Balık burcu sizi bağımsız kılar ve Terazi sizi bağımlı kılar

Balık burcu sizi bağımsız kılar ve Terazi sizi bağımlı kılar ,

Başak burcu köle yapar (Vedik Astroloji)

Terazi burcu karşılıklı bağımlılığın burcu olduğu için bağımsız olmanızı engeller.

Örneğin, eğer evleniyorsanız ve bazı arkadaşlarınızı evlilik partisine davet ettiyseniz, o zaman arkadaşlarınızın evliliklerine gitmek zorunda kalacaksınız ve evlilik partiniz için onlara ihtiyacınız olduğunda size yardım ettiler.

Yani burada başkalarından bir şey beklediğiniz zaman, o zaman başkalarına bağımlı olursunuz ve sonra bunun karşılığını vermeniz gerekir ve Terazi budur (karşılıklı bağımlılık).

Buna bağımsızlık denir ve Balık burcu budur. İnsanlar gezegenleri Balık burcuna düştüğünde her şeyi kendi başlarına yapmaya çalışırlar.

Ancak Terazi burcunda durum böyle değildir.

Balık burcu sizi bağımsız kılar ve Terazi sizi bağımlı kılar


Yükselen Terazi insanlarının (veya Ay'ı Terazi'de olan kişilerin) çoğunlukla her zaman başkalarına bağımlı olmasının nedeni budur, çünkü Terazi bir bağımlılık burcudur,

Balık yükselen kişileri (veya Ay Balık'ta olan insanlar) genellikle bağımsızdır.

Venüs Balık'tayken kendi başınıza evlenebilirsiniz, çünkü Venüs bir evlilik gezegenidir ve Balık bir bağımsızlık işaretidir (başkalarına bağımlı değildir).


Başak bir kölelik burcudur, Balık bir bağımsızlık işaretidir ve bu iki burcun birbirine zıt olmasının nedeni budur.

Mars'ın bir savaşçı olması ve Balık'ın bir özgürlük veya bağımsızlık işareti olması nedeniyle, > Mars Balık'ta olan insanların özgürlük savaşçıları olarak görülmesinin nedeni de budur.

Balık burcu varsayılan zodyak 12. evi yönettiğinden, 12. ev aynı zamanda bağımsızlık veya özgürlük evidir.

(Ay tarafından yönetilen) Yengeç burcu, yükselen bir Aslan için 12. bağımsızlık evine düşer ve bu, Aslan yükselen kişileri her zaman bağımsız (yalnız) olmak istemesinin nedenidir ve bu aynı zamanda Güneş'in (Aslan'ın yöneticisi) zayıflamasının nedenidir.


Venüs Balık'ta veya 12. evde olduğunda, ilişkiler veya ortaklıklar veya iş sözleşmeleri bozulabilir ve Balık da işsizlik belirtisi olduğu için işsiz kalabilirsiniz.

Venüs 10. eviniz veya 6. ev lordunuzsa meslek zarar görebilir ama bu her zaman böyle değildir.


Yükselen bir Terazinin doğum haritası ve Balık burcunun 6. evdeki anlaşmazlık ve kavgalara düştüğünü göreceksiniz ve bu nedenle bu kişiler her zaman özgürlük (bağımsızlık) için savaşırlar, çünkü Balık bir özgürlük işaretidir.

Mahatma Gandhi aynı zamanda bir özgürlük savaşçısıydı ve doğum çizelgesini görebilirsiniz ve 6. lordu Jüpiter Koç burcunda 7. evde ve 7. lord Mars Terazi burcunda 1. evde yer aldığı bir Terazi Yükselişi idi. eşitlik ve adaletin simgesidir. Jüpiter bir özgürlük gezegenidir, çünkü Jüpiter bir özgürlük işareti olan Balık burcunu yönetir ve şimdi Jüpiter Koç'tayken, Koç saldırgan bir burç olduğu için özgürlüğü elde etmede agresif olmak demektir.


Özgürlük, Hintçe dilinde mukti, İngilizce'de mukti kurtuluş anlamına gelir ve bu nedenle Balık aynı zamanda bir kurtuluş işaretidir.

Zayıflamış Merkür'ün (Merkür Balık'ta) bizi genellikle işsiz (işsiz) yapmasının nedeni budur, çünkü Merkür bir iş gezegenidir, çünkü Merkür aslında 6. iş evini yönetir. Merkür Balık burcundayken, bu tür kişiler genellikle işyerinde özgürlükten veya bağımsız çalışmaktan bahseder.

Kamuoyu önünde konuşanlar, siyasi liderler ve yardımseverler, sıklıkla iletişim kurdukları veya özgürlük veya bağımsızlık hakkında konuştukları için Merkür'lerini Balık burcuna yerleştirebilirler.


Merkür Balık burcundan geçerken tatil gibi işlerden özgürleşebilirsiniz. 6. lordunuz Balık burcundan veya 12. evden geçiş yapıyor olsa bile, tatiller işten özgürlükten başka bir şey olmadığı için işten tatil alabilirsiniz.

Venüs Balık burcuna yerleştirildiğinde, bu insanlar genellikle finansal özgürlük hakkında konuşurlar çünkü Balık bir özgürlük işaretidir ve Venüs bir finans gezegenidir.


Eski günlerde, birçok insan köleliğe karşı seslerini yükseltti ve Merkür bir kölelik gezegeni olduğu için (Merkür Başak'ı yönettiği ve Başak çocuk işçiliği gibi bir kölelik işareti olduğu için) ve Balık burcu olduğu için Merkür'lerini Balık burcuna yerleştiriyorlardı.

bir özgürlük işareti. Jüpiter Başak burcundan geçtiğinde, insanlar genellikle hapisten kurtulmak gibi köleliklerinden kurtulurlar, çünkü hapislik kölelikten başka bir şey değildir.


Başka bir deyişle Başak'ın hapsedilme işareti olduğunu da söyleyebiliriz.

Yükselen terazi için, eğer yükselen lord, Venüs ve Satürn 12. evde Başak burcundan geçiyorsa, hapis veya kölelik olasıdır, ancak yalnızca doğum haritasındaki gezegenler bunu destekliyorsa veya gösteriyorsa (Satürn gibi) ve Venüs, Başak burcunda 12. eve yerleştirildi). Satürn, köleleri veya çalışanları veya hizmetçileri temsil eden başka bir gezegendir. Başak burcundaki Satürn, hapis veya kölelik veya iş veya zor iş için ana yerleşimdir.

Jüpiter bir özgürlük gezegenidir çünkü Jüpiter Balık burcunu yönetir ve Balık daha önce de belirtildiği gibi bir özgürlük işaretidir ve Jüpiter Aslan burcuna yerleştirildiğinde insanlar finansal özgürlük hakkında çok fazla konuşurlar çünkü finansal alanda çalışan insanlar olarak. Piyasalar (borsalar gibi) genellikle > Jüpiter'in Aslan'daki bu yerleşiminden görülür, çünkü Aslan bir zenginlik işaretidir ve Jüpiter aynı zamanda bir hazine gezegenidir ve fon yöneticileri gibi servet yönetimiyle uğraşan insanların nedeni budur. Bu yerleşimden görülüyor ve genellikle finansal özgürlükten bahsediyorlar.


Özgürlük ve indirim de aynı şeydir ve Merkür Balık burcundan geçerken insanlar alışverişte indirim alırlar. Bunun nedeni, Balık'ın bir indirim işareti olması ve Merkür'ün bir pazarlama ve reklamcılık işareti olan İkizler burcunu yönetmesi nedeniyle Merkür'ün bir pazarlama ve reklam gezegeni olmasıdır.

Bu nedenle, Merkür Balık burcundan geçerken daima alışveriş yapmalısınız. Venüs Balık burcundan geçiyor olsa bile, Venüs tüm bunları temsil ettiği için giyim, yiyecek ve lüks eşyalarda da indirim alırsınız.

Ay Balık burcundan geçiyorsa, yiyecek, barınak (ofisler ve evler) ve araçlarda indirim alabilirsiniz.


Güneş Balık burcuna yerleştirildiğinde, bu yerleşim bazen eğitim ve öğretimden veya eğitimden özgürlük verir, çünkü Balık bir özgürlük (veya vazgeçme) işaretidir ve Güneş bir eğitim ve öğretim gezegenidir.

Güneş Balık burcundan geçerken de spor yaparak dinlenebilirsiniz. Bu yüzden bazen ne zaman dinleneceğinizi bilmek istediğinizde, Balık burcundan geçiş yapacakları gezegenleri arayın ve o zaman işten biraz özgürlük bekleyebilirsiniz.

#Koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu #angarakayoga #marskoçburcunda #astrolojikozmik #vedıkastrologaligül #izmir #bitcoin #altın #dolar #borsa #mantra #love #magic

#retromerkür #merkürRetrograd #shaniRetrograd #venüsRetrograd #jupiterRetrograd #marsRetrograd #rahu #ketu #magic #vedıcastrology #hintastrolojisi #vedıcastrolojieğitim #vedıcastrologaligül #astrolojikozmik #astrolojiizmir

#purvaphalguninakshatra #krithikanakshatra #hastanakshatra #swatinakshatra #astrolojikozmik #chitranakshatra #mrigashirshanakshatra #ardranakshatra #Vishakhanakshatra

#remedy #vegan #karma #vedıkastrology #love #rahu #shukra #satürn #shani #lakshmi

#karma #izmir #venüs #jyotish #rahsi #bitcoin #borsa #altın #dolar #magi #nakshatra #mantra #yantra #remedy #ketu


DAHA FAZLASI..

NEW 72982980477110991

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item