Ay Başak ve Balık burcu arasındaki fark ? (Vedik Astroloji)

Başak ve Balık burcu arasındaki fark ? (Vedik Astroloji)


Başak pratik bir burçtur ve Ay'ın Başak burcunda olduğunu varsayalım, pratik bir burçta zihin (düşünerek) çok çalıştığı için çok düşüneceksiniz.

Zihin sürekli düşünerek çılgına döndüğünde şeker hastalığı, körlük gibi hastalıklar devreye girer.

Balık sulu bir burçtur ve Ay burçtayken hiç düşünmediğiniz ruhsal bir burçtur. Balık Ancak Ay Balık burcunda olduğunda bir dezavantajı da vardır çünkü o zaman düşünmeden karar verebilirsiniz.




Örneğin, Ay Balık'ta kaybolduğu ve doğru bir karar alamadığı için yeni bir iş bulup bulmayacağının farkında olmadan işinizden vazgeçebilirsiniz.

En büyük fark budur.

İnsanlar genellikle meditasyon yapar ve meditasyon durumu genellikle Ay'ın o an için Balık burcunda yer aldığı düşünülebilecek durumdur.

Ve bu aynı zamanda, maneviyatta yükselmek için düşüncesiz olmaya çalıştığınız bir meditasyon işareti olduğu için, Balık'ın manevi bir işaret olarak kabul edilmesinin nedenidir.

Ay'ın Başak'ta olması, Mars'tan Ay'a açı olmadığı sürece pek sorun değil, ancak Mars Ay'a bakıyorsa (Başak burcunda) aşırı düşünme diyabet gibi hastalıklara neden olabilir.

Bunun nedeni, Mars'ın içimizdeki enerjiyi temsil etmesi ve Mars'ın Ay ile yakın derecelerde açı yapması veya oturması, düşünme sürecini heyecanlandırıyor ve bu gerçekten sorunu yaratıyor.

Satürn'den Ay'a olan açı, düşünme sürecini artırmaz, ancak Satürn'ün Ay ile örneğin 1 ila 5 derece arasında yakın bir kavuşumda olması depresyona neden olabilir.


Ay'ın Balık burcunda olması da bazen iyi değildir çünkü zihin tecritte kaybolur ve sonra pratik dünyayla uğraşmak istemez. Sonra zihin meditasyon, yaratıcı hikayeler ve şiirler yazma, yoga, okült bilim, paranormal, sihir, tantra, araştırma vb. gibi tüm ruhsal ve sezgisel işleri yapmak ister veya Merkür de varsa hiçbir şey yapmak istemez.

Balık gibi zayıflamış veya tutulmuş aynı zamanda bir tembellik işaretidir. Komada (uzun süreli bilinç kaybı) olan insanlar ayrıca Ay'larını Balık burcuna veya 12. eve yerleştirebilir


Balık burcundaki Ay da bazen tehlikelidir. Diyelim ki Ay seyahatin 3. evinde veya 8. evinde Balık'ta, o zaman araba kullanırken aklınız bir yerlerde kaybolabilir ve Balık kaybolmanın bir işareti olduğu için bir kaza ile karşılaşabilirsiniz.


Bu, Balıkların efendisi Jüpiter'in güçsüz olması veya Ay'ın Rahu, Ketu, Satürn, Güneş veya Mars gibi birkaç zararlı gezegenden etkilenmesi durumunda gerçekleşebilir.

Balık ruhsal bir burçtur ve bu yüzden Ay Balık burcuna geçtiğinde sizi bu normal dünyadan uzaklaştırır ve sonra dünyanın tüm ruhsal bilgisini elde etmek istersiniz ve sadece gevezelik veya dedikodu yapmaktan hoşlanmazsınız. .


Öte yandan Başak burcundaki Ay sadece nasıl para kazanılacağı ve iş yapılacağı gibi hayatın pratik konuları ile ilgilenecektir.

Balıklar için yukarıda bahsettiğim gibi yalnız oturamazlar ve ruhsal bilgi edinmekle ilgilenmezler.

Akılları her zaman hesaplamalar gibi hayatın pratik şeylerini yapmakla ve sürekli iş hakkında düşünmekle ya da neyle uğraşıyorlarsa onu düşünmekle meşguldür.

Ay Vedik Astrolojide anneyi de temsil ettiğinden, bu tür insanlar Başak olarak anneleriyle de çok fazla tartışırlar. aynı zamanda tartışmaların ve anlaşmazlıkların bir işaretidir.

Güneş'in Terazi burcunda zayıfladığını varsayalım ve sonra Ay Başak burcundaysa, o zaman baba ile olan kötü ilişkiler hakkında zihinde çok fazla çatışma olacaktır, çünkü Güneş genellikle baba ile kötü ilişkiler ve tartışmalar verir. baba ve dolayısıyla zihin Başak burcunda baba ile olan ilişki sorunlarıyla uğraşırken ya da belki başka bir sorundan dolayı çıldırır.

Ne zaman hayatın materyalist şeylerini elde etmeye çalışırsanız, Ay Başak burcuna düşebilir ve Ay Balık burcundayken bunun tersi olabilir.

Ayrıca Başak, yoksulluk ve köleliğin bir burcudur ve Ay Başak burcuna yerleştirildiğinde ve Venüs de Başak burcuna yerleştirildiğinde, kişinin zihni hayattaki yoksulluğu ve köleliği (iş) hakkında çok düşünür. ve sonra bu, fakir olduğunuzda hayatta fazla saygı görmediğiniz ve aile üyeleriniz bile sizi sevmediği için çok para kazanamadığınız için aklını çıldırtır.

Başak burcundaki Venüs, Venüs zenginliği temsil ettiğinden ve Başak bir yoksulluk işareti olduğundan, genellikle yoksulluk verir.

Ay Balık'ta olan kişiler ise hayatın materyalist şeyleriyle pek ilgilenmedikleri ve materyalist şeyler söz konusu olduğunda diğer insanlarla tartışmak (ya da kavga etmek) istemedikleri için içeriden her zaman barışçıldırlar.

Ancak bu yerleştirme ile zihin kendi ruhsal dünyasında kaybolur ve dış dünya ile etkileşime girmek istemez. Ay Başak'tayken, insanlar çoğunlukla müşterilerle ilgilendikleri ve onlarla tartıştıkları müşteri hizmetlerinde bulunur, özellikle de Merkür insanlarla etkileşimin bir işareti olan Terazi burcundaysa. Gerçek dünyada çalışırlar ve çoğunlukla halkla ilgilenirler.

Ayrıca Ay yemeği temsil eder ve bu nedenle Ay Başak burcuna yerleştirilirse kişi yemek konusunda birçok tartışma yapabilir. Sadece herhangi bir yemek yiyemez ve kendi seçeceği yiyeceğe ihtiyacı olacaktır, oysa Ay Balık burcunda olan insanlarda durum böyle değildir.

Ancak Balık burcundaki Ay, Balık denizi temsil ettiğinden ve Ay yemeği temsil ettiğinden insanlar deniz ürünleriyle daha çok ilgilenirler.
#vedıkastroloji #hintastrolojisiburclar #ayburcu #başakburcu #balıkburcu #bogaburcu #koçburcu #aslanburcu #vedıkastrolog #astrolojikozmik #akrepburcu #teraziburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu #koçburcu #nakshatra #navamsha #dashamsa #vedıkastrologyd4
https://www.instagram.com/astroloji_kozmik/

DAHA FAZLASI..

NEW 5016550103842016940

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item