Zayıf ve malefik Satürn ile ilgili sorun

Zayıf ve malefik Satürn ile ilgili sorun

Satürn Astrolojide düşüşte ve retro olarak Yerleştirildiğinde kişinin kibirli olmasına neden olur. Bu tür insanlar başkalarına tepeden bakarlar ve yaklaşımlarında çok acımasızdırlar. En iyi olduklarına inanırlar, başka hiç kimse onların başarı ve büyüklük seviyelerine yetişemez.

Pek çok başarısızlıkla karşılaştıklarından, kolayca cesaretleri kırılır ve depresyona eğilimlidirler. İyileştirme yapmak için bir şeyler yapmaktansa, sorunlarına ve zorluklarına ağlamayı tercih ederler.

Zayıf ve malefik Satürn ile ilgili sorun


Sahiplenme, negatif Satürn'e sahip insanların önemli bir özelliğidir. Sahip olduklarına takıntılıdırlar ve hak ve yetkilerini çevrelerindeki her şey ve herkes üzerinde genişletirler.

Haklı olarak istifa etmeleri gerekse bile, güçlerinden ve prestijlerinden kolay kolay vazgeçmezler.


Olumsuz yerleştirilmiş bir Satürn, insanları aşırı derecede materyalist yapar. Her zaman zenginlik ve servet kazanma peşindedirler. Yalnızca sahip olmaları gereken şeyleri düşünürler, çoğu zaman çevrelerindeki insanlar pahasına. Kazanabilecekleri herhangi bir maddi zenginlik için insanları ve ilişkileri feda etmekten çekinmezler ve bunu elde etmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.


Satürn Vücudumuzdaki bacaklara, ayaklara, dişlere, kemiklere, tırnaklara, saçlara hükmeder.

Satürn - sınırımız, düzenimiz, yapımız, disiplinimizdir. Soğuk şeyleri temsil ediyor, korkumuzu, endişemizi kontrol edin çünkü saturn sizi gerçekçi dünyaya getirmek istiyor, böylece size sert gerçek hayatı gösterebilir.

Satürn aynı zamanda karma pati olarak da bilinir çünkü oğlak burcunun 10. evini yönetiyor sıkı çalışmanın işareti.

Satürn yaşlı, olgun bir kişiyi ve amcayı temsil eder.

Satürn yavaş hareket eden bir gezegendir ve neden olduğu hastalıklar ya kronik ya da tedavisi olmayan hastalıklardır.


Zayıf veya kötü yerleştirilmiş veya doğal melefik Satürn tarafından işaret edilen hastalıklar :-

> Kronik tedavisi olmayan hastalıklar .

> Soğuk sinüs alerji problemi .

> Kemik zayıflığı veya kemik deformasyonu .

> Felç, delilik.

> Romatizma, filozis.

> Aynı zamanda sadece belirli koşullarda doğadaki tamasik nedeniyle korku, kaygı, acı, üzüntü, zihinsel depresyonu işaret eder.

fiziksel güçsüzlük, ağrı, karın ağrısı, diz veya ayaklarda ağrı, diş veya cilt hastalıkları, kırıklar, felç, sağırlık, öksürük, astım, hazımsızlık, nevralji vb.

> Satürn'ün Kalapurusha grafiğinde 10. evin efendisi olduğunu bildiğimiz için, 10. karma evimizi işaret ediyor bu yüzden saturn Karma Pati olarak da bilinir, Yani eğer iyi karma yaparsan Satürn seni kutsasın ki iyi karma elde edebilsin sonuç ama eğer kötü karma yaparsan saturn'ün sınırından kaçamazsın & bir şekilde ya da bir şekilde o kötü karma sonucunu alırsın. Bizim kötü karmamız saturn'den kötü karma sonucunu almamızın ana nedenidir & saturn bize kötü karmanın derslerini yavaş ama uzun süreceğini öğretmek istiyor. Tüm yaşamımız boyunca bu dünyada hiç kimse karma ya da iş eylemi yapmadan hayatını yaşayamaz demek ki herkesin yeni aksiyon ya da yeni karma yaratmak için özgür iradesi var o zaman neden iyi karma yapmayalım, evet kimse mükemmel değil bu yüzden mümkün değil İncil herkes doğru iş yapabilir ama evet kendi çabasıyla iyi iş yapmaya çalışabilirsin & niyetin iyi olmalı ki kimseyi ruhundan incitemezsin , düzen, yapı, disiplin ile işini zamanında yap ya da unfunu tamamlamaya çalış hazır bekleyen iş böylece ömrünüzün sonuna gelmeden ruhunuza evet iyi iş çıkardım diyebilirsiniz sonuç beklemeden . Satürn kargayı, siyah köpeği, yoksulluk seviyesinin altındaki insanları veya işçi işçi insanları temsil ediyor, bu yüzden sadece Satürn bağlantılı insanlara iyi davranacaksınız, bu iyi olmayan. İyi karma yaratmak için niyetin iyi olmalı ya başkalarına yardım et ya da kendine de yardım et ama başkalarını incitmeden .

> Satürn, yoksulluk seviyesinin altında veya günlük rutin sıkı çalışmayı yapan işçi insanları temsil eder ve aynı satürn, az sayıda insan için en üst düzey otorite konumunu temsil edebilir veya yerlileri kutsayabilir ve böylece en yüksek zirveyi elde edebilir St pozisyon & deneyim 10. ev kendi kariyerlerinde daha yüksek statü . Şimdi yeni karma yaratarak hangi yöne gitmek istediğin senin seçimin .

DAHA FAZLASI..

Zayıf ve malefik Satürn ile ilgili sorun 4215037954394132284

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item