Zayıf melefik Jüpiter

Zayıf melefik Jüpiter


Jüpiter Gezegeni Doğum Haritasına Olumsuz Yerleştirildiğinde

Jüpiter'i Retro bir şekilde yerleştiren insanlar, genellikle yaptıkları eylemlerin ahlaki yönlerini görmezden gelme eğilimindedir.

Sadece refahlarına bakarlar ve kendilerine fayda sağlayacak her şeyi yaparlar. Bu, başkalarının pahasına bile olabilir.

Doğru, adil ve adil olandan ödün vermekten çekinmezler.

Düşüşte olan Jüpiter'in depresyonda insanlar arasında yaygın bir özelliktir.

Bu nedenle, insanlar karamsar olma eğilimindedir; hayatlarından ve işlerin gidişatından mutsuz kalırlar.

Zayıf melefik Jüpiter


Düşüşte şekilde yerleştirilmiş Jüpiter, insanı aşırı derecede hoşgörülü de yapabilir. Bu tür insanlar gereksiz şeylere çok fazla zaman ve para harcarlar ve ayrıca ihtiyaç bile olmayan lüks yaşamlara daha fazla harcama yaparlar.


Düşüte ve Retro bir Jüpiter, insanları çok önyargılı yapar. Başkaları hakkındaki yargılarını belirsiz temellere dayandırırlar ve çoğunlukla durumu veya insanları objektif olarak anlamadan görüşler oluştururlar.

Bu nedenle dünyaya yaklaşımlarında yargılayıcı ve önyargılıdırlar ve çoğunlukla başkaları hakkında olumsuz veya karamsar düşünceler taşırlar.


Astrolojide olumsuz olarak yerleştirilmiş bir gezegen Jüpiter, egoist bir insan yapar. Bu tür insanlar son derece benlik duygusuyla doludur. Sadece kendilerini düşünürler ve üstünlüklerine inanırlar.

Başkalarını küçük görürler ve başkalarının yeterince değerli olmadığını düşünürler. Başarıları ve başarılarıyla övünürler ve başkalarını küçümserler.


Jüpiter gerçek ilahî bilgimizi, gurumuzu, öğretmenimizi, bilgeliğimizi, rehberimizi yönetir, kurallarını, yönetmeliklerini, hukuku korur çünkü 9. evin doğal burcu yay burcu, efendisi jüpiter, tüm bu dini faaliyetler, kurallar, yönetmelik, kanun. Jüpiter servetinizi ve finansınızı kontrol eder…

Kadın haritanızda jüpiter kocanızı temsil eder.

Jüpiter, bizi hastalıklara karşı koruyan ve grafikteki sayısız hastalığı etkisiz hale getiren tek gezegendir ancak bu jüpiter aynı zamanda 6, 8, 12 evlere yerleşmesi ve ya 6,8,12 ev yöneticileri ile etkileşim halinde olması naksatra lord yerleştirme ya da hatta bu evlerin belirtisi ile retro veya shadbala kuvveti ve düşük bhinnashkavarga puanı olarak zayıf veya D1 , D9 , D27 çizelgesinde veya hatta Gnati karka'da kötü bir şekilde etkilendiğinde

> Karaciğer rahatsızlıkları,

> sindirim sistemi sorunları,

> safra kesesi problemi,

> dalak hastalıkları,

> kulak sorunları,

> sarılık,

> vertigo,

> obezite,

> diyabet,

> Yağlı karaciğer ve SGPT seviyesi yüksek.

> Hastalıklar dışında Zayıf & fonksiyonel melefik jüpiter de öğretmeniniz, gurunuz, dindar kişi - mekan, tapınaklarınız ile olan ilişkide sorun yaratabilir. Bu da birikmiş servet veya finans sorunlarından dolayı sıkıntı veriyor sadece bu jüpiter dasha döneminde.
x  

Jüpiter'in yanma derecesi Güneş'in 11 derece içindedir. Dış gezegen olan Jüpiter'in yörüngesel yanma menzili uzundur.

Jüpiter ne zaman yansa evlilik için iyi bir muhurat yoktur.

Çok yakın bir Jüpiter- Güneş birleşimi oluşturacak.

güneş yaklaşan her şeyi yakar.

Çok yakın bir Jüpiter- Güneş birleşimi yanma yaratacak, Jüpiter'in doğal işaretini etkileyecek, keskin bir şekilde daha çok %100 olumsuz yönde davranacaktır.

Jüpiter ve Güneş birbirlerine dost oldukları için bu yanma her zaman çok ters değildir.

Burada Jüpiter'in bütünlüğü tehlikeye girecek, bu yüzden Jüpiter çok geniş bir gezegen olması çok eksantrik olacak.

Jüpiter'in ayrıştırıcı yönü olarak da adlandırdığı derecelerde (Güneş'ten daha yüksek derece) Güneş'in önündeyken, insan bilgisinin çok egoistleşir, Jüpiter cömertlik gibi doğal işaretini kaybeder

Jüpiter kombinin üzerinde konumlandırılması insana çok bilgi verir ve her zaman herkese ne kadar bilgili olduğunu anlatmaya hevesli olacaktır.


ego, katı, dogmatik ve ayrıştırıcı tutum böyle Jüpiter yanması ile bulacaksınız.


Jüpiter'in daha düşük dereceye sahip olduğu Güneş'te Jüpiter'in uyguladığı yönü birleşiminde Güneş Jüpiter'in önündeyken, böyle bir yanışın çok daha iyi sonucu artırır


Gezegenlerden herhangi biri burçlarda olumsuz ev sahibi(3,6,8,12) varsa, özellikle yanmış Jüpiter'in dashabhukti'sinde yaşamda daha olumsuz sonuç olacaktır. Güneş insanları çok açık kalplidir.


Malefik evde jüpiter yanması hayatı zorlaştıracak, çalışkanlığın gözle görülür sonucuna sahip olmak çok zor olacak. Emeğinin hakkını başkası alabilir.


Jüpiter ya da Güneş'in malefik evlerin hakimiyetinde olduğu malefik evde Jüpiter yanıyorsa ateizm verebilir.

Aklının gücü sahte bir ego ile yenilir; insan her şeyi bildiğini düşünür ve rehbere, tanrıya, guruya, öğretmene gerek yoktur.


Jüpiter'in malefik evdeki birleşmesi, kişinin arzularının gerçekleşmesinde ağır gecikmelere işaret edebilir, sonuçta Jüpiter şansın önem vericisidir.


Güneş ve yanıcı Jüpiter fonksiyonel fayik gezegenler olduklarında, yönettikleri evlerin önemi gelişecektir.


Jüpiter ve Güneşin yanması sonucu genellikle bilgelik ve güven için iyidir ancak materyalist sonuç için o kadar da faydalı değildir.


Jüpiter Güneş'e çok yakın olduğunda (çok daha az bozulma mesafesi) gezegen savaşı yaşarlar ve her ikisinden de kimin daha güçlü olduğunu bilmek için gezegenlerin şaadbalini görmek gerekir.

Jüpiter Güneş karşısında ne kadar güçlü.

Jüpiter Asta olunca, o zaman yaşamda pozitiflik eksik olacak.

Çoğu durumda burç analizi sırasında yanma göz ardı edilir. Ancak bunun karşılığında aldığınız şey yanlış bir okuma ya da yanlış bir tahmindir.

Rohini, Purva phalguni, Revati, Swati, Bharani ve Dhanishtha nakshatra'da Ay ile doğanlar için.

Öğretmenlere insanlara saygı duymaya, onları desteklemeye devam et. Tapınağın rahibine yardım et.

DAHA FAZLASI..

Zayıf melefik Jüpiter 2749939898571257144

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item