Ketu Terazi'de (Vedik Astroloji)

Ketu Terazi'de (Vedik Astroloji)


1) Terazi bir ilişkilerin işaretidir ve Ketu Terazi burcuna yerleştirildiğinde, kişi ilişkilerle pek ilgilenmez ve Ketu bir reddetme veya vazgeçme gezegeni olduğu için genellikle bu yerleşim nedeniyle boşanmalar olur ve bu nedenle kişi verir.

(23 Kasım 2021'de) Ketu yakında Terazi burcuna geçti ve bu nedenle önümüzdeki 18 ay boyunca dünya çapında birçok boşanma olacak. Ancak bu, Ketu'sunu Terazi burcuna yerleştiren herkesle olmayacak

Ketu Terazi'de (Vedik Astroloji)


2) Terazi aynı zamanda bir etkileşim işaretidir. Ketu Terazi'deyken, Rahu Koç'tadır ve Koç'un efendisi Mars'ın Terazi burcuna yerleştirildiğini varsayalım, o zaman kişi, bu yerleşimle, boksta karşı partnerle savaştığınız gibi bir boksör de olabilir ve ne zaman ringde iki kişi birbiriyle kavga ediyolar..

3) Terazi aynı zamanda (hiçbir ayrım gözetmeksizin) eşit hakların bir işaretidir ve Ketu Terazi burcuna yerleştirildiğinde, bu tür kişiler ayrımcılık yapılmadığına inanmayabilir ve belirli bir grup insanı tercih edebilirler (dogmatik - kattar). Bu tür kişiler siyaset ve sosyal refah için iyi olmayabilir, çünkü o zaman adaleti sağlamaları onlar için zor olacaktır.

Mars Terazi'deyken, kişi adalet için de savaşabilir. Mahatma Gandhi bu yerleşime sahipti ve halkın hakları ve ülkenin özgürlüğü için savaştı.

Koç oldukça bencil bir burçtur. Bireysel bir işarettir.


4) Rahu Koç burcuna yerleştirildiğinde kişi enerji üretmek ister ve bunun için etkileşim süreci (füzyon ve fisyon) üzerinde çalışması gerekir ve Ketu Terazi'de bunu yapar, çünkü Ketu köklere giden bir gezegendir. bir şeyden. Atomlar ve moleküller parçacıkların kökleridir. Bu parçacıkların etkileşimi ile gerçekleştirilen kontrollü zincirleme reaksiyonlar, daha sonra elektrik ve hareket üretimi için kullanılan enerjiyi üretir. Bu nedenle, makine mühendisleri, güç mühendisleri ve havacılık mühendisleri gibi insanlar, > Ketu'nun Terazi burcundaki bu yerleşiminden oldukça sık görülür. Atomlar ve çekirdekler çarpıştığında veya bölündüğünde, bu Terazi burcunun temsil ettiği etkileşimden başka bir şey değildir.


5) Ketu aynı zamanda özel bölgelerimizi temsil eden 8. evin doğal göstergesidir ve bu nedenle Ketu da özel bölgelerimizle ilişkilidir. Şimdi, enerji üretmek için erkek ve dişi özel bölümlerinin etkileşimine ihtiyaç vardır ve Ketu Terazi burcunda bunu yapar. Dolayısıyla, > Ketu'nun Terazi'de ve Rahu'nun Koç'ta bu yerleşimi çiftleşme için iyidir ve eğer transit halinde bu yerleşim gerçekleşiyorsa, o zaman bu, çocuk yapmak için iyi bir zamandır. Koç burcunun efendisi Mars zayıflarsa, gezegenler zayıfladığında itibarını yitirdiği için çoklu ilişkilere de neden olabilir.



6) Terazi'deki Ketu, ilişki kurma konusunda veya diğer insanlarla etkileşim söz konusu olduğunda sizi depresif yapabilir, çünkü Ketu doğal bir zararlı gezegen olduğu için aşağı yukarı depresif bir gezegendir. Ancak bu, eğer Venüs haritada zayıfsa (Venüs Başak'ta).

Ay da Başak burcunda yer alırsa, ilişkiler söz konusu olduğunda sizi zihinle daha da zayıflatacaktır.

Koç'taki Rahu da sizi bir işkolik yapabilir ve o zaman ilişkilere dalmak için zaman bulamazsınız.

Venüs Başak burcundayken kendini çirkin hissedebilir.

Rahu yükselirse Ketu azalır ve bu nedenle Ketu Terazi burcuna yerleştirildiğinde ilişkilerinizi azaltır.

Ketu bir ölüm gezegenidir ve bu nedenle Ketu, ilişkilerin bir işareti olan Terazi burcuna yerleştirildiğinde ilişkiler ölebilir.



7) Terazi aynı zamanda bir evlilik işaretidir ve Ketu Terazi burcundan geçerken bu gerçekten bir evlilik için iyidir, çünkü Ketu her türlü dini faaliyeti temsil eder. Ketu Yay burcunda yüce kabul edilir, çünkü Yay aynı zamanda dini faaliyetlerin ve hukukun bir işaretidir (mahkeme evliliği için).

Evlilik için dini faaliyetlerde bulunan alimler de bu yerleşime sahip olabilir.



8) Ketu aynı zamanda bir değişim (dönüşüm) gezegenidir ve bu nedenle Ketu Terazi burcuna yerleştirildiğinde ilişkilerde çok fazla değişiklik getirebilir ve bu nedenle kişi tek bir ilişkide kalmayabilir. Ancak Venüs, Ketu ile Terazi burcunda kavuşuyorsa bu daha olasıdır. Daha önce de bahsettiğim gibi Ketu, değişim evi olan 8. evin doğal göstergesidir. Ancak bu, olasılıklardan sadece biri ve bu nedenle hiçbir şeyi hafife almayın.


9) 8. ev aynı zamanda türbülans evi olduğundan ve Ketu 8. evin göstergesi olduğundan Ketu aynı zamanda iniş çıkışlar veya türbülans gezegenidir. Örneğin, herhangi bir spor yaptığınızda çok fazla türbülans olur. Örneğin teniste bire bir etkileşim vardır ve Ketu etkileşimin işareti olan Terazi burcuna yerleştirildiğinde etkileşimde çok fazla türbülans (iniş çıkışlar) getirir.


10) Birçok kişi sohbet, e-posta ve hatta telefon yoluyla çevrimiçi müşteri destek hizmetleri sağlar ve farklı insanlarla farklı bir zamanda etkileşime girerler, bu da yeni müşteriler (veya insanlar) geldikçe insanlarla etkileşimlerinin değişmeye devam ettiği anlamına gelir ve Ketu budur. Terazi burcunda olduğu gibi Terazi bir etkileşim işaretidir. Kişinin etkileşim için müşterileri değiştirmesini sağlar, bu da farklı insanlarla birbiri ardına etkileşim kurmak anlamına gelir.

Bunun nedeni, Ketu'nun daha önce de belirtildiği gibi bir değişim gezegeni olmasıdır.



Koç bir hareket işaretidir ve bu nedenle sabit bir işaret değildir ve Rahu Koç burcuna yerleştirildiğinde kişi hareket etmeye devam eder. Yani müşteri destek hizmetlerindeyse birbiri ardına farklı müşterilere geçiyor. Hareket (Koç) varsa, kesinlikle değişiklik getirecektir çünkü o zaman işler istikrarlı değildir. Merkür Terazi burcuna yerleştirildiğinde, Merkür bir iletişim gezegeni olduğu için yalnızca iletişim yoluyla etkileşim vardır.



11) Terazi burcu 8. eve düştüğünde (Yükselen Balık burcu yerlileri için), 8. ev aynı zamanda Ketu gibi değişim evi olduğu için ilişkilerde de çok fazla değişiklik getirebilir. Yükselen Balık kişiler çoğu zaman çoklu ilişkilere kapılmalarının nedeni budur.


12) Ölüm genellikle Ketu'nun transit geçişi ile tahmin edilir. Örneğin, Ay'ınız Terazi burcundaysa ve Ketu Terazi burcundan geçmeye başlarsa, Vedik astrolojide Ay anneyi temsil ettiği için annenin hayatı için bir risk olabilir. Ama bu her zaman böyle değildir ama eğer haritada Ay etkileniyorsa (KCC haritasında MB veya YD altına düşme gibi) o zaman kesinlikle annenin hayatı için bir risk vardır.


13) Terazi aynı zamanda bir anlaşma işaretidir ve anlaşmalar aynı zamanda bir şeyin (mülk gibi) satın alınması veya satılması için yasal belgelerdir ve Ketu Terazi burcuna yerleştirildiğinde, kişi Ketu'nun görmezden geldiği gibi bu tür anlaşmaları görmezden gelebilir. Ketu Terazi burcundan geçerken insanların yasayla başlarının derde girmesinin nedeni budur. Bir anlaşmada karşılıklı olarak bir şey üzerinde anlaşıyorsunuz ve Ketu Terazi burcuna yerleştirildiğinde bu tür anlaşmaları umursamıyorsunuz ve sonra yasal sıkıntılara düşüyorsunuz.


14) Terazi aynı zamanda bir uzlaşma işaretidir ve Ketu Terazi burcuna yerleştirildiğinde kişi neredeyse hiç taviz vermez ve az çok bencil olur.

Herhangi bir ayarlama yapmak ve basitleşmek istemiyorlar çünkü Koç agresif ve basit bir burçtur ve Rahu Koç burcuna yerleştirilmiştir.

Zenginlikle ilgili bir aile sorunu olsa bile, yine de Ketu Terazi'de olan insanlar asla taviz vermezler. Ancak uzlaşma, doğum haritasındaki diğer gezegenlerin konumuna bağlı olarak doğru nedenlerle veya yanlış nedenlerle olabilir.


15) Ketu Terazi burcuna yerleştirildiyse, ancak Terazi'nin efendisi Venüs İkizler burcuna yerleştirildiyse, bu, İkizler çiftleşmenin bir işareti ve Ketu bir değişim gezegeni olduğu için bu, birden fazla ortakla çiftleşme ilişkilerine neden olabilir. (ortakları değiştirmek). Ancak bu, olasılıklardan sadece bir tanesidir ve hiçbir şeyi hafife almamalısınız. Grafiklerindeki bu yerleşim nedeniyle diğer insanlardan şüphe etmeye başlamamalısınız.

Ketu bir hoşlanmama gezegenidir ve bir şeyden hoşlanmadığınızda onu bir başkasıyla değiştirmek istersiniz. Örneğin, eşinize karşı bir hoşnutsuzluğunuz varsa, onu başka bir partnerle değiştirmek isteyebilirsiniz.



16) Rahu bir hileci bile olabilir, çünkü Rahu bir takıntıdır ve bir şeye kafayı taktığınızda ne pahasına olursa olsun (hata yanlış şeyler yaparak bile) elde etmek istersiniz ve bu sizi hileye bile götürebilir. Bu anlamda, Ketu manevidir, çünkü Ketu, Rahu'nun doğasında tam tersidir. Şimdi, Ketu Terazi burcuna yerleştirildiğinde kişi ilişkilerde veya evlilikte çok manevi olabilir. Ancak bu her zaman böyle değildir, aynı zamanda doğum haritasındaki diğer gezegenlerin yerleşimine de bağlı olacaktır. Venüs zayıfsa, o zaman bir ilişkide sadık olmayabilirsiniz.



17) Koç burcundaki Rahu sizi çok agresif yapar ve agresif olduğunuzda işlerin çabuk olmasını istersiniz. Örneğin, bazı insanlar hızlı para için hisse senedi ticareti yapar ve uzun vadeli yatırım yapmazlar. Şimdi, hızlı para için ticaret yaptığınızda (gün içi ticaret gibi), ticaret yazılımındaki diğer insanlarla alış ve satışlarınızı değiştirmeye devam etmeniz gerekir ve Ketu'nun Terazi burcunda yaptığı şey budur, çünkü Terazi aynı zamanda bir ticaret işaretidir ve Ketu bir değişim gezegenidir.


Koç'ta Rahu insanlar her zaman acele ederler çünkü Koç bir acele veya hızlı bir işarettir, çünkü Koç enerjik bir işarettir

Rahu Koç burcunu geçerken borsada çok fazla oynaklık getirebilir, bu da Koç çok hızlı bir işaret ve Rahu bir yükseltici olduğu için hisse senedi fiyatlarının aniden yükselebileceği veya aniden düşebileceği anlamına gelir.

Rahu Koç burcunda geçiş yapmaya başladığında borsadaki faaliyetler (alım ve satım) hızlanacaktır.

18) Rahu Koç'ta olan insanlar işleri kendi yöntemleriyle yapmak isterken, Rahu Terazi'de olan insanlar herhangi bir şey yapmadan önce onları her zaman diğer insanlara danışırken bulacaksınız. Bunun nedeni, Terazi'nin aynı zamanda doğru çözümü bulmak için diğer insanlarla etkileşim kurmaktan başka bir şey olmayan bir danışmanlığın işareti olmasıdır.


Başka bir deyişle, Ketu Terazi burcuna düştüğünde, bu tür kişiler diğer insanlara danışmak istemezler ve çoğunlukla işleri kendi yöntemleriyle yapmak isterler.

#hintastrolojisi #vedıkastroloji #vedıkastrolog #astrolojiizmir #astrolojikozmik #bitcoin #finansalastroloji #astografi #rektifikasyon #koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcubalıkburcu #ketu #rahu #teraziburcundaketu #rahukoçburcunda #love #evlilikastroloji #jostiyh

DAHA FAZLASI..

teraziburcu 8762184174556242918

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item