Uttara Ashadha Nakshatra

Uttara Ashadha Nakshatra

Uttara Ashadha Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Güneş veya Surya

Yönetici tanrı: Vishvadevas, evrensel özelliklerin tanrıları.

Uttara Ashadha Nakshatra'nın Konumu: 26°40' Yay burcunda - 10°00' Oğlak burcunda.

Uttara Ashadha Nakshatra'nın Sembolü: Fil Dişi 🐘


Uttara Ashadha: Latter Victor'un çevirisi

Astronomik Yıldız Adı: σ Sagittarii veya Sigma Sagittarii

Uttara Ashadha Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Uttara Ashadha Nakshatra Nadi: Kapha veya Balgam (Mukus)

Uttara Ashadha Nakshatra Guna veya Nitelikler: Sattva

Uttara Ashadha Nakshatra Doğa: Sabit veya Kalıcı (Dhruva)

Uttara Ashadha Nakshatra Tattva veya Element: Hava

Uttara Ashadha Nakshatra Kast: Kshatriya


Uttara Ashadha Nakshatra Gana: Manushya

Uttara Ashadha Nakshatra Yoni: Dişi Firavun faresi (Nakul Yoni)



   Uttara Ashadha  Nakshatra 


(26:40 Yayburcu - 10 :00 Oğlak burcu)
Karakteristikleri: Manevi bilgelik aramak yaşlılara itaat eder, erdemlidir; ve minnettar
Uttarashadha Nakshatra Anlamı: Daha sonra zafer,Yenilmez
Uttarashadha Nakshatra Efendisi: Güneş Gezegenin Yönetici Tanrısı Şiva
Uttarashadha Nakshatra hain planlar aldanma aldatılma
İlahı:Evrensel Tanrılar
Uttarashadha Nakshatra Evlilik: UğurluCinsiyet: Kadın
Uttarashadha Nakshatra Değerli Taş: Yakut Şanslı harfler: B & GŞanslı Renk: Bakır
Uttarashadha Nakshatra Şanslı ve sayı : 1
Uttarashadha Nakshatra Elemanı: Hava
Uttarashadha Yoni / Hayvan adı: Bir Erkek Mongoose
Uttarashadha Nakshatra Ağacı: Palasa ( Ağacı)
Sembol fil dişi
hayvan sembolü erkek firavun faresi
Başkanlık Tanrısı Vishvadevas, lord Dharma'nın oğulları
Doğa Manushya (insan)
Dengeli Numara 21
Cinsiyet Dişi
doşa Kapha
Guna satwik
eleman Hava
kişilik Sabit veya kalıcı
Kuş Leylek
Ağacın Ortak Adı nefesi ağacı
Ağacın Botanik Adı Artocarps heterophyllus
tohum sesleri Ol, Bo, Ja, Ji.
cinsiyet: Kadın
Uttara Ashada Nakshatra'nın cinsiyeti Kadın'dır ve çok sadık, kibar, dürüst ve yaratıcıdır. Ancak, bu Nakshatra'daki Ay doğum haritasında etkileniyorsa, katı, kayıtsız ve melankolik olma eğilimi olabilir.
Uttara Ashada Nakshatra'nın 4 Padası
1 st çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir

2 nd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

4 th çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir


Uttara Ashadha Nakshatra


Uttarashada Nakshatra Özellikleri


Uttarashada nakshatra'da doğduğunuz için çok alçakgönüllü ve aynı zamanda yumuşak sözlüsünüz.

Sen arkadaş canlısı ve masum bir insansın.

Son derece samimisiniz ve tüm görevleri azami kararlılık ve sorumlulukla yerine getiriyorsunuz ve onları bitene kadar bırakmıyorsunuz.

Dürüst olmak, sizi her koşulda kimseyi aldatmaktan alıkoyan birincil davranışsal özelliğinizdir.

Çekingen bir yapıya sahip olduğunuz için insanların sizi anlamak için çok çaba sarf etmesi gerekiyor.

Karar vermeden önce başkalarına danışırsınız

Davranışlarınızda ve tavırlarınızda kontrollü ve sakinsiniz.
Doşa: Kapha

Bu Nakshatra'nın kişileri depresyon, obezite, diyabet vb. ile ilgili hastalıklardan kaçınmak için bu Dosha'nın doğru dengesini sağlamalıdır.



Guna: Sattwa
Nakshatra' sempatik bir tutuma sahip olduklarını ve iyi dinleyiciler olduklarını gösterir. Sağlam bir karaktere sahiptirler ve toplumun yükselmesini önemserler.

Eleman: Hava

Uttara Ashada Nakshatra, her zaman hedeflerine ulaşmak için motive olurlar ve çabalarının sonuçlarını beklemek için çok sabırlıdırlar. Arzulanan zafere ulaşmalarını sağlayan ısrarcı ve disiplinlidirler.

Kuş: Leylek

Uttara Ashada Nakshatra'nın simgesi olan kuş Leylek'tir. Leylek veya Sarus, aşkın ve bağlılığın sonsuz sembolüdür ve Leyleklerin hayatları boyunca sadece bir partnerle çiftleştiğine inanılır. Leylek aynı zamanda evlilik erdeminin de simgesidir. Uttara Ashadha Nakshatra'da doğan erken evlilikte sorunlarla karşılaşabilirler, ancak bir kez evlendikten sonra iyi hayat arkadaşları olduklarını kanıtlarlar ve eşlerine karşı çok güvenilir ve sadıktırlar.


Uttara Ashadha Nakshatra



Uttarashada Nakshatra takım yıldızında doğmuş kişilerin alın ve burunları büyük, gözleri çekici, dişleri güzel, vücutları şişman ama bir o kadar da güzeldir. Bu takım yıldızının kadınlarının saçları gür ve sıktır. Bu takım yıldızı insanlarının büyüleyici, zarif bir görünümleri ve tatlı yumuşak konuşmasıyla kendisini herkese sevdiren bir yaradılışı vardır.
Bu takım yıldızında doğanların en kötü özelliklerinden biri ‘inatçı şeytan cesareti’ne sahip olmalarıdır. Bu kişiler başkaları ile çatışma içine girmekten çekinmez, evlilikten pek hoşlanmaz ve düşünmeden konuşmayı severler. Bu yüzden, biriyle tartışırken, aralarındaki görüş farkı ne olursa olsun karşısındakine doğrudan sert sözler söylememeli ve diğerlerine saygı duymayı öğrenmelidir.

 Uttara Ashadha  Nakshatra  ay konaklarının gölge tarafı tembel doğası var. Bu öznel tanınma kişiyi çok inatçı ve ben-merkezli yapar. Yalnızlık, melankolik görülebilir. Hayatta somut bir sonuç elde etmek için biraz sabır geliştirmeleri gerekir. Onlar liderler, çok hırslılar, bu da onları kötü isme götürüyor. Bu asterizmin etkisi altındaki bazı bireylerin doğaüstü güçler elde etmek için kefaret ödemeleri görülebilir.

Uttarashada takım yıldızında doğanların ilişkileri çok düzgündür. 28 ve 31 yaş arasında aile ve çevresinde önemli değişiklikler yaşarlar. 38 yaşından sonraki dönemde ise hayatları başarı ve istikrar dolu hale gelir

Aile hayatı / Uyumluluk: evlilik hayatı sorunludur Mesleki sebeplerden dolayı kocasından ayrılmasından rahatsız olacak ve bu nedenle maneviyatçılığa yönelme eğilimindedir.

Mide problemleri, bacaklarda felç ve akciğer hastalıklarına eğilimlidir. Kötü görme veya gözlerde bazı sorunlar verir..

Uttarashada Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


Eğlenmeyi seven, kibar, erdemli, minnettar, mütevazı, zeki, idealist, amaç ve hedefleri yüksek, liderlik özelliklerine sahip, iyi huylu, hoşgörülü, bilgi arayan, öğrenen, sevilen, savunan, takdir eden, özverili ve sempatik.


Uttarashada Nakshatra'nın Zayıf Yönleri


İnatçı, kayıtsız, stresli, rahatına düşkün, vefasız, benmerkezci ve aşırı endişelisiniz.

Uttarashada Erkek Özellikleri


Uttarashada Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, o zaman masum, iyi kalpli ve sevimlisiniz. Zirveye ulaşmış olsanız bile başarınızı, zenginliğinizi, gücünüzü ve konumunuzu göstermeyi asla tercih etmezsiniz. Kadınlara karşı çok şövalyesiniz ve herkese saygı duyuyorsunuz. Görüş ve düşüncelerinizi başkalarına açıklamaz, sırlarınızı ve düşüncelerinizi kendinize saklamayı tercih edersiniz. Bu, başkalarının sizi anlamasını zorlaştırır. Gösteriş yapmaktan nefret ediyorsun ama sıkı çalışman ve değerlerin için tanınma arıyorsun.

Uttarashada Kadın Özellikleri


Uttarashada Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman inatçı olmanın yanı sıra oldukça agresif bir yapıya sahipsiniz. Ufak tefek tartışmalarda bile tahrik oluyorsunuz. Basit bir hayat yaşamayı tercih eden karmaşık olmayan bir insansınız.
NEW,Uttarashadh Nakshatra,NEW,  Uttarashadha Nakshatra ,


Uttarashadha Nakshatra 1. Pada: Jüpiter tarafından yönetilen Yay Navaması'na düşer. odak nokta değerler ve özgüven geliştirmektir. Çok fazla bilgi edinilecek.

Uttarashadha Nakshatra 2. Pada: Satürn'ün yönettiği Oğlak Burcu Navamsa'ya düşer. odak nokta hedeflerinize ulaşmak için düşüncelere, arzulara ve stratejilere odaklanmak.

Uttarashadha Nakshatra 3. Pada:, Satürn'ün yönettiği Kova Burcu burcu Navamsa'ya düşer. Buradaki odak nokta bilgi birikimi ve yaratıcılık ve konforu öğrenmeleri

Uttarashadha Nakshatra 4. Pada: Jüpiter'in yönettiği Balık Navamsa'ya düşer. Burada odak, maddeden ziyade ruhsal yönüne kaymaya devam edecektir.

Uttara Ashadha Güneş: İnsani, toplumsal değerleri değiştirme arzusu, iktidar arzusu, hırslı, iyi liderler, iyi bilinir, ancak son padada (Satürn'de Sun'ın düşmanı) olarak tam bir üne sahip olması gerekir.

Uttara Ashadha'da Ay : kalıcı, yenilmez, sabırlı, dürüst ve sorumlu bir kişiyi gösterir. Büyük bir bütünlükleri var ve samimi, ideallere bağlılar. Büyük bir dayanıklılık ve sabitliğe sahiptirler, ancak katı ve bükülmez de olabilirler

Uttara Ashadha Mars: bir amaç için savaşçı, araştırmaya yönelik, disiplin, güçlü irade gücü, hırslı, sabırlı, dikkatli ve arzu üzerinde iyi bir kontrole sahip.

Uttara Ashadha Merkür: öğrenmede istikrarlı, Konuşmada yavaş, derin ve yavaş düşünür, konuşmadan önce düşün, iyi el yazısı ve yaratıcı.

Uttara Ashadha Jüpiter: İlk padada ise manevi doğa, vaizler, saygın, asil, öğrenilmiş, felsefi doğa olabilirler. Oğlak'ta Jüpiter, ahlaki ve yüksek bilgeliğini kaybettiği ve materyalizmi sürdürdüğü yerde zayıfladı.


Uttara'daki Venüs : Sevgide samimi, aşkta daha yüksek statü arayın, ciddi, kararlı, aşık soğuk, sade ve ciddi görünüm, yaratıcı ve sanatsal.

Uttara Ashadha Satürn: Çalışkan, işkolik, sabırlı, hırslı, itibar ve politika odaklı, şöhret ve servet için çok çalışıyor. .

Uttara Ashadha Rahu: disiplin, çalışkan ve sorumlu. Rahu aşırı hırslı olmamalı, kendimizi sevmeyi ve yaşamda yavaş yavaş farkındalık, barış ve mutluluk yönünde bir değişim getirecek olan manevi yola doğru ilerlemeyi öğrenmelidir.

Uttara Ashadha'daki Ketu aklı sevilenlerle çevrili bir yalnızlık hissi olarak etkiler. Yalnızlık geçmiş yaşam karmasıdır ve bu yaşamda geçmiş yaşamlarda kalan bazı sorumluluklarla uğraşmanız gerekir. Bu karma ile yüzleşmek ruh düzeyinde iç huzura ve büyümeye yol açar.






DAHA FAZLASI..

Uttarashadha Nakshatra 9191058222486137134

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item