendiriyor. ilk aşklarını unutmak zordur ama insanı kendinden uzaklaştıran ve onlara güvenmeyen sebeplerdir. kutsal olmayan kıtlık.

Neptün, Shravana Nakshatra'da—canlandırıcı fırsatlar getiren bireyleri özgürleştirir. statükoyu aşacak, onlara meydan oku. hiçbir zaman sırları açığa vuramazlar, yalanı ve gerçeği gören tartışılmaz bir sezgiye ve gözlere sahiptirler. sevilen birini kurtarmak için bir günahı örtmeye yardımcı olacaktır.

Shravana Nakshatra'daki Plüton - cinsel olarak aktif ve kışkırtıcı. Etiketleri umursamıyorlar, onu açık tutmayı ve hayatlarının zamanını keşfetmeyi tercih ediyorlar. sonunda kendi istek ve ihtiyaçları için arkadaşlıkları veya ilişkileri mahvedecektir. arzuları güvenilmez ayartmalarla doludur.

Shravana Nakshatra'daki Ketu - bağlılıktan kaçarlar. tek eşliliğe değil, açık ilişkilere. parasal kazançlar veya finansal ve güvenli bir şekilde yararlanabilecekleri herhangi bir şey elde etmek için öğretileri hakkında yalan söyleyecektir. eğlence ve heyecan için insanların romantik partnerini avlayacak.





Shravana Nakshatra'daki Rahu - insanların kendilerini soyunmasını görmekten hoşlanır. İçinde bulunduğu kişiyi tuzağa düşürür ve hayatını kontrol eder ama başkalarına yaptıklarını kendileri de yaşamak istemezler, travma yaşarlar. insanların masumiyetini onlardan alacak. gururlu.



DAHA FAZLASI..

Shravana Nakshatra 142770636562573510

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item