Revati Nakshatra

Revati Nakshatra

Revati, Pushan tarafından yönetilir ama aynı zamanda "Rvati" adlı bir tanrıça tarafından yönetilir, Revati kelimesi, başkalarına Yolu gösterdiğini belirten 'Parlayan Kişi' anlamına gelir. O, Lord Balarama'nın eşidir, Revati, Sürülerin ve Hayvanların Koruyucusudur.
Revati nakshatra♓️🐍

Revati Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Merkür veya Budha

İktidar tanrısı: Besleme ve güvenli yolculuklar tanrısı Pushan.

Revati Nakshatra'nın Konumu: 16°40' - 30°00' Balık burcunda.

Revati Nakshatra'nın Sembolü: Zamanı işaretlemek için kullanılan Davul 🥁.


Revati: Rich'un çevirisi

Astronomik Yıldız Adı: ζ Piscium veya Zeta Piscium

Revati Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Revati Nakshatra Nadi: Kapha veya Balgam (Mukus)

Revati Nakshatra Guna veya Nitelikler: Sattva

Revati Nakshatra Nature: Yumuşak, Hafif veya Hassas (Mridu).

Revati Nakshatra Tattva veya Element: Eter

Revati Nakshatra Kast: Shudra (düşük kast)


Revati Nakshatra Gana: Dev

Revati Nakshatra Yoni: Dişi Fil (Gaja Yoni)



Revati Nakshatra

Balık burcunda 16.40 - 30.00 Dereceler
Revati Nakshatra Anlamı: Yolda yürüyen, yöneticisi Merkür rehberlik ve koruma sunan besleyici sürülerin ve sürülerin besleyici koruyucusu
Revati Nakshatra Gövde: Ayak, Ayak Bileği, Karın ve Kasık
Revati Nakshatra Symbol: Zaman ayırmak için davul
Revati Nakshatra Evliliği: Hayırlı
Revati Nakshatra Tercüme: Zengin olan
Revati Nakshatra Cinsiyet: Kadın Taş: Zümrüt
Revati Nakshatra Şanslı harfler: D & C
Revati Nakshatra Şanslı Renk: Kahverengi
Revati Nakshatra Şanslı veya Uygun Sayılar: 5
Revati Nakshatra Yoni / Hayvan Sembolü: Bir Dişi Fil
Tercüme zengin Sembol Bir çift balık, davul
Başkanlık Tanrısı Pushan, besleyici ve koruyucu
Kontrol eden/Yönetici Gezegen Merkür
Gezegenin Yönetici Tanrısı Vişnu
Doğa Deva (Tanrı gibi)
mod Dengeli

Numara 27

Cinsiyet Dişi

doşa Kapha

Guna satwik

eleman Eter

eğilim Hafif ve hassas

Kuş Kerkenez

Ağacın Ortak Adı Madhuca

Ağacın Botanik Adı Madhuca göstergesi

tohum sesleri De, Yap, Cha, Chi
Revati Nakshatra Ağacı: Madhuka veya Bal Ağacı, Tere yağı Ağacı,
Revati Nakshatra düğün tören iletişim yeni kıyafetler almak cinsellik için harika bir gündür,

cinsiyet: Kadın

Revati Nakshatra'nın cinsiyeti kadındır ve bu Nakshatra'çevrelerindeki herkese bakım, sevgi ve beslenme sağlama konusunda doğuştan gelen niteliklere sahiptir. Küçük hayvanlara karşı özel bir sevgileri vardır ve onlarla ilgilenmeyi severler. Nazik ve anlayışlıdırlar ve uzun süreli ilişkiler sürdürebilirler.

Revati Nakshatra'nın 4 padası

1 st çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir

2 nd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Satürn tarafından yönetilir

4 th çeyrek Jüpiter tarafından yönetilir

Revati Nakshatra


Revati Nakshatra Özellikleri

Revati nakshatra'da doğduğunuz için çok yumuşak konuşuyorsunuz ve koşulları iyi yönetmek için beceri ve anlayışa sahipsiniz.

Sırları daha uzun süre gizli tutamazsınız.

Hayatınızın kararlarının çoğunu iç sesinize ve sezgilerinize dayanarak verirsiniz.

Çekici bir kişiliğe sahipseniz, büyük bir kalabalığın içinde bile öne çıkıyorsunuz.

Ritüeller, dinler ve gelenekler söz konusu olduğunda sizi katı ve katı hale getiren dini inançlara çok meyillisiniz.

Ailede olduğu kadar ilişkilerde de her zaman barış ve uyum ararsınız.

Doşa: Kapha


Bu Nakshatra altında doğanlar canlılıklarının korunması için bu dosha ile ilgilenmeleri gerekir. Mide ağrısı, hazımsızlık ve iştahsızlık onları rahatsız edebilir ve sağlık sorunlarına yol açabilir.


Guna: Sattwa
Revati Nakshatra'nın silahı Satvik'tir. bilgili, ve zengindir. Duygusal, iyi kalpli ve yardımseverdirler.



Öğe: Eter

Revati Nakshatra, Eter elementi tarafından yönetilir. Eter, tüm yaratılışın gerçekleştiği ilahi sessizliği temsil eder. Eter elementi, yeni fikirlere ve başlangıçlara sahip olma yeteneği verir. Bu Nakshatra doğanlar felsefi, yaratıcı ve yaratıcıdır. Ancak bazen tembel ve kırılgan bir mizaçta olabilirler.


Kuş: Kerkenez

Revati Nakshatra'nın simgesi olan kuş Kestrel'dir. Kerkenez bize doğru zamanda hareket etmeyi ve doğru fırsatı beklemek için sabırlı olmayı öğretir. Kerkenez kuşunun yaptığı gibi, başarı için güçlerini nasıl kullanacaklarını biliyorlar.

NEWRevati Nakshatra,NEW,Revati Nakshatra,

Revati takım yıldızında doğanlar, fiziksel olarak açık tenli, çevik ve güzel görünümde orta boylu olurlar. Bu kişiler binlerce insan arasında bile fark edilebilecek bir çekiciliğe sahiptirler. Daima güler yüzlü, samimi ve içtendirler.

Revati takım yıldızında doğan kişiler ilişkilerinde ılımlı ve yumuşak sözlüdür; samimidir. Başkaların görüşlerine ve söylediklerine kulak asmazlar. Tamamen bağımsız bir hayat yaşadıklarından, kolay kolay incinmezler.

Bu kişiler uzun süre sır tutamazlar ve bu kişilere söylediğiniz hiçbir şey gizli kalmaz. İnançlı olduklarından ve Allah korkusu taşıdıklarından batın dinlere inanmazlar ve ilkeli bir hayat yaşarlar.

Bu takım yıldızın insanları evcil hayvanlara çok düşkündür. Revati takım yıldızında doğanlar, iyi bir hekim, astrolog veya şair olabilir.

Bu kişiler genelde yabancı ülkelerde yerleşmiş ya da kendi doğduğu illerden oldukça uzak bir mesafede yaşamlarını tamamlarlar.

Revati takım yıldızında doğanların kendi çabaları ile hayatlarında başarılar gelecektir.

26-42 yaş arasındaki dönem, zihinsel ve sosyal açıdan çok iyidir. Maddi sorun ve diğer bazı zorlukların çoğunu 23 ve 26 yaş arası yaşarlar. 50. yaş sonrası istikrarlı bir hayat sürerler.

Revati Takım yıldızında doğanlar, ayaklarından, ayak bileklerinden, bağırsak ülseri veya sindirim bozukluklarından muzdarip olabilirler.

Revati Nakshatra'nın Güçlü Yönleri

Sevecen, yaratıcı, düşünceli, bakımlı, bağımsız, besleyici, bağımsız, dine ve kültüre ilgi duyan, sevilen, zengin, destekleyici, şanslı sosyal, sanatsever, ışıltılı bir kişilik, cesur, iyi danışman.

Revati Nakshatra'nın Zayıf Yönleri

Güvensiz, incindiğinde zalim, şüpheci, kaba, değişken, sorun arayan, küskün, inatçı, özgüven eksikliği, özgüven eksikliği, birbirine bağımlı ve aşırı hassas.

Revati Erkek Özellikleri


Eğer Revati Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, o zaman samimiyet, yumuşaklık ve esnekliğe sahipsiniz. Hem profesyonel hem de kişisel olarak yumuşak sözlü ve temiz kalpli bir insansınız. Durumları analiz etme potansiyeline sahipsin ve ayrıca doğru zamanda doğru kararlar alabiliyorsun. Hem eylem hem de konuşma ile başkalarını incitmekten kaçınırsınız. Ancak iş alanınız ve özgürlüğünüz olduğunda, bağımsız bir hayat yaşamak için başkalarına zarar verebilirsiniz. Çok hırslısın ama başarısızlık seni cesaretsiz ve depresif yapıyor.

Revati Kadın Özellikleri


Revati Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman hem işyerinde hem de ailede diğerlerine karşı biraz hakim olmanız muhtemeldir. Dini uygulamalara karşı yüksek bir eğiliminiz var. Batıl inançlı, Allah'tan korkan ve son derece dindar birisin.


Revati Eğitim/ Kariyer İlgisi/ Meslek


Üzerinde çalışma potansiyeline sahip olsanız da olmasanız da fırsatları kolayca yakalarsınız. Bu nedenle, bazen nihai sonuç hayal kırıklığı ve başarısızlıktır. Belirlenen hedeflere ulaşmak için işyeri sorunlarını yönetme ve engelleri aşma konusunda yüksek iradeye sahipsiniz.

50 yaşına kadar yaşadığın zorlukların karşılığını alma ihtimalin yok ama bundan sonra huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacaksın.

Revati Nakshatra'nın kadın bir bireyiyseniz, matematik veya sanat alanında yüksek öğrenim görme olasılığınız yüksektir. Halkla ilişkiler görevlisi veya öğretmen gibi meslekler size en çok fayda sağlar. Kariyerinizi siyasette bile inşa edebilirsiniz.


En Uygun Meslek: Politikacı, gezgin, oyuncu, devlet işi, sanatçı, öğretmen, halkla ilişkiler görevlisi, uçuş görevlisi, seyahat acentesi, editör, yayıncı ve gazeteci.



Revati Nakshatra 1. Pada: ilk padası, Jüpiter tarafından yönetilen Yay burcunda Navamsa düşer. kişi odak noktası rahatlık ve cömert iyimser olmaktır.

Revati Nakshatra 2. Pada: Satürn'ün yönettiği Oğlak Navaması'na düşüyor. Düşüncelerin merkezi noktası iyi organize olmak ve denenmiş ve test edilmiş yola hiçbir risk almadan devam etmektir.

Revati Nakshatra 3. Pada: Satürn'ün yönettiği Kova Navamsa'sına düşüyor. Burada odak şefkatli ve başkalarının acılarına karşı duyarlı olmak ve onlara yardım etmek için her şeyi yapmaktır.

Revati Nakshatra 4. Pada: Jüpiter'in yönettiği Balık Navamsa'sına düşüyor. Burada kişi, hayatı düş görmeye ve kaleler inşa etmeye meyillidir. duyguları kolayca etkilenir.

Astrolojide Gandanta noktası var. , özellikle ruh büyümesiyle bağlantılı olan burçtaki birleşim noktalarıdır. Bu gezegenlerin geç işareti su ile ateş işareti arasında değiştiren gezegenlerin konumudur. Bu noktalar Yengeç (Ashesha) – Aslan (Magha), Akrep (Jyeshta) - Yay (Mula) Balık (Revati) - Koç (Ashwini). Özellikle Karmik efektler veren güçlü noktalardır. Gandanta noktasındaki gezegenler rahat değil, çünkü sudan ateş tablasına geçiyorlar. Bu noktalar, bu tür bir sonuç vermek için özellikle hassastır.

gandanta noktasında kişi hayatta erken hayal kırıklığına uğrar, güven eksikliği, son derece hassas olabilir ve başkalarının olumsuz duygularını emebilir. Bazen çok inatçı ve saldırgan olurlar. Bazen hayatın sert gerçekliği nedeniyle kendilerini uzak tutarlar.

Revati Nakshatra halkı sakinleştirici hassas duygularını sakinleştiren su yakınında yaşamaktan yararlanır. İnsanlara ve genel topluma yardımcı olmakta iyidirler.

Revati Pada 1: Jüpiter tarafından yönetilen Yay Navamsa'ya düşer. Nakshatra'nın mutlu gitme şanslı doğası, iyimser ve hayırsever tarafı ile ilgilidir.

Revati Pada 2: Satürn tarafından yönetilen Oğlak Navamsa'ya düşer. Astroloji, pratik ve örgütsel yönü ile ilgilenen en gerçekçi pada ile ilgilidir.

Revati Pada 3: Saturn tarafından yönetilen Kova Navamsa'da düşer. Bu Nakshatra'nın bohem ve insani tarafı ile ilgilidir.

Revati Pada 4: Jüpiter tarafından yönetilen Balık sonsuz hayalperestle ilgilidir ve kaçma eğilimi vardır.


NEWRevati Nakshatra,NEW,Revati Nakshatra,


Revati'de Yükselen: Sosyal, nazik, çekici, güçlü ve temiz bir görünüme sahip ve iyi bir kişilik verir

Revati'de Güneş:
Doğada sanatsal, hassas, esprili, sıradışı şöhret, siyaset bilimine ilgi, felsefi doğa, hayırsever, seyahat sevgisi ve bazen öngörülemeyen doğa.


Revati'de Ay:

Zengin, antik kültüre ilgi bilgelik, din ve maneviyata ilgi, evcil hayvan ve hayvan sevgisi, güzel, yabancı topraklarda başarıya sahip olabilir.


Revati'de Mars:
Manevi liderler, doğrudan eylem ve iyi bilgelik ve bilgiye sahiptir. Yoga öğretmeni olabilir; otorite ile konuşun ama nazikçe konuşun.


Revati'de Merkür:
İyi iletişimci dini ve manevi metin konusunda iyi bilgiye sahiptir. Bilgelik dolu, finans yönetiminde iyi olan iyi bir öğretmen olabilir.


Revati'de Jüpiter:
İyi sezgisel güce sahip, rüya gibi doğa, kendi dünyasında kaybetti, guru rehberliği, bilinmeyen bilgelik ve bilgi dolu, manevi.kişilik

Revati'de Venüs:
 
Venüs bu Nakshatrada yüceltilir. Venüs bu Nakshatra'da en yüksek formda çalışıyor. Venüs, dünyevi gezegenlerdir, ilahi sevgisini ifade eder. Fiziksel dünya Venüs için anlamsızlaşır. Biri keşiş, yogi veya meditasyon, manevi uygulama, hayvan sevgisi için iyi olabilir. Evlilik yaşamı acı verir

Revati'de Satürn:
Kötümser ruhsal kaybı, melankoli, izolasyon ve toplumdan kopma eğilimi gösterebilir.
Revati'de Rahu:
Doğada rüya gibi, diğer dünya ile bağlantı kurabilir, iyi psişik yetenek, yenilikçi.


Revati'de Ketu:

Doğada manevi, İyi ezoterik ve psişik yetenek, zengin, meditasyonda iyi, aydınlanma alabilir.



DAHA FAZLASI..

Revati Nakshatra 3033951315777672621

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item