Karma ve Gezegenler

Karmik astroloji ve karmik gezegenler 


Karmanın Anlamı Karma, 'gelecekteki varoluşlarda kaderini belirleyen bir kişinin bu ve önceki varoluş durumlarındaki eylemlerinin toplamı' anlamına gelir.

Daha basit bir açıklama, kişinin eylemlerinden kaynaklandığı düşünülen iyi ya da kötü şanstır. Bu nedenle, Karma'nın bize iyi ya da kötü talih olarak geri dönen nazik davranışların yanı sıra şiddet içeren eylemlerimizin bir açıklaması olduğunu görüyorsunuz.

Karma'nın belirli bir zaman çizelgesi yoktur. Karma'nızın sonuçlarıyla aynı yaşamda veya sonraki yaşamda veya belki birkaç yüz yıl sonra yüzleşebilirsiniz. Bununla birlikte, zamanın bir noktasında size eşit oranlarda geri dönecektir.

Bu nedenle, Karmik astroloji, doğum anında gezegenlerin ve yıldızların gözlemlenmesi yoluyla Karma'nın çalışılmasıdır. Yeryüzüne bastığınız andaki gezegenlerin konumları, kendinizle ve hayatınızla ilgili tüm sorularınızı yanıtlar - neden olduğunuz gibi olduğunuzu ve neden bu şekilde davrandığınızı.

Sadece bu Karma'nın astrolojik çalışmalarla düzeltilebilmesi değil. Geçmiş yaşam durumlarınızı çözecek ve yeni başlamanıza yardımcı olacaktıKarmik Yolunuz

KARMA Astroloji aslında yaşamınızın amacını gerçekleştirmek için seçtiğiniz yoldur. Öz disiplin ve maneviyat yolu olabilir. Ayrıca, kişinin kendisiyle bir sevgi ve uyum yolu olabilir. Bu yolda kendinizi ve çevrenizdeki insanları oldukları gibi kabul edersiniz. Ayrıca, başkalarını suçlamaktan ve kusur bulmaktan vazgeçersiniz.





                                                         Karma ve Gezegenler


Yükselene göre karmik evlerimiz

Gezegenler ve Karma arasındaki ilişki, Vedik astrolojinin temelidir. Size hayatınızın karmasını anlatan beş gezegenden bahsedelim.

GÜNEŞ - Güneş ruhların efendisidir. Ruh, daha önceki beden öldüğünde, bir bedenden diğerine bir amaçla seyahat eder. Dolayısıyla, güneş yaşam amacınıza karar verir, zayıflıklarınızı, korkularınızı, rasyonel düşüncelerinizi vb. Gösterir.

AY - Ay, Karmik geçmişinizin bir sembolüdür. Ay, geçmişte çözülmemiş sorunlara rehberlik eder ve şimdiki zamanınızı rahatsız etmeye devam eder. Ay'ı tatmin etmek ve kötü etkilerini azaltmak için çareleri takip ederseniz, geçmişte çözülmemiş sorunlarınız. Bu sorunlar, mevcut yaşamda canlanıp canlanabilecek bir sorun yaratır ve tamamlanmasını gerektirir.

SATÜRN : Satürn bir sorun yaratıcısıdır. Bu gerçeğe rağmen, Karma'nız iyiyse, size iyi sonuçlar verebilir ve sizi refah ve büyüme ile kutsayabilir. Öte yandan, Karma'nız hedefe uygun değilse ve zulüm ve suç belirtileri gösteriyorsa, bu sizin tökezleyen bloğunuz olabilir.

RAHU - Bu gezegen tüm Karmanın köküdür. Rahu vermezse Karma hiçbir şekilde idam edilemez. Bu nedenle, Karmik Kökler olarak da adlandırılır.

KETU - Bize Karmik Yolumuzda rehberlik eden ve sizi güzel ve rahat bir hayata götüren pozitif bir yolu takip etmemizi sağlayan manevi bir gezegendir.

Doğum haritasında ilk başta .Güneşin evi ve Rashi yerleşimini ve ruhun rahat edeceği şeyi gösterecek diğer gezegenlerle olan ilişkisini ve aynı zamanda AK'yi D1 ve içinde aynı şekilde görün. D9, ruhun ne istediğini bulmak için.

Rahu ve Ketu'nun D1 ve D9'daki yerleşimini kontrol edin ve diğer gezegenlerle ilişkilerini de kontrol edin, çünkü bunlar güneşe (ruh) aya (akıl) göre karmalar göstereceklerdir, ayrıca Jüpiter ve Rahu'nun her ikisinin de beşinci olduğunu unutmayın. ve geçmiş yaşam ve gelecek yaşam için olan 9. özel yönler, ancak Jüpiter nimetler gösterir ve Rahu lanet gösterir.

Koç için Yükselen 6. ve 12. evler karmik evler, onların ve oraya yerleştirilen gezegenler ve açıları karmik gezegenler olacak ve ayrıca bu evin efendileri de karmik gezegenler olacaklar (bu arada tüm gezegenler karmiktir).

Boğa Yükselen 7. ve 1. ev,

Yükselen İkizler 8. 10. ve 2. ev,

Yengeç yükselen 9. 11. ve 3. ev,

Yükselen Aslan 10. 12. ve 4. ev,

Yükselen Başak 11. 1. ve 5. ev,

Yükselen Terazi 12. 2. ve 6. ev

Yükselen Akrep için 1. 3. ve 7. ev,

Yükselen Yay için 2. 4. ve 8. ev,

Yükselen Oğlak için 3. 5. ve 9. ev,

Yükselen Kova 4. 6. ve 10. ev

Yükselen Balık için 5. 7. ve 11. ev.

Bu evlerin efendisinin nereye yerleştirildiğini ve bu eve hangi gezegenlerin yerleştirildiğini ve bu evlere yerleştirilen gezegenlerin hangi eve sahip olduğunu ve bu evlere hangi gezegenlerin ve bu evlerde oturan gezegenlerin hangi gezegen ve evlerin açıldığını görün. tüm bunlar, kişi tarafından yapılması gereken kişinin bekleyen karmasını gösterecektir.

Karmik hesaplaşma dönemi Satürn, Jüpiter ve Rahu / ketu gibi büyük gezegenlerin doğum gezegenleriniz üzerinden geçişine bağlıdır. Geçişler teslimiyette olduğumuz zamanlardır ve Satürn dasha dönemi tüm Karma'ların parselinizdir.

Geçişler, karmanın eylem periyodunu belirttikleri için tüm hayatınızı dönüştürmede önemli bir role sahiptir ya da meslekten olmayan dilde olayların zamanlamasını gösterir.

Geçişler, dasha döneminde kişinin yapabileceği yeni karmaların göstergesidir.

Kendiniz üzerinde çalışma, yaşamınızı iyileştirme ve kiryamana karma (Yeni Karma) şeklinde iyi işler yapma şansı verir.



Genel olarak doğum haritasındaki 6. ve 10. lorddan bilebiliriz.



DAHA FAZLASI..

NEW 5477151615260706258

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item