Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Satürn


Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Satürn


Retro gezegenler değişimin güçlü göstergeleridir

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama alışkanlığına sahip olduğu ancak yarı yolda bıraktığı anlamına gelir.

Retro basitçe hataları düzeltmek anlamına gelir. Önceki yaşamda yerine getirilmeyen bazı gizli arzular vardır ve her şeye kadir olan, bu doğumda tamamlanmamış görevi tamamlamanız için size şans vermiştir.

Gezegen konumları, karmalar gibi geçmişinize göre gerçekleşir. Her gezegen bazı dersler verir ve bekleyenler gerilemeye başlar.

Bu nedenle retro gezegen, kişiye sıkıntı veriyor ; sadece arzularının yerine getirilmesini isterler.

Retro bir gezegenin sonuçları birçok yönden değişir.

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama ama orta yolu bırakma alışkanlığı olduğu anlamına gelir.

Retro gezegenler mahadashalarının sonraki yarısında sonuç verir.

Retro gezegenin karakatwaları ile ilgili büyük sonuçlar, gezegen transitte retrograd olduğunda hissedilecek.

Retro gezegenler Güneş [sağlık] ve Ay [duyguları] karşıt olduğu için sağlığı kötü etkiler, ciddi hasar görmüşse sahip oldukları evle ilgili alanlarda duygusuz yaparlar

Satürn Retro ise, kariyer/mesleğe olduğu kadar maddi hayata ve diğer insanlara da bağlılık verir. Mesleki konularda başarı.

Sezgiseldirler ancak sezgilerini nasıl ve ne zaman kullanacaklarını bilmezler. Kendi rahatlık alanlarını severler ,

İzole etmek ister ama Satürn onları görev ve sorumluluklarına bağlı tutar.

Manevi rutinleri için zaman ayırmaları gerekir. Aynı zamanda onları genel olarak diğerlerinden şüpheci yapar.



Geçmiş Yaşam ve Retro Gezegenler Satürn

Satürn : kişi  kurnaz bir akla sahiptir. İşkolik ve bazen tembel. Acı altında, kişi her zaman aldatılmış ve üzgün hisseder. Yararlı etkiler altında, kişi derin düşünceye sahiptir.

Retro gezegenler değişimin güçlü göstergeleridir

Çok fazla retro gezegen, kişinin bir şeylere başlama alışkanlığına sahip olduğu ancak yarı yolda bıraktığı anlamına gelir.

Satürn Retrosu: Geçmiş Sorumluluklardan ve görevlerden kaçmaya çok meraklıydın. Saturn Rx ile bu hayatta öyle bir duruma itileceksiniz ki küçük yaştan itibaren kendinizin ve ailenizin sorumluluklarını almaya mahkum olacaksınız

Erken yaş iş başlanılması kazanımı Satürn Retro bir işaretidir.

Güçlü bir Satürn insanı çalışkan ve zahmetli yapar, ancak retro Satürn'ün insanları tembelleştirmenin çok belirgin

Satürn'ün Dünya üzerindeki etkisi her şeyi yavaşlatır. Satürn retroda bizi yorabilir. Ek çaba sarf etmemize veya yoğun düşünmemize ve eylemlerimizi veya dış çevremizi düşünmemize neden olabilir.

Satürn Retro dayken, başarı için hızlı ve kolay bir yol yoktur ve insanlar uzun ve kapsamlı girişimleri aceleye getirmeyi düşünmemelidir.

İktidardaki insanlarla sorunlar ortaya çıkabilir.

(♄℞) olan bireyler gönüllü olarak kendilerini toplumdan izole edebilir veya alternatif olarak toplumun üzerlerine koyduğu sınırları ve sınırlamaları aşmaya çalışabilirler. Çoğu, bastırılmış yetersizlik, aşağılık duygusu ya da en iyi çabalarına rağmen daha fazlasını, daha iyisini ya da farklısını yapabileceklerine dair dırdırcı bir duygudan mustariptir.


 Retrograd Satürn, yaşamda farklı bir sorumluluk ve amaç arar. Bir kişi, davranışlarından daha fazla sorumluluk alması için baba veya diğer otorite istatistikleri tarafından zorlanabilir. Geçmiş yaşam deneyimleriyle, eleştirilerine hayattaki hedeflerine ulaşma temposunda yavaş bir şekilde cevap verirler 

Gezegenin evinden olduğu ve bu kuralın gösterdiği yer, başarılı olmak için çok çalışmak zorunda oldukları alanı yansıtır. Retrogra Satürn, uzun başarı sürecinde küçük faydaları kabul edecek karakter yaratır.

Mevcut hayatlarında güvenlik sorunlarının ele alınması gerekiyor. Kişinin yaşam talep ve sorumluluklarını ele alması gereken tabloda Satürn işareti.

Retrograd Satürn hayal kırıklığı, engelleme, yavaşlık, sınırlar ve gizlilik hakkında derin bir bilgi sunar. İlerleme eksikliği, azınlık ve korkaklık Satürn taşıyıcılarına, paraya, sosyal döngülere, uzun vadeli planlara ve sıkı çalışmaya önem Retro Satürn tüm bunlar üzerindeki çabayı iki katına çıkarıyor.

Satürn her zaman geçmişten gelen sürekli bir eylemi işaret eder ve yapılanlar geçmişin tekrarıdır.

Yenilenmiş Satürn Çalışmaları hırsdan, güvenden yoksun, değişime karşı çok dirençlidir ve insanı geçmişe bağlamaya götürür. Bağlılıkların iç korkuları, tanınmadan ve sıkı çalışma olmadan muhaliflerle çatışmalar, birçok stres desenine sahip kendini yenmektir.

Satürn retro çalışma görevleri getirir ve içsel gücü geliştirmede hayal kırıklığı terapötik olabilir. İnsan kendi etrafına duvar örmemeli, tereddütlü, üzgün ve zayıf, şikayetçi ve isteksiz. İnsan bütün şeyler için çok çalışmak zorunda, uzun vadeli planlama gerilemesi kişi her zaman yaşam stratejisini ayarlar, yeniden düzenler ve yeniden değerlendirir. Bu kişi hayatta geç saatlere kadar kaldığı için, daha fazla kavrayışa ihtiyaç duyar.



Retrograd'a giden herhangi bir gezegen, onun dört aşaması vardır.

1. Doğrudan Rx'e giderken bir süre sabit hale gelir – Gezegen doğal işaretiyle çok güçlü hale gelir.

2. Bu sabit gezegen bir süre retroya dönüştükten sonra

3. Sonunda retroya geçmeden önce tekrar bir süreliğine sabit hale geldi

4. Sonunda gezegen doğrudan son sabit konumundan gidiyor.

Tüm sürecin adı “Retro Döngü”dür.

Uranüs Retro


Uranüs gerilemeye başladığında, kişinin sabırsızlığı zaman zaman acımasız bir zihniyete bürünür. Enerji hamleleri, üstesinden gelinmesi gereken zorlu tembellik ve duygular tarafından takip edilir.

Neptün Retro

Neptün retro hareketine geçtiğinde, bir kişinin çevresinde geçmişe ait sorunlar olabilir. Beden, yerlinin uğraştığı konularda ya da başkaları tarafından yanlış bölgelerde kullanıldığında umursamaz, acımasız muameleler görebilir.


#retromerkür #merkürRetrograd #shaniRetrograd #venüsRetrograd #jupiterRetrograd #marsRetrograd #rahu #ketu #magic #vedıcastrology #hintastrolojisi #vedıcastrolojieğitim #vedıcastrologaligül #astrolojikozmik #astrolojiizmir

#purvaphalguninakshatra #krithikanakshatra #hastanakshatra #swatinakshatra #astrolojikozmik #chitranakshatra #mrigashirshanakshatra #ardranakshatra #Vishakhanakshatra

#remedy #vegan #karma #vedıkastrology #love #rahu #shukra #satürn #shani #lakshmi

#karma #izmir #venüs #jyotish #rahsi #bitcoin #borsa #altın #dolar #magi #nakshatra #mantra #yantra #remedy #ketu


DAHA FAZLASI..

Satürn(Shani) 5312134537294625679

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item