Satürn'ün döngüsü kişinin olgunluğunun göstergesidir

    Satürn'ün döngüsü kişinin olgunluğunun göstergesidir Satürn Krizi:  Zorluklar Kişisel Gelişimin Anahtarı Haline Geldiğinde! Bugün tr...

  Satürn'ün döngüsü kişinin olgunluğunun göstergesidir

Satürn Krizi:  Zorluklar Kişisel Gelişimin Anahtarı Haline Geldiğinde!


Bugün transit Satürn'ün doğum ile karşıtlık, kareleme veya kavuşum oluşturması sırasında ortaya çıkan yaşa bağlı krizler konusuna değinmek istiyorum.

Bu yönlerin her biri bir turnusol testidir. Eylemlerimizden sorumlu olmaya, bağımsız olmaya ya da ebeveynlerimizden “bağımızı kurtarmaya” hazır olup olmadığımızı yansıtırlar. Yaşımıza göre dünyayla ne kadar iyi etkileşim kurduğumuz. Davranışlarımızda disiplin gösterebilir miyiz?,

Herkes için "olgunluk" kontrolü yaklaşık aynı yaşta gerçekleşir:

7-8 yaş (ilk kareleme);
14-15 yaş (muhalefet);
21-22 yaş arası (ikinci kareleme);
· 29-30 yaş (doğum ile bağlantısı);
ve benzeri ~ her 7-8 yılda bir

Aynı zamanda buradaki “kriz” kelimesi her zaman eziyet ve acıyı ifade etmemektedir. Hayır. Burada daha çok yeni ile eski arasındaki mücadeleden bahsediyoruz. Kişinin artık eskisi gibi olmayacağını kabul etmesi, sorumluluğu kendi eline alması ve bir sonraki aşamaya geçebilmesiyle ilgili. Satürn dersini kim öğrendi - devam edin. Bunu yapmayanlar bir sonraki krizden iki kat daha fazla etkilenecekler.

Bunun pratikte nasıl gerçekleştiğini aşağıda göstereceğim👇🏻.



🔵 Aşama 1 - 7-8 yaş - ilk kareleme



Annenizin elbisesinden kopmanız, topluma katılmanız ve onun kanunlarını benimsemeniz gereken an. Sertlikten esnekliğe geçiş.

Bundan önce kişinin uyku ve yemek dışında özel bir endişesi yoktu. Bir şey istedi - "Ver, ver" diye bağırdı, yere yattı - aldı. Artık bir okul çocuğu olarak yeni nitelikler geliştirmesi gerekiyor: Ödevlerini zamanında yapmak, çalar saatle uyanmak, sırt çantasını hazırlamak, açlığı, duyguları ve hareketleri izlemek, akıllı telefondan zamanı kontrol etmek ve kelimeye alışmak. "mutlak". Yani yeni koşullar karşısında esneklik göstermek için öfke nöbetleri burada işe yaramayacak. Aksi takdirde öğretmenden, müdürden veya sınıf arkadaşından uçacaktır.

Dönem “beklendiği gibi” geçerse, insanda gelecekte ailesinden ayrı olsa bile ayakları üzerinde sağlam durmaya yardımcı olacak bir temel doğar.

🔵 Aşama 2 - 14-15 yaş - muhalefet



İlk kare alışkanlıklarınızı değiştirmenize neden oluyorsa, o zaman muhalefet kendinizi değiştirmenizdir. Daha havalı ve daha başarılı birinin olduğunu kabul edin. Birisi seni sevmeyebilir ve kabul etmeyebilir. Durumunuz ve kaderiniz kişisel seçiminize bağlıdır.

"Ben varım, başkaları da var. Benim bunların arasında yerim nedir? Ben kimim? Hangi tarafta?

Bir genç bilinçli olarak ebeveynlerine karşı çıkar ve yeni bir benlik bulmak için tümsekleri doldurur. İlkelerini "anne ve baba gibi değil" diye geliştiriyor. Sigara içmeye başlayabilir, aşık olabilir, dış görünüşüyle ​​oynayabilir, kaba davranabilir ve ders çalışmayı unutabilir. Hastalanmak, psikosomatik yoluyla içsel bir isyanı dışarı atmaktan daha kötüdür.

Evliliğe, ebeveynliğe, çalışmaya ve dünyadaki olanaklara yönelik gelecekteki tutumdan sorumlu olan bu dönemdir. Toplumda tam teşekküllü bir bağlantı olma, "yetişkinlere yönelik" zorluklara direnme ve kişinin çıkarlarını güvenle ilan etme yeteneği atılmıştır. Bu nedenle, 14-15 yaşlarındaki "çarpıntılar ve salınımlar" yeterli değilse - örneğin ebeveynler seçme hakkı vermediyse - o zaman çocuk çocukça büyür.

Bu arada gözlemlerime göre çoğu işletme 14-15 yıl sonra kapanıyor. Sebebi ise piyasayla “anlaşamamak”, esnek olamamak ve değişememek. Ölmüş bir iş, köşeye sıkıştırılmış bir genç gibidir.

🔵 Aşama 3 - 21-22 yaş - ikinci kare


"Evet, bu hayattaki her şeyi zaten gördüm!"

İnsanın özgüveni tavan yapar. Üniversiteden mezun oluyor, muhtemelen zaten bir yerde çalışmayı, cinsel ilişkiye girmeyi ve yalnız yaşamayı başarmıştır. Sonunda "bir yetişkin gibi yaşamak" için dünyevi deneyim kazanmaya son vermeye çabalıyor:
· CES'i geçmek - çalışmalarda bir puan;
Evlenmek - özgürlükte bir nokta;
bir daire kiralamak - ebeveynlere bağlı bir nokta.

Bu noktada unutur, kontrolü bırakır ve ataletle yaşamaya başlar.

Bu kriz kimin için tehlikelidir - muhalefette "büyümeyenler" için. 7 yıl önce kendini hissetmeyen, şimdi kendini başkasının tabağında bulan kişi. Daha sonra ebeveynlere karşı kızgınlık ve bu tür adaletsizliklerin kaderi açılmaya başlar.

“Babam ısrar ettiği için yanlış mesleği seçtim.”
“Sınavı geçemedim çünkü öğretmen bilerek sınıfta kaldı.”
“Meslektaşlarım aptal olduğu için düzgün çalışamıyorum.”
“Çocuk istemiyordum, beni ikna eden eşim oldu.”
Ve benzeri.

Protesto etmenin, sızlanmanın anlamı yok. Satürn inatla çizgisini esnetecek - onu toplumun ilkelerini kabul etmeye ve onlara göre "büyümeye" zorlayacak. Kişi hayatının tamamen kendi sorumluluğunda olduğunu anladığı anda kriz patlak verecektir.

🔵 Aşama 4 - 29-30 yaş - bağlantı


Gezegenin yeni döngüsünden önce sonuçları özetleme zamanı.

“Yetişkin miyim, henüz değil miyim?”
“Bu yaşta bir insanın sahip olması gereken her şeye sahip miyim?”
“Ben iyi bir uzman mıyım? Meslek ne kadar başarılı?
“Partnerim benim için uygun mu? Belki çocuk sahibi olmanın zamanı gelmiştir?

Satürn, kişiyi genel kabul görmüş çerçeveye sıkıştırmaya zorluyor gibi görünüyor. Bu sınırlar karşılandığında keskin bir sıçrama mümkündür: örneğin bir iş yeri açmak veya daha konforlu bir eve taşınmak.

Bir kişi “eksiklik” hissederse depresyona girer veya hastalığa yakalanır. Böylece 30 yıl boyunca donup hatalarını yeniden düşünmesine izin veriyor.

Bu aşamayı başarıyla geçtikten sonra kişi yükseklerde yaşar. Kendi kendine yeterli, açık, başkalarına iddiada bulunmadan. Ama ne yazık ki yıllar geçtikçe olgunluğa erişemeyenler, beyaz atlı prensi, ebeveynlerinden parayı, çevreden gelen hoşgörüyü kendilerine "çok iyi ve mutsuz" olarak beklemeye devam edecekler.

🔵 Sonraki her aşama aynı zamanda kişinin kendini ve başarılarını yeniden değerlendirmesinin de sınırı olacaktır. Ve "olgunluk" derecesi ne kadar yüksek olursa, kişinin çatışmadan kurtulması o kadar kolay olur. Korkunuzu yenmek, yeni şeylere açılmak ve yüksek hedeflere ulaşmak o kadar kolay olur.

#vedicastrology #vedicastrologer #astroloji #astrolojikozmik #astrolog #ikizalev #finansalastroloji #karma #astrologaligül #vedıcastrology #astroloji #izmir #venüs #karabuyu #maji #numerology #numerolojianalizi #dolunay


DAHA FAZLASI..

Satürn(Shani) 8583752662106187204

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item