Ketu Merkür Birleşimi

 Ketu Merkür Birleşimi


Bu, saf bir maneviyat dehası, psişik yetenek ve alternatif şifa bilgeliği üretebilir.

Ayrıca bir kişiye bölünmüş bir kişilik ve mantıksız düşünceler verebilir.

NEW,Gezegenler,Ketu, Ketu Merkür Birleşimi,


Einstein'ın burcunda, 2. Evdeki Ketu, Merkür'ünün bulunduğu 10. Evi gösteriyor ve Einstein hakkında biraz bilginiz varsa, düşünceleri, mantığı ve felsefesi tuhaftı.

Teorilerinin çoğu mantık, hesaplama ve analizden ziyade felsefe, fizik ve sanatın bir hatasıydı.

Ancak diğer gezegenlerin ve yogaların varlığı onu başarıya doğru sürükledi.

Ketu, hakikat ve maneviyat arayışında olduğu gibi aramayı temsil ettiğinden, kişiye araştırma yeteneği de verir.

2. Evden Merkür'e bakış açısıyla Einstein'a araştırma sevgisi verdi.

Astrolojideki açılar biraz kavuşumlara benzer, ancak her ikisinin de niteliklerini birbirine aşılamak yerine yalnızca bir tarafın diğerine aşılama şansı vardır.

Bu birleşim, kişinin diğer dünyalarda ve boyutlarda zekasına erişmesini sağlar.

Bazıları bunu şizofreni veya psikoz olarak görebilir; diğerleri, Ketu'nun Merkür'e yardım ettiğine ve bu yerlilerin güçlere sahip olduğuna inanabilir.

Ketu, Mars'ın görünümü olduğu için bu kişinin konuşması kaba ve sert olabilir; aniden içlerinde kirli bir ağza neden olabilir.

Konuşmaları oldukça agresif ve yönsüzdür.

Merkür yüceltilirse, konuşmaları eksantrik ruhsal konuşmanın desteğiyle mantıklı olabilir.

Bu bağlaç aynı zamanda bir elektronik mühendisini veya elektronikle ilgilenen birini gösterir, çünkü Ketu bu gün ve yaşta elektrik ve elektroniği temsil eder.

Merkür ve Ketu birbirinin düşmanı kabul edilir. Merkür çalışma için karak gezegenidir ve ketu engellerin karak'ıdır, bu nedenle çalışmada molaya neden olabilir. Kişi, hayatındaki çalışma akışını değiştirebilir.

2)Merkür cildin karakıdır, bu nedenle Mercury-Ketu birleşimi ciltte kızarıklık, sivilce veya cilt alerjisine neden olabilir. Bir arkadaşıma göre sindirim sisteminde cilt alerjisine neden olabilecek solucanlara neden olabilir.

3) Merkür, konuşmanın karak'ıdır, bu nedenle Merkür-ketu birleşimi, konuşmada tartışmacı yapar. Sert bir şekilde konuşabilir. Önündeki herhangi bir cismin acı gerçeğini söyleyebilir.

4) Merkür ve ketu birleşimi kişide psikolojik sorunlara neden olabilir. Yani herhangi bir anlamda bir takım sorunları olabilir. Zihni her zaman çok panik modunda olabilir.

5) Merkür ve ketu birleşimi, kişiye harika bir hesaplama yeteneği verebilir. Kişi astrolojide, hukuksal konularda, matematikte vb. konularda çok iyi olabilir. Kişi, bahçecilik, bahçe, yağlar, tel vb. hakkında iyi bilgi sahibidir (veya eğitim bu alana ait olabilir).

6) Merkür ve ketu kavuşumu aşk ilişkilerinde veya arkadaşlıklarda ayrılıklara neden olabilir. Kişinin akrabalarıyla sorunları olabilir. kişi uzun süre arkadaşlığı sürdürmez.

7) Merkür dost burçta , Merkür ve ketu birleşimi belgelerinde sorunlara neden olabilir. Ülkesinde bazı sorunları olabilir. Bu kombinasyon arazisini kaybetmesine neden olabilir.

Merkür ve Ketu'nun birlikte olması çok az nadirdir. Birincisi, böyle bir kavuşum yılda bir kez bir aydan daha kısa bir süre boyunca gerçekleşebilir ve ikincisi, Merkür asla Güneş'ten çok uzakta değildir. Dolayısıyla bu Merkür – Ketu kavuşumunda çoğunlukla Güneş de rol oynar. Zeka gezegeni Merkür, ayrılıkçı gezegen Ketu ile kavuştuğunda, bir burçtaki konumlandırma ve hükümdarlığa göre son derece yaratıcı veya yıkıcı olabilen her konuyu tezahür ettirmek için alışılmadık bir zihin verir.


Merkür >>> Zeka, hızlı, esprili, planlayıcı, yönetim becerisi, analizci, matematikçi, astrolog, numaralandırma oyunu, mantık, ticaret, iletişim, bilgi vb.


Ketu >>> Spiritüel, geçmiş yaşam, aşırılık, karamsarlık, ayrılıkçı, eleştirel, asi, ilgisizlik, olumsuz, Son derece dürtüsel, intikamcı, şiddetli vb.


••Ketu geçmiş yaşam bağlantılarından bahsederken, Merkür ile oturduğunda, kişinin geçmiş yaşamdaki çekirdek Merkür enerjisini yaşamın neredeyse tüm yönleri için kullandığını ve bu sefer bu Merkür gücünü olumlu ve olumsuz yönde kanalize etmesi gerektiğini söylüyor.


••Burada Ketu, Merkür ve Ketu kişinin burcuyla birlikteyse, kesinlikle düşünme sürecini dağıtacaktır.

••Ayırıcı gezegen Ketu ile iletişimin kilit gezegeni olan Merkür, kişiyi

daha az ifadeli yapacak veya iletişimde bazı engeller olacaktır.

••İlaç bölümünün tamamına sahip olan Merkür, Ketu ile birlikte gelirse bir kişiyi harika bir şifacı yapabilir.

••Bazen Ketu Merkür kavuşumuna sahip bir kişi, son derece eleştirel yargılayıcı tutumları nedeniyle bilinen çevrelerini tahriş eder. Bu tür insanlar her zaman eleştirmeniniz olmak için oradadırlar ve bu da onları hayatta oldukça stereo bir tip haline getirebilir.

••Burada olduğu gibi Ketu Merkür kavuşumu, gerçek hayattan uzak ve felsefe dolu olabilen pratik olmayan bir düşünce süreci verebilir. Dolayısıyla, bir burçtaki bu kombinasyon, pragmatik olsun ya da olmasın, sınırsız düşünce sürecinin gerekli olduğu bir çalışma alanında olanlar için daha iyidir.

••Bu Ketu Merkür birleşimi, burcun geri kalanının onu desteklemesi koşuluyla birinci sınıf bir Astrolog yapabilir.

••Doğal 3. ve 6. ev lordu Merkür, Ketu ile birlikte konumlandığında, fazla arazisi olmayan bir kariyerde ilerlemeyi zorlaştırır.

••Ketu Bayrağı ifade ettiği için, Merkür Ketu kavuşumu Başak veya İkizler burcunda gerçekleşirse, Ketu o burçtaki Merkür anlamının gücünü 4 kat artıracaktır. Bir burçta Merkür'ün efendisi tarafından kandırılmayın.

••Doğru kararı almak, kişi Ketu Merkür kavuşumunun çoğu için büyük bir görevdir. Zekadan asla yoksun olmalarına rağmen. …..

Dinlenme, bu kavuşumun burcuna, hükümdarlığına ve bir burçtaki yerleşimine bağlıdır.

DAHA FAZLASI..

NEW 5844989287043973314

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item