Mars, prostat bezi sorunlarına neden olabilir mi?

Mars, prostat bezi sorunları neden olabilir mi?

Etkilenen Mars, prostat bezi sorunlarına neden olabilir mi?

 (Vedik Astroloji)


İnsan süptil sisteminde 7 çakra vardır ve her çakra belirli bir gezegenle ilişkilidir ve ayrıca her çakra belirli vücut organlarının işleyişini kontrol eder.

İnsan süptil sistemindeki ilk çakra Muladhara çakrasıdır ve temel olduğu için kök çakradır.

İnsan süptil sisteminde 7 çakra

7 çakra > Muladhara çakra, Swadisthana çakra, Nabhi çakra (veya Bhavsagar çakra), Anahata çakra (veya kalp çakrası), Vishuddhi çakra, Aganya çakra ve Sahastrara çakradır.



Burada sadece Muladhara çakrasından bahsedeceğim çünkü bu çakra vücudumuzdaki prostat bezlerinin işleyişini kontrol eder ve Mars bu çakrayı yöneten gezegendir.

Mars doğum haritasında etkilendiğinde, Muladhara çakranızda bir sorun olabileceği anlamına gelir.

Muladhara çakra bir problem olduğunda düzgün çalışmaz ve Muladhara çakra prostat bezlerinin işleyişini kontrol ettiği için hayatınızda prostat bezleri ile ilgili hastalıklara yakalanmanız mümkündür.




Etkilenen Mars veya etkilenen Muladhara çakrası, tüm cinsel hastalıkların temel nedenidir, çünkü Akrep burcu (Mars tarafından yönetilen) varsayılan zodyakta 8. eve düşer ve 8. ev aynı zamanda Muladhara çakrasıdır.

Akrep ve 8. ev aynı şeylerdir. Yani Akrep burcu aynı zamanda Muladhara çakrasını temsil eder ve Akrep aynı zamanda bir cinsiyet işaretidir.

Vücudumuzdaki tüm üreme organlarımız da Muladhara çakra tarafından kontrol edilir.

Bu nedenle, Mars Muladhara çakrasını yönettiğinden, Mars haritada etkilendiğinde, insanlar yaşamlarında genellikle üreme zorluklarıyla karşılaşırlar. Hayatınızdaki üreme güçlüklerinden ve cinsel hastalıklardan kaçınmak için Muladhara çakranızı iyi durumda tutmanız gerekir. Muladhara çakra vücudumuzdaki atılımı da kontrol eder ve bu nedenle Muladhara çakrasındaki sorun nedeniyle kabızlık hastalığı da canlanır.


Bir şekilde sekste ahlaksız olduğunuzda Muladhara çakrası kapanır ve sonra prostat bezleriyle ilgili bir hastalığa yakalanırsınız.

Örneğin, evlenmeden önce seks yapmak, evlendikten sonra bile eşiniz dışında başka bir partnerle seks yapmak, birine cinsel şehvetle bakmak, yetişkin filmleri izlemek, eşiyle pis seks yapmak, mastürbasyon yapmak vb. Muladhara çakramızı kapatır

Bilmelisiniz ki, Tanrı üreme organlarını ve seksi sadece çocuk yapmak için vermiştir ve seks zevk için değildir.

Muladhara çakranızı iyi durumda tutmak için zihninizde seksi düşünmemelisiniz bile. Zihnin saflığı orada olmalıdır.

Venüsü Akrep burcuna yerleştiren insanlar aşırı derecede cinsel olurlar. Doğanın ve seyahatin tadını çıkarabilmeniz için Venüs'ünüz Balık'ta olmalı, tüm pisliklere kendinizi kaptırdığınız Akrep'te değil.

Ancak prostat bezleriyle ilgili herhangi bir hastalık, kozmik enerji uyanışı yöntemiyle meditasyon yoluyla tedavi edilebilir.

Kozmik enerji meditasyonu . Kozmik enerji veya kundalini enerjisi uyandığında Muladhara çakrasını ve vücuttaki diğer çakraları temizler ve Muladhara çakra iyileştiğinde bu çakradaki problemden kaynaklanan tüm hastalıklar sihirli bir şekilde tedavi edilir.

Ama yukarıda bahsettiğim gibi ahlaksız seksten uzak durmalısın yoksa çakra tekrar yakalayacağı için asla iyileşemezsin.

DAHA FAZLASI..

vedıc astroloji 3990392819638192288

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item