Kadınlarda Adet Regl Ağrısı Dönemi

Kadınlarda Adet  Regl Ağrısı Döneminde Ağrıyı azalmasına Yardımcı Olan 10 Kristal


Vedıc Astrology Ay düşüşte olduğu nakshatra yerleşimi ve Ay  Burçları Akrep ,Oğlak ,Koç,Aslan ilk 14 derecesi yerleşimi kadınlarda Adet Regl sancılarını şiddeti artırır .

Menstrüasyon, ergenlikten sonra bir kadının hayatında her ay gerçekleşen doğal bir süreçtir. Adet ağrısı kadınların adet döngüsü sırasında kan kaybederken yaşadıkları karın ve bel ağrısıdır. Bazı kadınlar menstrüasyon sırasında minimal veya hafif rahatsızlık yaşarken, diğerleri şiddetli ağrıdan muzdariptir. Her ay adet sırasında dayanılmaz ağrı çekiyorlarsa, sadece bir hap alabilirler, ancak bu her seferinde tek geçerli çözüm olmayabilir.


herhangi bir ilaç almak yerine , ağrıyı hafifletebilecek adet krampları için şifalı kristaller kullanılabilir . Bu özel Kristaller, acıyı katlanılabilir kılabilecek mistik güçlere sahiptir, ayrıca baş ağrıları ve ruh hali değişimleri hiçbir şeye dönüşmez.







Kristaller adet ağrısına nasıl yardımcı olabilir?


Kristaller veya Değerli Taşlar, vücudun enerji sisteminin yaşam kalitesini iyileştirmek için rahat ve sağlıklı bir denge noktası bulmasına yardımcı olmak için kristallerin uygulanması yoluyla kullanılabilen iyileştirici güçlere sahiptir.

Ağrı, kişinin yaşam kalitesi üzerinde ciddi ve zararlı bir etkiye sahiptir ve kristaller ağrıyla baş etmede oldukça etkili olabilir.

Kristaller ağrıyı hafifletmeye, idare etmeye veya tedavi etmeye çeşitli şekillerde yardımcı olur. Doğrudan ağrı üzerinde çalışabilir veya vücudun belirli bölgelerinde ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilirler.

Özellikle kronik ağrılardan muzdarip olduğunuzda, kristallerden iyileşme tek bir seansta elde edilmez.

Adet ağrısında size yardımcı olacak doğru kristali bulmanız yeterlidir çünkü tüm kristaller ağrıyı gidermek için aynı oranda titreşmez veya aynı şekilde çalışmaz. Ancak kristaller hemen çalışmaya başlamazsa umudunuzu kaybetmemeniz tavsiye edilir.

Astroloji Tahmini, kişinin hedeflerine ulaşması veya belirli bir enerji alması için daha iyi bir motivasyon ve ilham kaynağıdır.

Adet Ağrısı hafif ila oldukça şiddetli arasında değişebilir. Hafif menstrüel kramplar bazen zar zor fark edilir, ancak ağrının dayanamayacak kadar fazla olduğu günler vardır. Bu güçlü enerjili kristaller, uygun ritüellere uygun olarak kullanıldığında mükemmel çareler olarak işlev görür. Şiddetli adet ağrısı o kadar acı verici olabilir ki, bir kadının birkaç gün boyunca normal aktivitelerini bozabilir. Ağrıyı azaltmak için , eğer doğru kullanırsanız, adet dönemi sorunlarının yanı sıra adet dönemlerindeki fiziksel sorunları da hafifletmenize yardımcı olabilecek çakra kristalleri satın alabilirsiniz .


Adet Ağrısını Azaltmak için 10 Kristal


• Adet ağrısını düzenleyen Böbrek Taşı

Özellikle adet döngüsünü ve krampları düzenlemek ve doğumu kolaylaştırmak için kadın sorunlarına etkili bir çözümdür. Malakit olarak da bilinen böbrek taşı, duyguları yüzeye çıkarır ve tüm çakraları temizler.



• Hormonal denge için Aytaşı

Aytaşı, kadınsı enerjiyi coşturan taştır. Kadın doğurganlığı, adet öncesi sendromu ve menopoz ile ilişkilidir. Aytaşı, kadınlara kadınlığın tüm sevinçlerinde yardımcı olur - hizmetçi, anne ve bilge kadın. Bu taş, kadın hormonlarının sürekli akışını kucaklamaya yardımcı olur.



• Duygusal Denge için Safir

Blue Sapphire, aylık adet döngüsü sırasında sizi korumalı ve sakin tutacak bir şifa enerjisi santrali olarak kabul edilir. Ayrıca Lapis Lazuli olarak da bilinir . Yatıştırıcı enerjisi öfkenizi azaltır , kendinizi dinlenmiş ve rahatlamış hissetmenizi sağlar. Özellikle PMS sırasında duygusal dengeyi önlemek için harika bir kristaldir.



• Ağrı Giderme ve komplikasyonlar için Gül Kuvars

Rose Quartz, dolaşım sistemi, kalbin uygun işlevlerini uyarır, stres ve gerginliği giderir. Meditasyon için bu Kristali kullanmak , meditasyon becerilerinizi derinleştirmek ve meditasyonunuz sırasında belirli bir sonuca ulaşmak için güçlü bir araç olabilir. Bu hassas kristal kadın üreme sistemini destekler, cinsel zorlukları, cinsel organları hafifletir, doğumdan sonra iyileşmeyi ve doğum sonrası depresyonu ele alır. Gül kuvars giymek, adet ağrısını azaltarak rahatlama ve daha az ağrı hissetmenize yardımcı olur. Gül kuvars pırlanta değerli taşların yerine geçen bir taş olarak kabul edilir .



• Beyin kimyasını ve daha iyi bir ruh halini düzeltmek için zümrüt taş

Bağışıklık sistemini uyararak vücudun duygusal, entelektüel ve fiziksel sağlığını geliştirir ve iyileştirir. Ayrıca, beyin dalgası rahatsızlığını gidermek için kristal olan Florit Değerli Taş olarak da bilinir , beyin kimyasını geri yükler ve vertigo ve baş dönmesi ile ilgili sorunları yatıştırır.



• Adet semptomları için Kırmızı Mercan

Kırmızı mercanın en büyük faydası mucizevi şifa etkisidir. Bu Kristal metabolizmayı uyarır, organ ve dokuların iyi bir kan akışına sahip olmasına yardımcı olur. Karnelyan taşı , bireye cilt rahatsızlıklarını iyileştirmede, kanı temizlemede veya kesiklere, yaralara, çürüklere ve yaralanmalara karşı koruma sağlar. Karnelyan olarak da bilinir.



• Mineralleri Dengelemek için Yakut Değerli Taş

Enerjiyi temizler ve tüm negatif enerjiyi ortadan kaldırır, kullanıcının aurasını, stresini dengeler ve olumsuz ve zararlı düşünceleri uzaklaştırır. İnsanlar Jasper olarak da bilinen ve şifa enerjisi taşıyan Ruby'yi iç organlardaki (karaciğer, mesane, dalak, mide, böbrekler) sorunları iyileştirmek için kullandılar. Bu Kristal her zaman bir vücuttaki mineral içeriğini dengelemeye yardımcı olarak kullanılır ve tüm organların daha iyi çalışmasını teşvik eder.



• PMS sırasında fiziksel ve Problem için Garnet

Bu Kristalin en önemli kullanımı, PMS ve menstrüasyon sırasında kişiyi sakinleştirmek ve duygusal patlamaları iyileştirmek, depresyonu iyileştirmeye ve enerjiyi dengelemeye yardımcı olmaktır.



• Baş Ağrısı ve Depresyon için Turkuaz

Turkuaz, depresyona, panik ataklara, enfeksiyonlara ve mide problemlerine iyi gelen bir kristal olarak kabul edildi. Migren, baş ağrısı, beyin, kulak ve göz sorunları söz konusu olduğunda en iyisi olduğuna inanılıyordu. Bu değerli taş bedeni, ruhu ve zihni iyileştirmek için en etkilidir. Giyen kişinin ruh halini yükselterek dengeye getirir, kişisel huzur ve dinginlik duygusu verir.

• PMS sırasında Stresi azaltmak için Labradorit

Labradorit kristali, özellikle menstrüasyon sırasında stres ve kaygıyı azaltmak, ağrı kesici ve PMS semptomları için en iyi yardımcıdır. Yüksek tansiyonu düşürür ve kişinin soğuk ve sıcak dalgalanmalarına karşı hassasiyetini azaltır. Spektrolit olarak da bilinir.



• Baş Ağrıları ve Enfeksiyonlar için Safir

Olumsuz düşüncelerin giderilmesine yardımcı olur ve bireyin zihnindeki zihinsel gerilimi serbest bırakır. Gücün, gücün, bilge yargının ve nezaketin sembolüdür. Tüm vücudu iyileştirmek, uykusuzluğu yatıştırmak, mevsim değişikliklerine yardımcı olmak, görme yeteneğini iyileştirmek ve baş ağrılarını gidermek için kullanılır.



Şifa Kristalleri nasıl kullanılır

Yatakta istirahat ediyorsanız, özel Kristali karnınıza ağrı hissettiğiniz yere yerleştirin.

Ayrıca sizi acıdan uzak tutmak için cebinizde veya çantanızda taşıyabilirsiniz.

Özellikle herhangi bir tahrişi önlemek için doğrudan cildinizde kullanıyorsanız, ham taş yerine tamburlanmış taş kullandığınızdan emin olun.

Yastık altına koymak için ideal boyuttadırlar.

Zencefil: Karın bölgesinde rahatlama sağlar. Fesleğen: Ağrıları hafifletir. Tarçın: Adet kramplarına iyi gelir. Şeker kamışı pekmezi: Rahim kaslarının baskılamasını azaltır. kişniş otu etkilidir

Hala daha iyi sonuçlar alamıyorsanız , sorununuzla ilgili olarak Astrolog ile görüşebilirsiniz . Hormonal dengesizlik nedeniyle oluşan sağlık sorunlarının üstesinden gelmek için uzman Astrolog'dan mantrayı alın ve Uzmanlığın rehberliğinde uygulayın.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 4215508740745778611

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item