Mars-Maha-dasa

Mars-Mahadasa-mangal-maha-dasha 

Mars Mahadasha 7 yıl boyunca koşar . Mars tutku, hırs, enerji, saldırganlık ve coşkunun karakasıdır. Temsil ettiği başlıca alanlar spor, fiziksel olarak zorlu faaliyetler, pazarlama, satış, askeri, cerrahi ve savaştır.
Mars'ın Mahadasha'sı sırasında kişi, yaşamın bu kilit alanlarına koyduğu enerji miktarını artırmak zorundadır. Mars Mahadash a, saldırganlıkta bir artış ile işaretlenir.

Mars, arazi ve mülkiyet konularından dolayı kardeşiyle yanıklar, yaralar ve anlaşmazlıklar verir. Zararlı etki durumunda, kişi ayrıca alerji, düşük tansiyon, kemik zayıflığı ve enerji eksikliğinden muzdarip olabilir.



Mars Mahadasha'da Mars Antardasha


Mars bu dönemde yerlinin yaşamına hakimdir. Kişi, enerjide, cesarette, saldırganlıkta ve arzularda keskin bir artış gözlemler.

Mars Mahadasha'daki Mars Antardasha'nın bu döneminde, kişi mülkiyet konularında kazanımlar gözlemler.

Kişi daha fazla cesaret ve daha iyi problem çözme becerileri ile donatılmış hisseder.

Bu Dasha aynı zamanda yerli için iyi evlilik beklentileri yaratır.

Bu dönem aynı zamanda kariyer ve finansal konularda da büyümeyi beraberinde getiriyor.

Zararlı etki altındaysa, bu Dasha kardeşlerle farklılıklara yol açabilir.
Kişi ayrıca idrar sorunları, mülkle ilgili sorunlar, elektrik, silah ve yangın tehlikesinden muzdarip olabilir.

Düşük tansiyon, bu Dasha sırasında ortaya çıkan bir diğer önemli sorundur. Bu gezegensel dönem aynı zamanda güçlü bir kaza olasılığı yaratır. İş adamları da büyümede engeller yaşarlar.

Rahu Antardasha, Mars Mahadasha'da


Mars Mahadasha'daki Rahu Antardasha, Vedik Astroloji ilkelerine göre olumsuz bir dönemdir. Rahu burada kişi üzerinde olumsuz bir etki yaratır.

Bu süre zarfında birçok muhalefet, zorluk ve silah, yangın, hırsızlık, süresi dolmuş ilaçlar ve zehirden kaynaklanan risklerle karşılaşırlar. Bazen kişi, yaşlılarının veya sevilen birinin kaybından da muzdariptir.

Ahlaki değerlerden yoksunluk ve yasadışı arayışlara eğilim Dasha boyunca devam ediyor.

Kişi ayrıca mide, göz veya ısıyla ilgili sağlık sorunları nedeniyle mücadele edebilir.

Genel olarak, bu, kişinin zihinsel olarak tükenmiş ve sıkıntılı hissettiği dengesiz bir dönemdir.


Jüpiter Antardasha Mars Mahadasha'da


Jüpiter ve Mars dostane bir ilişki paylaşır, bu nedenle Mars Mahadasha'daki Jüpiter Antardasha , kişiye olumlu sonuçlar getirir. Jüpiter'in bilgeliği ve olgunluğu, Mars'ın saldırganlığını evcilleştirir.

Kişi ilahi olana daha fazla bağlı hisseder ve çok fazla bilgi ve bilgelik ifade eder. Bu Dasha kişiye daha fazla zihin gücü, çok fazla saygı, otorite ve ruhsal eğilim getirir.

Bu Dasha sırasında kişinin statüsü de yükselir. Bir insanın hayatında pek çok hayırlı olay gerçekleşir. Arazi ve mülkten kazanç da mümkündür. İş konularında da rahatlama ve kazançlar bu dönemde gözlenir.

Gezegenlerin birleşik etkisi aynı zamanda kişiye sağlıklı ve huzurlu bir evlilik hayatı sağlar. ailesiyle mutlu bir yaşamdan ve çocuklar ve arkadaşlarla samimi bir ilişkiden hoşlanır.

Mars Mahadasha'da Satürn Antardasha


Mars'ta Satürn Antardasha Mahadasha kişinin hayatında zor bir dönemdir çünkü Satürn zararlıdır ve Mars'a oldukça düşmandır. profesyonel ve kişisel yaşamda birçok engelle karşılaşır.

İş yaşamında düşmanları kişiye zarar vermeye çalışır. Aile ve arkadaşlar da yerli için bazı kişisel acıların nedeni haline gelir. Tüm kişisel ilişkilerde bir acılık duygusu vardır.

Mars Mahadasha'daki Satürn Antardasha'nın bu döneminde, yaşamda huzur ve istikrarsızlık eksikliği devam ediyor .

Sabırlı olma ve başarıya ulaşmak için ciddi çaba sarf etme zamanıdır.

Kişi hırsızlıktan, hapisten, ateşten, seyahatten, otoriteden uzak durmalıdır. Bu Dasha sırasında servet kaybı da mümkündür.


Merkür Antardasha Mars Mahadasha'da


Merkür bilgeliği ve zekayı yönetir ve faydalı bir gezegendir. Çatışan ilişkiye rağmen, bu dengeli bir Dasha'dır.

Kişi zaman zaman sıkıntılı hissedebilir, ancak akıl ve bilgelik gelişecek ve her şeye rağmen kazanan olarak ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır.

Yerliler sahip oldukları şeyler için kutsanmış hissedecekler ve Mars Mahadasha'daki Merkür Antardasha'nın bu döneminde ruhsal arayışlara yöneleceklerdi .

Mars etkisi nedeniyle zaman zaman bazı huzursuzluklar ve sabırsızlıklar devam edebilir ve yerliler de düşmanlardan korku duyabilirler.

Sertlik ve ego artabilir ve bu da bazı mantıksız kavgalara yol açabilir. Dikkat edilmezse bu dönemde servet kaybı da mümkündür.


Ketu Antardasha, Mars Mahadasha'da


Ketu, Vedik astrolojide zararlı bir gölge gezegen olarak kabul edilir ve Mars da ateşli bir gezegendir.

Bu Dasha sırasında kişi birçok engelle, olumsuzluk ve zorlukla karşı karşıya kalır. Gezegenler insanı sabırsızlaştırır ve başarıya giden yolda birçok zorluğu beraberinde getirir.

Ateşten ve silahtan ani bir sorun olabilir. Yerli de bu dönemde servet kaybına uğrayabilir. Çok fazla zihinsel gerginlik, ailevi konularda atmosferi etkiler.

Kişi ayrıca savurgan seyahatler, kariyer düşüşü, zihinsel karışıklık, iş kaybı ve mide problemleri, bacak ağrısı veya teşhis edilmesi zor bazı problemler gibi sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilir.

Mars Mahadasha'daki Ketu Antardasha'nın bu döneminde eşler veya çocuklar da sağlık cephesinde acı çekebilir .


Mars Mahadasha'da Venüs Antardasha


Venüs hassas, kadınsı bir faydalı gezegendir, ancak diğer yandan Mars eril ve agresiftir. Ancak her iki gezegen de birbirine karşı nötrdür, bu yüzden bir dengeyi koruyun.

Bu Dasha sırasında kişi kendini özgür hisseder. Mars Mahadasha'daki Venus Antardasha ayrıca kişiye daha iyi sağlık, statüde yükselme, araçlar, mülk, değerli mücevherler ve fiziksel konfor sağlar.

Gelir de bu dönemde artar. Yerli sanat, müzik, dans ve lüks için güçlü bir eğilim hisseder. Yerli ayrıca erdemli işler peşinde koşar ve mutlu hisseder.

Venüs zararlı etki altındaysa kişi yabancı bir ülkeye gider ve hırsızlık korkusu ve gözle ilgili sorunlar yaşar.



Güneş Antardasha, Mars Mahadasha'da


Her iki gezegen de erkeksi ve ateşlidir ve güç ve hırsı temsil eder. Dasha karışık sonuçlar getiriyor.

Bu dönemde, kişi yarışmalarda çok fazla ün ve başarı kazanır. Gelir ve servet de artar. Kraliyet iyilikleri, hükümetten gelen ödüller ve yabancı ülkelerde tanınma, bu Dasha ile ilişkili avantajlardan bazılarıdır.

Bazıları, Mars Mahadasha'daki Güneş Antardasha'nın bu döneminde bir hükümet işi de bulabilir . Bu siyasette olanlar için de iyi bir dönem.

Kişi çoğunlukla sevdikleriyle mutlu bir zaman geçirir. Kişi, sağlam bir sağlığa ve istikrarlı bir zihne sahiptir.

Bu Dasha'nın bazı olumsuz sonuçları arasında çocuklar için sıkıntı, ateş, baş ağrısı, göz problemleri ve saç dökülmesi gibi sağlık sorunları sayılabilir. Kötü niyetli etki varsa, karalama da mümkündür.


Mars Mahadasha'da Ay Antardasha


Mars, Ay'ı arkadaş olarak görürken, Ay ona karşı tarafsızdır. Bir gezegen eril ve ateşli, diğeri dişil ve sulu olduğu için bu dengeli bir konumdur.

Kişi bu Dasha sırasında tatlı dilli ve kibar olur ama bu aynı zamanda kişiyi biraz sabırsız yapar. Kişi birçok konfor ve zevkten, mutluluktan ve ödülden hoşlanır.

Bu süre zarfında evde bazı hayırlı olaylar da gerçekleşebilir. Ayrıca, gezegenlerin birleşik etkisi sayesinde arzularınız ve hayalleriniz de gerçekleşir.

Mars Mahadasha'daki Ay Antardasha da statü ve gelirde bir artış sağlar. Sıkıntı, huzursuzluk ve zihinsel huzurun olmaması nedeniyle bazı sorunlar devam edebilir.

DAHA FAZLASI..

NEW 6277794831081081216

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item