Venüs Pentagramı

Venüs Pentagramı


Dünya ve Venüs arasındaki 8 yıllık yörüngesel dans, yavaş yavaş bir pentagramı ortaya çıkarır. Venüs'ün Latince adı, "ışık getiren" anlamına gelen "Lucifer" dir.

Venüs'ün gülü / Venüs'ün pentagramı  Venüs yörüngesini tamamlarken 8 yıllık bir dans yaratır. bu döngü sırasında, Venüs, Dünya ve Güneş, Kozmik Gül'ün 'yapraklarını' yaratarak 5 kez göreli konumlarında dururlar. bu döngünün sonu yeniden doğuşu ve yeni başlangıçları ifade eder.


Venüs'ün dikkat edilmesi gereken ilginç bir astronomik özelliği Pentagram'dır. Bu, Venüs'ün Güneş etrafındaki devriminin her yıl yarattığı modeldir. Bu pentagram, güzellik, simetri ve hayatın devamlılığı ile derin bir bağlantısı olan altın oranı takip eder.

Venüs Pentagramı


Boğa, Venüs tarafından yönetilir. Venüs'ün hareketini Dünya açısından izlerseniz, beş yapraklı güzel bir çiçek yaratır. Bu modelin üretilmesi sekiz yıl sürer ve "Venüs Gülü" veya "" olarak anılır. (1/4)



2. resim bu modelin başka bir ifadesidir. Küçük pentagramın içi, Venüs'ün Dünya'yı "öptüğü" ve bu 8 yıllık ilerleme sırasında ona en yakın olduğu yeri gösterirken, daha büyük pentagramın uçları Venüs'ün en uzakta olduğu noktaları temsil ediyor. (2/4)


Üçüncü görüntü, benzer, aynı derecede etkileyici bir tasarım oluşturan aynı zaman diliminde Venüs ile Güneş arasındaki ilişkiyi izliyor. (3/4)


Bu görüntüler John Martineau ve onun mükemmel kitabı "Güneş Sistemindeki Küçük Bir Tesadüf Kitabı"ndan alınmıştır. (4/4)

#aytutulması #güneştutulması #astroloji #vedıcastrology #astrologaligül #izmir #aytutlması #teraziburcu #astroloji #venüs #vedicastrology #aksaytritya #aksaytrityal #güneştutulması #astroloji #astrolog #karma #izmir #aligül


DAHA FAZLASI..

Venüs(Shukta ve Sikuru) 224673091278384188

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item